Pistaasinvihreää – Hyvä vai huono?

Hetki sitten käväisin noutamassa sen hukkateillä olleen H&M:n tilaukseni, joka sisälsi sekä vaaleanpunaisia että pistaasinvihreitä koristetyynynpäällisiä. Heti piti kokeilla miltä vihreä näyttää olohuoneen sohvalla greigen ja roosan kanssa.

Pistaasinvihreä koristetyyny vaaleanpunaisen ja greigen kanssa

Onhan se suloinen ja ihana. Varsinkin jos seinähyllyllä olisi vielä vaaleanpunainen ruusu- tai tulppaanikimppu. Ja kuten uumoilinkin, sopii tuo raikas pistaasinvihreä myös erinomaisesti greigen kanssa.

Pistaasinvihreä koristetyyny vaaleanpunaisen ja greigen kanssa

Tyynynpäällisten laatu kuitenkin yllätti, se on nimittäin todella ohutta vuorikangasta. Kirkkaassa valaistuksessa sisätyynyn pesulappu kuultaa päällisen läpi ja se täytyykin asetella todella tarkasti tyynyn takapuolelle ettei se näy. Ja todella sähköisiäkin nämä ovat, sormissa vaan räpsähteli sähköiskut kun sulloin sisätyynyä päällisen sisään. Pisteitä vain 5/10.

Pistaasinvihreä koristetyyny vaaleanpunaisen ja greigen kanssa

Eipä nuo paljoa kyllä maksa, joten siihen nähden ovat kyllä hintansa väärtejä vaikka vähän läpi kuultaakin. En ole nyt ihan varma mitä tekisin näiden kanssa. Vaaleanpunaisille on tietysti tarvetta, ovat hyvin samaa sävyä kuin muutkin meidän vaaleanpunaiset tekstiilit. Tuo vihreä on lähinnä nyt mietitystä aiheuttava, sillä olen vähän sitä mieltä että se on liikaa. Olohuone muuttui heti levottomammaksi ja taidan tykätä enemmän haaleammasta söpöstelystä.

Miten on, pistänkö palautukseen suosiolla? Teidän raati saa päättää puolestani, enemmistö voittaa.


Seuraa myös Instagramissa 

21 kommenttia “Pistaasinvihreää – Hyvä vai huono?

 1. Tuo vihreä on kyllä todella raikas ja ihanan keväinen, mutta kenties liikaa jos on myös tuo vaaleanpunainen… ja jos pidät söpöilystä enemmän niin sitten vihreä palautukseen 🙂

 2. Pistä palautukseen vaan, onhan sulla vielä se turkoosi. On noi toki kauniin väriset, mutta sut tietäen ehkä kuitenkin vähän liikaa. 🙂

 3. Ääni täältäkin palautukselle. Jos nyt jo olet nimittäin sitä mieltä, että ne saattavat olla liikaa, olet sitä mieltä satavarmasti viikonkin kuluttua. Tosi kauniin väriset ne kyllä silti ovat!

 4. Vihreä on kaunis, mut jos vähänkin tuntuu että ei, niin palautukseen vain.. eivät jää silloin pyörimään mihinkään, kuten kaappeihin, varaston perälle, silmiin tai mieleen 🙂 Ihanaa lauantai-iltaa siulle ♥

 5. Raikas ja hieno väri, mutta aika paljon sitten värejä. Vielä kun siitä säästämisestä vähän aika puhuit niin laita vain palautukseen. 😉 vaikka eihän nuo kalliit ole, mutta turhaa ne kaapissa pölyttyy, jos ei tule käyttöä.

 6. Moi Miia! Olen kanssa sitä mieltä, että tuo pistaasi ei taida olla sitä perimmäisintä sinua.=) Itse olen hulluna omassakin kodissani tuohon vaaleanpunaiseen, valkoiseen ja lisäksi harmaaseen. Vihreää siedän vain kukkien varsissa.=) Joka tapauksessa tuo vaaleanpunainen yhdessä greigen kanssa on todella ihana ja antaa varmasti riittävästi väriä teidän kauniiseen kotiin.

 7. Sanoisin että palauta. Tykkään, että kodistanne löytyvät nyt ne oikeat värit ainakin tältä erää 🙂

 8. Ihan kaunis tuo pistaasi, mutta ei ehkä niin sinun tyyliä… Omiin vaistoihinsa kannattaa luottaa, ja jos se ei tunnu nyt omalta, tuskin tuntuu myöhemminkään. Eli pistä palautukseen vaan!

 9. Raati olikin harvinaisen yksimielinen. 😀 Palautukseen siis, eikä kyllä harmita yhtään. Kaunis väri tuo vihreä on, mutta meidän kotona se on aivan liikaa. 🙂 Päätin tässä samalla että palautan myös nuo vaaleanpunaiset päälliset, vaikka niiden sävy on todella kaunis. En tykkää materiaalista nimittäin, se on liian ohutta. 🙂 Kyllä tätä tilausta sitten odotettiin saapuvaksi kuin kuuta nousevaa ja ehkä siksikin pettymys tuohin materiaaliin on niin suuri. Höh. Mutta hyvä näin, säästyipä rahnat. :D<br />
  <br />
  Kiitos kaikille avusta! &hearts; &hearts;

 10. Mun mielestä toi vihreä sävykin on ihana, mutta se varmasti toimisi parhaiten pelkästään tuon greigen kanssa ilman tuota vaaleanpunaista. kommentti jälkijunassa.

 11. Kuin se pistaasi sopis tytön huoneeseen? Ookko testannu?…jos ei niin sitte palautukseen jos itte et tykkää..tai kokkeile iliman v.punasta, pelekkää pistaasia…mutta jos ei sittekkään iske niin palauta vaan 🙂

 12. Minä olisin ollut palauttamatta ja välillä vaihtanut pistaasinvihreän vaaleanpunaisen sijaan :-)<br />
  <br />
  Mutta päätös on toki sinun! Ja minä olen muutenkin vähän puolueellinen, kun rakastan vihreää!

 13. Itse laittaisin vihreät palautukseen, koska omaan makuuni tuossa on ehkä vähän liian paljon väriä. :D<br />
  Vaaleanpunainen ja greige sen sijaan näytti tosi hyviltä yhdessä! 🙂 Ne kun jätät niin on vähän väriä, mutta ei liikaa. 🙂

 14. Ai hups luinkin kommentit vasta jälkeen päin, minä tyhmä! 😀 No mutta, kaunis se sohva on ilmankin. 🙂 Aiotkos hommata jotkut muut päälliset? 😉

 15. Kokeilin tuota pistaasia myös tytön huoneeseen, siellä olisi seinällä samanväriset keijunsiivet sopivasti. 🙂 Mutta ei ollut hyvä, siellä on valmiiksi vaaleansininen ja vihreän kanssa meni huone liian poikamaiseksi. :)<br />
  <br />
  Tehosteeksi sisustukseen jää vain vaaleanpunainen ja sitten se vaalea turkoosi, joka on toistaiseksi vain makuuhuoneessa (kun en ole muuta oikean sävyistä vielä löytänyt kuin liinavaatteet ja kastehelmet). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *