Uusia ihanuuksia mistä haaveilla

Soittelin aamulla muutamaan lasiliikkeesseen ja sama vastaus kaikilta – he eivät pysty tekemään minulle uutta lasiosaa siihen hajonneeseen Riviera Maisonin lyhtyyn. Meninkin sitten AmandaB:n nettikauppaan katsomaan olisiko heillä valikoimassa vielä sitä yhtä isoa lyhtyä, joka on aika samannäköinen kuin hajonnut Riviera Maisonin lyhtyni. Löytyihän se sieltä vielä myynnistä, mutta jään vielä pohtimaan onko uuden ostamisessa mitään järkeä. Ehkä teen siitä RM:n lyhdyn jäljelle jääneestä jalkaosasta jonkin toisen viritelmän, tarjoilulautasen tms. Suoraa lasilevyä nimittäin voi teettää lasiliikkeissä, paksuakin sellaista joka kestäisi painoa.

AmandaB sisustusmallisto
AmandaB sisustusmallisto vaaleanpunainen kranssi

AmandaB vaaleanpunainen sisustusmallisto

Höpötykset sikseen, sillä löysin nimittäin aivan ihania uusia juttuja AmandaB:n valikoimasta – vaaleanpunaisia herkkuja.

Vaaleanpunainen kranssi olisi kaunis parvekkeen tummanharmaata seinää vasten. Harmi että parveketta en pääse sisustelemaan tänä vuonna.

Alla oleva pienempi kranssi / mansetti on niin suloinen perhosine ja kukkineen. Laittaisin tuohon keskelle kirkkaan tai matta kirkkaan (eli valkoisen) Iittalan Kastehelmen.

AmandaB sisustusmallisto vaaleanpunainen kranssi
AmandaB sisustusmallisto vaaleanpunaiset kanvaasikorit

Vaaleanpunaiset sisustuskorit

Tämä vaaleanpunainen säilytyskorisetti olisi kätevä. Suurimpaan koriin laittaisin likapyykit, toisiksi suurin saisi toimia lelujen säilytyksessä olohuoneen nurkassa. Säästyisi edestakaisin ravaamiselta lelujen siivouksen kanssa. Pienempiin koreihin laittaisin talviasusteet ja miksen jopa kierrätyspaperit. Jos harrastaisin kutomista tai käsitöitä niin tällaisessa olisi ihana säilyttää lankakeriä ja muita tykötarpeita.

AmandaB sisustusmallisto vaaleanpunainen sisustustarra

AmandaB sisustustarrat

Löysin myös uusia sisustustarroja, joista ehdottomasti suloisin olisi alla oleva ”Ihana ja rakastettu”. Melkein tekisi mieli tilata tuollainen tarra tytön huoneen oveen. Sopisi kauniisti olohuoneen värimaailmaan, varsinkin oven ollessa kiinni iltaisin.

AmandaB sisustusmallisto vaaleanpunainen koristehiekka

Vaaleanpunainen ja turkoosi koristehiekka

Vaaleanpunainen kimaltava koristehiekka on myös sellainen mikä himottaa kovasti. Tätäkin voisi hyödyntää Kastehelmien kanssa laittamalla hiekkaa tuikun alle. Se kuultaisi kauniisti varsinkin kirkkaan kastehelmen läpi. Tällä saisi keväisen ilmeen myös siihen kolmen kynttilän isoon lyhtyyn, kun laittaisi tätä lyhdyn pohjalle ja valkoiset kynttilät siihen päälle. Lyhty on nimittäin nyt kaapissa koska se on aika talvinen ja muistuttaa joulusta.

Ja tadaa, löysin myös täydellisen turkoosia koristekiveä. Meillä ei ole muuta turkoosia vielä kuin ne liinavaatteet ja kaksi Kastehelmeä. Ne ovat nyt hetken aikaa kaapissa odottamassa lakanoiden vaihtoa. Sitten makuuhuone muuttuu vaaleanpunaisesta turkoosiksi, vähäksi aikaa. 🙂

AmandaB sisustusmallisto turkoosi koristehiekka
AmandaB sisustusmallisto Coffee lasipurkki

AmandaB Coffee lasipurkki kahville

Postailin joskus vuosi sitten AmandaB:n lasisista säilytyspurkeista ja etsin kuumeisesti lasipurkkia tekstillä ”Coffee”. Purkit olivat loppu kaikkialta ja jäin ilman. Nyt on kahvi saanut jo uudenlaisen purnukan, joten itselläni ei enää ole tarvetta tällaiselle. Ajattelin kuitenkin vinkata jos siellä lukijoiden joukossa joku vielä etsii vastaavaa kahvipurkkia, tässä nimittäin nyt olisi. Uudempi malli, kivempi muotoilu.

Minulla on paha tapa innostua uusista asioista täysillä ja nytkin huomaan että kuolaan päivä päivältä enemmän ja enemmän vaaleanpunaisia juttuja. Täytyy olla varovainen ettei sitä tule liikaa, sillä pieni ripaus on oikea määrä meidän kotiin.

Aurinkoista pakkaspäivää kaikille!

Tuotekuvat: AmandaB


Seuraa myös Instagramissa 

7 kommenttia “Uusia ihanuuksia mistä haaveilla

    1. Jemina: Niin on! &hearts; Osa tuotteista on liian romanttisia omaan makuuni, mutta osa on aivan superkivoja jotka voisin ottaa kotiin. Varsinkin se kromijalkainen lasipöytä on aivan ihana, mutta hinta hieman suolainen. 🙂 Muuten olisin sen varmasti jo ostanutkin, koska olen sitä pöytää jo pari vuotta kiikaroinut. :D<br />
      <br />
      Tarra olisi kyllä kaunis tytön huoneen ovessa, ja sen saisi hyvin pois jos alkaa tympiä. 😀 Ehkä sitten myöhemmin kesällä tuollaiseenkin menen sortumaan. Nyt on pakko yrittää olla hassaamatta rahaa, hitsiläinen sentään. 🙂

  1. Moikka,<br />
    minäkin hajotin eilen RM:n hurrikaanista lasin.. että harmittaa… ja varmasti ei sellaista mistään saa. Siis se sellainen metallijalalla seisova hurrikaani missä on lasisylinteri. Irroittelin kynttilää sen sisältä ja kräks.. lohkes iso pala..GRRR. Mietin itse samaa, että jos siitä jotain muuta värkkäisi, mutta kun on toinen samanlainen ehjänä, se jää kovin orvoksi ilman kaveri.. :/ Vaaleanpunaiset on IN meilläkin… tosin pitäs osata taas ajoissa lopettaa, kun jossain vaiheessa sitä on sitten kuitenkin liikaa ja se alkaa ällöttää..<br />
    Piia sandyhillshome.blogspotista

    1. Piia: Voi eiiiii, sinäkin! :/ Sympatiat täältä ja iso lohtuhalaus. &hearts; &hearts; &hearts; On kyllä tosi harmillista, kun tuollaista lyhtyosaa ei voi teettää kovin monessa paikassa. Ja kustannus nousee niin korkeaksi että samalla hinnalla saisi jo uuden lyhdyn. Höh. <br />
      <br />
      Mie ajattelin selvittää että mistä saisin ostettua metallista levyä josta tekisin tuohon sellaisen tarjoilualusta-osan. JOs en löydä siihen ratkaisua niin sitten saatan teettää lasiliikkeessä paksun lasin siihen jossa keskellä reikä mistä mahtuu se ruuviosa läpi. Ja jos se lasi oli pyöreä niin sitä lyhdyn ylärenkulaa voisi kenties hyödyntää ja liimata sen kiinni lasin reunaan. Näin saisi aika hienon viritelmän, joka näyttäisi ihan oikealta tuotteelta. :)<br />
      <br />
      Sellainen voisi olla sinullekin hyvä vaihtoehto, se sopisi kuitenkin sen lyhdyn kaveriksi samaan huoneeseen, sillä olisivat silti vielä samaa paria. 🙂

  2. Hei! <br />
    <br />
    Pahoitteluni kun ehdotin sitä lasiliikettä. Luulin lyhdyn olevan tavan lyhty, en lukennut tarkkaan..<br />
    T. maija 🙂

  3. Entäs pystyisiköhän joku lasimuotoilija tekemään lyhtyyn uuden lasin? Tiedän yhden ihmisen, joka tekee lasitöitä..tosin en tiedä lasin muotoilun tekniikoita, mutta eihän kysyminen mitään maksaisi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *