DIY nukkekodin tuunaus – Väliaikatietoja

Huh ja puh. Nyt on eka kerros harmaata pohjamaalia sudittu. Maalaminen menee nopeaan, mutta teippailu meinasi viedä hermot tyystin. Tuo nukkekoti on kasattu ziljoonasta osasesta ja ikkunankarmit ovat osittain liimattu kiinni taloon. Katsoin parhaaksi jättää talon suurimmaksi osaksi purkamatta ja kikkailla maalarinteipin kanssa. Tässä siis välikaikatietoja ja ysi kerros Tikkurilan Helmi-pohjamaalia sävyssä harmaa K488.

DIY nukkekodin maalaaminen Omakotivalkoinen

Kellon lyödessä 21 vetäisen toisen kerroksen pohjamaalia ja huomenna yksi kerros pintamaalia. Sitten pitäisi olla valmista! 🙂

Heipparallaa!


Seuraa myös Instagramissa 

10 kommenttia “DIY nukkekodin tuunaus – Väliaikatietoja

  1. Hyvältä näyttää! Tosi kaunis nukkekoti 🙂 Mulla on niin haaveissa joskus rakentaa oma…mut millähän ajalla… 😀

  2. Veera: Katselin kans niitä nukkekodin rakennussarjoja, mutta ajanpuute sai valitsemaan valmisvaihtoehdon. :)Tää on kyllä ollut tosi hyvä käytössä, että en voi valittaa kuitenkaan *hih* =DMarie: Sisustuselementtiä hieman haeskelinkin. Siksi päätin maalata talon samalla harmaalla kuin tytön huoneessa pari seinääkin! :)Huomenaamulla vielä pintamaali ja siitä 5h eteenpäin niin talo on valmis!

  3. Hyvä sävy! Joo, kun olisi maalaushommia varten sellainen apu-teippari, niin kyllähän sitä maalaisi vaikka mitä 🙂

  4. Aivan ihana tuo nukkekoti harmaanaki! <3 Varmasti työtä teettää, hui, ko pieniä osasia jokka teipata 🙂 Onneksi ei oo minun rojekti 😛

  5. On vain hyvännäkönen! Jos mulla olis pikkutyttö, hommaisin kans ehdottomasti nukkekodin:)

  6. Kiitoksia kommenteistanne! :)Pintamaali on sudittu aamulla ja tarkemmin maalipurkin ohjetta tutkittuani huomasin kuivumisajan olevankin 3vrk. Joten tiistaina vasta kuvia projektista, kun saan nukkekodin siirrettyä omalle paikalleen! (nyt se on taloyhtiön kerhotilassa turvassa pikkusormilta =D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *