Blogiesittely osa 1

Tästä alkaa blogiesittelysarja, jonka ensimmäiseen osaan olen valinnut omien lukijoideni ihastuttavia blogeja. Blogit tarjoilevat otteita kauniista arjesta, sisustuksesta ja elämästä. Tervetuloa tutustumaan ja löytämään uutta luettavaa!

Blogiesittely osa 1 Omakotivalkoinen

Biegga

Biegga kirjoittaa saman nimistä blogia, jossa aiheina ovat mm. sisustus, valokuvaaminen ja maalaaminen. Blogin upeat kuvat ja kauniit yksityiskohdat toimivat inspiraationlähteenä ja itse ihastuin tähän blogiin palavasti. ➤ biegga.blogspot.fi

* * *

Blogiesittely osa 1 Omakotivalkoinen

Perhesalaattisekoitus

Perhesalaattisekoitus on nimensä veroisesti sekoitus perhe-elämää ja harrastuksia, ripauksella sisustamista ja muita kauniita asioita. Tämänkin blogin vahvuus on upeat kuvat, jotka saavat ainakin minut henkäilemään ihastuksesta. ➤ perhesalaattisekoitus.blogspot.fi

* * *

Blogiesittely osa 1 Omakotivalkoinen

Kotiovella

Jenna kirjoittaa ja kuvaa Kotiovella-blogissaan vuokrakaksionsa sisustusjuttuja sekä muita kauniita ajatuksia ja asioita. Vuokralla asumisessa on aina omat haasteensa, varsinkin pintojen ja kiinteiden kalusteiden suhteen, joita ei aina voi muokata toiveidensa mukaiseksi. Tämä blogi tarjoaa inspiraatiota ja kauniita yksityiskohtia, josta rakentuu Koti! ➤ kotiovella.blogspot.fi

* * *

Blogiesittely osa 1 Omakotivalkoinen

White Dream Home

Blogi kertoo unelmakoti-projektista, jossa muutetaan mummola moderniksi. Sisustus rakentuu valkoisesta väristä, metallin hohdosta ja ripauksesta beach house-tyyliä. 80-luku saa kylmää kyytiä, kun kotia modernisoidaan suurella sydämellä. Kurkista ja ihastu! ➤ whitedreamhome.blogspot.fi

* * *

Blogiesittely osa 1 Omakotivalkoinen

Jotain tekemistä

Pia kirjoittelee blogissaan kauniista asioista ja esineistä, niin sisustuksessa kuin lastenvaatteissakin. Kahden pienen tytön äiti on varsinainen energiapakkaus ja tämä ihana blogi varasti sydämeni kokonaan! ➤ jotaintekemista.blogspot.fi

* * *

Blogiesittely osa 1 Omakotivalkoinen

Satunen

Blogi kertoo lähes valmiista rakennusprojektista, joka on pientä silausta vaille valmis. Omaa taloa on rakennettu rakkaudella ja hartaudella. Kauniit sisustusratkaisut ja avarat tilat saavat haukkomaan henkeä ihastuksesta. Kolmen lapsen äiti ja blogin kirjoittaja Satunen kertoo myös monikkoarjesta, jossa touhua riittää. ➤ satunen.blogspot.fi

* * *

Blogiesittely osa 1 Omakotivalkoinen

Sitruunahappoa

Sofian Sitruunahappoa-blogissa pääsemme nauttimaan persoonallisista sisustusratkaisuista ja yksityiskohdista. Rouhea ja industrial-tyylinen koti onnistuu inspiroimaan nerokkailla keksinnöillään ja Sofian luovuudella. Tästä blogista sain kovan sisustuskärpäsen pureman, lieneekö ollut sitruunahappoa joukossa. 🙂 Koukutu ja rakastu! ➤ sitruunahappoa.blogspot.fi

* * *

Seuraava osa blogiesittelystä tulossa ensi viikonloppuna, jolloin vuoroon putkahtavat kymmenen ihastuttavaa uutta blogia. Blogivinkkejä otan mieluusti vastaan vieläkin ja omat suosikkisi voit käydä kertomassa minulle kommenttiboksissa. 🙂

Mukavaa sunnuntaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “Blogiesittely osa 1

 1. Voi kiitos kauniista sanoista! ♥ ja erittäin suuri kiitos näistä blogivinkeistä, löysin itsekin pari uutta luettavaa! <br />
  <br />
  Ja järjestytpostausta innolla odotellen :))

  1. Jenna: &hearts; &hearts; Nappailen kuvat kohta puoliin ja ruoan jälkeen alan näppäilemään teille postausta sitten. 🙂

 2. Kaunis kiitos pikkuisesta mainonnasta 🙂 Tämän avulla samanhenkiset tyypit löytävät helpommin toisensa. Ja voi kuinka kivasti kirjoitit meikäläisen blogista… &hearts;

  1. Satu: &hearts; &hearts; &hearts; Pelkkien hakusanojen kanssa on vaikea löytää omanlaisia blogeja, joten minusta tälläiset postaukset ovat tosi kivoja, kun voi vaivattomasti klikkailla itsensä uusiin blogeihin ja kenties löytää lisää luettavaa. &hearts; <br />
   <br />
   *halaus* &hearts;

  1. Paula: Tälläiset postaukset on minusta kivoja, sekä tehdä että lukea. Toivottavasti moni teistä löytää uutta luettavaa ja uusia lemppareita myös. &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Tarkoitus olisi tehdä vielä neljä tälläistä postausta lisää, ensi viikonloppuna heti seuraava satsi ihania blogeja esittelyyn. 🙂

 3. Iso kiitos ihanista sanoista &hearts; Tällaiset on kivoja postauksia, kun itsekkin löytää uusia mahtavia blogeja. Kiitos vielä!

 4. Ihanasti olet kuvaillut kaikkia blogeja &hearts; Kiitos!! &hearts; Ja kiitos vinkeistä, sain tästä monta uutta omalle listalle!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *