Kuvauskohteena eteinen ja uusi hurrikaani ♥

Minulle esitettiin toivomus, että tekisin isomman postauksen meidän eteisnurkkauksesta ja Bestå-kaapista. Tämähän sopii oikein hyvin, sillä iki-ihanat huutisostokseni kotiutuivat tänään ja iso hurrikaanilyhty sai paikan eteisen tasolta.

Kirppislöytöjä - Suuri hurrikaani kynttilälyhty

Hurrikaani oli paljon massiivisempi kuin muistinkaan ja tuo iso kynttilä näyttää aivan pikkiriikkiseltä tuolla sisällä. Meinasin itkua taas tuhertaa kun tuo on niin U-P-E-A! Jättisuuri kiitos sinulle ihana S, kun raaskit luopua tästä hurrikaanista ja myös yhdestä maljakosta. Ja turinatuokiosta kaunis kiitos myös! Toivottavasti sinun mies ei kovin kiukkuisena autossa odotellut. 🙂

Kirppislöytöjä - Suuri hurrikaani kynttilälyhty
Kirppislöytöjä - Suuri hurrikaani kynttilälyhty

Oikealla pilkistävä ovi on väliovi, joka kätkee taakseen meidän tammen sävyisen ulko-oven. Oven ja ikkunan välinen seinä on 127 cm leveä ja tuo Bestå-kaappi mahtuu siihen juuri ja juuri. Kaappi on leveydeltään 120 cm ja kokonaiskorkeus jalustan kanssa on 74 cm. Kaapin sisällä on kenkiä, kaksi asustekoria (jossa pipoja, käsineitä ja huiveja), imuri ja porakone isoine laatikoineen. 

Eteisen kalusteet ja sisustus

Oven eteen olen laittanut kylpyhuonematon, joka on käytännöllinen ratkaisu kuratassujen ja kuraisten kumisaappaiden perheessä. Se on helppo heittää koneeseen ja pestä kurat pois kun tarvitsee. Toki enimmät hiekat rapsitaan kengistä pois jo rapun ovella ja rappukäytävän matolla, mutta aina sitä riittää kotiinkin asti kannettavaksi.

Kylpyhuoneen froteematto eteisessä
Pähkinäpuun oksat maljakossa
Kirppislöytöjä - Suuri hurrikaani kynttilälyhty

Tuon ikkunan edessä olevan Kartellin pikkutuolin vasemmalta puolen alkaa jo meidän keittiön kaapit. Keittiön puolella on meidän iltapala-astiat ihan levällään, joten rajasin ne suosiolla kuvasta pois.

Nyt meillä vuorossa hampipeikon karkoitusta ja unten maille menoa. Vastailen kommentteihinne, kun tyttö (toivottavasti nopeasti) nukahtaa ja minun oma aikani alkaapi. Toivottelen teille kaikille ihanaa iltaa!

Moikat!


Seuraa myös Instagramissa 

14 kommenttia “Kuvauskohteena eteinen ja uusi hurrikaani ♥

 1. Kiitos itsellesi ihanainen! Mahtavaa että hurrikaani löysi näinkin nopeasti paikan kotoanne ja hyvältä paikalta löysikin! 🙂 Täällä olen edelleen henki salpautuneena kodistanne, on se vain niin mahtavan upea &hearts; Tuhat kertaa upeampi kuin kuvissa, tiedoksi vain muillekin ;)<br />
  Ihanaa illanjatkoa!

  1. With a HInt of Luxury: Tuohonhan se sitten jäi ja sytytin juuri kynttilänkin palamaan. &hearts; &hearts; &hearts; Ihan täydellinen paikka sille ja sain kaipaamani tunnelman myös eteiseen. :)<br />
   <br />
   Ihana olet! &hearts; &hearts; &hearts; Hihiii. ;)<br />
   <br />
   Ja kaunis kiitos vielä kerran sinulle! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ja miehelle terkut myös! 😉

  2. Hih kuule ei kerinnyt mies sanoa sanaakaan kun palasin autoon! 😀 &quot;SIIS ET IKINÄ ARVAA…&quot; ja taisin pölpöttää koko matkan kauppaan – kaupassa – ja varmaan matkan kotiinkin… 😀 Taisi riittää juttua oma koti valkoisesta ;)&hearts;<br />
   Laitahan muru niitä maalijuttuja sähköpostiin kun ehdit – ei kiirettä!<br />
   Niinkuin sanoin en tähän asuntoon rupea mitään maalailemaan mutta ompahan sitten valmiina kun ja jos sen unelma asunnon löydän hih 🙂

  3. With A Hint Of Luxury: Hihiiiihiii… osaan kuvitella miehesi ilmeen, sellainen hieman alta kulmain kurkistus ja sanaton &quot;et oo nyt tosissas&quot;… 😀 Laitoin sinulle romaanin verran tekstiä siitä maalista ja linkkejä kauppaan ja kaikkea… MInulla on hirmuinen puheripuli ja jutustelen teidän kanssa täällä kommenttibokseissani. Oma mies puhuu työpuhelua makuuhuoneessa enkä pääse vielä kokeilemaan lenkkeilyä, joka oli suunnitelmissani. :)<br />
   <br />
   Muista kurkata se talo, mistä sinulle mainitsin. Se on aika ihana ja siellä on kaikki uutta ja iso parveke myös. 😉

 2. Se, joka jaksaa väittää, ettei tavara tee onnelliseksi, puhuu ihan höpöhöpöä 🙂 Mä ainakin olen ollut monestakin sisustustavarasta niin onnellinen, että itku on meinannu päästä :D<br />
  (Kyllä joku esine voi tehdä onnelliseksi ja saada tuon onnellisuuden tunteen pintaan vielä pitkäänkin tulonsa jälkeen. Ei se kuitenkaan sitä tarkoita, ettäkö ei olis kiitollinen muutoin elämästään.)

  1. Heidi: Niin minustakin. 🙂 Ei tavar yksinään onnea tuo, mutta se tunne kun saa käsiinsä jotain aivan ihanaa on hykerryttävä. Minä olen istunut ruokapöydän ääressä kuin tatti viimeisen vartin ja ihastellut tuota hurrikaania ja sen sisällä lepattavaa kynttilänliekkiä. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ilonkyynel sentään mikä näky. &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Tuo &quot;joulupuu&quot; on kyllä aivan ihana! Meillä oli suunnitelmissa hankkia valkoinen joulukuusi, mutta lapsosen juuri lähdettyä liikkeelle, tulimme siihen tulokseen, että kuusi olisi ehkä tänä jouluna enemmän päänvaiva kuin silmänilo. 8kk ikäinen napero kun ei vielä ymmärrä, mitä ei tarkoittaa. Joulua kuitenkin kotiimme haluan ja surullisin mielin päätimme, että hankimme ison kuusen sijaan jonkin pienen. Jokin tuon tyylinen olisi kyllä ihana^^:) Sopisi meidänkin sisustukseen. 🙂

  1. Jonna: Meillä oli sama vuosi sitten ja kuusta ei lopulta tullut. Ihan hyvä päätös oli se ja joululoma meni rennosti, kun ei tarvinnut koko ajan vahtia ettei pikkuinen kaada kuusta päällensä. :)<br />
   <br />
   Tuota meidän kuusta löytyy myös pöytäversiona, 60cm korkeana. Se voisi olla vaihtoehtona ja kaunis on kuin mikä! &hearts; &hearts; Sen voisi ensi vuonna laittaa sitten parvekkeelle / terassille jos iso kuusi tulee sisään. :)<br />
   <br />
   Meidän käppyräoksat on ostettu Stockmannin viherosastolta ja niitä myydään edelleen (jos sattuu Stockmann olemaan lähistöllä). Myös kukkakaupoista ja K-raudasta olen tuollaisia bongaillut. SEkin on koristeltuna erinomainen vaihtoehto joulupuuksi. &hearts;

 4. Ihanan U p e a t ostokset♥ kannatan hyvien tavaroiden kierrätystä, huutiksesta tekee välillä mahtavia löytöjä!

  1. t: Huutonet on yksi vakkari shoppailupaikoistani. 🙂 Tykkään tehdä löytöjä ja monesti etsin sieltä tuotteita joita olen ostamassa muutenkin. Aina parempi jos se löytyy käytettynä. 🙂

  2. Juu huutiksesta teen aina välillä kivoja löytöjä, en tykkää kuitenkaan käydä kirppareilla, mitä todella monet muut harrastaa, kirpparit ei vaan ole mun juttu 🙂

  3. t: Minä kävin ennen kirppareilla (vuosia sitten) ja tein muutamia kivoja löytöjä. Ostelin enimmäkseen sisustusjuttuja. Huutonetin löysin vasta noin vuosi takaperin ja keväällä jäin koukkuun pahemman kerran. 🙂 Nykyään katson aina kaiken mitä haluan ensin sieltä ja vasta sitten nettikaupoista yms. Varsinkin Riviera Maisonin tuotteista olen tehnyt hyviä löytöjä. &hearts; &hearts;

 5. Tervehdys! Ihan mielenkiinnosta kysäisen, että missä oikein säilytätte teidän ulkotakkeja? (: On tehnyt mieli jo aiemmin kysyä mutta nyt rohkenin, uteliaisuus voitti 🙂

  1. tii^: Meillä on ulkotakit nyt krominvärisessä pystynaulakossa, joka on tuossa eteisen ison peilin edessä. Rajasin sen pois kuvasta, kun muuten huomio olisi kohdistunut tytön punaiseen toppapukuun. 🙂 Aikaisemmin meillä oli takit Bestå-kaapissa tangolla henkarissa ja ovien takana. Meillä nämä kaapit vaihtavat paikkaa alvariinsa ja ainakaan toistaiseksi en tahdo tuohon eteiseen korkeampaa kaappia jonne takit saisi jemmaan. 🙂 Avonaulakko siis on meillä. 🙂 Ja kengät on tuolla kaapin sisällä, samoin tumput ja pipot.<br />
   <br />
   Ja saa kysellä ihan mitä vaan aina, mie en pure ikinä koskaan milloinkaan! :)<br />
   <br />
   Mukavaa iltaa sinulle tii! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *