Ponyt seikkailevat osa 1. ja olkkarin remonttikuvia

Avan huone on saatu siivottua ja sisustettua suhteellisen hyvään kuntoon. Tasojen päällä oleva pikkutavara etsii vielä paikkaansa, mutta muuten huone valmis. 🙂

P1013132.JPG

P1013133.JPG

P1013134.JPG

P1013135.JPG

Ponyja maalattiin kolme kappaletta, yksi iso, jolla leveyttä 100cm ja kaksi pientä, jotka mitoitettiin korkeuden mukaan 60cm:ksi. 
Sänky siirtyi ikkunan eteen ja turvallisuussyistä, laitoin sängyn laidat takaisin kiinni. Ikkunan edessä on patteri ja siinä terävät kulmat, jotka ovat vaaralliset. Ava kun pyörii ja hyörii unissaankin. 🙂

P1013136.JPG

Uusi lelukori Kodin1:sen alennusmyynnistä; Luhdan jättikokoinen punoskori. Sinne mahtuu suuri määrä leikeissä olevia leluja ja Avan on helppo siivota ne itse takaisin. Ihme kyllä, näin on myös tapahtunut. =D

P1013139.JPG

Tämä pony on vastarannan kiiski, tarkoituksella yksikseen tuolla alhaalla mököttää. 🙂

P1013140.JPG

Dinolle tuli tärkeää asiaa Ponylle kesken kuvauksen, mitähän salaisuuksia heillä lienee. 😉

P1013131.JPG

Loppuun kuvia eilisen maalausprojektista olkkarissa. 
P1013128.JPG

P1013129.JPG

P1013130.JPG

Seinät on nyt osittain maalattu. Tuo kaappien takana oleva seinä on täysin valmis (2 pohja- ja 2 pintamaalia). Vessan ovesta eteenpäin, kohti keittiön ikkunaa, pitää vielä toinen pintamaalikerros sutia tänään. Ikkunaseinät ja tummemman harmaat seinät olkkarissa ja eteisessä ovat täysin koskemattomat. Ne maalataan heti kun aika taas riittää, varmaankin huomisen ja ylihuomisen aikana.

Myöhemmin tänään tulossa lisää postauksia, joten kuulemisiin! <3

27 kommenttia “Ponyt seikkailevat osa 1. ja olkkarin remonttikuvia

  1. Padmerine: Kiitoksia! &amp;lt;3 Teilläkin se pieni vilpertti kohta mennä vipeltää huushollissa. 🙂 Lastenhuoneen sisustaminen on ihanaa, ensin on vauvahuone ja sitten leikki-ikäisen touhuhuonevaihe (kuten meillä nyt), sitten koululaisen huone ja teininhuone yms. 🙂

  1. Sandra: Tämä vanhempikin tyttö tykkää kovasti, vaikka kolkyt on kohta mittarissa. HIH =D Ja Ava tykkää tosi paljon, se antaa iltaisin tuolle alhaalla olevalle ponylle pusun ja lähettää lentopusut hyllyn päällä seisoville ponyille. &amp;lt;3 &amp;lt;3

 1. Ihan mielettömän upeaa jälkeä ja tuohon lastenhuoneeseen olen aivan rakastunut!!! Aloin jo unelmoimaan meidän muksujen huoneesta, voiskohan sille jotain make overia suunnitella….täytynee vetää isiä hihasta vinkiksi:)

  1. tanjamamma: Kaunis kiitos!!! &amp;lt;3 Näytä ihmeessä isille pari kuvaa ja tiedustele josko hänkin innostuisi maalaamaan elukoita seinälle (kuten meidän mies sanoi). 🙂 Ne tuo sen kaivatun extran huoneeseen ja ovat ihania. &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

 2. Voi ihanuus &amp;lt;3 Avan huone on todella onnistunut! ..ja tuo Riviera Maisonin lampunvarjostin taitaapi päätyä mun ostoslistalle 😉 Kyllä olet ollut ahkera, nopeasti olet maalannut! 🙂 ..täytyypi alkaa &amp;quot;lämmittelemään &amp;quot; miestäni joskos meilläkin voitais vähän maalailla 😉 On nimittäin todella hyvä sävy seinissä!

  1. Piia: Kiitoskia! &amp;lt;3 Lampunvarjostin tulee myyntiin, samaten kuin saman sarjan pussilakana ja puiset valkoiset kirjaimet BABY. 🙂 Teen tänään postauksen niistä myytävistä vauvakauden sisustusjutuista, joten ole ihmeessä kuulolla. :)Sain hetki sitten maalattua viimeisen pintamaalikerroksen vessan ovesta keittiön ikkunaan saakka, aikaa meni noin 20 min. 🙂 Olen oppinut hyvän tekniikan ja nyt pystyy jo vauhdilla vetelemään kuten ammattimaalarit konsanaan. 🙂

 3. Heippa pitkästä aikaa 🙂 Lomareissussa Lapissa kotiseuvulla oltu 4 viikkoa, kannettava ja nettitikku kyllä oli matkassa mutta totta kai se tikku meni särki kesken reissun *!!*!!*!!* (&amp;lt;-kiroilua) 🙂 ollu nettipimennossa monta viikkoa! 🙂 mutta nyt ollaan takas kotona &amp;lt;3 ja pääsin sivistyksen = netin parriin :DIhana Avan huone ja ponyt! ja tuo maalisävy on kans ihana! Upea sävy &amp;lt;3 Mukavaa alkavaa viikkoa 🙂 ja haleja haleja haleja &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

  1. Meän Satu: Ihanaa että olet back! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Mietiskelinkin, että miten lapin reissusi on mennyt. Toivottavasti hyvin (olosuhteet huomioon ottaen). &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3Itsellänikin kone hajosi ja olin muutaman päivän miehen lainassa olevan ipadin varassa. En saanut postauksiakaan tehtyä. Onneksi kone saatiin kuntoon ja nyt voin taas postailla ja hoitaa asioita netin kautta normaalisti ilman ressiä. :)Haleja tuhansittain ja mojova pusu poskelle! Ihanaaaaaa että laitoit kommenttia! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

 4. Ihanan levollinen tunnelma! Leluissa on jo niin paljon väriä itsessään, että keräämällä ne lelulaatikkoon huoneen tunnelma rauhoittuu välittömästi. Kiva kuulla, että Ava-neiti on innostunut itsekin siivoamaan ;)Mukavaa uutta viikkoa!

  1. Sally: Leluissa löytyy värienkirjo ja useinhan ne ovatkin pitkin poikin lattioita. 🙂 On ihana kun saa iltaisin siivottua lelut kaappiin ja koriin ja voi pienen hetken nauttia siisteydestä, ennen nukkumaan menoa. :)Ava tykkää siivota, toistaiseksi. =D Tuossa iässä kaikki &amp;quot;aikuisten jutut&amp;quot; on kivoja, mutta luulempa vaan että viimeistään kouluun mentäessä se siivousinto ropisee jonnekkin. 🙂

  1. Kuutti: Kyllä vaan! KIITOOOOOOS MILJOONASTI AVUSTASI! Olet ihana! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3Minä kerron! 🙂

 5. Ihana leikkihuone isolle Ava neidille, eikä mikään vauvojen juttu 🙂 oikein iloinen ja suloinen &amp;lt;3 Hienot nuo Ponyt, löysitkö helposti niiden maalaajan?

  1. tuisku: Blogin kautta löytyi maalaaja ja samana päivänä vielä kuin postauksenkin aiheesta blogiini tein. 🙂 Blogin kautta löytää kyllä mahtavaa porukkaa ja varsinaisia virtuooseja! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 🙂

 6. Kyllä tuo laasti vaan on upea väri, vaikka hieman jännitinkin lopputulosta. 🙂 Kiitos suuresti eilisestä maalausopista ja muutenkin kivasta tyttöjen illasta. Oli ihana ilta! &amp;lt;3 Ja upeat nuo maalatut ponit 🙂

 7. Raikkaalta ja reippaalta, mutta samalla seesteiseltä näyttää Avan huone! =) Sellainen &amp;quot;ison tytön&amp;quot; huone, ei enään vauveli. 😉 Meillä edessä molempien lasten Oliverin ja Ellenin huoneiden sisustus. Oikeastaan ihan nollasta lähdetään. Värisävyjäkään en ole vielä lyönyt lukkoon. Seinät luultavasti pysyvät valkoisina, mutta siitä eteenpäin lyö aivot tyhjää. Meilläkin laiduntaa Puppyja, Poni olisi myös tarkoitus kotiuttaa. Dino onkin Oliverin huoneessa, mutta kun valkoisia ovat, ei niistäkään saa inspiraatiota väritykseen. Kirkkaista väreistä en nyt kyllä lämpenisi,että harmaa olisi kyllä tyylikäs. 🙂

 8. Näyttää kyllä upealta…. Muutenkin ihana nähdä kun lastenhuoneet eivät ole nykyään sitä pelkkää vaaleanpunaista hattaraa tytöille ja vaaleansinistä pojille. Tuo laasti näyttää hyvältä ja olen vähän kaavaillut sitä meille makariin. 🙂 Messuilla ihastuin sellaiseen sävyyn kuin &amp;#39;muskoviitti&amp;#39;, on vähän samansävyinen mitä laasti mutta vaaleampi. Sitä taas kaavailin yleissävyksi olohuoneeseen. Pitäis vaan kyllä tuo laasti nähdä jossain livenä, mut ei se varmaan hirveen tumma ole iltahämärässäkään?

 9. Ihana lastenhuone, hyvä Miia! :)Palailen muuten pikku hiljaa uudelleen tänne blogimaailmaan.. sittenkin.

  1. jonde: kaapit ovat Ikean Bestå-sarjaa. 🙂 Aivan loistavat hinta-laatusuhteeltaan ja niistä voi kasata omanlaisen kokonaisuuden erilaisia osia huodyntäen. Tytön huoneessa on 120x128cm runko ja kaksi 60×128 kokoista Bestå Tofta ovea sekä matalampi 120x64cm kokoinen kaappi 60x64cm ovilla. Jaloiksi valitsin kaikkii kaappeihin aikoinaan tuon kromatun teräsjalustan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *