Vinkki – Hinta Hobbalot Hobbyhallissa

Tulin nopsasti vinkkimään Hobbyhallin Hobbaloista. Hyviä tarjouksia on paljon ja omia suosikkeja Aalto-maljakko valkoisena sekä W&B New wave-lautassetit. 🙂

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-23+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-23+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-23+kohtee
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-24+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-24+kohtee
Meiltä nuo lautaset jo löytyykin, mutta maljakon menin ja tilasin. Olen ihaillut valkoisia Aalto-maljakoita monissa blogeissa (esim All You Need Is White-blogissa) ja pakkohan se oli omaankin kotiin tuollainen saada. Varsinkin nyt kun tulppaani-kausi on alkanut! <3
Uusia lukijoita on kertynyt ihan hurrrrrrrrrrja määrä! 🙂 
Olen todella kiitollinen ja ilahtunut teistä kaikista! <3 <3 <3
Toivottavasti viihdytte juttujeni parissa myös jatkossa! 😉

Viikonlopun aikana tulossa postaus lukijani Meän Satun keittiöstä ja heti ensi viikon alussa toivepostausta, aiheena valkoisen keittiön välitila-vaihtoehdot! Olkaahan siis kuulolla kaikki! 🙂

Ja muistakaa osallistua Eero Aarnion Puppy-arvontaan! Sinne pääset suoraan TÄSTÄ!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

12 kommenttia “Vinkki – Hinta Hobbalot Hobbyhallissa

 1. Kiitos vinkistä! 🙂 Meillä on tuollainen valkoinen Aalto-maljakko, mutta kävi niin kivasti, että kissa tahtoi mennä myös maljakkoon ja kaatoi sen. 🙁 Maljakko meni pahasti poreimeen, eli kukkia ei siinä enää voi pitää. Harmittaa ihan vietävästi, kun mulla olisi ollut 2 kirkasta samanlaista, mutta meni rikkomaan juuri sen yhden ainokaisen valkoisen.

  1. Cinnabaria: No voihan kisuttinen sentään! Ja kisulla on hyvä maku, kun tahtoi sulloutua juurikin siihen valkoiseen maljakkon! =D Tuo 30 euron alennus maljakosta on aika hyvä, joten ei muuta kuin uutta tilaukseen. Mie tilasin meille kaksi maljakkoa keskiviikkona ja voitko kuvitella, että jo tänään ne tuli, siis kaksi päivää myöhemmin… =D

 2. Mulla on musta Aalto. Silloin kun mentiin naimisiin, sinä vuonna sitä tehtiin jotenki vissiin rajatusti. Ihana! Kukat näyttää niin hyvältä mustassa maljakossa 🙂

  1. Päivi: Mustaa Aaltoa katselin kuolaten sillojn, kun meillä oli musta-valkoinen sisustuskausi menossa. Se on todella tyylikäs. Valmistetaanko edes mustaa Aalto-maljakkoa enää? En muista nähneeni sitä missään pitkään aikaan myynnissä…

 3. Valkoinen Aalto-maljakko on must…mieheni toi juuri kaksi nippua tulppaaneja ja laitoin ne sellaiseen Valkoiseen :)Nuo Villeroy &amp;amp; Bochit ovat ihania… olen haaveillut käyväni joskus siellä &amp;quot;tehtaanmyymälässä&amp;quot; Saksanreissulla.. Onko kukaan koskaan käynyt? Onko se käymisen arvoinen paikka?

  1. Kikka: Itseänikin kiinnostaisi vierailla siellä tehtaalla. Sieltä saa kuulemma tehtaanmyymälästä astioita älyttömän halvalla. =D Voisi tulla mulle hieman liian kallis reissu, kun en kuitenkaan pystyisi hillitsemään itseäni yhtään, vaan hamstraisin oikein kunnolla. Pahapaha… 😉 Olen kuullut, että se on tois mielenkiintoinen paikka ja siellä saa opas-kiertueen tuotannonkin puolelle. Lisäksi tuttuni sai sieltä Goodie packin mukaan tuomisiksi, 2 kuppia aluslautasineen ja muuta pikkutavaraa. Kiinnostaisikin siis tietää, onko lukijoistani kukaan siellä vieraillut ja millaista on ollut! =D

  2. Oioi..kuulostaa hyvältä..Voi olla että minunkin kävisi huonosti. Pitäisi mennä autolla ja ei mitään matkatavaroita mukana =) Kaikki ihanuudet mahtuisivat mukaan!!!

 4. Iiik! Jännittää jo! Olkaa sitte kilttejä mulle kommentoijat 🙂 Muttei saa liikaa kehua ettei nouse hattuun *hihi* 😀 Kuvat otettu 1-1.5v sitte muistaakseni, että ku oon tämmönen tuuliviirisisustelija niin sisustus muuttunu jo erräänki kerran :DIhanaa viikonloppua 🙂 Hali Avalle &amp;lt;3

  1. Meän Satuliini: HIh, sie olet niin vaatimaton! =D Halit sinne kans ja mukavaa viikonloppua! &amp;lt;3

  1. Mulla on mennyt itseltänikin ohi monet kerrat Anttiloiden -20% tarjoukset noista New wavesista. Olen ostellut niitä pikku hiljaa aleista ja esim Stockmannin hulluilla päivillä on niitä ollut tosi halvalla. Oon kyllä huomannut senkin, että aina on joku tarjous jossain menossa joten silmät ja korvat vaan auki niin varmasti löytyy yhtä hyvä tarjous myös myöhemminkin. =DNew wave-sarjaa kannattaa muuten ostaa tuollaisissa paketeissa, ne on huomattavasti halvempia kuin yksittäis kappaleet. 🙂

  2. Kiitos tiedosta! 🙂 Anttiloissakin New Wave ois just nyt tarjouksella… &amp;quot;äiiitiiii…&amp;quot; :PVälillä ihan harmittaa, että pitääkin olla näin kallis maku! Mutta kyllä se kokoelma tästä karttuu, hitaasti ja varmasti.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *