Siivousta parin viikon tauon jäljiltä

Nyt alkaa flunssa olla historiaa. =D Tänään on jo ihan selkeästi parempivointinen päivä ja ajattelin hyödyntää hyvät vibat siivoamiseen. 🙂

Tältä meillä on näyttänyt viimeaikoina:

Puhtaiden pyykkien kasat ovat kaunis sisustuselementti. 😉
Tuosta olkkarin kaapin päältä on todella kätevää napata ohikulkiessaan päällepantavaa. *hih* =D
Matto imuroitiin jokin aika sitten ja siihen se sitten jäi kivasti rullalle lattialle. Tyttö tykkää istua rullan päällä ja onhan siinä kiva myös leikkiä strapetsitaiteilijaa. =D

P2291256.JPG

Eräs neiti ei paljoa jaksa osallistua mihinkään. 🙂 Hänkin on kipeänä ollut ja eilen sai viimeisen satsin antibioottikuurista. Itse olen nukkunut tuossa sohvalla, pienissä pätkissä kammottavan kutisevan yskän vuoksi. Ja niinhän se menee, että ken peppunsa nostaa, se paikkansa menettää…. =D

P2291257.JPG

Kuivausrumpumme hajosi kuukausi takaperin ja upeana uutena sisustuskaunokkina myös ihana pyykinkuivausteline. IHQua! =D
Viime yönä tytölle kävi pieni “kakka-vahinko” ja pääsimmekin miehen kanssa siivous ja pyykkäyshommiin. Kaunista k-taidetta oli ilmestynyt seinäänkin ja tyttö tietysti myös itse oli yltä päältä p**kassa, joten suihkuun mars ja pesukone päälle, kello hieman yli puolen yön.
Toivottavasti tyyny kuivuisi joskus…. 😉

P2291258.JPG

Meidän lempparilelut, Hello Kittyn rakennuspalikat (alias Duplot). Ja Zhuzhu-petsitkin siellä kuvakulmassa köllii… 🙂

P2291260.JPG

En ole jaksanut korjata Avan leluja lainkaan paikoilleen, joten melko laaja valikoima onkin kerääntynyt lattiallle pyörimään. Varsinkin nuo “duplot” on ihanan tuntuisia jalan alla… auts! 🙂

P2291261.JPG

Ja kun kallellaan ollut leluloota ei vielä ollut tarpeeksi, niin tyttö sitten kuvauksen lomassa päätti “auttaa” äitiä sotku-esittelyssä ja kaatoi lelulootan kokonaan nurin. Ihana auttavainen neiti! 🙂

P2291262.JPG

Lattialla ihanasti sähköistyvät Disney Princess-kostyymit, kivasti ja mukavasti saa sähköiskun kun astuu keinokuitu-satiini hamosen päälle. =D

P2291263.JPG

Koiranpäivät! <3 <3

P2291264.JPG

Tälläistä humoristista sotku-postausta tälläkertaa! Ihana tunne, kun alkaa olemaan terve. Terveyttä pitäisi muistaa vaalia aina ja jokapäivä, eikä vain silloin kun sairaus iskee…. Ehkä tästä viisastuneena aloitan terveellisemän elämän ja lisään vitamiineja ruokavaliooni reippaalla kädellä. =D

Aurinkoista keskiviikkoa!

22 kommenttia “Siivousta parin viikon tauon jäljiltä

 1. Täälläkin alkaa jo olla parempi olo, toisapäivänä yritti kurkku vielä vihoitella mutta nyt on enää yskää ja kevyttä tukkoisuutta. Ehkä se tästä ja jos ensi viikolla pääsisi jo vesijumppaankin!

  1. Inanaa: ihmeen tiukassa kyllä tänä keväänä nämä influenssat. 🙁 Paranemisia sinne! 🙂

 2. Ihania kuvia. Ei ahista niin paljon omat sotkut, kun tietää että tää on ihan normia muillekkin. Joskus menee vaan nervit kun olohuone on kuin pyörremyrskyn jäljiltä JOKA PÄIVÄ. Mitä Hello Kitty-dublot, miks meillä ei oo sellasia, en oo tiennytkään niiden olemassaolosta, tahtoo kans 🙂

  1. Outi: Meillä on olkkari pysyny kohtuullisessa kunnossa, vaikkakin pyykkikasat on pahimmillaan kaapin päällä muistuttaneet Pisan kaltevaa tornia. ;)Lego on myynyt lisenssin, jolla näitä &amp;quot;duploja&amp;quot; valmistetaan Italiassa. Mie löysin Hobbyhallista nää meidän omat ja joululahjaksi Avalle tilasin. Mutta lelut24.fi sivuilta löytyy tosi laaja valikoima Hello Kittyjä. :)<a rel="external nofollow" href="http://www.lelut24.fi/hello-kitty-lego-palikat-c-91.html&quot; target="_blank">http://www.lelut24.fi/hello-kitty-lego-palikat-c-91.html</a&gt;

 3. Ihastuttavia tämmöiset realistiset postaukset, jossa näkyy elämisen todellinen laita! Koitahan saada yskäistyä pois viimeisetkin taudinrippeet. Aurinkoista kevätpäivää sinne siivousmanian keskelle! 🙂

  1. janika: saisi tää hinkuyskä kyllä pikkuhiljaa loppua. No, jos jotain hyvää täytyy keksiä, niin vatsalihakset on vahvistunut huimasti. =DSiivoaminen on muuten ihan kivaa hommaa, mutta esim imuroidessa alkaa sellainen yskänpuuska, että alkaa jo oksettaa. KRÖHKRÖH =D

 4. Meilläkin näyttää välillä ihan samalta…mutta sotku leviää sitten olohuoneenkin puolelle 😀 Hello Kitty Duplot on meilläkin kovassa käytössä, ne kun on ihanan pinkkejä 🙂

  1. Jonna: Hello Kittyn legot on ihania. Meillä on kaksi pakettia perusosia (reilut 208 osaa yhteensä) ja kaipailtaisi niitä erikoisosia, kissoja ja puita ja autoja…. Avalla on synttärit toukokuussa ja ajattelin metsästää synttäripakettiin muutaman lisäosan. Herkullisemman värisiä palikoita saa hakea! &amp;lt;3

 5. Näissä kuvissa vasta onkin elämää :D- Koitahan parantua! Nyt vaan erittäin runsasti c- vitamiinia, siis reilua yliannostusta 🙂

  1. Anne: Aamulla hörppäsin lasillisen Beroccaa ja söin mustikkajogurttia. Nam! Toivottavasti vitamiinit ja flavonoidit tekee tehtävänsä ja nujertaa viimeisetkin pöpöt. =D

 6. Voi kamalaa miten sie oot voinu laittaa tämmösiä SOTKUkuvia tänne!!! Hihi :DDDD Nyt ei voi keskustelupalstojen mammat haukkua sinun kotia pinnalliseksi :DDDDToipumista teille vielä lopputautiin &amp;lt;3 &amp;lt;3 Ihanan sulonen Ava-apulainen siellä ja sulonen pikkukoiruliki &amp;lt;3 tuttua täälläki, mistä per**ensä nostaa, siitä paikkansa menettää…ja meillä kisut jokka näin tekkee :DP.S.Näkisippä meän kodin, eikä oo räkätauvista kyse vaan ihan laiskuuesta 😀

  1. Meän Satu: HIh =D sanos muuta! Hyi mua, HYIIIIIII! =DJa hei, huomasithan ettei ollut lelut harmaa-valkoisia!!!!!! Pitäisköhän kipaista ostamaan valkoista spray-maalia, alkaa muuten ahdistaa tää värikkyys! (pakollinen ärsyttävä tirsk*) =DVitsivitsi! Nuo eläimet on kyllä niin itsekkäitä välillä, mäkin kun yöllä olen käynyt juomassa vettä, niin heti on Miffe mennyt möyhimään itselleen hyvän paikan mun tyynyltä. Sitten kun sitä yrittää saada siitä pois, niin on ihan velttona vaan ja haukottelee kielipitkällä. Ei siinä voi muuta kuin nauraa ja hakee uusi tyyny oman pään alle. =D

  1. 🙂 Voi, minusta tuntuu että tässä taloudessa ei saisi järjestystä tuntia pidempään pysymään edes vahdin avulla 🙂

 7. Kun sulla on tollasia viboja niin voisit tulla meillekin vähän järjestelee. Tossa olis yks pieni vaatehuone täynnä kamaa….

 8. Tutun kuuloista. Meillä K taisi viikko sitten yön aikana tyhjentää kuutisen kertaa vatsalaukun sisällön meidän sänkyyn..sai ravata suihkussa ja pyykkikone huusi hoosiannaa. Kamalasti tauteja liikkellä!

 9. Ihanaa, kun kerranki tällasessa kauniissa sisustusblogissa näytetään myös noita arkisia sotkuja. Tosin teidän sotkut ei näytä yhtään niin pahoilta ku meidän sotkut, vaan näyttää oikeestaan aika siistiltä silti. 🙂

  1. Henna: Muutaman tälläisen sotku-postauksen olen ehtinyt tekemään. 🙂 Meilläkin sotkua ja sekosortoa on joka päivä, mutta nopeasti ne saa siivottua nyt kun lähes kaikilla tavaroilla on oma paikkansa. Tytön huoneessa on nykyään leluja varten jätti-iso Luhdan punoskori (halkaisija 80cm), jonne mahtuu melkein kaikki tytön lelut. Ne on nopsa poimia lattioilta ja nakata koriin. Myös tyttö osaa sen itse tehdä, tosin nyt on viime aikoina alkanut tulemaan vastaväitteitä kun ei malttaisi lopettaa leikkejään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *