Iittalan Aalto teräsvadit

Monilla näitä kauniisti hohtavia teräsvateja jo onkin, mutta minä mattimyöhäsenä heräsin näille legendaarisille sisustuselementeille vasta nyt. 🙂 

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-04-29+kohtee

Olen toki ihastellut näitä monissa kodeissa ja ajatellut ostavani tälläisen meille “sitten joskus”. Nyt se päivä koitti. *hih* 😉 Kaksi vatia on kotimatkalla.

aalto_terassetti_3osaa.jpg

Avan synttäreitäkin silmälläpitäen, valitsin meille kaksi matalaa vatia, 504mm sekä 358mm kokoiset. Näihin ajattelin laittaa kukkasommitteluja kukkien terälehdistä, luonnon oksista sekä koristehiekasta ja -kivistä. 
Arkikäytössä laitan vadit päällekkäin ja täytän hedelmillä, nam. <3

keittiovalineet_iittala_muut_aalto_tuott
Millaisia käyttötapoja te olette keksineet Aalto  teräsvadeille?


(omani ostin NetAnttilasta)


3 kommenttia “Iittalan Aalto teräsvadit

  1. Meillä iso teräskulho toimii arkena hedelmäkulhona sekä joskus juhlissa tarjoiluastiana esim. sipsi/salaattikulhona.Pieniä kulhoja (2kpl) käytetään välillä tarjoilussa ja toinen toimii arkena sipulikulhona.Iso Aalto vati on olohuoneessa ritiläpenkillä ja siinä on tuikkuja ja sitäkin on kattauksessa hyödynnetty muutamissa juhlissa.Pienempää vatia käytetään tarjoilussa tarjottimena ja talvella pieni vati on keittiönpöydällä tuikkualustana.

  2. Mä tykkään kovin Aalto-vadeista ja kulhoista, ne on klassisen muodon omaavia, mutta silti trendikkäitä. 🙂 Mulla on se kaikkein isoin matala vati, olen pitänyt siinä koristekiviä (en siis hiekkaa) ja Kivi-tuikkuja talvisin. Nyt heivasin koko vadin varastoon, kun se oli tiellä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *