Lene Bjerre ♥ Pentik

Olen etsinyt tanskalaisen Lene Bjerren Carmina-pöytävalaisinta kissojen ja koirien kanssa ja soitellut läpi useita sisustusliikkeitä ympäri Suomen. Monet liikkeet myyvät kyllä kyseisen merkin tuotteita, mutta tuotevalikoimat ovat melko pieniä ja toimitusajat pitkiä. Sain kuitenkin mielettömän hyvää palvelua Sisustus Satiinista, sillä he onnistuivat löytämään minulle kaksi Carmina-lampunjalkaa, joiden toimitus on luvattu olevan ennen joulua.

Lene Bjerre Carmina-pöytävalaisin

Jalan korkeus on 45 cm ja erityisesti tuo alaosan muotoilu on minusta kaunis. Korkeasta koostaan huolimatta valaisimen jalka on siro ja keveä. Varjostimen valintaa olen mietiskellyt pitkään ja päädyin lopulta Pentikin hopeiseen Sofie-varjostimeen.

Pentik Sofie hopeinen varjostin

En malta odottaa että saan Carminani kotiin ja pääsen sovittelemaan varjostinta paikoilleen. Niille on paikkakin valmiiksi varattuna olohuoneen ikkunan edessä BoConceptin tasolla.

Lumituiskuista perjantaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

30 kommenttia “Lene Bjerre ♥ Pentik

 1. No mä jo aattelin et mitä ihmettä! Et ei toi lamppu oo yhtään sun näköinen kun näin vasta osan varjostimesta 😉 Mutta nyt ton Pentikin varjostimen kanssa AIVAN IHANA!!! &hearts; Ja niin todella kaunis lampunjalka! Todella sopii teille!!! Onnea uusien ihanien lamppujen omistajalle &hearts;<br />
  <br />
  Hei ei muuta kuin sovitaan vaan ripsiaikaa, niin laitetaan sulle räpsyt uudeks vuodeks uuteen kuosiin 🙂 Mun työtila tääl Helsingin päädyssä on hyvin alkeellinen verrattuna Hämeenlinnan työhuoneeseen, mutta ajaa saman asian 😉

  1. suvi: Hih, tuo musta varjostin hämäsi varmasti. 🙂 En löytänyt kuvaa valkoisella varjostimella, joten oli pakko tuo kuva lainata. 🙂 <br />
   <br />
   Tämä oli hieman sellainen köyhänmiehen Riviera Maison-tuunaus, RM:llähän on se aivan häikäisevän kaunis pöytävalaisin, jossa kiiltävä metallinen varjostin. Hinta on tosin aivan toista luokkaa kuin tämä minun versio. Voitko muuten kuvitella, että tuo Pentikin Sofie-varjostin maksaa 11,40 euroa. 😀 On kyllä hinta kohdillaan, en voi muuta sanoa. :)<br />
   <br />
   Mie laittelen sulle Suvi sähköpostia ensi viikolla kun saan setvittyä loppuvuoden aikatauluja. Voidaan katsoa sitten joku aika, mikä sopii meille molemmille. 😉 <br />
   <br />
   IHanaa perjantaita ja viikonloppua! &hearts; Pikkumurulle halit! &hearts;

  2. Juu, mä olen ihaillut noita samoja varjostimia ja on kyllä todella edulliset! Ihmettilin oikein silloin minäkin, et onks täs joku virhe. Jonkunnäköiset kivat lamput hakusessa täälläkin 😉 Mutta taidan vielä hetken aikaa odotella ennen niiden hankintaa ;)<br />
   <br />
   Juu laita ihmeessä postia 😉 Mulla onkin nyt Hämeenlinnan päädyssä muutamat viikot niin täyteen puukattu ripsiä, että joudun tarjoamaan eioota 🙁 Hyvä tarjous ollut näköjään 🙂 Mut sulle me varmasti aika täältä Helsingin päädystä löydetään, kunhan lastenvahdin vielä taas kekkaan ;D<br />
   <br />
   Kiitos, samoin Teille kaikille! &hearts;

  3. suvi: Tuo varjostin on minusta tosi kiva ja kokonsakin pulesta sopii varmasti hyvin ohuiden lanpunjalkojen kanssa. &hearts;<br />
   <br />
   MInulla myös tuo lapsenvahti-probleema, mutta yritän jotain keksiä. 🙂 Ja jos ei aika riitä niin sitten ensi vuoden alussa, minulla olisi sopivasti synttäritkin silloin joten ei haittaa vaikkei aikaa löydettäisi ennen uutta vuotta. 😉

 2. Mitkä ihanuudet!!! Kyllä nyt kelpaa!!! Mulla olisi lamppu myös odottamassa hakemista mutta tällä säällä en lähde pakettia hakemaan… Täytyy katsoa josko huomenna olisi iltapäivällä sen verran hyvä olo että hakisi paketin… Tämä ilta menee meinaan pikkujoulu tunnelmissa. 😉

  1. Suffeliini: Tiedän tuskan! 🙂 MInullakin on nuo Sofie-varjostimet ja pari muutakin pukettia postissa odottamassa noutoa, mutta en kertakaikkiaan tahdo lähteä tuonne pyryyn tarpomaan. Katson millainen tilanne on illemalla ja jos tuo tuisku hieman edes hiljenisi niin sitten kyllä yritän päästä hakemaan ne kotiin. :)<br />
   <br />
   Vietä ihana ilta pikkujoulujen merkeissä! &hearts; &hearts; &hearts; Ja muista pukea lämmin takki päälle, ettet vilustu! &hearts; &hearts;

 3. Oi miten kaunis! ja tuo varjostin &hearts; ihan toista kun minun tänään saapunut &quot;keveä&quot; valaisin joka ei löydä paikkaansa mistään…

  1. Jenna: &hearts; &hearts; Kokeile sovittaa valaisintasi epäloogisiinkin paikkoihin. 😉 Itse olen monesti löytänyt toimivan kokonaisuuden, kun olen kulkenut lamppu kädessä ja mallaillut sitä joka paikkaan. 🙂

 4. Voi elämä miten kaunis lampunjalka! Tämäkin haluaa!! Mulla olisi tolle täydellinen paikkakin…. Tänään muuten posti toi siskoni lähettämän joululahjan: ne hopeiset Chilewichin Dahlia tabletit! Arvaa vaan haluaisinko avata paketin! Ja muka jouluaattoon pitäisi odottaa…

  1. jossu: aijaijai, sinun ihana sisko! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; ne tabletit on varmasti super ihanat! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Minäkin olen malttamaton ja joka vuosi on ollut niin vaikeaa olla kurkkimatta paketteihin. Mutta aattona on sitten kymmenen kertaa kivempaa, jos vasta silloin availee paketteja, 😀

  1. E: on valkoinen nahkasohva. &hearts; &hearts; Itse putsaan tahrat suht tuoreeltaan ja sen lisäksi teen kaksi peruspuhdista vuodessa (putsaus ja suojavoide). Puhdistus ja suoja-aineena olen käyttänyt sihvan mukana tullutta Softcaren nahanhoitosettiä, jossa puhdistusainepurkki ja mehiläinvahaa sisältävä nahansuojavoide. Putsaamiseen käytän kostutettua mikrokuituliinaa, jossa puhdistusvoidetta ja pyörivin liikkein käyn sohvan kauttaaltaan läpi. Tämän jälkeen huuhtelen liinn puhtaaksi ja puhtaalla liinalla pyyhin pesuaineet pois (joutuu huuhtelemaan useasti). Lopuksi levitän ohuen kerroksen suojavoidetta valkoisella ja puhtaalla vanhalla sukalla (joss esim reikä). Tuo suojavoide ei lähde pesussa nimittäin pois. 🙂

 5. Minulla on samanlaiset Pentikin varjostimet yöpöydän lampuissa. Varjostin on hieman oudon näköinen kun lampussa on valo. Materiaali on jotain muovikalvoa ja kun valo läpäisee se niin hehkulamppu näkyy siitä läpi. Vaikea selittää… Anyway pidän varjostimista ja ovat mielestäni paremman näköiset kun lamppu ei ole päällä 🙂 Tämä minun kokemukseni kyseisistä varjostimista.

  1. Tittelityy: no höh, en tullut ajatelleeksi tuota… Mutta ei se haittaa. 🙂 Ne on kuitenkin ilman valoa niin kauniit, että annan anteeksi tuon kosmeettisen haitan. 🙂

 6. Oi miten ihana valaisin ja varjostin, ihan teidän tyyliset! :)<br />
  Pitääpä kysyä, että milloin tulee naked truth -postaus? 😉 Satuin nimittäin näkemään kommenttisi jokin aika sitten Vastarintama -blogissa jossa sanoit tarttuvasi haasteeseen. :)<br />
  <br />
  Hyviä perjantai-illan jatkoja teille! &hearts;

  1. Lina: &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Olen miettinyt tuota Naked truth-haastetta ja tulin siihen tulokseen etten sittenkään ota siihen osaa, ainakaan toistaiseksi. Sain muutamia hyviä pointteja lukijoiltani, jotka saivat ajattelemaan asiaa toisenlaisesta näkökulmasta. <br />
   <br />
   Olen tosin kaksi kertaa julkaissut oman nassuni täällä blogissa (toinen puoliksi ja toinen kokonaan) ja kummassakaan ei minulla ole meikkiä, joten tavallaan olen jo osallistunut tuohon. 😉 Hyvin harvoin meikkiä käytän muutenkaan, joten kysymys minun puoleltani on oikeastaan vain kasvokuvasta. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle myös! &hearts;

 7. Ompas kaunis ja siro tuo jalka. Ensin näin vain kuvan yläosan ja vähän hätkähdin, että miten olet niin hullaantunut tuohon valaisimeen, kun ei se oli niin tyyliäsi, mutta selvisihän se kokonaisuus sieltä, kun luki vähän pidemmälle. Kiva, että löytyi pitkän etsinnän jälkeen. 🙂

  1. Jen: Hihii :). En löytänyt Carminasta kuvaa valkoisella varjostimella, joten hyödynsin tuon kuvan. Mustaa ei meillä kuitenkaan tulla vielä hetkeen näkemään, vaikka paljon kivoja juttuja mustana löytyisikin. :)<br />
   <br />
   Ilman SisustusSatiinin ihania ihmisiä ei minulle olisi vieläkään tulossa Carmina-jalkoja, he nimittäin etsivät ne minulle ja onnistuivat kuin ihmeen kaupalla nopeuttamaan toimitusaikaakin, jonka piti alunperin olla puolessa välissä tammikuuta. 🙂 Olen niin iloinen. &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Enpä ajatellut minäkään pätkääkään varjostinta ostaessani miten materiaali läpäisee valoa 🙂 Halusin hieman blingiä blingiä makkariini ja ihastuin varjostimiin.

  1. Tittelityy: Ei kyllä tullut minunkaan mieleeni moinen. 🙂 Ja onhan se kaunis kuin koru, ainakin silloin kun valo ei ole päällä. Thihiiiii 😀 Siksi se varmaankin on niin edullinen, ihmettelin nimittäin sitä hintaa, 11,40 euroa. :)<br />
   <br />
   Tulisipa nyt ne lampunjalat nopeasti niin saisin kokeiltua varjostimiakin sitten. 🙂

 9. Täytyy sanoa että nuo varjostimet yllättivät negatiiviesti kun laittoi valon päälle.. Varjostin näytti sinertävältä muovilta, ja lamppu näkyi täysin läpi.. Ei voinut ajatellakkaan pitää lampussa valoa päällä. Ikeassa myydään kyllä teräksisiä lampunvarjostimia, juuri tuon hopean värisiä eikä päästä valoa läpi 🙂 muoto vaan on vähän erilainen. 🙂

  1. Salla: No höh. 🙁 Ei kiva. Täytyy katsoa miltä näyttävät valon kanssa ja tarvittaessa sitten palauttaa ne takaisin. Tuo muoto on minusta vaan niin kiva, vaikka Ikeankin varjostin on kaunis ja simppeli. 🙂

  1. Maria G: Sisustus Satiinista juuri nuo omani löysinkin. 🙂 Heillä olisi toimitus mennyt tammikuun puoliväliin, mutta onneksi löysivät jostain minulle niitä kaksi ja saan ne ennen joulua. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Maria G: Ulkomailta tilaaminen on minulle hieman vierasta ja siksi usein pysrin tekemään ostokset kotimaan puolelta. Ja varsinkin sähkölaitteiden kanssa, koska reklaamaation teko on aina hankalampaa ulkomaille niiden lähetysmaksujen syn muiden kanssa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *