Chilewich – kulutusta kestävää designia

Chilewich on Amerikasta kotoisin oleva, suunnittelija Sandy Chilewichin vuonna 1997 kehittämä tuotemerkki, joka valmistaa muovista punottuja kattaustekstiilejä, mattoja, laukkuja, meikkipusseja… oikeastaan mitä tahansa, johon voi käyttää muovista valmistettua ohutta punosnauhaa. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan pääsääntöisesti New Yorkissa, Sandyn omalla studiolla. Tässä poimintoja Chilewichin omilta nettisivuilta!

Chilewich muovipunotut kodin tekstiilit - Sisustusideoita Omakotivalkoinen
Chilewich muovipunotut kodin tekstiilit - Sisustusideoita Omakotivalkoinen
Chilewich muovipunotut kodin tekstiilit - Sisustusideoita Omakotivalkoinen
Chilewich muovipunotut kodin tekstiilit - Sisustusideoita Omakotivalkoinen
Chilewich muovipunotut kodin tekstiilit - Sisustusideoita Omakotivalkoinen
Chilewich muovipunotut kodin tekstiilit - Sisustusideoita Omakotivalkoinen

Meiltä löytyy kotoa metallinhohtoiset valkoiset pöytätabletit* ja olen ollut todella tyytyväinen niiden laatuun ja helppohoitoisuuteen. Suosittelenkin useimmiten kaikille juuri Chilewichin kattaustuotteita, niillä saa todellista vastinetta rahoilleen!

Suomessa on tällä hetkellä vain kaksi jälleenmyyjää Chilewichin tuotteille, Vepsäläinen ja Stockmann. Stockmannin verkkokauppaan* on tällä viikolla viimein lisätty kyseisen merkin tuotteita ja tässä muutama oma lempparini!

Chilewich muovipunotut kodin tekstiilit - Sisustusideoita Omakotivalkoinen
Chilewich muovipunotut kodin tekstiilit - Sisustusideoita Omakotivalkoinen
Chilewich muovipunotut kodin tekstiilit - Sisustusideoita Omakotivalkoinen
Chilewich muovipunotut kodin tekstiilit - Sisustusideoita Omakotivalkoinen

Tässä linkki Stockmann-verkkokaupan Chilewich-tuotevalikoimaan: ➤ stockmann.com/chilewich*

Meillä on paljon ohjelmaa varattuna viikonlopulle ja huomenna aamusta tulee Avan mummu kylään synttärikaffelle. Yritän ehtiä huomenna koneelle, mutta sunnuntaina sitten viimeistään pukkaa uutta postausta, aiheena suursiivous ja romunraivaus! 🙂

Kivat viikonloput kaikille!

Kuvat: Chilewich, Stockmann *sisältää kaupallisen linkin8 kommenttia “Chilewich – kulutusta kestävää designia

 1. Nuo meikkipussit on upeita! Harmi vaan, pikagooglettelulla ei löytynyt Suomesta. Samoin tommoiset puhelimen kuoret näyttävät todella hienoilta, mutta vaatisi Samsung-naiselta vaihdon iLuuriin 🙂

  1. Anna: Niin on, tahtoisin itselleni tuollaisen hopeisen. Se olisi ihan huippu hyvä käytössä, koska sen voi veden alla huljauttaa puhtaaksi jos likaantuu ja on käyttövalmis heti. Stockmannille voisi tulla jos oikein kinutaan, tarttis varmaan tehdä jokin adressi aiheesta, hih. 🙂

  2. Oon itse niin käytännön nainen, että kyllä, tuo peseminen ja myös se, että tuskin nuhjaantuvat ihan heti, vetoavat. Jos jotain noin toimivaa voi saada noin kauniina, oon valmis allekirjoittamaan sen adressin 😀

 2. Niin mageita !Tosi kiva, että noita on saatu Stokken nettikauppaankin vihdoinkin :)Kiitos vinkistä, pitääkin mennä kurkkimaan sivustolle 😉

  1. Wanilja: Käy ihmeessä kurkkaamassa valikoimaa. 🙂 sieltä löytyy myös ne meidän hohtavat valkoiset tabletit (on mustan kanssa samassa valikossa). Hopeiseisia kaipailisin itse, mutta niitä ei valitettavasti ole ja myymälässäkin oli pariviikkoa sitten vain kaksi jäljellä, eivätkä tienneet koska niitä saadaan lisää. Nuo viedään käsistä niin vauhdilla, että kannattee olla nopee jos mielii saada. Nimimerkillä kokemusta on! HIH 🙂

  1. Jenna: Käy ihmeessa katsastamassa valikoimaa! Nuo on aivan parhaat tabletit, varsinkin lapsiperheessä tai jos on sottaava mies (niinkuin mulla =D). Tabletit saa putsattua vaikka lavuaarissa tiskiharjan kanssa ja sitten kun taputtelee ne kuivaksi (pyyhe tai talouspaperiin) ne on heti käyttövalmiit. Näpärää! 🙂

 3. Itse hommasin juuri äskettäin iPhonen ja nyt en saa silmiäni irti noista kuorista. Ihan toooosi hienot!!! Että klikklik vaan käy meikäläisen tie tuonne nettisivuille… 🙂 Kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *