Ja taas vaihtuu järjestys olkkarissa

Päätin alkavan kevään kunniaksi pyöräyttää olkkarin uuteen uskoon. Täällä on kova hulina menossa ja kalusteita siirreltäessä siivoan perusteellisemmin pölytkin pois kuljeksimasta. Tässä hieman ensi makua huomisen perusteellisempaan postaukseen!

Järjestys vaihtuu olohuoneessa - Omakotivalkoinen

Tässä äsken kahvitauolla napsaistu kuva, joka paljastaa että Bestå-kaapit siirtyivät taas sohvaseinälle. Maljakosta kadonneet käppyräoksat ovat kuivumassa maalauksen jäljiltä ja niistäkin lisää sitten huomenna. Nyt pakko jatkaa projektia, että saan illaksi valmista! 🙂

Aurinkoista päivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

14 kommenttia “Ja taas vaihtuu järjestys olkkarissa

 1. Heippa!Pakko kysyä, että eikö nuo kaapit ole mitenkään seinässä kiinni??Etkö pelkää että ne kaatuu, kun ovet avaa ja painopiste menee ylinimim. pulttaa kaikki kiinni seinää ja niitähän ei sitten siirrellä 🙁 ELlei halua reikien näkyvän;)

  1. Mia: Ei ole Beståt kiinni seinässä ja itse asiassa ne on 4,5cm irti seinästä miehen vahvistimen vuoksi (joka siis on liian syvä). =D Kaapit on todella tukevat ne huoju tai heilu lainkaan. Niissä on säädettävät jalat, joten vaikka lattia olisi vino tai epätasainen, saa kaapin tukevasti säädettyä. =DJos ne olisi kiinnitetty seinään, niin siinä tapauksessa järjestys ei pahemmin vaihtuisi. En tykkää reiístä seinissä ja pakkelointi + maalaus 5 kertaa vuodessa olisi vähän liikaa. *hih* 😉

 2. Hei! Pakko kysäistä, että onko sinulla nuo valokuvakehykset ihan vaan sellaisenaan koristeena? Olen aiemminkin jo miettinyt asiaa hiljaa itsekseni, kun olet laittanut kuvia makkarista ym. Et edes meinaa laittaa niiin kuvia vai ovatko tyhjillään blogin takia, siis ettei naamat näy? :)Kiva pikku koti teillä. Ihanan selkeää, yksinkertaista ja siistiä 🙂

  1. Tanja: Mulla on tuollaisia kehyksiä kaksi, joista toinen on edelleen tyhjä. Vaihdan sen kun otan blogiini kuvia. =DSitä ei ole tarkoituksella suunniteltu, mutta olen huomannut sen olevan aika kätevää. ;)Ja osa syy on tietty myös se että kirjoitan blogia (ainakin toistaiseksi) naamattomana enkä siis tahdo että omaa tai miehen nassua näkyisi blogissani. Nyt kun paperikuvia ei enää samalla tavalla tule kuin ennen muinoin, niin meillä on paljon kuvia koneilla digimuodossa. Ajattelinkin, että olisi kiva saada digikehyksiä, joissa olisi vaikkapa vaihtuva kuva. Niissä vaan on aika suppea valikoima ja ne ovat hirmu pieniä, tahtoisin tuollaisen näyttävämmän kokoisen yksilön. Täytyykin katsastaa mitä on tarjolla nyt, jos vaikka löytyisi kiva kehys. =D

  1. Sari: Juu, löytyy M ja XL. Ja muutenkin rakastan palavasti Aarnion tuotantoa! <3 <3 <3 <3 <3huomenna tulossa lissää. 😉

  1. Sandra: Vaihtelu virkistää ja parin viikon sairastelun ja toimettomuuden jälkeen on ihana pistää hihat heilumaan! =D Ja pakko oli kokeilla kaikki olkkarin eri variaatiot, enne kuin tilaamani iso Haave-sisustustarra saapuu. Sen laittamisen jälkeen ei sitten järjestys ihan kauheasti muutu. =D

  2. Tai sitten tarrakin muuttaa, tai toteat, että toimii kummassakin konfiguraatiossa ;)Kunpa meilläkin voisi olohuoneessa vaihdella järjestystä, mutta tilan mitat sanelee, että on se yksi tapa ja se on siinä. Teininä muutin huoneessani järjestyksen harva se viikko. Sama varmaan vieläkin toistuisi, jos voisi.

  3. Mervi: Täytyy sommitella tarkkaan mihin tarran laittaa. Ja koska se on kokonaan valkoinen, olisi hyvä että taustan väri olisi tumma. Tosin mielessäni näin jo tarran tuossa harmaalla seinällä Beståjen yläpuolella. Täytyy vaan sitten laittaa tarra niin, että esim tuplakupla-lamppu ei peitä tekstiä. =DMä olen vaihdellut järjestystä tosi usein aina. Äiti olikin ihan hepulissa, kun 10-15-vuotiaana sain hieman liian usein järjestyksenvaihto kohtauksia. Joskus olen "salaa" ottanut esim olkkarista kirjahyllyn omaan huoneeseen ja äiti ei siitä kyllä tykännyt yhtään. =D Anteeksi äiti! *hih* 🙂

 3. Heipparallaa, kyllä sulla tota tarmoa riittää, tulisit kiltti meillekin vähän siivoamaan ja stailaamaan 🙂 en taida osata enää kirjautua tänne uudelle sivullesi, ei vanha koira opi enää uusia temppuja. Kivalle näyttää uusikin järjestys,siis ainahan sun koti näyttää upealle :)tuisku

  1. Tuisku: Olen tehnyt joskus hetkenaikaa siivoushommia työkseni ja se oli tosi kivaa. Ainoastaan aikataulu oli turhan tiukka. Itse olisin puunannut enemmänkin ja tehnyt paljon extraa, mutta kello ei antanut periksi. =DKyllähän vanha koira uudet temput oppii, minunkin isä oppi käyttämään kännykkää ja SE ON IHME SE! =DYlhäällä on pieni palkki jossa on mahdollisuus valita erilaisia näkymiä (classic, flipcard, magazine, mosaic…) valitse siitä se ensimmäinen classic, jos blogi näyttää sinulla kummalliselta. :)Oikealla sivussa taasen näkyy pieni kapea musta suilu, joka laajenee kun siihen laittaa hiiren osoittimen. Sieltä löytyy tietoja minusta, lukijat, tunnisteet ja arkisto. Lisäksi sinne on tulossa myös lista blogeista joita seuraan, mutta en osaa itse sitä lisätä. Joudun odottamaan ystävän apua siinä asiassa. :)Toivottavasti tästä oli edes hieman apua. <3

 4. Kevätsiivoukset on meilläkin menossa, huonekalut tosin saa olla samoilla paikoilla kun ennenkin 🙂 Mikäs siinä, mukavahan se on jos olemassaolevilla tavaroilla saa vaihtelua, eipähän tule niin kalliiksi 😉 Joskus sitä tekee omista kaapeistaankin kivoja löytöjä, sen takia niitä onkin hyvä aina siivoilla silloin tällöin 🙂

  1. Onnen omenia: itse tykkään siivota ja varsinkin kevätsiivous on oma suosikkini. Itselläni on keväisin aina puhdistautumisen ja uudistamisen tarve ja niin kauan kuin muistan, olen vaihtanut järjestystä maaliskuun aikana! =DJa halpaa huvia on kalusteiden pyörittely. Monesti koti näyttää aivan uudelta ja kaikki on hetken paljon hienompaa. Siivouskin maistuu ihan eritavalla kun on hieman uutuuden viehätystä ilmassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *