12 kommenttia “Kauneutta keskikaupungilla – Kelly Behun Studio

  1. Tuo ruokailutilan/aamiaistilan keltainen katto on aikas hieno 🙂 Ihana pirteä fiilis tuli noista kadesta viimeisestä kuvasta

    1. Tiia: älä muuta sano! <3 <3 tarttisi vaan HIEMAN isomman huushollin sitä varten! =D

    1. CristiinaM: Syytä Kelly Behunin suunnittelutoimistoa! =D Ne tekee ihan liian hienoja koteja….. *huokailua* <3

  2. Mulle kans iski toi sohva täysillä… ja meille se vois vielä mahtuakkin, jollei muuten niin kaadetaan lisää väliseiniä 😉

  3. Tosi kaunis, niiiiiiiin ihana kämppä. Saisi tulla meillekin stailaamaan. No ehkä meilläkin sitten uudessa talossa on kauniimpaa kuin nyt täällä ahtaassa asunnossa, jossa on aivan liikaa tavaraa. Ihana idea tuo keltainen katto, rohkea idea. En ehkä uskaltaisi itse, mutta ihailen sitä.:)

    1. Valua Kuvasa: Katon maalaaminen on super hieno idea! 🙂 mulla oli yhdessä pinkki-inspiraatipostauksessa pinkki keittiön katto ja myös se oli super upea! <3oliskohan kauhean kallista jos tilaisi Kelly Behunin stailaamaan oman kodin? Matka tänne rapakon taakse on aika pitkä ja varmasti myös hinta suolainen…. Jos vaikka sitä lottovoittoa taas tavoittelisi…. =D

  4. Aivan mielettömiä kuvia ja tunnelmia – tykkään!Valoisat ja avarat huoneet, sisustuksessa on kivasti käytetty tehostevärejä."Ikkunapenkin" tahtoisin meillekin, se on usein kutsuvan näköinen.Kiitos haasteesta, otan sen ilolla vastaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *