Kuvia olohuoneesta ja Scala-pöydistä

Anttilasta tilaamani pöydät tosiaan ovat saapuneet ja eilinen päivä menikin uutta järjestystä suunnitellessa. Maanantaina saapuu myös se valkoinen nahkadivaani, mutta näyttäisi siltä ettei se tule mitenkään mahtumaan meille. Tässä kuitenkin kuvia olohuoneestamme ja uusista Scala-pöydistä…

Scala sohvapöytä korkeakiiltovalkoinen - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Scala sohvapöytä korkeakiiltovalkoinen - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Scala sohvapöytä korkeakiiltovalkoinen - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Scala sohvapöytä korkeakiiltovalkoinen - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Scala sohvapöytä korkeakiiltovalkoinen - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Scala sohvapöytä korkeakiiltovalkoinen - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Scala sohvapöytä korkeakiiltovalkoinen - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Scala sohvapöytä korkeakiiltovalkoinen - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Scala sohvapöytä korkeakiiltovalkoinen - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Scala sohvapöytä korkeakiiltovalkoinen - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Scala sohvapöytä korkeakiiltovalkoinen - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Scala sohvapöytä korkeakiiltovalkoinen - Olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen

Saan usein kysymyksiä mistä mikäkin kaluste on ostettu ja nyt kun moni uusi lukija on löytänyt tiensä blogiini, ajattelin tehdä teille tähän postaukseen listan olohuoneen kalusteista ja tavaroista:

– Valkoinen nahkasohva – Bellus (ostopaikka Masku)

– Kaikki kaapistot – Ikea Bestå (runko mattavalkoinen, ovet korkeakiiltovalkoiset Bestå Tofta, metallinen jalusta)

– Pyöreä nukkamatto – Vallila Operetti, halkaisija 160cm

– Eteisen isot peilit – Ikea Mongstad

– TuplaKupla valaisimet koko M ja XL –  Eero Aarnio Design

– Molemmat sohvapöydät – Scala sohvapöytä / Scala lamppupöytä Kodin1 / NetAnttila

– Seinävalaisimet – Lamp Gustaf Monaco Kodin1 / NetAnttila

– Kattovalaisimet – Lamp Gustaf Lövkulla Kodin1 / NetAnttila

– Valkoiset silkkiverhot – Villa Stockmann / Stockmann

– Koristetyynyt paljettia hopea – H&M Home verkkokauppa

– Korkeat kynttilänjalat – Perfect Home (sisustuskutsut)

– Shampanjamalja – Asko

– Pallokaiuttimet sohvaseinustalla – Anthony Gallo A Diva Ti  MrHifi

– Seinämaalin sävy Laasti X487 – Tikkurila 2436 sävykartasta

Odottelen malttamattomana maanantaita, että pääsen sovittelemaan sitä divaania tuohon järjestykseen. To Do-listallani on myös Rhapsody-mattojemme vieminen pesulaan, jotta saisin ne taas lattialle syksyisten ilmojen jo saavuttua. Siihen asti tuo pyörylämatto saa palvella meitä olohuoneessa. 🙂

Ihanaa lauantaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

71 kommenttia “Kuvia olohuoneesta ja Scala-pöydistä

  1. Siskoliina: Kiitos! <3 Ja jännää on se, etta vaikka kalusteet ovat linjakkaita ja jopa "kylmän tunteettomia", eikä tekstiilejäkään juuri ole, saa pehmeän sävyisellä seinämaalilla ja epäsuoralla tunnelmavalaistuksella aikaan kuitenkin pehmoisen ja kutsuvan yleistunnelman. 🙂 Tämä on ollut itselläni kehityskohteenakin omassa sisustamisessa ja sen hahmotuksessa. Kehityskaari on tosi suuri jo pelkästään blogia kirjoittamanani aikana, eli reilussa vuodessa. 🙂 Vanhempia postauksia kun katselee, niin huomaa hyvin, että jotain sisältöä ja sydäntä on puuttunut ja lopputulos on jäänyt valjuksi. Ei sitä silloin ole huomannut, mutta nyt kun vertaa, niin ero on todellakin huomattava. HIH :)Ihanaa lauantaita sinulle ihanainen! <3

  2. Parastahan onkin huomata itsensä kehittyneen! Vaikka teidän tyyli eroaa paljon omastani, katselen silti mielelläni kuvia ja seuraan blogeja, joissa toteutetaan bloggaajan omaa tyyliä onnistuneesti. Ihanaa lauantaita sinnekin! 🙂

  3. Siskoliina: Itsekkin tykkään lukea monen montaa erityylistä sisustusblogia, vaikka en omaan kotiini toteuttaisikaan saman henkistä sisustusta. 🙂 Niistä saa myös kullan kalliita ideoita ja vinkejä sekä inspiraatiota omien juttujen toteutukseen. <3 Ihana kuulla, että viihdyt minunkin juttujeni parissa! Lämmittää mieltä kovasti! <3

 1. Kaunista on! Hyvin sopivat yhteen olohuoneen ja ruokalutilan huonekalujen materiaalit, vaikka eri valmistajien ovatkin! Etenkin Beståjen ja Scalojen jalat!Ihanaa lauantaita!

  1. -I-: Rakastan kromia ja kromattuja juttuja kovasti ja yksi syy, miksi ihastuinkin nuihin Scaloihin oli nuo jalat. <3 Ne on tosi järeät ja painavat ja suorastaan upeat. Pieni juttu pöydässä, mutta suuri minulle kokonaisuutena. 🙂 Ja sopivat tosi kivasti yhteen kyllä. <3

 2. Sopii niin kokonaisuuteen. Mites olis että divaani tulisi tuon sohvapöydän tilalle missä on pienempi tuplakupla? Se passais siihen kivasti ja siitä olis kiva kattoa telsua? Hitsi kun kattoo näitä postauksia, tahtoo uuden järkän myös.

  1. Outi: se ei mahdu siihen kohtaan. Tuo pöydän kokoinen tila on vain 55cm ja sohvaa ei pysty enempää siirtämään ikkunaan päin. Divaani tulee olemaan leveydeltään 62cm. Kapea se divaaniksi on, mutta meillä on tila nyt pahasti loppunut kesken. :)Uteliaisuuttani kuitenkin kokeilen sitä divaania useampaan eri kohtaan, ja jos se ei missään ole hyvä niin pistän sitten palautukseen. 🙂

 3. Aivan upea kokonaisuus. Mutta jos jotain ottaisi pois niin tuo iso kuplavalaisin. Niin ihan kuin se varmasti luonnossa on niin näyttää liian isolta tähän tilaan ja sisustukseen. Tuo pienempi kuplavalaisin on juuri sopivassa mittakaavassa. Tuo seinien sävy on todella ihana, heti kun mahdollisuus niin käytän sitä myös omassa kodissa 🙂 -TuuliS-

  1. Tuuli S: Isolle tuplikselle ei ole paikkaa muualla ja rakastan sitä aivan sydänjuuriani myöten. <3 🙂 Se on niin leveä, että ei kokonas apuolesta tosiaan mahdu kuin olkkariin ja nyt kun kalusteitakin on kertynyt, niin ahtaaksi käy. 🙂 Yritän maanantaina keksiä jotain kivaa, kun saan sen divaanin ja sitä sommittelen pitkin huushollia. Katsotaan josko tupliskin sitten asettuisi paremmin kokonaisuuteen mukaan. :)Tuo Laastin sävy on mielestäni täydellinen, pehmeä ja tyylikäs, viileä ja lämmin samaan aikaan, PURE LOVE! <3

  2. En ole edellinen anonyymi, mutta heitänpä kommentin tähän väliin.Laita iso tuplakupla parvekkeelle. Jossain asuntomessuilla oli joskus. En kyllä tiedä riittääkö valaisimen IP-luokitus ulos, mutta onhan siellä kai lasitus. Ööö, enkä tiedä miten kestää pakkasta, mutta onhan talveen vielä aikaa. :)T: kahden pienimmän kuplan omistaja 🙂

  3. Anonyymi: Ulkokäyttöön on olemassa oma kosteutta kestävä Tuplis, tuo meidän ei kestä suomen syksyistä keliä enkä tahdo riskeerata lempparilamppuani. :)Sohva ja tuo iso tuplakupla ovat tärkeimmät omistamani sisustusjutut ja niiden ehdoilla mennään aika pitkälti. 🙂 Olen valmis luopumaan kaikesta muusta, paitsi niistä. HIh 🙂

 4. Yllättävän upea tuo Scala-pöytä ja sopii loistavasti teidän olohuoneeseenne. En tiedä miksi, mutta itse olen aina ollut kovin epäluuloinen kaikkia Anttilan, Kodin 1:sen tai Hobby Hallin huonekaluja kohtaan. Ehkä ei pitäisi. Tuo sohvapöytä ainakin hurmasi minut täysin 🙂

  1. Celine: Itse kammosin anttilaa ja Hobbaria vielä vuonna 2010, kunnes löysin sieltä valaisin osaston. Se teki minuun suuren vaikutuksen ja tilailinkin Lamp Gustafin lamppuja sieltä oikein olan takaa. 🙂 Sittemmin olen bongannut myös brändi-merkkejä, kuten Villeroy & Bochia, Eero Aarniota, Vallilaa yms. ja molemmista verkkokaupoista on tullut minulle vakio ostospaikat. :)Kalusteistakin olen huomannut, että moni muu merkki myy täysin samaa tavaraa mutta eri nimellä. Scalaakin oli saatavilla muistaakseni On24-verkkokaupassa toisella nimellä aikoinaan. :)Ja kodin1 anttilassa on yksinoikeudella saksalaisen Huelstan huonekalut, ne on aivan ihania! <3 Kilpailevat mm. Valannin ja BoConceptin kanssa tyylillisesti. <3kannattaa pitää silmät auki ja mieli avoimena, niin voi tehdä jopa superhyviä löytöjä. Meidän ruokapöytä ja puolet nahkatuoleista on tilattu anttilasta myös ja moni olettaa niidenkin olevan jotain super designia, kun vieressä on Alessin teräskoria ja Aarnion design-lamppuja. HIH 🙂

 5. Ei voi kuin ihastella, teillä on todella kaunis sisustus <3 Pidän itsekkin valkoisesta sisustuksesta kovasti ja tekisi mieli laittaa koko asunto uuteen uskoon 🙂 Millähän konstilla tuosta tummasta sohvasta saisi valkoisen 😀

  1. Sigi: Miten olisi irtopäällinen, mieluiten mittojen mukaan ommeltu sellainen? Tai sitten tuot valkoisuutta sohvaan valkoisilla tekstiileillä, pari torkkupeittoa käsinojille ja runsaasti valkoisia sisustustyynyjä. :)Ja kiitos ihanasta kommentistasi! <3 Ihanaa viikonloppua! <3

  2. Kammoksun irtopäällisiä, joten se ei ole vaihtoehto 🙂 Mutta valkoisia tyynyjä on kyllä pari, voisin hankkia niitä lisää sekä myös torkkupeiton, kiitos vinkistä! Tänään menee mustat verhot kaappiin ja valkoiset tilalle, eiköhän silläkin saa jo kivasti muutosta :)Kiitos, oikein ihanaa viikonloppua sinullekin! <3

  3. Sigi: Itsekkin suhtaudun irtopäällisiin nihkeästi. 🙂 Itselläni oli joskus vuosia sitten siniset Ellokselta tilatut krepatut ja liian isot päälliset sohvassa ja kahdessa nojatuolissa ja muistan vieläkin miten kamalalta ne näyttivät. HIHHIII :)Siksi ieropäällinen pitääkin minusta teettää (tai ommella itse) mittojen mukaan.Uskon että torkuilla ja tyynyillä saat yleisilmeen vaalenemaan riittävästi ja verhojen vaihto raikastaa TODELLA paljon! 🙂 Ihanaa sisustutelupäivää! <3

  4. Voi ei noita sun Elloksen irtopäällisiä :DD Ihana 😀 Ja tosiaan teettämällä/ompelemalla saa varmasti suht hyvät, jos irtopäälliset on ok :)Kiitos paljon! <3 Eiköhän tästä vielä kiva tule 🙂

 6. oon ihastellu tuplakuplia mutta mitä materiaalia ne on kun se asia on jäänyt vähän epäselväksi ja sitten että miten korkea tuo XL-koko on

  1. Anonyymi: Tuplakuplat ovat muoviseosta, sellaista paksua ja jykevää. 🙂 XL-tupliksella on korkeutta 133cm. Laitan sinulle tuotetiedon copy-pastella, teksti on lainattu suoraan Eero Aarnion omilta sivuilta:"Eero Aarnion vuonna 2001 suunnittelema Tupla Kupla-valaisinsarja, tunnetaan myös nimellä Double Bubble. Alkuperäinen suunnitelma oli valmistaa Tupla Kupla lasinpuhallustekniikalla lasista, sittemmin päädyttiin hyödyntämään muovivalutekniikkaa sillä näin kestävyys saatiin hallintaan samalla kun valo suodattui tasaisemmin. Tupla kuplaa on kolmea eri kokoa; kaksi pöytävalaisinta ja yksi veistoksellinen seisova valaisin. Valo saadaan jakatumaan tasaisesti, muhkea muotoisessa valaisemessa on kolmea lamppua; yksi kummassakin kuplassa ja yksi varressa. Valo pääsee oikeuksiinsa myös suurimmassa Tupla Kuplassa, jossa käytetään hieman tehokkaampia lamppuja.Valmistettu Suomessa."leveys. 126 cm korkeus. 133 cm syvyys. 63 cm

  1. Piia: Kiitoksia kehuista! <3 <3 🙂 Sitten vaan ostoslistaa tekemään puuttuvista osasista. 🙂 Ja kaikki tarjoukset tietty hyötykäyttöön kanssa. HIH 🙂 Meillä on mennyt tämän kalustuksen hankintaan reilut 2-vuotta. Beståssa onkin se juuri parasta, että kaappeja on voinut ostaa pikkuhiljaa yksitellen. 🙂

  1. H: Kiitos kiitos! <3 <3 Ihana saada täläistä palautetta! Kiitos H sinulle suuresti! <3Ihanaa lauantaita! <3

  1. Jennifer: Tuo pöytä on aivan ihana! odotan vain että saan illalla laittaa siihen kynttilät palamaan. Nyt päivällä ei uskalla, kun tuo tyttö menee kuitenkin liian lähelle ja sitten käypi vahinko. Kiitos ihanainen kommentistasi! <3

 7. Pöydät sopii hyvin! Olenko ymmärtänyt oikein, että teillä on koira? Saako se olla sohvalla? Jos saa, onko sohva kestänyt hyvin? Meillä koira saa olla sohvalla ja sohvat (niillä tosin ikää jo 8 vuotta) on ollu jo jonkin aikaa kärsineen näköiset… Vaikka meidän koira on rauhallinen ja käy vain nukkumassa sohvalla (siis ei raavi tms.). Kuvittelin sohvaa ostettaessa melko laadukkaaksi, sen hintainen se ainakin oli. 😉 Puhtaana pidon kannalta nahkasohva on kyllä ihan ykkönen!

  1. Anonyymi: On meillä koira, painoa sillä noin 15kg. 🙂 Ja saa oleilla sohvalla vapaasti, monesti on myös kuopsinut sitä kynsillään, mutta sen kiellän yleensä heti kun huomaan. 🙂 Sohva on kestänyt tosi hyvänä jo pari vuotta, ennen tosiaan oli kaksikin koiraa, molemmilla oma sohvan puolisko. 🙂 Likaantuuhan se kuratassuista, mutta olen ihan kostealla mikrokuituliinalla sitten pyyhkinyt sen puhtaaksi. Softcare-sarjan nahanpuhdistus ja -suojaaineella käsittelen sohvan puolen vuoden välein ja se saa sohvan lähes uutuuttaan hohtavaksi. meillä oli aikaisemmin alcantaralla verhoiltu musta sohva ja siinä näkyi kyllä tahratkin lopulta (oli käytössä reilut 3 vuotta vaan). tahrat pinttyivät hieman siihen sohvan kankaaseen, vaikka sitäkin hoidon todella säntillisesti puoli vuosittain. valkoinen pestävällä irtopäällisellä oleva Ikean Klippan oli myös käytössä aikoinaan hetken ja se likaantui ja pinttyi tosi nopeasti. Nahka on eläinperheessä ihan paras ja siitä en enää tingi. Uusikin sohva tulee tulevaisuudessa olemaan nahkainen. 🙂

  2. Kiitos vinkeistä nahan hoidon suhteen. Uskon, että seuraavakin sohva on meillä nahkaa. Kun vain löytäisi hyvän… Tämä meidän ei kyllä ollut niin laadukas kuin luulin, eikä nuo jäljet ole pelkästään koirasta tullut. Meidän karvakorva on muuten myös reilut 10 kg.Sanna

  3. Sanna: Itse tykkään todella paljon Belluksen sohvista. Meidän aikaisempi sohva oli myös Bellus, mutta kulmamalli ja se tumma alcantara verhoilu. Runko on tosi jämäkkä ja istuintyynyjen pehmusteet napakkaa tekoa. Ei siis ole ryttääntynyt röhnöttämisestä edes kolmessa vuodessa. 🙂

 8. Rakastan niin teidän taloanne, osaat sisustaa todella hyvin, ja pidän todella paljon samanlaisista pinnoista ja tietenkin valkoisesta! ;)Olitkos se muuten sinä joka pidit Twin Peaks-sarjasta? Jos olit niin se alkaa tänään The Voicella. 🙂

  1. Anonyymille vielä: Klo 22 se alkoi ja ehdin kuin ehdinkin istumaan sohvalle sitä katsomaan. 🙂 Kiitos siis vinkkauksesta! <3Kyllä TP vaan jaksaa aina olla yhtä hyvä, ja edelleen myös pelottava. HIH 🙂

  2. Hyvä että ehdit, katsoin sen itsekin ja oli kyllä niin hyvä. 🙂 Ja pelottavakin tottakai. 😉

  3. Kiitos Twin Peaks vinkkauksesta, mulla oli tuo tieto mennyt ihan ohi!TP on mun ikisuosikki vaikka niin tuhat kertaa oon sen kattonut!

  4. littleB: Niin minunkin! <3 Kyllä taas puntti tutisi kun katselin pilottijaksoa, huiiiii "she´s dead, wrapped in plastic" jaix. :)Jos kerkesit katsomaan tuon pilotin, niin huomasitko että siitä oli leikattu pois se muistelukohta, jossa james istui siellä vuorella puiden keskellä ja hypisteli sitä korua, se jossa hän sai sen korun ja Laura totesi Jamesille "and now my heart belongs to you". Muutenkin suomennus oli taas ihan mitä sattuu, se aina ärsyttää minua tälläisissä ohjelmissä jossa sanamuoto ja painotus on erityisen tärkeää sen pelottavan epätodellisen tunnelman saamiseksi. 🙂

  5. En itseasiassa vielä kattonut kun huomasin tän vasta tänään et oli alkanut. Nyt menee uusinta ja seuraavat jaksot boksille. Täytyypäs loppuviikosta kattoo uusinta ja verrata vaikka multa koneelta löytyvään versioon onkohan noita muutenkin pätkitty. Outoa :/

  6. littleB: Viimeksi kun se pari vuotta sitten tuli uusintana, niin silloinkin sitä oli lyhennetty. Muistaisin että pilotista puuttui silloin pitempi pätkä ja se loppui täysin väärään kohtaan. Ja viimeinen jakso oli myös leikelty, varmaan ikärajan vuoksi tms. lainsäädännön. Olisiko ollut sitten liian raakaa tai jotain. :)Itselläni on kaksi erillistä TP boxia, on ne kaudet erillissä boxeissa ja sitten golden edition. Myös se leffa minultä löytyy DVD:nä ja odotan kuumeisesti josko siitä tehtäisi remasteroitu Bluray versio joskus. 🙂

  7. Joo niin mä muistelen et sitä ekaa jaksoa on näytetty pätkittynä ennenkin, eikös se ole pidempi, kun on leffaks tehty ensin? Vai muistanko oikein?Sähän oot siis ihan truefani! 🙂 Mä tallentelen nyt nuo jaksot boksille jemmaan, aikaisemmin multa ei löydy kuin eka kausi koneelta huonolaatuisena ja jotkut muinaiset VHS:t varastossa 🙂 Piti innoissaan ihan postatakin aiheesta tänään: <a rel="external nofollow" href="http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/09/twin-peaks-intoilua.html&quot; target="_blank">http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/09/twin-peaks-intoilua.html</a&gt; sinutkin mainitaan 😉

 9. Hei täällä myös yksi uusi lukija:)) todella kaunis koti teillä!! Ja olenkin tässä kuolannut noita sinun keittiön pöydällä olevia &amp;quot;kynttilänjalkoja&amp;quot; ne on aivan ihanat &amp;lt;3 mistäs niitä saa? 🙂 -J-

  1. -J-: Kaunis kiitos kivasta kommentistasi! &amp;lt;3 Kynttilänjalat ovat Villa Stockmann-merkkiset ja Stockmannilta ostetut. Nyt ne ovat tilapäisesti ilmeisesti loppuneet, mutta niitä varmaan tulee lisää. Ajattelin laittaa omat kynttilänjalkani myyntiin, koska niitä on enemmän kuin laskutasoja mihin niitä laittaa. :)Valitettavasti en pysty niitä postittamaan, koska painavat kuin synti ja hajoavat takuuvarmasti postin käsittelyssä. Jos siis asustat lähistöllä ja pääsisit noutamaan ne meiltä kotoa Helsingistä, niin laita sähköpostia minulle tulemaan ([email protected]). Voimme neuvotella hinnasta ja kappalemäärästä. 🙂

  2. Hei,Jos anonyymi ei osta kaikkia neljää kynttilänjalkaa, niin itse olisin kiinnostunut ostamaan kaksi jalkaa.

  3. Pia: Kaikki neljä jalkaa ovat alustavasti varattuna edelliselle kommentoijalle. 🙂 Jos kaupat peruuntuvat tms. yllättävää sattuisi, niin laitan sinulle tähän postaukseen sitten kommenttia! 🙂

  4. Pia: Kaikki kynttilänjalat menivät kaupaksi. Pidän silmät ja korvat auki, jos satun löytämään samaisia jalkoja vielä. Ilmoittelen sitten sinulle, jos näin käy! 🙂

  1. Meän Satu: Kirjoitin sinulle piiiitkän kommentin, mutta se katosi bittiavaruuteen. HÖH. :(Mutta kiteytys vielä, pöydät ovat tosiaan aivan ihanat ja loistava hankinta kyllä! 🙂 Divaani taitaa lähteä palautukseen, koska sille ei todennäköisesti ole tilaa. En tahdo että olkkari menee ihan sumppuun. :)Ihanaa sunnuntaita murunen! &amp;lt;3

  2. Meän satu: Hih, hieman myöhässä, mutta ihanaista tiistaita sinulle murunen! &amp;lt;3

 10. Divaanin vois laittaa tuohon olkkarin ja ruokailuryhmän väliin, &amp;quot;nokka&amp;quot;kohti TV:tä 🙂 tai nurkkaan tupliksen paikalle ja tuplis sohvan toiselle puolelle. Sulla taitaa olla vähän samaa vikaa ku mulla, kaikkea pitää saada vaikka oikeasti ei vaan mahdu 😀

  1. Anonyymi: Juu, tila loppuu kesken eikä kaikkea ihanaa saa mahdutettua meidän pienehköön kotiin. 🙂 Olispa isompi asunto *haaveilua* :)Nuin juuri ajattelin sitä kokeillakin, mutta voi olla että se on liian pitkä ja on sitten tientukkeena. Yritän kuumeisesti keksiä sille sijoituspaikkaa ja maalarinteipillä olen lattiaan hahmotellut sen mittoja. Huonolta näyttää. Taisi tulla turhan suurikokoinen heräteostos nyt tehtyä. HIH 🙂

 11. Minun silmääni näytti paremmalta se pelkistetty olohuoneenne, jossa ei ollut ylimääräisiä kalusteita 🙂 nyt silmä kiinnittyy liian moneen asiaan ja muutenkin vaikuttaa aika ahtaalta!

  1. Anonyymi: Itse en koe, että meillä olisi nytkään ylimääräisiä kalusteita. 🙂 Jokainen osa on tarpeen, uusimpina sivupöytä ja matalampi olkkarinpöytä. :)Tapahtuuhan tuossa jonkun verran asioita, ja kulmia on nyt reilummin (matalaa beståa ja pöydänkulmia), mutta itse viihdyn tosi hyvin. &amp;lt;3Kiitos kuitenkin mielipiteestä, ne on tosi arvokkaita kaikki! &amp;lt;3 Osittain teidän ansiosta koen kehittyneeni sisustamisessa ja olen oppinut tarkastelemaan asioita monesta eri vinkkelistä! 🙂

 12. Hyvältä näyttää! Mutta epäilen että divaani tekisi tilasta entistä pienemmän ja ahtaamman :S

  1. Anonyymi: Niin minäkin luulen. :´( Nyyh. meillä on liian pieni olkkari, hih. 🙂

 13. Hei! Olen vasta löytänyt blogisi ja luinkin sen sitten läpi hiljalleen :). Tykkään minimalistisesta tyylistäsi, vaikka itse viihdynkin paremmin tavaran keskellä :). Plus että en osaa karsia tarpeeksi tavaraa, mutta parhaani yritän :D. Käyhän vastavierailulla!

  1. Riikka: Kiitos kivasta kommentistasi! Kävinkin jo vastavierailulla ja jään mielenkiinnolla seurailemaan blogiasi! &amp;lt;3 &amp;lt;3Ihanaa alkanutta viikkoa Sinulle Riikka! 🙂

 14. Muutenkin kivaa, mutta teillä on niin siistiä!!! Pitäiskö laittaa pari kuvaa tosielämstä…. 😉

  1. Anonyymi: Ei meidän tosielämä kovin paljoa tuosta poikkea, tytön lelut eksyvät sohvalle ja värityskirjat kynineen olkkarin pöydälle. Aamun astiat ovat hetken tiskipöydällä ja kylppärissä pesukoneet jyllää. Sängyt saattaavat olla petaamatta ja koira kenties levittelee raksujaan pitkin lattioita, jotka sitten siivoan pois ne huomatessani. 🙂 Meillä on nykyään perussiistiä siis lähes aina (HUon! Nyt kun olen saanut vimeisetkin remppajutut huspois vietyä). 🙂

  2. Eiku tarkoitin kuvia täältä meiltä!!! Hetkeäkään en epäillyt että sulla olisi sotkuja kun näyttää siltä että varmasti on aina siistiä 🙂 mutta meillä ei! Ja siisteyttä ihailen kuvissaan ehkä vielä ihania sisustuksiakin enemmän;)

  3. Anonyymi: HIHHIIII, mulla ei taas hoksottimet ollut toiminut kun luin kommenttiasi. :)Olen ollut nuorempana (20-v asti) ihan hirveä sottapytty ja tosi laiska siivoaja. Sitten jotenkin tajusin, että siivoaminenhan on aika kivaa ja rentouttavaa aktiviteettia. 🙂 Tarpeeksi säilytystilaa ja jokaiselle tavaralle oma paikka, niin siivoaminenkin on helpompaa ja sitä tekee mielummin. :)Ostin muuten Kodin1 alesta Avalle jättisuuren Luhdan punoskorin, jonne mahtuu suurinosa hänen leluista. Nyt on helppo siivota päivän päätteeksi, kun kantaa vaan kaikki lelut, legot, barbit, nallet yms. ympäri kotia lojuvat lelut sinne koriin. Aikaa menee vain 5 minuuttia ja romppeet on taas yhessä kasassa. 🙂 Värityskirjat, kynät ja satukirjat säilytetään kaapissa, mutta nekin vain sujautan yhdessä kasassa niille varattuun hyllyyn. Nopsaa ja käytännöllistä. 🙂

 15. Oi, teillä on niin kaunis koti! Ihana tuo sohvapöytä. Itse mietin samanmoista, kun nyt meillä on ikean liian suuri sohvapöytä (vaikka onkin korkeakiiltovalkoinen). Kuolasin sitä ihanaa terapiatuolia myös anttilan sivuilla, mutta harmittaa kun meillekkään ei mahdu se mihinkään :(Hitsi kun olisi enemmän tilaa vielä tuollaisille bestå:n kaapeille niin olisi täälläkin useammin siistiä 😉

  1. Veronica: Nuo Beståt syövät uskomattoman määrän tavaraa sisäänsä, kun hyllyvälejä voi säätää sentin välein kannesta pohjaan. 🙂 Ei tule yhtään turhaa koloa, vaan kaikki pystyy mitottamaan just eikä meikein. 🙂 meidän vanha pöytä olkkarissa oli tosi iso, muistaakseni 120x 160cm. Ihan liian suuri meidän olkkariin ja se päätyi lopulta myyntiin. Pääsyy tosin oli tytön syntymä ja konttaus / kävelyvaihe, kun olisi voinut käydä äksidentti ja varastossa ei ollut liiemmin tilaa säilytellä vanhaa pöytää. 🙂

 16. Mukavan näköstä ja tila on suhteellista. Mekin muutettiin isompaan ja silti on ahdasta. 😉 Vissiin jotenki vääränmallinen olkkari tai vääränmalliset kalusteet meillä. =D Tuo pikkupöytä on kyllä loisto pari tuolle lampulle. =)

  1. Torkkuja: Kaikista paras huoneen muoto on neliö jossa kaksi ehjää seinää ilman ikkunoita ja ovia. 🙂 Silloin saisi pieneenkin tilaan sommiteltua kalusteita kivasti. meillä on vain tuo yksi ehjä seinä ja olohuone on muutenkin hieman pitkulainen, tosi kinkkinen kertakaikkiaan. Isompi koti on meillä haaveena, mutta loppuu siinäkin tila kesken jos on tälläinen heräteostaja niinkuin minä. HIH 🙂 Yllätysdivaani on aika vaikea saada mahtumaan meille, mutta siinä onkin haaste minulle purtavaksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *