Yön pikkutunneilla opetellaan käyttämään uusia vempaimia

Hirveä stressi yhdestä tietokoneesta… En saa edes unta, kun olen säätänyt ja etsinyt vastauksia netistä ja tutkinut manuaalinkin lähes puhki. 🙁 Tietääkö kukaan, miten saa kuvia kamerasta tähän ipadiin? Tässä ei ole usbia, eikä meillä ole verkkokovalevyä, jolla voisi siirtää kuvat nettiin ilman välilaitteita… Ipadin tuossa suosittelinkin jokunen aika sitten, ja onhan tämä hyvä, sitä en voi kiistää. Mutta kuvienkäsittely ja kuvien saaminen blogiin vaikuttaisi olevan hieman hankalaa. Tai ainakin tälläiselle sählälle kuin minä. 🙂 Ihan tylsiä postauksia, kun en saa kuvia liitettyä mukaan. Pahoittelut. Yritän keksiä nopeasti keinon, jolla voin postailla normaaliin tapaan, kuvien kera. 🙂 Kauniita unia kaikille! Yritän itsekkin mennä untenmaille! <3

6 kommenttia “Yön pikkutunneilla opetellaan käyttämään uusia vempaimia

  1. Valitettavasti minusta ei ole teknistä apua. Osaan vaan rikkoa kaiken 🙂 Esim. kolme kuukautta vanhan läppärini.. Onneksi ystävillä on tietokonenörttejä miehinään. Toivottavasti saat koneen pian kuntoon tai ipadille ladattua kuvia..Täällä yötyöläinen valvoi aamuun asti ja ryntää kohta unten maille! Aurinkoista päivää sinne!

  2. Moikkis. Sun pitää hankkia sellainen sovitinkappale, joka laitetaan iPadin ja kameran muistikortin tai kamerapiuhan väliin. Sen jälkeen homma sujuu!Terkuis, Sally

  3. Hei!Jotta iPadiin saa kuvia, pitää ostaa sellainen cameraKit. Siihan saa kameran liitettyä usbin kautta. Suoraan iPadiin ei saa erillistä kameraa liitettyä 🙁 Kiertäähän voi vaikka s-postiin itselleen lähettämällä, mutta se ei taida auttaa jos läppäri on lähtenyt lomailemaan 🙂 Tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *