Paaaljon kuvia valmistuneesta makuuhuoneesta

Nyt tuleekin sitten mojova kuvapläjäys. 🙂 Ja koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, en pälise enempää, vaan annan niiden kertoa tarinan puolestani. 🙂

P1013086.JPG

P1013087.JPG
Silkkiverhot siivilöivät valon kauniisti <3

P1013088.JPG

P1013089.JPG
Ihanat RM teksti-henkarit

P1013090.JPG
Lähikuvaa lootasta, joka kätkee sisäänsä…

P1013091.JPG
…rakkaimmat joulukoristeeni. 🙂 Tämä laatikko menee korkean Bestå-kaapin päälle säilöön.

P1013092.JPG
Tyynyjä kolmessa eri koossa, 60x80cm, 50x60cm, 40x40cm.

P1013093.JPG

P1013094.JPG

P1013095.JPG
Lack-hyllyt vaihtuivat korkeakiiltoisiksi.

P1013096.JPG
lattialistaa puuttuu edelleen, mutta ei haitanne. Laitamme puuttuvat pätkät, kun ehtii ja jaksaa. 🙂

P1013097.JPG

P1013118.JPG
Yksi Riviera Maison-ostokseni unohtui esittelystä; Nimittäin tämä seinäkoukku, jonka piti tulla Avan huoneeseen, mutta löysikin paikkansa tuosta tyhjästä seinästä. <3

P1013119.JPG
Minun vermeet! <3 beige-valkoinen asukokonaisuus huomisen kahvittelureissuun. 🙂

P1013120.JPG

Nyt korkkaan juhlan kunniaksi (CASA Blogit!) sihijuoman ja nautin lasilliseni piiitkän kaavan mukaan nauttien. Luxusta, ja hyvin harvinaista sellaista! 🙂

Ihanaa iltaa kaikille ja mitä nöyrin kiitos teille ihanista kommenteistanne! <3 <3 <3

45 kommenttia “Paaaljon kuvia valmistuneesta makuuhuoneesta

 1. Hih, hauska nähdä ja jännä sattuma, sulla on samanlainen valaisin kuin minulla, siis tuo mikä on sivupöydällä, valaisin jossa on hiton painava lasinen jalka 🙂 Minulla on tulossa siitä joku päivä postaus kun en oikein tiedä mihin ihmeeseen sen kotona sijoittaisin 😀 Mutta valaisin on upea, mä täällä yritän epätoivoisesti sille vaan paikkaa löytää . Ps. Makuuhuoneenne on ihana &amp;lt;3

  1. Johanna: Tuo valaisin on mun rakas! &amp;lt;3 Se on tosi korkea ja hirmu vaikea saada sille hyvää paikkaa. Olen paininut saman ongelman kanssa vuosia. 🙂 Alle 80cm korkealla tasolla se on paras (mutta ei liian alhaalla ettei hehkulamppu näy yläkautta). Nyt viimein se löysi oman paikkansa, jossa se saa loistaa. :)Kiitoks kiitos! &amp;lt;3 &amp;lt;3

 2. Tuo seinän väri on kyllä tosi nappivalinta! Yksi käytännön kyssäri tuli muuten mieleen: mihin kaikki tyynyt menevät yön ajaksi? 😀 tai siis mahdutteko nukkumaan niiden kanssa, lattialle, tasolle?

  1. Anna: Hih, hyvä että kysyit. 🙂 Mies nukkuu yhdellä tyynyllä ja laittaa toisen jalkojen väliin tukemaan lyljellä nukkumista (juu, kuullostaa pervolta, siksi kutsummekin sitä &amp;quot;pallityynyksi&amp;quot;. =D). Itse nukun kahden tyynyn kanssa, koska tykkään tosi korkeasta tyynystä. Koristetyynyt (joita nyt vain kaksi) menevät surutta lattialle tai sitten sohvalle. 🙂

   1. -I-: Tuo laastin sävy yllätti ihan täysin pehmeydellään. Todellakin paras valintani koskaan! 🙂 Ja kiitoksia murunen! Ihanaa iltaa sinulle! &amp;lt;3

   2. Irina: Kiitoskia! Ilmoita vaan koska tuut, niin laitan pannun porisemaan. 🙂 Ihanaa ja rakkauden täyteistä iltaa sinulle kullannuppuni! &amp;lt;3 (ps. oliko tarpeeksi imelää söpöstelyä??? HIH =D)

  2. Kiitos, nyt on tämä sisustustyynyarvoitus ratkaistu 😀 oma mies kun on kaksimetrinen, ja jalat tulevat jo muutenkin vakiomittaisen sängyn jalkopäästä yli, niin tolla tyynymäärällä nukkuminen hämmensi 😀

  3. Anna: Mun mies nukkuu aina kylkikippurassa ja pallityyny (tai mun peitto) on oltava haarovälissä. 🙂 Olisi superia jos olisi tosi iso sänky, 2m leveä ja 2,5m pitkä. Voisi nukkua miten päin vaan. 🙂

 3. Siis aivan ihanan ihastuttava, kolahtaa kyllä kun metrinen halko!Vähänkö muuten kävi hymyilyttämään tuo pallityyny, mulla sama tapa nukkua(mitä isompi, sen parempi) ja mies ei tajua. Ei sitten yhtään 😉

  1. Katja: Pallityynyä itsekkin josku ihmettelin, mutta nyttemmin joskus itsekkin teen samoin. 🙂 Ihan parasta kylkinukkumista! &amp;lt;3

 4. Ihanalta näyttää. Olen lukenut blogiasi jo tovin ja nyt oli pakko kommentoida. Oma koti on vielä täysin remontissa mutta toiveissa siintää vielä joskus uusi uljas (ja valoinen) koti.

  1. Jenny: Ihanaa että laitoit kommenttia! Ne ovat blogin suola ja pippuri! &amp;lt;3 &amp;lt;3Remppavaiheessa monesti usko menee, mutta kun jaksaa vaan puuhailla niin lopputulos on taattu. 🙂 Itsekkin itkun tirautin, kun saatiin sänkyyn patjat ja tein petaukset ja kaikki. Tuo tänään alennuksesta ostamani naulakko kruunasi koko makkarin sisustuksen ja melkein piti kyynel vierittää siitäkin. 🙂

  1. Jenny: muistan kun meillä oli pari vuotta sitten isompi remppa, purettiin kaappeja ja maalattiin koko huusholli. Koti oli aivan hyrskyn myrskyn pariviikkoa. 🙂 Remppaan on kiva ryhtyä, mutta itse remppavaihe ei ole mukavaa. Usko pois, lopputuloksen kun näet niin unohdat kaikki ärräpäät mitä on lennellyt rempan aikana. &amp;lt;3 &amp;lt;3

 5. Ai kun näyttää ihanalta. Kyllä tuonne kelpaa pötkähtää. Huippu idea tuo seinänaulakko, että voi laitella seuraavan päivän vermeet aina valmiiksi esille. 🙂

  1. Sandy: Olen joskus kaipaillut sellaista naulakkoa, mihin mahtuisi vierekkäin useampi henkari. On helpompi mallata asuja, ilman että pukee ja riisuu montaa kertaa. 🙂 Onneksi muisin tuon idean, ennen kuin reitin Avan vastamaalattua seinää. 🙂

  1. enne: Hih, niin muuten… 😉 Nuissa lukee Villa, mutta meidän lakanat on Casa Stockmannia. Aika osuvaa. :)Kehykset odottaa tulostettuja kuvia, mutta keltainen muste on loppu, enkä saa tulostettua sellaisia haaleita, lämpimän harmaita värikuvia. Meillä ei kotona ole tulostinta lainkaan, mutta miehen työpaikalla on. Se on vaan sellainen rohjo, että väripatruunat on vaihdettava kaikki kerrallaan, joten odottelemme koska tämä tapahtuu. 🙂 Sitten pääsen printtailupuuhiin. :)Muutama tekstikin voisi olla hauska, ajattelin tehdä itse wordilla ne. Mahdolisesti muutamasta biisistä, jotka ovat tosi tärkeitä….letkeää lauantaita! &amp;lt;3

 6. Kaunis harmoninen kokonaisuus tuli!Itse en kyllä pystyis pitämään tuollaista valokuva-alttaria makuuhuoneessa, huono feng shui tai jotain. 😛

  1. Frisco: Itse en fen shuista niin tiedä, mutta tykkään kovasti alttaristamme. 🙂 Sai siihen idean itseasissa Titanic-elokuvasta, kun siinä lopussa vanha Rose nukkuu sängyssä ja vieressä on taso, jolla paljon kuvia erilaisista elämän kohokohdista. 🙂

 7. Niin hurmaavat hengarit – olen itse suunnitellut (toteutusajasta ei tietoa:)) että tuunaisin jollain teksteillä itse tuohon tyyliin hengareita 🙂

  1. Katja: Itse mietin myös samaa meidän valkoisiin Ikean henkareihin, mutta se olisi vaikea homma, koska henkarit ovat kuperat keskeltä. Löysin myös pieniä sisustustekstitarroja, joita voisi hyödyntää juuri tuollaisessa hommassa. Olisiko ollut hobbyhallin sivut, missä törmäsin sellaiseen kuuden vai kahdeksan tekstin tarra-arkkiin. 🙂

  1. kaisa: olen tosi tyytyväinen. Tuolit ovat edelleen kuin uudet ja istuimien pehmusteet ovat pysyneet hyvin ryhdissään. Lika on lähtenyt pyyhkimällä pois ja keinonahka ei ole vaihtanut väriä mistään kohtaa. Voin suositella näitä lämpimästi. 🙂

 8. Oikein onnistunut makkarin muutos, todella kaunis tuo seinien sävy! Luin aikaisemmin, että muutat Casablogeihin, saako näin vasta-alkanut bloggailija kysyä, että minkälaisia hyötyjä/etuja/mahdollisuuksia kyseinen asia sinun blogillesi ja sinulle antaa? Jos et halua vastata niin ymmärrän kyllä 🙂 Lauantai-illan jatkoja sinulle ja perheellesi!

  1. satu: Kiitoksia! &amp;lt;3Tottahan toki saat kysyä! 🙂 Portaalin kautta saan mahdollisuuden monipuolisiin yhteistyökuvioihin ja kampanjoihin, näistä en tarkemmin vielä voi kertoa. Ehdottomana plussana pidän myös yhteisöllisyyttä ja sitä kokee kuuluvansa johonkin. Itselleni ns. työkaverit ovat aina olleet se paras asia työssäni, joten olen hirmuisen iloinen tästä portaalissa olostani. &amp;lt;3 Tykkään myös siitä, että portaali tulee olemaan hieman muista poikkeava avoimuudellaan ja sillä että lukijoita tullaan huomioimaan erityisen hyvin. Portaalista en siis hyödy vain minä, vaan myös kaikki jotka vierailevat blogissani / missä tahansa portaalin blogissa. ;)oman blogin aloittaminen on yksi parhaista päätöksistäni elämässäni. Olen saanut blogin kautta paljon sisältöä elämääni ja olen saanut jakaa sisustusasioita muiden kiinnostuneiden kanssa. &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3Ihanaa että olet aloittanut oman blogin! &amp;lt;3 Toivon sinulle ihanaa tulevaisuutta blogistaniassa! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 🙂

  2. Kiitos kovasti kannustuksesta! Tämä bloggaaminen ja blogien lueskelu on mitä mainioin tapa rentoutua hektisen tupla-arjen lomassa, voi kun tähän siunaantuisi enemmän vain aikaa 😉

  3. Satu: Olen itsekkin blogien suurkuluttaja ja luen päivittäin uusimmat päivitykset kaikista ilmeistyneistä lemppareistani. 🙂 En edes muista enää elämää ennen blogien aikakautta. 🙂 Ja jos aikaa olisi, voisin vallan hyvin postailla vaikka viisi kertaa päivässä. Tähän jää koukkuun tosi nopeasti ja varsinkin kommentit joita saa, on päivän kohokohta. 🙂

  4. Ilolla taas luen näitäkin tekstejä! Ihanaa, kun ihmiset ovat toisaan kohtaan niin kannustavia &amp;lt;3 Ja samaa mieltä tuossa, että positiiviset kommentit ovat kohokohta ja saavat niin hyvälle mielelle 😉

 9. No, niin… Voitkin sitten tehdä tilaa sinne makkariin, muuttokuorma lähtee ihan just sinne täältä! Tuo on Miia aivan tajuttoman kaunis. &amp;lt;3

  1. Imppuseni: Tilaa tehty! 🙂 Mies täällä jo odottaa uutta unikaveria. Muista ottaa oma pallityynysi mukaan. HIHHIII =D

 10. Ciao! Sulla on ihana ihana blogi ja mieltymykset näköjään tosi lähellä omiani! Tosi kaunis ja rauhoittava kokonaisuus tämä teidän makuuhuone, todella oikein silmä lepää!Mukavaa kesänjatkoa!

 11. Blogisi on aivan ihana ja kotisi on todella kaunis. KYsyisin kuinka korkea tuo teidän sänky on patjan kanssa? Sänky on aivan mieletön!

  1. Janica: Kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; Tuli niin tarpeeseen tämän väsymyksen keskellä. :D<br />
   <br />
   Meidän sängyn korkeus on patjan yläreunaan 48cm ja peittojen kanssa 56cm. Tosi hyvä korkeus istahtaa sängyn reunalle. 🙂

 12. Hei murunen! Onko tuo taaimmainen tyyny tosiaan 60x80cm? Mulla tuli tänään postissa stokkalta tilaamani Park Avenue-tyynyliinat juuri tuossa koossa mutta hui miten jättityynyliinoilta ne näyttävätkään! 😀 Koitin jo mallailla tyynyliinoja sängylle petaukseen mutta edelleen näyttävät jotenkin överi suurilta? Ehkä silmä tottuu 😉 Enää puuttuvat sisätyynyt, mistä olet löytänyt nuo jätti-sisätyynyt?:)<br />
  <br />
  Kiitos taas tuhannesti &hearts;<br />

  1. Saana: Moikkelis hani! &hearts;<br />
   <br />
   On se, koko on 60x80cm ja sisätyyny on ihan tavallinen nukkumatyyny koossa 60x80cm. 🙂 Esim Familonilla on aika hyviä tyynyjä, jotka pysyy muhkeana.<br />
   <br />
   Park Avenuet on ihanat, tilasitko ne harmaaraidalliset? Vai beiget?<br />
   <br />
   Se tyynyliina näyttää isolta kun on ilman tyynyä, mutta tyynyn kanssa se on tosi hyvän kokoinen. :)<br />
   <br />
   Ihanaa illan jatkoa! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; halit! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *