Vanha ja uusi sisustus – Ennen ja jälkeen kuvat

Löysin muutaman ikivanhan kuvan meidän sisustuksesta vuosien takaa. Kyseessä siis tämä samainen asunto, vaikka kuvien perusteella ei kyllä uskoisi. 🙂 

Keittiöseinusta ennen:

50bd0ad0c98c7e7d19000086.jpg

50bd0ad3c98c7eda21000102.jpg

Keittiöseinusta nyt:

50bd0b66c98c7e5902000072.jpg

Samainen keittiöseinä on toiminut joskus myös kotitoimistona:

50bd10edc98c7efb43000055.jpg

Ja nyt se toimii minun bloggailunurkkauksena:

50bd1110c98c7eef5400005d.jpg

Olohuoneesta keittiöön päin katsottuna ennen:

50bd0addc98c7efb4300001e.jpg

50bd0ad6c98c7efb4300000a.jpg

Ja jälkeen:

50bd0c16c98c7e7d190000b3.jpg

Ulko-oven vierusta ennen:

50bd0b03c98c7e705000001a.jpg

Ja nyt:

50bd0c91c98c7eef5400004e.jpg

50bd0c91c98c7e9607000059.jpg

Eteisestä katsottuna ennen:

50bd0ae3c98c7e5902000054.jpg

Ja nyt:

50bd0cf4c98c7eda2100013e.jpg

Makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välissä oleva olkkarin seinusta ennen (ja hieman paranneltuna jo):

50bd0af7c98c7efb4300003c.jpg

…ja nyt:

50bd0d54c98c7e960700005e.jpg

Aikuisten nykyisen makuuhuoneen ovelta katsottuna ennen (kaksi variaatiota):

50bd0b28c98c7eef54000044.jpg

50bd0aebc98c7efb3500010c.jpg

50bd0aefc98c7efb43000037.jpg

Ja nyt:

50bd119fc98c7e7d190000bd.jpg

50bd119ec98c7ebc0800003b.jpg

50bd0adac98c7eef54000026.jpg

Vanhat eteisen kaapit, jotka purimme pois 2010:

50bd0af3c98c7eda21000111.jpg

50bd0ae0c98c7e9607000036.jpg

Ja uutta kuvaa! Tältä näytti vielä hetki sitten, kun Beståt olivat eteisessä vanhojen kaappien tilalla (kuvaussuunta päinvastainen):

50bd1230c98c7e960700006d.jpg

Korvasimme vanhan hajonneen jääkaappi-pakastimemme erillisillä teräksen värisillä kylmäkoneilla 2010, (viime keväänä purimme tuon seinän kokonaan pois) kuvat ennen ja jälkeen:

50bd0afec98c7ebc0800001d.jpg

50bd0b01c98c7eda21000125.jpg

Tuon seinän takapuolelle (eteiseen päin) on joskus ollut tälläinen viritelmä:50bd0b0bc98c7ebc08000027.jpg

Alla vielä pari vanhaa kuvaa oman muistini virkistykseksi:

50bd0b0ec98c7efb4300004b.jpg

50bd0af9c98c7ebc08000018.jpg

50bd0afbc98c7eda21000120.jpg

50bd0b07c98c7ef054000042.jpg

HUIH! 🙂

En voi kuin hämmästellä tätä muutosta… Kyllähän sen tietenkin itse tietää, että se on muuttunut paljon vuosien varrella, mutta kun laittaa todistusaineiston allekkain niin on kyllä niin hurja muutos tapahtunut. 

Toivottavasti tämä postaus latautuu teillä normaalivauhtia, vaikka se sisältää hirmuisen määrän kuvia. 😀

 Ihanaa myöhäisiltaa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

65 kommenttia “Vanha ja uusi sisustus – Ennen ja jälkeen kuvat

 1. On kyllä todella uskomatonta, että kuvissa on sama asunto! Ihana kun olette ottaneet kuvia aiemminkin, niin voi vertailla. Ei sitä muutosta muuten niin huomaa. 🙂 Aivan ihana&hearts; Jälleen!:)

  1. jonna: On kyllä muutoksia tapahtunut. 😀 Kuvia tykkäsin napsia ennenkin meidän sisustuksesta, mutta suurin osa niistä katosi hajonneen kovalevyn mukana. 🙁 <br />
   <br />
   Tuo musta-valkoinen sisustuksemme ei tullut koskaan valmiiksi, mutta se oli kyllä paljon parempi loppuvaiheessa, kuin mitä näiden kuvien perusteella. 😀 Makuuhuoneessa oli myös musta seinä, jota vasten oli iso valkoinen sänky ja päiväpeittona on isoruutuinen tikattu untuvapeitto. &hearts; &hearts; Se oli kaunis huone, harmi ettei ole kuvia makkarista ollenkaan.

 2. OHOH! Johan pomppas! <br />
  <br />
  Nyt herääkin kysymys, että millaista teillä on sitten kun tuo on täydellisesti valmis? Ja se taitaakin olla täydellisesti valmis keittiö remontin jälkeen…?<br />
  Teillä on kyllä jo nyt täydellinen koti että huh huh mitä se on hetken päästä!?!?! Apua en uskalla edes ajatella 😉 <br />
  <br />
  Olette tehneet mielestäni aivan järjettömän hyviä ratkaisuja asunnon suhteen! VAU &hearts;<br />
  <br />
  Voisinko palkata sinut suunnittelemaan meidän tulevan kodin sisustuksen? 😉

  1. Live&amp;Home: Hihii. 🙂 Jos tästä nykyisestä kodista tahtoisin täydellinen, niin keittiöremppa, lattian uusiminen, yhden seinän kaataminen ja kylpyhuoneen ja saunan freesaus olisi tehtävä. 😀 <br />
   <br />
   Tottahan toki voin auttaa teitä tulevan kodin laittamisessa, ihan harrastuksena siis (ei maksua). 😀

 3. Moitteetta toimi :)<br />
  <br />
  Ihana postaus. Hauska nähdä miten suuri ero kuvilla on!! huikea muutos, parempaan 🙂

  1. Jenna: Nuo kuvat on otettu pahimpaan aikaan, kun musta-valkoinen teema oli vasta alkanut. 😀 Harmi ettei minulla ole kuvia siitä tilanteesta, millainen koti oli juuri ennenkuin aloimme maalaamaan seiniä harmaalla. Makuuhuone oli nimittäin tosi kaunis. &hearts; &hearts;

 4. Teillä on kyllä hirmu nättiä nykyään 🙂 Kuinka vanhoja nuo vanhat kuvat on? Oletteko asunu samassa taloyhtiössä, vai miten nuo asunnot on niin samannäköiset? Vaihdoitteko tähän nykyiseen itse nuo peiliovet? Nekin tekee ihan hirveästi!

  1. Kirpparikeiju: Kuvat taitavat olla noin viiden vuoden takaa.. Ja pari kuvaa on otettu 2009-2010. 😀 Tuo on sama asunto missä nytkin asumme, 6,5-v asumista jo takana. :)<br />
   <br />
   Peiliovet vaihdoimme ekan isomman rempan yhteydessä 2010. Silloin vaihdoimme koko kodin listat (lattialistat ja ovenkarmit) myös. Jo se muutti tosi paljon yleisilmettä. &hearts; &hearts;

 5. Onpa tosiaan muuttunut. Teidän koti on nyt niin ihanan ylellisen näköinen. Ihastelen kuinka rohkeasti käytät valkoista – meidän rymyperheellä väri muuttuis pian harmaaksi 😀

  1. Katja: On kyllä ja hyvä niin. 😀 Minusta valkoinen on aika helppo väri, sillä jos se likaantuu niin sen huomaa heti ja saa putsattua tahrat ajoissa pois. 🙂 Ja valkoinen nahkasohva on aivan paras, siitä voi pyyhkiä tahrat ja liat pois ja se on kuin uusi taas. &hearts; &hearts;

 6. Niinkuin jo sanoinkin katselleeni kotinne vanhoja kuvia mutta HUH! Muutos on aivan järkyttävän suuri ja mahtava! 🙂 Et haluaisi Miia ihanainen tulla meillekkin sisustuspuuhiin? ;)<br />
  Ihana ihana ihana kotinne, en vaan saa siitä tarpeekseni!! &hearts;

  1. With A Hint Of Luxury: &hearts; &hearts; Miksipäs ei! 🙂 Minulla ideoita ja inspiraatiota kyllä riittää, joten mielelläni voisin tulla kurkkaamaan teille ja kenties antaa joitain ideoita… &hearts;

  2. Hei ehdottomasti, tervetuloa vain!!! &hearts; Hahah näkisit samalla tän meidän &quot;hieman&quot; yli-innokkaan hauvan.. 😀 Harmittaa ihan vietävästi kun tuo teidän ihana ruokailuryhmänne kerkesi mennä jo, olisin samantien ostanut sen tänne kotiimme jos olisin vain ollut hieman ripeämpi! Dammit! 😀

  3. With A Hint Of Luxury: Joo, kyläily olisi ihanaa ja samalla näkisin teidän murusen myös! &hearts; &hearts; &hearts; MInul ku näitä ideoita piisaa, niin hyvä vaan jos saan visioida välillä muidenkin kotia kuin omaani. HIH 🙂

 7. Flunssa se sitten taas iski ja täällä valvotaan jo nyt. Vastailen teidän kommenteihin myöhemmin päivällä, kun ajatus juoksee hieman paremmin. 🙂

 8. Voi huokaushhh miten ihana koti teillä on!! Ja upea muutos &hearts; &hearts; En uskalla edes ehdottaa miehelleni, että voiskos sitä meille vähän valkoista ripotella enempi :-DDD (kun nyt on saatu mielikseni musta&amp;valkoinen&amp;puu :-D). Parantavia haleja sinne flunssan keskelle. * Noin ihanassa kodissa hurmaantuvat flunssapöpötkin ja muuttuvat ihaniksi pikkukeijukaisiksi &hearts;

  1. Soili: Pikku hiljaa vaihvihkaa valkaiset kotia… 😀 Musta-valkoinen on ajaton ja kaunis ja puunsävy tuo siihen lämpöä, joten pienilläkin jutuilla saa jo luotua mielikuvan vaaleasta kodista. Jos teillä on tummia tekstiilejä, niin jo niiden vaihtaminen valkoiseen vaalentaa ja paljon. :)<br />
   <br />
   Eilen aamulla oli kamala olo ja illalla nousi sitten kuume. Taas keikutaan 39-asteessa, mutta jos vaikka parissa päivässä menisi tällä kertaa ohi. 🙂

 9. Kerrassaan huikea muutos! Teidän koti näyttää kyllä mielettömän upealta. Oli kyllä aika rohkea veto purkaa nuo eteisen kaapit, sillä niissä oli valtavasti säilytystilaa. Toisaalta muistan lukeneeni täältä aiemmin, että olet karsinut turhan tavaran pois ja näyttäähän tuo nykyinen eteinen himpun verran paremmalta. 😉 Oli kiva nähdä vähän uusi kuvakulmia teiltä. Ihanaa tiistaita sinulle.

  1. Jen: Mies varsinkin vastusteli ideaa aikalailla. 😀 Ne olivat alunperin tupaten täynnä tavaraa ja vaatetta, mutta kun aloimme systemaattisesti karsimaan niitä, niin lopulta ne olivat lähes tyhjiä. Minulla oli visio mielessäni tuosta eteisestä, jota avaan vielä entuudestaan laittamalla siihen isot peilit. Onneksi mies lopulta suostui ja jälkeenpäin on kiitellyt tuota ideaa ja sen toteututusta. 🙂

 10. Väliovien vaihtaminen tekee tosi paljon, meillä on tällä hetkellä kellastuneet laakaovet (täynnä lommoja) ja haluaisin mahdollisimman pian saada ne vaihdetuksi raikkaan valkoisiksi peilioviksi. Näytänpä kuviasi myös miehelleni, jos se vauhdittaisi väliovien vaihtopäätöstä hänen puoleltaan 😉 <br />
  Pienin askelein se muutos toteutuu, tosi kivoja olivat nämä ennen ja jälkeen kuvat. Itse olen viime kesästä lähtien valkaissut kotia, lähinnä maalaamalla ja kyllä meilläkin muutos alkaa kohta näkymään!

  1. Marjo: Väliovien vaihtaminen muutti yleisilmettä tosi paljon. &hearts; Me mietittiin ovien vaihtamista noin kolme vuotta ja kun päätimme vaihtaa lattialistat ja ovenkarmit, niin samalla sitten vaihdoimme nuo ovetkin. Löysimme (olikohan Starkista) hyvän tarjouksen näistä peiliovista, emmekä voineet jättää sitä käyttämättä. 😀

 11. Oho mikä muutos! Ei uskoisi, että on sama asunto. Niin upea teidän koti tällä hetkellä ja koko ajan tietysti paranee.=) Ootko ajatellu esitellä kotianne jossain sisustuslehdessä?

  1. Jemina: Ei minustakaan kyllä uskoisi, että sama koti on kyseessä. 😀 <br />
   <br />
   Kuvista huomaa hyvin muutokset joita tapahtuu ja myös kehityksen. JOs katsoo 1,5-v vanhoja blogikuvia, niin niihinkin verrattuna on muutos huikea. Olen aina tykännyt sisustaa kyllä, mutta toteutus on jäänyt usein puolitiehen ajanpuutteen vuoksi (minulla oli kaksi työtä). Kun tulin raskaaksi niin aikaa jäi enemmän, sillä jouduin olemaan vuodelevossa kotona aika usein. Oli aikaa alkaa kunnolla suunnittelemaan sisustusta ja samalla myös etsimään ihania tuotteita nettikaupoista. Tähän on päädytty ja olen kyllä tyytyväinen. 😀

   1. Suffeliini: Niin onkii! 🙂 Valkoisen ja kromin yhdistelmä on todella kaunis ja rakastan sitä. &hearts; &hearts;<br />
    <br />
    Miehen H&amp;M:n farkut ovat uusina värjänneet sekä sohvaa että keittiötuoleja ja Universal Stonella olen saanut värjäytymät kokonaan pois (myydään marketeissä, hinta noin 17 euroa ja purkki kestää monta vuotta). 🙂 Valkoisessa sohvassa sen näkee heti, kun istuinosa muuttaa väriä, joten pinttymiin on helppo puuttua heti eikä ne pääse pahaksi. 🙂

   2. Hienolta näyttää, ihana! Mietin ihan samaa kuin edellinenkin kirjoittaja ja onkin jo monesti pitänyt sinulta kysyä, miten nuo keittiön valkoiset tuolit reagoi esim.juuri farkkuihin. Ja pienen lapsen äitinä kauhistuttaa, mitä poika keksiikään niille tehdä… Mutta silti jaksan unelmoida, että jonain päivänä menen tuolit ostamaan 🙂 Onkohan niihin jotain ainetta mitä voisi etukäteen laittaa, jotta saisi pinnan likaa hylkiväksi?

   3. Elina: Ei ne pahemmin reagoi, kaksista miehen farkuista on uutena irronnut väriä tuoliin, mutta sen sai pois Unoversal Stonella (ehkä muillakin aineilla, mutta tuo on oma suosikkini ja päivittäisessä käytössä muutenkin :D). <br />
    <br />
    Keinonahkaa ei kai pahemmin tarvitse suojailla, mutta kaipa niihin voisi käyttää sitä nahansuojarasvaa. 🙂 Keinonahkainen tuoli on ainakin meillä pysynyt tosi hyvässä kunnossa, toisin kuin kankaalla päällystetty vuosia sitten. 🙂

 12. PERFECT, I would say :):) <br />
  <br />
  Miia, saisinko sinun mielipiteen uusimmasta postauksestani? 🙂 Arvostan mielipidettäsi 🙂 Kiitos &hearts; &hearts; &hearts;

 13. Teillä on kyllä ihan käsittämättömän kaunis koti,mukavaa seurata miten intohimoisesti paneudut pieniinkin yksityiskohtiin joka on aika selkeästi tuottanut tulosta vuosien kuluessa:D Ihailemassa käyn kaikki postaukset vaikkei kommentoitua tulekaan:)

  1. Kirsi: Kaunis kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Sisustussilmä on harjaantunut aikalailla, tosin nuo vanhat kuvat ovat otettu silloin kun tuo musta-valkoinen vaihe ei ollut vielä valmiskaan. 🙂 Jos katsoo ekoja kuvia mitä tänne blogiin olen laittanut, niin minusta niihinkin verrattuna muutos on hurja ja nimenomaan parempaan suuntaan. 🙂

 14. Eihän tota tunnista edes samaksi asunnoksi! Aivan uskomaton muutos ja muutos on todellakin niin onnistunut!

  1. Jonanna: Eniten minusta on vaikuttanut väliovien vaihto ja listojen uusiminen. Toki myös seinien maalinvaihdot ja seinien purku on avartanut ja raikastanut kotia. &hearts; &hearts; &hearts; Kiitoksia murunen! &hearts;

  1. Sofia: Tykkään itse katsella tälläisiä ennen ja jälkee-kuvia ja nyt kun sattui sähköpostin uumenista löytymään nämä kuvat, niin heti halusin teille näyttää mikä ero on tapahtunut. 🙂

 15. On kyllä aikamoinen muutos! Tietenkin parempaan suuntaan. Näkee kyllä että sulla on silmää sisustaa. Oletko alalla vai harrastelija? Olet kyllä uskomattoman taitava. Harmi, kun asut niin kaukana, voisit tulla stailaamaan meillekin.

  1. Marja K: Kaunis kiitos! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihan harrastelupohjalta olen liikenteessä, tosin mielenkiintoa riittää aikalailla ja olen lukenut paljon värien käytöstä ja valaistuksesta yms. Mutta missään nimessä en ole mikään sisustussuunnittelija kuitenkaan, vaan amatööri joka rakastaa palavasti sisustamista. :D<br />
   <br />

 16. Itse en niin välitä tuosta valkoisen ja sen rinnakkais väreillä sisustamisesta ja juuri säilytystilan puute ja keittiö on tosi pieni verrattuna aikasempaan ..Myynti tilanteessa sen varmasti huomaa kun säilytystilaa puuttuu eteisestä,makkarista ja keittiöstä koska sitä on yleensä aina liian vähän. Onhan asunto valoisa ja tilava nyt ..<br />
  Jotkut muutokset tosin oli ihan hyviä 🙂

  1. Kati: Itse uskon, että tulevaisuudessa rakentamisen ja sisustamisen suunta menee tilavamman ja avaramman lopputuloksen hakemiseen. Olen jo nyt huomaavinani, että kiinteitä kalusteita ei enää asenneta niinkuin ennen muinoin, vaan asukkas saa itse hankkia ns. liikuteltavia ja muunneltavia kalusteita juuri omia tarpeitaan varten. 🙂 Monet asiat ovat viime vuosikymmenen aikana integroituneet, tästä hyvänä esimerkkinä tv-digiboksi-netti-yhdistelmä. Mitä vähemmän ihmiset &quot;hamstraavat&quot; tavaraa kaappeihin, sen vähemmän niitä tarvitsee, näin uskon. Ja tämä siis vain minun omaa päätelmääni muutenkin. :)<br />
   <br />
   Meillä on kodille jo ostaja valmiina olemassa, joten myynti ei ole ongelma. Mutta meitä ihmisiä ja tarpeitakin on aika paljon, joten varmasti löytyisi joku joka tykkää meidän kodista tälläisenään ja se sopii myös heidän elämäntyyliin. Keittiön tietysti remontoimme jokatapauksessa, joko itseämme varten tai sitten myyntiä ajatellen. Ja helppo on tarvittaessa uuden asukkaan lisätä kaappien määrää ja sellaisiin paikkoihin jonne itse ne haluaa. On helpompi kasata uutta kuin purkaa vanhaa (huh, hirveä työ muuten oli eteisen kaappien purku :D). <br />
   <br />
   Se eteisen seinä, joka purettiin oli aivan turha. 😀 En tajua muutenkaan, mitä ihmettä on arkkitehdin päässä liikkunut kun meidän pohjaa suunnitteli. Ihmeellinen vinoseinäinen pikkueteinen jossa oli datapistoke tietokonetta varten, mutta siihen ei mahtunut pöytää ollenkaan, joten sitä pistokettakaan ei käytetty… 🙂 <br />
   <br />
   Meidän makuuhuoneeseen tahtoisin vielä tuplaovet, peiliovi, jossa yläosa olisi lasiruutua. &hearts; &hearts; &hearts; Sen voisi laittaa hieman viistoon olohuoneeseen päin ja samalla poistuisi tuo kylpyhuoneen oven ympärillä oleva turha nurkkaus. Tuon olisi jo alunalkaen voinut tehdä noin, nyt se on turhan vaikeaa koska seinän sisällä siinä kohtaa menee meidän johdotus ja sähkökaappi. No, haaveilla onneksi voi. 🙂

 17. Aikanen muutos. Tosi paljon tilavamman tuntoinen. Tuo kaapistojen purku avarsi valtavasti tilaa ja aina vaan jaksaa ihmetyttää kun noita kaappeja ei laiteta kattoon saakka vaan koteloidaan loput. Jätetään käyttämättä hyvä tila vaan että voi koteloida sen. Kaikista parasta tietty on jos on saanu vähennettyä tavaraa ettei tarvitse koko kaappeja. Pyysin rakennusvaiheessa jättämään kotelot pois keittöstä ja makkareiden kaappien päältä. Toisaalta inhottava pyyhkiä sieltä pölyjä, mutta näyttää minusta paljon kivemmalta.=)

  1. Torkkuja: tuo kaappien yläkotelointi on kyllä tosi turhaa. Meilläkin oli kaappien päällä 60cm korkea kotelointi, joten sinnekin olisi saanut vaikka mitä säilöön (mitta eteisessä 60x60x330cm). Toisaalta jos kotelon olisi jättänyt pois, niin tila olisi tuntunut paljon suuremmalta. Me hetken mietittiin miehen kanssa, että oltaisi jätetty kaapit paikoilleen, kun saimme yläsokkelin pois. Kaappien päälle olisi saanut vaikka spottivalot yms. tunnelmanluojat. Mutta onneksi kuitenkin purettiin ne kokonaan pois, sillä neliöt tuntuivat tuplaantuneen sen jälkeen. 🙂

  1. CristiinaM: kiitos murunen! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa itsenäisyyspäivän iltaa! &hearts;

 18. Hei!<br />
  <br />
  IHANAA SISUSTUSTA! UPEAA VALKOISTA!!! SIlmä lepää! :-)<br />
  Mistä tuo vaalea nahkasohva (jossa todella massiivisen leveät käsinojat) <br />
  on hankittu, mikä malli ja mahd. hinta?<br />
  Uskomattoman upee!<br />
  Tunnelmallista ja aurinkoista kevättä!<br />
  -Meppis

  1. Meppis: Kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts;<br />
   <br />
   Valkoinen nahkasohva on Maskusta ja merkitään Bellus. Belluksen sohvat ovat moduleita, joista voi valita itselleen sopivat osat ja &quot;rakentaa&quot; omanlaisen kokonaisuuden. Meidän malli on Magnum, joka on kolmen istuttava vaikka istuintyynyjä on vain kaksi. Yhden tyynyn leveys on 90cm. Sohvan lisäksi meillä on vielä rahi, joka on tällä hetkellä varastossa. 🙂 Hinta on 2000 euron luokkaa, oma sohvamme on jo vuosia vanha joten en tiedä mihin suuntaan hintataso on kehittynyt. Hinnasta kannattaa kuitenkin tinkiä mahdollisimman paljon, jolloin hinnan saa tiputettua reippaastikin alle 2000 euroon. Sohvana tuo on jo toinen Bellus meidön perheessä ja jos joskus uuden sohvan ostaminen edessä, valintamme on edelleen Bellus. &hearts; Erittäin laadukas ja jykevä sohva joka ei käyttöä pelkää. :)<br />
   <br />
   Ihanaa kevään odotusta sinulle Meppis! &hearts;

 19. Hei vielä!<br />
  <br />
  Olisin vielä udellut, mistä olet hankkinut ja minkä hintaisena<br />
  * ihanat hopean väriset tyynyt sohvalle<br />
  * pyöreä vaalea kiva matto<br />
  * rusk. pähkinän sävyinen lipasto, teräksen väriset vetimet<br />
  * pöytävalaisin, jossa lasivarsi ja valk. varjostin<br />
  <br />
  PALJON siis upeita juttuja!!!<br />
  <br />
  -Meppis<br />

  1. Meppis: Tässä listaa: :)<br />
   <br />
   – Hopeiset tyynyt on H&amp;M:n nettikaupasta. Ne myydään tyynynpäällisinä, joihin on ostettava erillinen sisätyyny. Alla linkit:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.hm.com/fi/product/93291?article=93291-A&quot; target="_blank">http://www.hm.com/fi/product/93291?article=93291-A</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.hm.com/fi/product/99156?article=99156-A&quot; target="_blank">http://www.hm.com/fi/product/99156?article=99156-A</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.hm.com/fi/product/66715?article=66715-A&quot; target="_blank">http://www.hm.com/fi/product/66715?article=66715-A</a><br />
   <br />
   – Vaalea pyöreä matto on aikoinaan tilattu Hobby Hallista, sitä ei tällä hetkellä enää ole saatavissa. Meillä on nykyään samantyylinen matto, jonka halkaisija on hieman suurempi 160cm ja se on Vallilan Operetti valkoisena. Todella ihana, muhkea, laadukas ja umpulin pehmoinen. &hearts;<br />
   <br />
   – Ruskea taso ja lasijalkainen pöytävalaisin on ostettu Anttilasta vuosia sitten, kumpaakaan ei ole enää saatavana. Tason nimeä en tiedä, pöytävalaisimen osalta kuitissa luki vain Pacific-pöytävalaisin. Olen tuota lamppua yrittänyt etsiä pitkään, mutta en ole löytänyt mistään. Andrew Martin-merkillä on samannäköisiä olemassa, jälleenmyyntipaikkoja suomessa on todella vähän. Täältä voit kurkistaa:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.andrewmartin.co.uk/lighting.php?cat=59&quot; target="_blank">http://www.andrewmartin.co.uk/lighting.php?cat=59</a><br />
   <br />
   Toivottavasti tästä oli sinulle apua! &hearts;

  2. SUURET KIITOKSET!<br />
   asiasta moottorisahaa, osaatko sanoa,<br />
   mistä löytäisin sellaisen upean, modernin,<br />
   &quot;pöytäpäivyrin&quot;, musta taustainen, valkoiset reunat,<br />
   jossa näkyy vuosi, viikonpäivä, kuukausi englanniksi, kelloaika (viisarit) ja päivämäärä? Ilm. juku suht uusi design juttu,<br />
   on kuin pieni huoneen taulu pöydällä.<br />
   Kiitokset!<br />
   -Meppis

  3. Meppis: Tuollaiseen päivyriin olen kerran törmännyt jossain blogissa, mutta en muista kuollaksenikaan mikä se oli. Kokeile googlettaa &quot;musta kalenteri blogi&quot;. 🙂

 20. Heippa taas!<br />
  Mistäs nuo &quot;entisen&quot; olohuoneen verhot, joissa mustia raitoja, ovat hankitut?<br />
  TYYLIKKÄÄT nekin!<br />
  🙂

  1. Meppis: Ne musta-valkoraidalliset verhot on ostettu kankaana Eurokankaasta vuonna 2007. 🙂 En muista mitä merkkiä olivat, mutta kallista ei tuo kangas ollut, olisiko metrihinta ollut jotain reilun kympin luokkaa muistelisin. Samantyylistä verhokangasta näin Eurokankaassa viime vuoden syksyllä, siinä oli raitojen välit hieman erilaiset, mutta muuten hyvin samankaltainen kangas. 🙂

 21. Teidän remontti on ollut aivan huikea! Oon niin kateellisena nyt selaillu näitä kuvia:) onko tuo seinä maalattu vaalean harmaalla ja muistatko mitä sävyä ja mistä ostettu? Ostettiin juuri oma asunto ja en malta oottaa että pääsen kans sisustamaan!:) ja onko noi valkoiset tasot ikeasta?:)

  1. Mira: Suuri muutos on kyllä tapahtunut kun vertaa vuosien taakse. :)<br />
   <br />
   Eteisen seinä on maalattu Tikkurilan sävyllä X487 / Laasti. Se on vaalean beigenharmaa, todella kaunis sävy. &hearts; Valkoiset tasot ovat Ikean Bestå-kaappeja. 🙂

  2. No aivan mieletön ero, parempaan päin tietysti:b oon ite kans miettiny jotai vaaleenharmaata meidän olkkarin tehoste seinälle ku tulee tummemmat laminaatit (kauheiden muovimattojen päälle, heh).. Mutta ootko käyttänyt tota laasti väriä keittiön/olkkarin seinässä myös? Voi tätä sisustussuunnittelu intoa:D mies ei halua kuulemma liian valkoista kotia, mutta muutan sitä sitten pikkuaskelin kohti vaaleampaa;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *