Method pyykinpesuneste kokemuksia

Eilen illalla klo 20:30 Hakosen kuljetusliikkeen komea mies toi minulle Allergiakaupasta tilaamani Method-paketin. Intouduin heti kokeilemaan tuotteita eri pintoihin. Nyt sai kyllä Universal Stone -puhdistusaine kovat kilpailijat! Olen todella tyytyväinen tähän mennessä testaamiin tuotteisiin ja nam miten ihanat tuoksutkin niissä on. Lattioita pesin innokkaasti vielä klo 01:00 yöllä ja ihana mantelin tuoksu täytti koko kodin! Ensimmäisenä ajattelin jakaa teille oman mielipiteeni hajusteettomasta Method Free & Clear -pyykinpesunesteestä.

METHOD free and clear hajusteeton pyykinpesuaine kokemuksia Omakotivalkoinen

Method hajusteeton pyykinpesuaine kokemuksia

Olen käyttänyt pyykinpesuun viimeaikoina nestemäistä Bio Luvil Coloria. Pesutulos siinä on erinomainen, mutta minua on hieman häirinnyt pyykkiin jäävä pistävän kemiallinen tuoksu. Huuhteluainetta on ollut pakko käyttää juuri tästä syystä, jotta se peittäisi itse pesuaineesta jäävän hajun.

Tiesin odottaa Method-pakettia saapuvaksi, joten laitoin pesukoneen eilen puhdistumaan 95°C lämpötilaan. En halunnut että pesukonemme tuoksahtaa yhtään Bio Luvililta. Illalla käynnistin ensimmäisen koneellisen uudella hajusteettomalla Methodilla ja pesin vaaleat vaatteemme 40°C ilman huuhteluainetta.

Methodin pesuaineen annosteluohjeessa kerrotaan, että keskikokoiseen peruslikaiseen pyykkiin riittää 4 painallusta pumppupullosta. Annostelu olikin tosi kätevää. Pumppasin tarvittavan määrän pesuainetta suoraan pesukoneen annostelulokeroon. Kone mylläsi aikansa ja luukusta näkyi kunnollinen vaahto. Lupaavalta siis vaikutti! 🙂

Kun pesuohjelman päätteeksi avasi luukun, tuoksu oli sanoinkuvaamattoman IHANA! Kuin raikas tuulahdus sateisena syysiltana. Eli toisin sanoen pyykki ei tuoksunut oikeastaan miltään, ainakaan muulta kuin raikkaalta ja puhtaalta!

METHOD free and clear hajusteeton pyykinpesuaine kokemuksia Omakotivalkoinen

Paras tuoksuton nestemäinen pyykinpesuaine

Bio Luvil -pyykinpesuaine on jättänyt usein pyykkiin sellaisen liukkaan tuntuisen pinnan, vaikka olen annostellut sitä vain murto-osan suosituksesta. Methodissa tätä ongelmaa ei ollut, vaan pyykki tuntui märkänäkin pehmoiselta ja normaalilta.

Meillä kuivataan kaikki pyykki aina kuivausrummussa, joten en osaa sanoa pyykin pehmeydestä kuivuttuaan narulla. Mutta kuivausrummulla kuivatessa pyykistä tuli tosi pehmeää ja kuohkeaa, raikasta ja tuoksutonta! OLEN TÄYSIN MYYTY!

Jo kolme koneellista pyykkiä on pesty ja kuivattu. Odotukseni eivät olleet kovin korkealla tämän tuotteen suhteen, mutta yllätyin positiivisesti pesutuloksesta. Tytön vaalea paita, johon oli tipahtanut kuningatar-sosetta puhdistui täysin. Jatkossa aion käyttää vain ja ainoastaan Methodin pyykinpesunestettä. Ajattelin tehdä samantien lisätilauksen ja testata myös kaksi muuta tuoksuvaihtoehtoa, raikkaaksi kuvatun Fresh Airin ja kevyesti tuoksuvan Peony Blossomin.

Tärkeintä siivoamisessa on puhdas lopputulos. Ekologisuus ja myrkyttömyys on pelkkää plussaa. Huomenna tulossa kattava postaus lattianpesuaineesta, joka suorastaan vei jalat alta! Kommenttiboxissa on paljon lisätietoa Methodin tuotteista, kuten jälleenmyyntipaikat kaupungeittain sekä hintatietoa. Minä jatkan täällä siivousprojektiani ja raporttia seuraa perästä!

Palaillaan pian!


Seuraa myös Instagramissa 

24 kommenttia “Method pyykinpesuneste kokemuksia

  1. Vitsit kun rupes tekee mieli itsekkin kokeilla noita aineita sun kehuessasi niitä. Huomasitko että stockmannilla oli kanta-asiakasalessa muutama Methodin tuote?

  2. Kuulostaa loistavalta aineelta. Kovasti haluan testata myös itse :)Tiedätkö mitkä liikkeet jälleenmyyvät ko. tuotetta muu kuin allergiakauppa,haluaisin ensin hypistellä ;)Anile

  3. Outi: Juu mä huomasin, mutta katsoin helpommaksi tilata ison läjän kaikkea suoraan kotiinkannettuna! =D

  4. Anile: Methodin maahantuoja on Eettinen luxus Oy ja heidän sivuillaan oli lista jälleenmyyjistä kautta maan:METHOD KAUPPOJA Verkkokauppoja mm.<a rel="external nofollow" href="http://www.allergiakauppa.comwww.ekoliina.fi&quot; target="_blank">www.allergiakauppa.comwww.ekoliina.fi</a> Method -jälleenmyyjiä:ESPOOK-rauta Espoon keskusKodin 1 MerituuliMoko Iso OmenaOliva Sisustusliike /SelloRTV-yhtymä OyStockmann TapiolaFORSSARTV-yhtymä OyHALIKKOPinetta OyHEINOLAEevan kammariOpa Muurikka/TehtaanmyymäläHELSINKIMoko Market &amp;amp; CafeEkowash Oy Helsinginkatu 16Opa Muurikka/TehtaanmyymäläRTV-yhtymä Oy / KalevankatuRTV-yhtymä Oy / SahaajankatuStockmann/Keskustan tavarataloStockmann/ItäkeskusHYVINKÄÄRTV-yhtymä OyHÄMEENLINNARTV-yhtymä OyIIKärkkäinen Express OyIISALMIRTV-yhtymä OyIMATRAK-rauta RautaperttiJOENSUULife Joensuu MetropolRTV-yhtymä OyJYVÄSKYLÄInspiradaRTV-yhtymä OyKodin1 PalokkaKAARINARTV-yhtymä OyKANGASALANyssäkkä KyRTV-yhtymä OyKAUHAJOKIRautia K-maatalousKERAVARTV-yhtymä OyKITTILÄLevin RautaKOLARIRautia KolariKOUVOLAK-Rauta KouvolaKUOPIOK-rauta NaumanenSauna-Nestori, KauppahalliRTV-yhtymä OyKUUSAMOKuusamon JessiKYYJÄRVIKodintarvike Eevert OyLAHTIAvalonin AarteetJ. Kärkkäinen OyRTV-yhtymä OyLAPPEENRANTARTV-yhtymä OyLEMPÄÄLÄAqua Spa OyLOHJAK-rauta LohjaRTV-yhtymä OyMIKKELIOpa Muurikka/TehtaanmyymäläMÄNTSÄLÄTuhat ja Yksi TavaraaNOKIARautia Raisamo OyRTV-yhtymä OyOULUJ. Kärkkäinen OyKodin1 SisustajantoriStockmannPATTIJOKISmartia OyPIHTIPUDASKultakeramiikka OyPIISPANRISTIRautia PiispanristiPORIRTV-yhtymä OyPasin Rauta Oy / K-rauta PoriYrttisoppi Ky/Life PoriPORVOOK-rautaRTV-yhtmäRAISIOK-rauta KuninkojaRIIHIMÄKIRTV-yhtymä OySALORTV-yhtymä OySEINÄJOKIRTV-yhtymä OyTAMPEREKodin1 LielahtiKodin1 TurtolaRTV-yhtymä OyStockmannTampereen säästötexTURKUKodin1 LänsikeskusRTV-yhtymäStockmannVAASAOnnen SydänRTV-yhtymä OySäde OyVALKEAKOSKIRautia ValkeakoskiWilhelmiinaVANTAAKodin1 PorttipuistoKodin1 VaristoK-rauta VantaanporttiMusta Pörssi TammistoRTV-yhtymä OyStockmannYLIVIESKAJ. Kärkkäinen OyYLÖJÄRVIRautia ToikkonenÄÄNEKOSKIPikkusisko KyValikoimissa on kauppakohtaisia eroja.Monissa liikkeissä tuotteet löytyvät Methodin omasta hyllystä.

  5. Sandra: Hinnat liikkuvat 6-10 euron välillä tuotteesta ja ostopaikasta riippuen. Pyykinpesuneste on 12,95 ja riittää noin 25 koneelliseen.Lattianpesuneste parketti ja laminaattipinnoille 9,90 ja viimeöisen lattianpesukokemukseni kautta arvelen aineen riittävän noin puoleksi vuodeksi. Yleispesuainesuihke Go Naked oli puoleen hintaan 4,90 ja varmasti riittää vuodeksi ellei ylikin. Nahan ja teräksen puhdistusliinapaketti maksaa 9,48 euroa ja sisältää 30 kpl liinoja. Yhdellä teräs-liinalla puhdistaa kaikkien keskiverto-mähmääntyneeiden kodinkoneiden pinnat, nahkasohvaamme meni yhdellä puhdistuskerralla liinoja 2 kpl (kävin läpi koko sohvan). Eli summasummarum, taitaa tulla halvemmaksi kuin markettien perus Andyt ja Tolut, riittoisuus on toistaluokkaa kuin noilla… =D

  6. Sandra: Lisäys vielä, että esim teräspuhdistusainetta saa myös suihkepullossa, jolloin kestää takuuvarmasti yli vuoden, hinta sille tasan 10,00 euroa.Allergiakaupasta saa vielä 5% alennuksen kun rekisteröityy kanta-asiakkaaksi. =D

  7. Anttis: Ei muuta kuin testaamaan!!!! =D Et varmasti tule pettymään!!! &amp;lt;3 Toivoo nimimerkki: Lähes kaikkia puhdistusaineita ja merkkejä kokeillut, suurimpaan osaan pettynyt himosiivoaja! =D

  8. Musta on vasta kuoriutumassa himosiivooja :)Mietin tosissaan noihin aineisiin panostamista. Mikä on sun mielestä noista tuotteista sellanen must kakkonen eli mitkä kaksi tuotetta sun mielestä pitäs ehdottomasti olla joka jampalla. Mietin että ottasko niitä metallipinta-pyyhkeitä, naked-suihketta, vaiko lattiapesuainetta…hmmm…Kodinanttilassa pitänee käydä kurkkaamassa onko noita siellä kun kerran oli ostospaikkalistalla.

  9. Outi: Jos on rosterikoneet niin teräsliinat on must have nro 1! Hyvänä kakkosena ottaisin lattianpesuainetta sen ihanan tuoksun takia. Peruspesusuihkeen voi tehdä itsekin laittamalla muutaman tipan esim Fairya suihkepulloon veden kera! =D

  10. Zeoliittiä vai forforeita? Jäi kiinnostamaan, mutta mielikuva Methodin tuotteista on vähän &amp;quot;ituhippimäinen&amp;quot;, ja ainakin Lumpeen täysin fosforittomat ja zeoliitittömät eivät irroita tahroja ollenkaan.Inhoan yli kaiken tuoksuvia pesuaineita, siivousaineita, tuoksukynttilöitä sun muita. Kotona kuuluu tuoksua hajuttomalta ja oman tuoksun tulee tulla vaikka sitten hajuvedestä, ei vaatteista. Tällä hetkellä pyykkään itse Omo Sensitivellä, toistaiseksi paras hajuton (lemuton :)) pesuaine, mitä olen löytänyt.

  11. Anna: Methodin pyykinpesunesteestä kerrotaan seuraavaa:PYYKINPESUAINE, JOKA HYÖDYNTÄÄ SMARTCLEAN TECHNOLOGYTM -TEKNIIKKAA Methodin uusi, mullistava pyykinpesuaine on valmistettu käyttämällä smartclean technology -tekniikkaa. Tämä tehokas kasviperäinen koostumus, jolle on haettu patenttia, puhdistaa vaatteet putipuhtaiksi ympäristöystävällisellä tavalla. BIOHAJOAVA KOOSTUMUSKaikki ainesosat hajoavat ympäristölle turvallisiksi aineiksi. TEHOKAS TIIVISTYSPyykinpesusaineemme on tiivistety kahdeksanteen osaan, se on ns. 8-kertainen tiiviste. Sen valmistukseen ja kuljetukseen kuluu 35 % vähemmän energiaa ja pakkaukseen 36 % vähemmän muovia. KASVIPOHJAISET AINESOSATYli 95 % ainesosista on peräisin uusiutuvista lähteistä. EI LIIKA-ANNOSTELUAAinutlaatuisen ja helppokäyttöisen tarkasti annostelevan pumpun ansiosta koneeseen ei päädy liikaa pesuainetta. On pyykinpesun likainen pikku salaisuus, että perinteisesti korkin avulla annostelemalla tulet usein käyttäneeksi enemmän pesuainetta kuin on tarpeen. Erityisesti muotoillun tarkan pumppumme avulla voit käyttää täsmälleen niin paljon pesuainetta kuin tarvitset – ilman tahmeita korkkeja. Mitä &amp;quot;kasviperäinen&amp;quot; tarkoittaa? Se tarkoittaa, että pesuaineen puhdistavat ainesosat eli pinta-aktiiviset aineet on valmistettu kasviperäisistä materiaaleista, kuten kookos-, soija- ja palmuöljyistä. Onko kyseessä luonnonmukainen pesuaine?Yli 95 % pesuaineen valmistusaineista on valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Koska pieni osa tuotteesta on valmistettu sellaisista turvallisista aineista, jotka eivät ole peräisin luonnosta, emme halua sanoa pesuainetta luonnonmukaiseksi. Olemme asettaneet hyvin korkean kynnyksen tämän sanan käytölle. Miten Method-pyykinpesuaine toimii? Suunnittelimme pesuaineen täysin uudella tavalla. Smartclean technology -koostumuksessa puhdistusaineet ovat ulkopuolella ja vesi sisäpuolella (perinteisissä pesuaineissa vesi on ulkopuolella ja pesuaineet sisäpuolella). Ilman ylimääräistä vettä pesuaineemme ovat tehokkaampia – ne ovat kuin magneetteja, jotka vetävät likaa puoleensa. Saat tahrattoman puhtaan lopputuloksen käyttämällä paljon aiempaa vähemmän pesuainetta.Methodin pesuainetta on kehuttu erinäisillä palstoilla markkinoiden parhaimmaksi tai tehokkaimmaksi ekologiseksi pesuaineeksi. =D Ainakin se on parempi kuin Bio Luvil color tai Omo color-nesteet! =D Ja siis minun mielestäni! ;)Tuohon kysymykseesi Zeoliitistä tai fosforeista en osaa vastata muuta kuin sen, että ainakaan INCIssä ei ole kummastakaan mainintaa…En ole testannut montaakaan tuoksutonta saati ekologista pesuainetta. Mini risk ja LV on testattu ja ne oli ihan surkeita! =D

  12. Kiva ku jaat kokemuksia meidän kanssa. Siivous on kuitenkin tärkeä juttu ja mitä paremmat tuotteet sen parempi ja ekologisuudesta ei varmasti ole haittaa. Eli tuota yleispuhdistusainetta odotellessa. 🙂 Kohta mulla onkin varsinainen pesuaine-arsenaali, että joudun joka kerta arpomaan &amp;quot;enten tenten…&amp;quot; jotta mitä käyttää. 🙂

  13. Inanaa: Kaikkien meidän täytyy joskus siivota! ;)Mikäs sen mukavampaa kuin hyvän tuoksuiset ja myrkyttömät (lue turvalliset) puhdistusaineet! =DItse yritin kuumeisesti etsiä tietoa turvallisista puhdistusaineista odotusaikana (noin 2-v sitten) ja en päässyt paljoa puusta pidemmälle. Tieto oli vaillinaista, ostopaikkoja harvassa ja käyttäjäkokemuksia kourallinen ja nekin lähinnä eko-palstoilla (sama se jääkö likaa, kunhan luontoa ei tuhota-ajattelumallilla kerrottuna) =D(Ei saa kivittää mua tosta kommentista, eihän ;))

  14. Meillä ei ole rosterikoneita kun kalusteihin sijoitettu uuni ja liesituuletin. Ei ole edes tiskipöytää, joten en tiedä kannattaisko mun ottaa niitä pyyhkeitä..hmm..mut lattianpesuaine vois olla aika must. Ite oon tykännyt Mummi ja minä-siivoussuihkeesta, kun nuo lapset sottaa niin perkuleesti, niillä lähtee hyvin fläkit ruokapöydästä. Ja on ekologista eikä myrkkyjä!!! Hitto mikä valinnanvaikeus noista tuotteista…

  15. Outi: Miten olisi sitten se lasin- ja peilien pesusuihke tai kylpyhuoneeseen tub &amp;amp; tile-pesusuihke? Tuo on muuten tehokasta tavaraa, lähti kyllä kaikki äklöt saostumat pois kun antoi vaikuttaa minuutin ja pyyhkäs liinalla. Kyllä nyt meillä kylppäri kiiltää, ja luonto kiittää! 😉

  16. Mä oon tässä hieman pohdiskellut. Mulla tulee olemaan nyt sitten kolme erilaista yleispuhdistusainetta, kunhan saan sen Methodin yleispuhdistusaineen käsiini. Sen sijaan kylppärinpuhdistusainetta mulla ei ole, joten voi olla, että otan jonkun noista sitten kylppäriin. Miten tässä nyt pääsikään käymään näin, että yhdenlaista ainetta on montaa erilaista ja sitten jotain ei ole ollenkaan. 🙂

  17. Inanaa: Tuo taitaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus! =D Olen myös huomannut, että sama kuvio toistuu myös elektroniikan ja sähkölaitteiden kanssa; ensin hajoaa töllötin, sitten hiustenkuivain, kolmantena lakkaa toimimasta kamera ja viimeiseksi kahvinkeitin sanoo itsensä irti… =D Jeeeee!!!!

  18. Inanaa: ja lisäyksenä vielä, että kaikki kolme suoristusrautaa kyllä toimivat! Hih =DMites muuten, jos tekisi perusteellisemman pesun kylppäriin sillä Universal stonella? Silloin riittäisi kevyempi ylläpitosiivous yleispesuainella. Olisiko se Attitude sinne kylppäriin hyvä vaihtoehto?

  19. Juu, mä odotan jo innolla, että saan kumarrella, sillä sitten lähtee pyntty pesuun Universal Stonella 🙂

  20. Ääk nyt sekoitetaan pakkaa Universal stonella, pitäskö mun sittenkin kokeilla sitä?

  21. Outi: No se on ainakin ihan huippuaine! Käy kaikkeen. Siinä tulee mukana sellainen karheahko sieni, sitä suosittelen käyttämään vain kaakeli ja posliinipinnoilla. Muuten voi naarmuuntua. Eli mikrokuituliinat käyttöön ja Stoneilemaan! =D Saa suurimmista S-marketeista, Cittareista ja Prismoistakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *