Oma rakas koti ja 19 kivaa kuvaa :)

Olin suunnitellut tekeväni tänään kylpyhuoneaiheisen postauksen, mutta millään en jaksa eilisen pikkujoulun jäljiltä alkaa siivoamaan. 🙂 Kylpyhuoneessa vallitsee kaaos, pyykkitelineessä roikkuu eilisen pestyt pyykit ja lattia on täynnä likapyykkiä, peilissä on hammastahnaroiskeita ja muutenkin kylpyhuoneen yleisilme on varsin kaoottinen parhaillaan. 🙂

Väsymyksestä ja hiukan heikosta olosta huolimatta tartuin kameraan ja innolla kuvasin pienempiä yksityiskohtia. Olen niin tyytyväinen nyt tuohon kameraani, ettei paremmasta väliä. <3

50b210bfc98c7e310d00005a.jpg

Eteisessä olevat joulupallot, jotka roikkuvat pähkinäpuun oksista

50b210bbc98c7e254100005e.jpg

Keittiön riippuvalaisimen kristallit

50b210c2c98c7eb543000082.jpg

Eteisen tasolla oleva Philippin teräskulho, joka toimii mm. avainkippona

50b210adc98c7e897800001b.jpg

Chilewich Metallic Lace pöytätabetit

50b210aac98c7e2f0d00008d.jpg

Rakkaimmat lasini, Riviera Maisonin punaviinilasit

50b21097c98c7e2f0d00007e.jpg

Nyt onnistui kuvata myös vastavaloon, mikä on ennen ollut mahdotonta.

50b210a3c98c7ec80e00005c.jpg

Nämä joulupallot taitavat olla omat suosikkini, niiden kimallus on täydellistä! <3

50b210a6c98c7ebd19000064.jpg

Lisää palloja, jotka odottavat joulukuusen koristelua.

50b2109dc98c7e300d00004d.jpg

Pappelinan muovikudematto, loistava ostos joka kestää kovaa kulutusta. 

50b210b0c98c7e310d000055.jpg

Rakas TuplaKuplani! <3 Se pienempi ja sirompi siis. 🙂

50b210b4c98c7e2541000059.jpg

Kotiteatterin takakaiuttimet, Anthony Gallo A Diva Ti

50b210b8c98c7ee12e000047.jpg

Pentikin puput ovat päässeet istumaan tytön sängynpäätyyn.

50b210c5c98c7eb543000087.jpg

Makuuhuoneen kristallivalaisin <3

50b21098c98c7ec80e000052.jpg

Kylpyhuoneen lattialaatat lähikuvassa. Väri harmaa ja pinta hieman röpelöinen. Tämän laattavaihtoehdon on valinnut edellinen omistaja, mutta hyvin on minusta aikaa kestänyt vaikka onkin jo 10-vuotta “vanha”. 

50b2109bc98c7e915100007a.jpg

Kylpyhuoneen seinälaattoja. Nämäkin ovat ihan kivat, eikä aika ole vielä ajanut ohitse. Tuo seinässä oleva raita hieman häiritsee, mutta onneksi se on sentään yksivärinen, eikä kuviollinen boordi. 🙂

50b210a0c98c7e2f0d000083.jpg

Minun muru! <3

50b210c9c98c7e2541000068.jpg

RM:n tarjotin sai täytteeksi eiliset tykötarpeeni pikkujouluihin, nuden sävyistä kynsilakkaa ja kulmavärin. 🙂

50b210cdc98c7e300d000066.jpg

Helmikorut Vitriini-rasiassa

50b210d1c98c7e915100009d.jpg

Ja joulupukin lahjalähetys, jonka olen jemmannut makuuhuoneen korkean kaapin päälle. 🙂

Nyt menen parantelemaan vointiani makaroonilaatikolla. Nam. 🙂

Laiskaa sunnuntaita kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

15 kommenttia “Oma rakas koti ja 19 kivaa kuvaa :)

 1. On kyllä upeita noi kuvat, voi kun omallakin kameralla saisi noin hyviä. Etenkin kun päivät on niin pilkkopimeitä, että ei ole mitään toivoa saada kuvia ilman salamaa… Itsekin olen tänään oloa parannellut, tosin kinkkukiusauksella 🙂 Tämä sunnuntai on kyllä puhtaasti pyhitetty laiskottelulle, joten onneksi illan elokuvana tulee Sinkkuelämää &hearts; Ihanaa sunnuntaita sinulle Miia!

  1. Jossu: &hearts; Tuo minun Olympus on lähikuvissa todella hyvä, ollakseen pikkuruinen digikamera. <br />
   <br />
   Kinkkukiusaus on myös namia, en olekaan sitä aikoihin tehnyt. taidan laittaa sen ensi viikon menylle. :)<br />
   <br />
   Sinkkuelämää on ihana katsoa, sillä saa ajatukset pois alkavasta viikosta ja naisten toilailuille saa aina nauraa. :D<br />
   <br />
   Ihanaa ja nauruntäyteistä Sinkkuelämää-iltaa! &hearts; &hearts; &hearts;

 2. LOVEly pictures..once again :):):)<br />
  <br />
  Mä NIIIIN muutan teille joku päivä!!! HIHIIHIH!<br />
  <br />
  Mukavaa sunnuntai iltaa. Meil alkaa kohta Taco-time.<br />
  <br />
  &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Kauniita kuvia &hearts; Nuo joulupallot on kyllä niin ihania!!! Mulla ne on vielä kaapissa, osittain samoja löytyy. Tuollainen Aalto teräsvati pitääkin lisätä omalle toivomuslistalle. Se on kyllä tosi kaunis ja ihana noiden joulukoristeiden kanssa!

  1. Pikku hiiri: Aaltovadin ja joulupallojen symbioosi toimii täydellisesti. &hearts; &hearts; &hearts; Tuo pienin matala Aalto on tosi hyvän kokoinen. :)<br />
   <br />
   Kohta se joulu on jo ovella ja saa koristella kodin. Kuusi piti viime viikonloppuna jo kantaa kotiin ja koristella, mutta en jaksanut. Odotan suosiolla tulevaan viikonloppuun. 🙂

 4. Käväisin Pentikissä ja näin yhden kynttelikön, josta tulit heti mieleeni 🙂 Onko teillä tuota Loiste kynttelikköä? Kun näin sen liikkeessä, tuli mieleen heti teidän kotinne. Se sopisi sinne kuin nakutettu! Ajattelin vain vinkata tuosta ihanuudesta, jos et sitä ole sattunut näkemään ennen :)<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://2.bp.blogspot.com/-mIB42I3iW94/UH1N8QQ1QWI/AAAAAAAAAgs/7QrGKLSL-C0/s1600/1060058-max500x555.jpg&quot; target="_blank">http://2.bp.blogspot.com/-mIB42I3iW94/UH1N8QQ1QWI/AAAAAAAAAgs/7QrGKLSL-C0/s1600/1060058-max500x555.jpg</a><br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.pentik.com/fi/products/joulu/Sivut/Product.aspx?Catalog=VC90_1204&ProductID=1MET0595011(Pentik&quot; target="_blank">http://www.pentik.com/fi/products/joulu/Sivut/Product.aspx?Catalog=VC90_1204&ProductID=1MET0595011(Pentik</a&gt; Base Catalog)<br />
  <br />
  &lt; Tuossa pari kuvaa kyseisetä kyntteliköstä. Kuvat eivät vastaa ihan todenmukaisuutta, on vielä paaaljon upeampi oikeasti! Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa 🙂 Itse en vielä raaskinut ostaa kun ei ole ihan budjettini hintainen. Tuota saa kolmessa eri koossa!

  1. Dreamer: Tuo on niin ihana! &hearts; &hearts; &hearts; Kuvissa se ei todellakaan pääse oikeuksiinsa. :)<br />
   <br />
   Näin sen viime viikolla livenä Pentikin myymälässä ja meinasin kantaa kotio. Meillä tuo tila alkaa loppua kesken, joten en tiedä minne sen saisin mahtumaan…. Hmmm. Mutta mieli tekisi kyllä kipaista hakemaan tuo meille. &hearts; &hearts; &hearts;

 5. Upeita kuvia, sinulla on kaunis koti! Olisinkin kysynyt, että mistä tuo teidän sohvan vieressä oleva pikkupöytä mahtaa olla hankittu? tuo siis jolla tuplakupla on : )

 6. Hei!<br />
  <br />
  Löysin tieni blogiisi, ja täytyy kyllä sanoa että kiva blogi, ja TODELLA upea koti sinulla! &hearts; Valkoinen on omassa asunnossakin päässyt sisustuksessa eniten esille, mutta ei vielä &quot;tarpeeksi&quot; 😉 Sinun blogista saan tosi hyviä inspiraatioita, kun nyt on meneillään ehkä pahin sisustusinspis ikinä!! 😀 <br />
  <br />
  Itselläni rajottaa sisustamista hirveästi vuokra-asunto, joka on puoliksi kalustettu 🙁 Onneksi suurimman osan tavaroista olen saanut &quot;vaihtaa&quot;, mutta esim. punainen sohva ja oranssinruskea (tai mikähän tämä nyt on) ruokapöytä ovat niin kaukana minun makua, ettei tosikaan! 😀 No, en tässä enää niin hirmu kauaa asu, eli kuumeisesti jo kerään leikekirjaa tulevasta kodistani, jonka olen sisustanut mielessäni jo ties kuinka monta kertaa! 😀 Se tulee näyttämään valkoisen ja mustan, sekä harmaan eri sävyjen yhdistelmältä, ja tuollaista &quot;krominsävyä&quot; tulee myös olemaan runsaasti!:)<br />
  <br />
  Haluaisin kysyä, että mistä olet nuo upeat kimallejoulupallot hommannut? Minulla on sama Aalto-vati, ja nyt kyllä iski tuo pallojen asettelu vadille, ja kovasti! Mikä mahtava keksintö, ja kuinka upean näköinen!&hearts;

  1. Hanna-Reetta: Kaunis kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Minullakin on ollut leikekirja unelmien sisustuksestani ja myös koneella on ollut tuhansia inspisraatiokuvia, joista ammentaa ideoita. Tuo on toimiva keino päästä hahmottamaan toiveita jo ennakoon ja samalla välttyä turhilta ostoksilta. :)<br />
   <br />
   Kaikki meidän kimallepallot on ostettu Stockmannilta, osa myymälästä ja osa nettikaupasta. &hearts; Nuo Aalto-vadilla olevat joulupallot on kaikki nettikaupan puolelta ja ainakin eilen kaikkia palloja oli vielä jäljellä. Laitan sinulle tuohon alas linkit, jos tahdot kurkistaa:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Joulupallot-4-kpl/285839?itemId=285840&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Joulupallot-4-kpl/285839?itemId=285840</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Joulupallot-4-kpl/285841?itemId=285842&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Joulupallot-4-kpl/285841?itemId=285842</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Joulupallot-4-kpl/285843?itemId=285844&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Joulupallot-4-kpl/285843?itemId=285844</a><br />
   <br />

  2. Kiitos valtavasti vastauksesta! Ihanaa, että viitsit etsiä palloihin linkit, ja olipa huojentavaa kuulla, että niitä myydään netissä – itäsuomalaisena esim. Helsingin erikoisputiikkeihin kun pääsee niin harvoin 😉 Taitaapa tulla tilaus tehtyä Stockan nettikaupasta! Valitsitko itse muuten tuon postiin toimituksen tilatessasi palloja? Nettisivuilla lukee, että postiin toimittaminen olisi ilmaista, onko todella näin? :O Onneksi toimitus näyttäisi tulevan viikossa &hearts;

  3. Hnn-Reetta: postitoimitus on maksuton joulukuun puoliväliin asti ja jos tahtoo kotiin asti kannettuna (esim huonekaluja tai muuta isompaa) niin se maksaa kympin. :)<br />
   <br />
   Itse tykkään shoppailla nettikaupoissa, vaikka kauppojakin olisi lähettyvillä vaikka kuinka. Minusta on vaan niin rentoa ja mukavaa shoppailla kotisohvalta ja samalla mallailla uusia juttuja silmämääräisesti sisustukseen. 🙂 <br />
   <br />
   Stockmannin toimitus on todella nopea, omat pakettini ovat tulleet aina noin kolmessa päivässä. Nyt jouluruuhkan vuoksi tilauksen toimitus saattaa kestää sen viisi arkipäivää, mutta tänään jos tilaat niin uskon että paketin voit noutaa omasta postistasi ensi viikon perjantaihin mennessä. 🙂

  1. Marra: Kaikki kristallivalaisimet ovat Lamp Gustafin valmistamia. Olen ostanut ne Anttiloista, eli myymälöistä sekä netanttilan ja Kodin1:sen verkkokaupoista. :)<br />
   <br />
   Olohuoneen katossa on kaksi Lövkullaa, eteis-keittiötilan katossa kaksi 35cm halkaisijalla olevaa Glamour-plafondia. Toisessa (nykyisin tytön huone) makuuhuoneessa on jättikokoinen Glamour-plafondi (halk. 65cm) ja toisessa huoneessa Princess-kristallikruunu. Ruokapöydän päällä (tai sen pitäisi olla :D) on Glamour-sarjan riippuvalaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *