Gant Home saapui kotiin

Tein makuuhuoneen pikasiivouksen ja laitoin uudet Gant Home -lakanat sänkyyn. Meillä oli aiemmin tuplakokoinen peitto, joka vaihtui nyt samalla kahteen normikokoiseen (150x210cm). Viltti ja koristetyynyt on tarkoitus siirtää sohvalle, mutta halusin ensin nähdä miten kudottu neulepinta toimii silkin kanssa yhdistettynä. Mielestäni oikein hyvin. Tässä muutama eri variaatio aikaansaannoksistani…

Gant Home tähtikuivioiset lakanat harmaavalkoinen sisustus makuuhuoneeseen Omakotivalkoinen
Gant Home tähtikuivioiset lakanat harmaavalkoinen sisustus makuuhuoneeseen Omakotivalkoinen
Gant Home tähtikuivioiset lakanat harmaavalkoinen sisustus makuuhuoneeseen Omakotivalkoinen

Ensin ajattelin että korvaan silkkipäiväpeittoni tuolla Gant Homen tähtikuvioisella neuleviltillä. Koko oli kuitenkin liian pieni, enkä tykkää että pähkinänvärisen sängyn runko näkyy noin paljon. Sitten käänsin pussilakanat toisinpäin. Tuo tekstiilien harmaa sävy osui täydellisesti nappiin seinämaalin kanssa.

Gant Home tähtikuivioiset lakanat harmaavalkoinen sisustus makuuhuoneeseen Omakotivalkoinen
Gant Home tähtikuivioiset lakanat harmaavalkoinen sisustus makuuhuoneeseen Omakotivalkoinen
Gant Home tähtikuivioiset lakanat harmaavalkoinen sisustus makuuhuoneeseen Omakotivalkoinen
Gant Home tähtikuivioiset lakanat harmaavalkoinen sisustus makuuhuoneeseen Omakotivalkoinen

Ja tässä lopullinen tulos! Tosin viltti ja koristetyynyt siis siirtyvät olohuoneen puolelle, eivätkä jää sängylle. Neuleesta ja silkistä sai aika hauskan kontrastin – perinteisen ja ylellisen sisustuksen yhdistelmän. 🙂

Gant Home tähtikuivioiset lakanat harmaavalkoinen sisustus makuuhuoneeseen Omakotivalkoinen
Gant Home tähtikuivioiset lakanat harmaavalkoinen sisustus makuuhuoneeseen Omakotivalkoinen
Gant Home tähtikuivioiset lakanat harmaavalkoinen sisustus makuuhuoneeseen Omakotivalkoinen
Gant Home tähtikuivioiset lakanat harmaavalkoinen sisustus makuuhuoneeseen Omakotivalkoinen

Gant Home -tekstiilien laadusta olikin aikaisemman postauksen kommenteissa keskustelua. Nyt voin iloisesti ilmoittaa, että nuo neuleiset tuotteet ovat juuri sitä jämäkkää ja paksua, ns. vanhaa hyvää laatua. Pelkästään viltti taitaa painaa parisen kiloa… ainakin tuntuu siltä. 🙂

Syystunnelmaista keskiviikkoa kaikille!


31 kommenttia “Gant Home saapui kotiin

 1. Moi Miia ! Todella kauniit.Tuo heti ryhtiä ja lämpöä kokonaisuuteen.Mistä olet muuten ostanut tuon päiväpeitteen ja onko se myös silkkiä?

 2. Kikka: Niin minustakin :).Päiväpeite on ostettu Stockmannilta ja sen materiaali on Dupion-silkkiä. Päiväpeite sekä verhot ovat samaa Villa Stockmann-sarjaa. Alla suora linkki tuotteeseen Stockmann.comin sivulle:<a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product/Villa-Stockmann-Silkkipaivapeite/147405/11435/11392/11429?itemId=32856&quot; target="_blank">https://stockmann.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product/Villa-Stockmann-Silkkipaivapeite/147405/11435/11392/11429?itemId=32856</a&gt;

 3. Tosi kauniita nuo Gantin tekstiilit ja ihanalta näyttää teidän makkari niiden kera upeine silkkipäiväpeittoineen. Hieno yhdistelmä!

 4. Oo kuinka kaunista! &amp;lt;3 Niin sinun näköistä, hih!! 🙂 Kyllä Gantin tuotteet ovat vaan niin kivoja!

 5. Todella upean näköstä! Nyt iski vaan himo myös noihiun tähtiin.. Yritän hillitä itseni, ei enää tässä kuussa ainakaan mitään uutta 😀

 6. Soile: Niin minustakin! Kiitos! :)Padmerine: Ouh, thanks! &amp;lt;3 Gant rules! :)Sofiina: Juu, tuo oli ihana yllätys että mätsäsivät noin hyvin! :)Maanvaiva: Mii laik tuu! &amp;lt;3 Janika: Tähtihimotusta siis liikkeellä enemmänkin! Mä olen kuolannut noita tähtösiä jo nelisen vuotta, mutten ole raaskinut satsata niihin! Nyt sitten repäsin oikein kunnolla, hih 🙂

 7. S.C.: Olen samaa mieltä! Olin varautunut siihen, että harmaan sävyt riitelisivät keskenään. Onneksi kävi hyvä tuuri ja sävyt sopivatkin toisiinsa paremmin kuin hyvin! 🙂

 8. Näyttää tosi hyvältä Miia, jälleen kerran!! 🙂 Gantiin voi luottaa. Ja erityisen kauniin näyttävä tuo makkarin lamppu!

 9. Hyvältä näyttää!Olisitpa kertonut, että peitto on uutta lötkerömpää materiaalia. 😀 Mutta ei, jos se kerran on sitä jämäkkää, niin pakko sellainen on saada! 😀 Vielä kun osaisi päättää, että musta vai harmaa… erittäin vaikea valinta.

 10. By J: Gantiin voi luottaa! Muutaman yön käyttökokemuksella voin sanoa että laatu on HUIKEAN HYVÄ!!!!!!!! Inanaa: :DLaura: Tuo laatu on todellakin hintansa arvoinen. Ymmärsin eräästä Gantti-keskustelusta että Summer-sarja olisi hieman ohuempaa. Varma en tästä kyllä ole. 🙂 Musta-valkoinen on kyllä näyttävä mutta itse olen rakastunut tuohon harmaa-valkoiseen! &amp;lt;3 &amp;lt;3 🙂

 11. Ihanan luksuksen ja ylellisen näkönen makkari! 😀 Tuolla näkkee varmaan luksusuniaki 😀

 12. Eksyin tänään ensimmäistä kertaa blogiisi ja olen täysin ihastunut :)Aivan ihana makkari, saako udella minkä kokoinen päiväpeitto sinulla on (entä minkä kokoisessa sängyssä se on noin hyvän näköinen)? Musta tuntuu, että päiväpeitto on aina väärän kokoinen ;(Aurinkoista viikonloppua!Johanna

 13. Anonyymi: Voi kiitoksia! &amp;lt;3 Mukavaa että löysit tänne tuolta bittiviidakosta… :)Meidän sänky on kokonaisuudessaan 205cm leveä ja 216cm pitkä. Korkeutta laidoilla on noin 25cm. Kokonaiskorkeus patjan kanssa on noin 30-35cm (patja on 160cm x 200cm).Alla linkki vastaavanlaiseen sänkyyn:<a rel="external nofollow" href="http://www.boconcept.fi/sangyt.aspx?ID=84245&amp;imageid=1767Päiväpeitto&quot; target="_blank">http://www.boconcept.fi/sangyt.aspx?ID=84245&amp;imageid=1767Päiväpeitto</a&gt; on kooltaan 220cm x 270cm. Alla linkki tismalleen samaan Villa Stockmannin silkkipäiväpeittoon:<a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product/Villa-Stockmann-Silkkipaivapeite/147405/11435/11392/11429?itemId=32856Toivottavasti&quot; target="_blank">https://stockmann.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product/Villa-Stockmann-Silkkipaivapeite/147405/11435/11392/11429?itemId=32856Toivottavasti</a&gt; nämä tiedot auttoivat! Itsellänikin on ollut useita vääränkokoisia päiväpeittoja. Tämä on ihan helmi tuohon matalaan sänkyyn. Isompaa kokoa suosittelen jos kyseessä on jenkkisänky. 🙂

 14. Kiitos tuhannesti tiedoista ja mitoista, pitää heti lähteä makkariin mittaamaan meidän sängyn kokoa… Totta, alan turhautua jo, kun aina on joko liian iso tai liian pieni päiväpeitto. Jenkkisänkyä ei ole!Toivottavasti nyt onnistaisi vihdoinkin, tosin te tietää rahanmenoa 🙁 Koskakohan Stokkalla on taas -20% kammpis??? Toivottavasti pian :-)Johanna

 15. Johanna: Jos en ole ihan väärässä, luulisin että marraskuussa olisi -20% tarjous kodintuotteista….. 🙂 Huom! Tämä on vain olettamus! 🙂

 16. Ihanaa, sänky oli juuri saman kokoinen kuin teidänkin, joten toivottavasti marraskuussa &amp;quot;saan&amp;quot; tilauksen tehdä 😉 Mikäs sen ihanampi joululahja itselle…. 🙂 Ja nuo Gantin tähtiaiheet ihastuttaa vuodesta toiseen. Itsellä samat tuotteet kuin sinulla, mutta peite punavalkoisena sekä tyynyjä valkopunaisena, että punavalkoisena. Tuo harmaa on kyllä aivan ihana myös.Oletko laittanut kuvia jo olkkarista jossa gantit mukana? En ole vielä kovin pitkälle ehtinyt selata, kun jään ihastelemaan kuviasi ;)Johanna

 17. Johanna: Oih, mukava juttu! Itsellänikin olisi muutama ostos joulukotiin, joten -20% alennus olisi enemmän kuin toivottu! En ole ehtinyt vielä kuvaamaan Gantteja olkkarissa. Teenkin se heti huomenna! 🙂

 18. Himoitsen meille myös yöpöydiksi Jolly-pöytiä, mutta muistan kuulleeni, että joku väitti näiden polykarbonaattipintojen &amp;quot;imevän&amp;quot; enemmän pölyä kuin jokin muu pinta. Oletko huomannut, että keräisivät pölyä enemmän kuin muut pinnat makkarissa?Saako udella myös mistä ostit pöydät?Johanna

 19. Johanna: En ole huomannut että Jollyt pölyyntyisivät enemmän kuin muut pinnat. Meillä ei tuossa kirkkaassa Jollyssa edes näy pöly, sen huomaa vasta liinassa kun pyyhkäisee. 🙂 Pyyhin pölyt noin 2vkon välein…. :DOstin omamme Sisustus IDEAN nettikaupasta, linkki löytyy tuosta sivupalkista oikealta &amp;quot;Nettikauppoja&amp;quot;-otsakkeen alta!

 20. Ok, kiitos tiedosta. Näin oletin asian olevankin ;)Juuri sain sähköpostiin viestiä Stokkalta jossa mainostetaan -20%:n alea näin:&amp;quot;Vuoden pimeimpänä aikana koti sisustetaan kutsuvaksi. Nyt saat 20 % edun kaikista koristetyynyistä, huovista, matoista ja valaisimista, mukaan lukien kirkasvalolaitteet. Etu on voimassa Stockmann-verkkokaupassa 18.–27.10.&amp;quot; Ja vielä toimitusmaksukin on nolla euroa! Tuo alennus ei kuitenkaan taida koskea tuota päiväpeittoa, mutta jospa marraskuussa koskisi sitäkin ;)Tästä on kuitenkin hyvä jo aloittaa ;)Johanna

 21. Johanna: Päiväpeittoa ei koskenut, mutta niihin kuuluvia koristetyynyjä kyllä…. (meillä on siis nekin, mutta kaapissa nytten).Itse ehdin tekemään pienen joulutilauksen tuolla -20% alella… 🙂 Eli muutama tyynynpäällinen ja yksi torkku tulossa jouluksi lisää…. 🙂

 22. Arvaappas kuka on IKIonnellinen uuden päiväpeiton omistaja =) Jopa mies kehui ostostani, vaikka kerroin rehellisesti hinnankin…. Huomenna vaihdan verhot, kun saan/ehdin ikkunat pestyä. Kyllä ovat tosiaan hintansa arvoiset :)Johannap.s Olisin halunnut samantyylisen laukun kuin sinulla tuo Marc O´Polon nahkainen mini-messenger, mutta en löytänyt. Harmi, sillä tuo alekoodi on enää huomisen voimassa 🙁

 23. Johanna: Ihanaa!!!!!! Onnea TÄYDELLISESTÄ päiväpeiteostoksesta! Se Marc O´Polon laukku on loppunut, mutta samantapainen on mustana ja nudena jäljellä. 🙂

 24. hei miks mä en löytäny noita ihania lakanoita stockmannilta ? oliko ne ees sieltä ?:) ja onko niitä tummansinisinä ? terveisin. epätoivoinen 12-v

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *