Bodyguard – nyyyhhhhhh

Katselin just yhden mun lempparileffan, Bodyguardin. 🙁 Olen nĂ€hnyt sen valehtelematta 30 kertaa ja muistan kaikki sanatkin ulkoa.

Olen 40-asteen kuumeessa ja vointi on aivan kauhea, kuin olisi jyrĂ€n alle jÀÀnyt. EikĂ€ auttanut yhtÀÀn oloa, kun itkin ja vuodattelin tÀÀllĂ€ leffan kohtauksia ja edesmennyttĂ€ Whitney Houstonia. 🙁

images.jpeg

The-Bodyguard-the-bodyguard-16243158-720

The-Bodyguard-the-bodyguard-16243161-650

The-Bodyguard-the-bodyguard-16243162-650

The-Bodyguard-the-bodyguard-16243164-599

the-bodyguard_l.jpg

16 kommenttia “Bodyguard – nyyyhhhhhh

 1. kuumeilu ei ole kivaa :/ zemppiÀ ja paranemista!kokeile inkivÀÀri teetÀ ? keitÀ vettÀ ja pilko joukkoon tuoretta inkivÀÀriÀ. ja kivennÀisvesi ja posinova auttaa.

  1. Kiitos vinkistĂ€! TĂ€ytyykin laittaa kauppalistaan miehelle…. TĂ€mĂ€ olo aivan hel****tistĂ€, tuntuu ettĂ€ aivotkin on jo surkastuneet pois kun edes ajatus ei kulje kunnolla. 🙁

 2. Totaalinen nyyh :(!!!! Mut ihme homma on se ettĂ€ WhitneystĂ€ ei mitÀÀn oo kirjotettu moneen vuoteen ja nyt on hirvee haloo… Ihan sama kun vanhat ihmiset unohdetaan ja sit kun ne kuolee niin niin… MikĂ€hĂ€n se taika oikein on, olen sitĂ€ syvĂ€llisesti yksikseni miettiny monet kerrat! <3<3<3<3<3<3<3 Eli kuoleman jĂ€lkeen vasta muistetaan, miks/miksei sillon kun on elossa???

  1. Minna: Sen ura on takkuillut huolella vuosia ja viime kiertueella kaikki haukkui sitĂ€. 🙁 Itse en pÀÀssyt keikalle ja nyt mua harmittaa aivan hirmuna. Mulle whitney on sekoiluistaan huolimatta ollut aina Queen of the night ja hĂ€nen huikea ÀÀnensĂ€ on jotain niin kaunista kuultavaa, ettĂ€ kolahtaa mun sydĂ€meen ja kovaa. Onkohan se vaan iĂ€n tuomaa, kun tuntuu ettĂ€ kaikki legendat vuoron perÀÀn poistuu? :(Heath Ledger, Amy winehouse (no tĂ€tĂ€ mĂ€ en kyllĂ€ ihmetellyt), Michael Jackson (en kyl pysty edes uskomaan ettĂ€ MJ on kuollut, en) ja nyt Houston. Ai niin, ja mun suuri rakkaus Patrick Swayze. 🙁 Miksi miksi? :/

 3. Bodyguard on kyllÀ nÀhty moneen kertaan, mutta ehkÀ katsottu enemmÀn Kenin Cosnerin takia;) Paranemisia!

  1. Kiitos! TĂ€nÀÀn on jo hieman parempi pĂ€ivĂ€ kuin eilen, tosin kuume taas nousussa ja lukemat yli 38. 🙁 kevin Cossu on kyl ihq! <3 MĂ€ olin ihastunut siihenkin ja tykkĂ€sin kovasti Waterworldistakin, vaikka oikeastihan se on tosi huono leffa ;)Keneen mĂ€ en olisi ollut ihastunut?! *hih*

 4. TÀÀ on niin ihana leffa ja musiikkidiggarina elokuvan musiikki on plussaa. Elokuvan soundtrackin hankitaan liittyy ikimuistoinen tarina: 12-vuotiaana olimme matkalla Floridassa jas löysin levyn sieltÀ paikalliselta kirpparilta. Siispa monta ihanaa tunnetta ja muistoa yhdistyy tuohon levyyn.

  1. Johanna: Ihana tarina ja muisto sinulla! <3Mun eka kosketus leffaan oli, kun kolmannella luokalla katsoin kavereiden kanssa tĂ€n. <3 Sen jĂ€lkeen kĂ€vin lainaamassa leffan pariin otteeseen (kultainen VHS) ja lainasin kirjastosta soundtrackin vuodeksi putkeen. Uusin siis aina 4 viikon vĂ€lein, kunnes kirjastontĂ€ti ei enÀÀ lainannut sitĂ€ mulle. Mun kaveri joutui sitten lainaushommiin mun puolesta. 😉

 5. Oi, toipumista sinne <3Tuo elokuva oli minunki lemppari Kevin Costnerin takia 😀 😀 Oisin voinu antautua vaikka heti sille silloin tuon elokuvan aikoihin hihi 😀 😀 Hyi minua 😀 Nyt ko kattoo niin ihan tavisĂ€ijĂ€n nĂ€könen…paitti rikas 😀 Mutta elokuva on kyllĂ€ ihana vielĂ€ki 🙂

  1. No onhan se nyt ihqu! 😉 Tuommoinen kova ja luja supermies. "Don®t worry, I®ll protect you". Nam! =D

 6. Hei ★Miia☆, Pikaista Paranemista, se lenssu on nyt sitten iskenyt Sinuun. Bodyguard on yksi minunkin suosikkielokuvistani ja katsoin sen eilen puoleen vĂ€liin ja tĂ€nÀÀn herkistelensitten lopun. TykkÀÀn myös elokuvan musiikista tosi paljon, Idolsin seuraajana toivoisin ettĂ€ Suomen uusi lupaava tĂ€hti Diandra Flores esittĂ€isi tulevaisuudessaWhitney Houstonia, uskoisin ettĂ€ sopisi neitokaisen upealle ÀÀnelle.Kuumaa juomaa, lepoa, niin eiköhĂ€n se muutamassa pĂ€ivĂ€ssĂ€ lenssukin tokene.LĂ€mpimin ajatuksin.✿t

  1. Juu, tÀÀllĂ€ on koko perhe kipiĂ€nĂ€, mutta mie olen ainut jolla kuume oli yli 40 astetta ja olo sen mukainen. 🙁 Onneksi tĂ€nÀÀn on ollut jo parempi vointi, vaikkakin olen edelleen ihan tööt ja muissa maailmoissa. Ei oo lapsenhoito mitÀÀn herkkua kun oot itsekin kipeenĂ€. Pakko vaan jaksaa ja jaksaa… :)Diandra sai kyllĂ€ leuan loksahtamaan. Todella hyvĂ€ laulaja ja tykkĂ€sin niistĂ€ muutoksista joita oli tehnyt C. Aguileran biisiin. Itse tykkÀÀn eniten lauleskella Houstonin Run to youta ja tahtoisin kuulla Diandran laulavan sen. :)Ja toki kaikki muutkin balladit kĂ€visi. Toisaalta tahtoisin nĂ€hdĂ€ hĂ€nen revittelevĂ€n rohkeasti ja siihen olisikin mainio biisi Celine dionin versio Alonesta. =D

 7. Voi höh, pikaista paranemista!! Muistan, kun alkuvuodesta salaa toivoin, ettĂ€ tulisin kipeĂ€ksi, ettĂ€ voisi luvan kanssa levĂ€tĂ€ muutaman pĂ€ivĂ€n. En ollut sairastanut piiiitkÀÀn aikaan. 🙂 No sitten kun tulin kuukausi sitten kipeĂ€ksi, niin eihĂ€n se nyt kivaa ole ollenkaan, ihan mahdottoman Ă€rsyttĂ€vÀÀ, kun ei jaksa mitÀÀn ja tylsĂ€ olo ja ja ja… Eli pitĂ€isi muistaa olla toivomatta tuollaisia asioita. 😀 TsemppiĂ€!

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *