Blogikirppis 13.4.2013

Taas on aika blobbikselle ja samalla tyylillä mennään tälläkin kertaa: Pyrin kuvaamaan tavarat mahdollisimman tarkasti jo valmiiksi, jotta ostopäätöksen voi tehdä nopeasti. Hinta on ilmoitettu sekä tuotteen otsikossa että tuotetiedoissa. Tämä pyyntihinta on se, jolla tuote myydään ja ensimmäisenä ostohalukkuutensa minulle sähköpostitse ilmoittanut saa oikeuden ostaa tuotteen pois (sähköpostit miia(a)omakotivalkoinen.fi). Aloitetaan!

Blogikirppis Riviera Maison shampanjacooleri Omakotivalkoinen
Blogikirppis Riviera Maison shampanjacooleri Omakotivalkoinen

Riviera Maisonin jalallinen champanja-cooler 160€

Riviera Maisonin jalallinen shampanja-cooler. Itse cooler-osa on irrallinen, eli voidaan käyttää myös erikseen. Kokonaiskorkeus 95cm. Coolerin halkaisija 19,5cm. Kunto uudenveroinen. HINTA 160 EUROA! Huom, vain nouto kotoamme Helsingistä! MYYTY!

Blogikirppis 2kpl Villa Stockmannin silkkityynynpäällisiä Omakotivalkoinen
Blogikirppis 2kpl Villa Stockmannin silkkityynynpäällisiä Omakotivalkoinen

2kpl Villa Stockmannin silkkityynynpäällisiä YHTEENSÄ 40€

2kpl Villa Stockmannin vaaleanpunaisia silkkityynynpäälisiä. Materiaali 100% dupionsilkkiä. Vetoketjusuljenta. Koko 45x45cm. Uudet ja käyttämättömät. Ostin näitä useamman samalla kerralla, mutta hukkasin kuitin enkä saanut palautettua näitä ylimääräisiä. HINTA YHTEENSÄ 40 EUROA! Nouto tai postitus 1lk kirjeenä, postituskulut 4,90 lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis Jättikokoinen Champagne-cooler Omakotivalkoinen
Blogikirppis Jättikokoinen Champagne-cooler Omakotivalkoinen

Jättikokoinen Champagne-cooler 40€

Askosta ostettu pöytämallinen sampanjacooleri. Koko on suuri, viinipulloja mahtuu cooleriin samanaikaisesti jopa 5kpl. Voidaan käyttää myös muuhun käyttöön, kuten kukkaruukkuna. Teksti vain toisella puolella cooleria. Korkeus 27cm, halkaisija 40cm. Kunto uudenveroinen HINTA 40 EUROA! Nouto tai postitus, ison koon vuoksi postituskulut 12,90. Postituskulut lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis 5-haarainen lattiakynttelikkö Omakotivalkoinen
Blogikirppis 5-haarainen lattiakynttelikkö Omakotivalkoinen

5-haarainen lattiakynttelikkö 100€

5-haarainen lattiamallinen kynttelikkö. Korkeus 100cm, halkaisija leveimmästä kohdasta 43,5cm. Kunto uuttavastaava. HINTA 100 EUROA! Huom, vain nouto kotoamme Helsigistä! MYYTY!

Blogikirppis 6kpl Villa Stockmannin pellavaisia lautasliinoja Omakotivalkoinen
Blogikirppis 6kpl Villa Stockmannin pellavaisia lautasliinoja Omakotivalkoinen

6kpl Villa Stockmannin pellavaisia lautasliinoja YHTEENSÄ 42€

6kpl Villa Stockmannin vaaleanpunaisia lautasliinoja. Materiaali 100% pellava. Koko 50x50cm. Uudet ja käyttämättömät, olleet koristeena hetken aikaa. HINTA YHTEENSÄ 42 EUROA! Nouto tai postitus, postituskulut 4,90 lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis 8kpl Stockmannin Esprit-sarjan shampanjalaseja  Omakotivalkoinen

8kpl Stockmann x Esprit-sarjan shampanjalaseja YHTEENSÄ 15

8kpl Casa Stockmann x Esprit-sarjan shampanjalaseja. Kunto moitteeton, kahta lasia käytetty pari kertaa. HINTA YHTEENSÄ 15 EUROA! Nouto tai postitus, postitus sanomalehteen ja kuplamuoviin pakattuna, postituskulut 7,20 lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis 2kpl Perfect Home Exclusive-sarjan kynttilänjalkoja Omakotivalkoinen

2kpl Perfect Home Exclusive-sarjan kynttilänjalkoja YHTEENSÄ 160€

2kpl Perfect Home Exclusive -kynttilänjalkoja. Myydään vain yhdessä, hinta 80 euroa / kpl. Kokonaiskorkeus 70cm. Lasinen lyhtyosa on kokonaan irrotettavissa, joten kynttilän sytyttäminen sujuu turvallisesti. HINTA YHTEENSÄ 160 EUROA! Mukaan saa halutessaan myös valkoiset isot kynttilät! HUOM! VAIN NOUTO! MYYTY!

Blogikirppis Riviera Maisonin jalallinen alusta Omakotivalkoinen
Blogikirppis Riviera Maisonin jalallinen alusta Omakotivalkoinen

Riviera Maisonin jalallinen alusta 40€

Riviera Maisonin hopeinen jalallinen tarjoilualusta. Mitat 23,5×23,5cm, korkeus 16,5cm. Yhdessä reunassa kaunis kaiverrus Riviera Maison. Erillinen RM-logolaatta on irronnut. HINTA 40 EUROA! Voidaan postittaa kotimaan postipakettina, postituskulut 7,20 lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis 2kpl vaaleanpunaisia Arabian Koko-kuppeja Omakotivalkoinen
Blogikirppis 2kpl vaaleanpunaisia Arabian Koko-kuppeja Omakotivalkoinen

2kpl vaaleanpunaisia Arabian Koko-kuppeja YHTEENSÄ 16€

2kpl uusia Arabian vaaleanpunaisia Koko-sarjan kuppeja. Vetoisuu 3,5dl. Uudet ja käyttämättömät, unohdin palauttaa nämä takaisin kauppaan. HINTA YHTEENSÄ 16 EUROA! Nouto tai postitus, postitetaan kuplamuoviin pakattuna kotimaan postipakettina. Postituskulut 7,20 lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis Villa Stockmannin valokuvakehys Omakotivalkoinen
Blogikirppis Villa Stockmannin valokuvakehys Omakotivalkoinen

Villa Stockmannin valokuvakehys 10€

Villa Stockmannin kromireunainen valokuvakehys. Kehyksen ulkomitat 18x23cm, kuvan koko 10x15cm. Takaosa mustaa samettia. Seisoo vapaasti jalan ansiosta, voidaan myös ripustaa seinälle. HINTA 10 EUROA! Nouto tai postitus, postitus kuplamuoviin pakattuna kotimaan postipakettina. Postituskulut 7,20 lisätään hintaan. MYYTY!

Blogikirppis Villa Stockmannin 5-kuvan kromikehys Omakotivalkoinen
Blogikirppis Villa Stockmannin 5-kuvan kromikehys Omakotivalkoinen

Villa Stockmannin 5-kuvan kromikehys 20€

Myyntiin pääsee tämä toinenkin Villa Stockmannin krominen valokuvakehys, jossa paikka viidelle kuvalle. Kuvien koko 10x15cm, kaksi kuvaa vaakasuoraan ja kolme pystysuoraan. Korkeus 32,5cm ja leveys 37,5cm. Tausta mustaa samettia. Kehys seisoo vapaasti tasolla tukijalan ansiosta. Voidaan myös ripustaa roikkumaan seinälle lisäämällä kehyksen takana oleviin reikiin ripustusnaru. HINTA 20 EUROA! Nouto tai postitus, postitetaan kuplamuoviin pakattuna kotimaan postipakettina. Postituskulut 7,20 lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis ​Villa Stockmannin krominen taittokehys Omakotivalkoinen

​Villa Stockmannin krominen taittokehys 15€

Villa Stockmannin krominen taittokehys. Seisoo vapaasti tasolla. Valokuvan koko 10x15cm. HINTA 15 EUROA! Nouto tai postitus, postitus kulpamuoviin pakattuna kotimaan postipakettina. Postituskulut 7,20 lisätään hintaan. MYYTY!

Blogikirppis 6kpl Bestå Inreda viinilasitelineitä Omakotivalkoinen

6kpl Bestå Inreda viinilasitelineitä YHTEENSÄ 6€

6kpl Bestå-sarjaan sopivia Inreda -viinilasitelineitä. Ei tarvitse ruuvaamista, pujotetaan hyllyyn sivukautta ennen hyllyn asentamista kaappiin sisälle. Näppärä konsti säilöä jalalliset lasit kauniisti ja turvallisesti. HINTA YHTEENSÄ 6 EUROA! Nouto tai postitus, postitus kotimaan postipakettina, postituskulut 4,90 lisätään hintaan! MYYTY!

BLOGIKIRPPIS CASA STOCKMANN 3kpl valkoisia puukirjaimia Omakotivalkoinen

3kpl valkoisia puukirjaimia tuunaukseen YHTEENSÄ 5€

3kpl Casa Stockmannin valkoisia puukirjaimia. 2kpl A-kirjainta ja 1kpl V-kirjainta. Kirjaimen korkeus 15cm. Seisoo vapaasti tasolla ja voidaan kiinnittää myös seinään. Tästä tuunailijalle diy-projektiin edullisesti. HINTA YHTEENSÄ 5 EUROA! Nouto tai postitus, postitus kotimaan postipakettina, postituskulut 7,20 lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis ZARA Home Kids tyynynpäällinen Omakotivalkoinen

ZARA Home Kids tyynynpäällinen 10€

ZARA Home Kids-malliston tyynynpäällinen. Koko 40x40cm. Toinen puoli vaaleansininen ja toinen valkoinen. Valkoisella puolella keskellä piilovetoketju. Jäänyt käyttämättä, joten on uuttavastaavassa kunnossa. HINTA 10 EUROA! Nouto tai postitus, postitus 1lk kirjeenä, postituskulut 4,90 lisätään hintaan. MYYTY!

* * *

Isoille esineille (kuten huonekalut ja lasitavara) VAIN NOUTO meidän kotoa Helsingistä. Postituksen mahdollisuus ilmoitetaan myyntitiedoissa ja postimaksun summa tulee ostajan maksettavaksi (yleisin on kotimaan peruspostipaketti, 7,20 euroa).

Jos löysit itsellesi jotain kivaa ostettavaa niin kipin kapin pikavauhtia näpyttelemään minulle sähköpostia: miia(a)omakotivalkoinen.fi. Käsittelen viestit saapumisjärjestyksessä! Vastauksessani saattaa kestää hetken aikaa, mutta vastaan jokaiselle jokatapauksessa. 🙂

Tästä postauksesta tuli niin suuri, että teen vaatteista ja kengistä erillisen blobbispostauksen huomenna sunnuntaina. Myyntiin on tulossa vielä yhdet korkkarit, yhdet tennarit, tytön Bundgaardin suklaanruskeat nahkaiset talvikengät, Bogin konjakinruskeat pikkuloafferit, pinkki välikausitakki koossa 92cm ja muutama muu pikku juttu. 🙂

Heippa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

9 kommenttia “Blogikirppis 13.4.2013

  1. Minusta tuntuu oikein pahalta, kun myyt kaikki kauniit tavarasi pois, lapsesi huoneessa olleet nimikirjaimetkin. Omassa kodissani monet rakkaat tavarani vuosien varrelta muistuttavat minua elämän eri tapahtumista ja vaiheista. Ne tuovat kodikkuuttakin. Ajattelen myös, että lapseni muistaisi kodistaan joitakin esineitä ja niiden luomaa tunnelmaa sekä saisi joskus aikanaan omaan kotiinsa jotain muistoesineitä lapsuudenkodistaan. Vaikka useista tavaroistani voisin hyvinkin luopua, on niin paljon sellaisia, joiden arvo minulle ja perheelleni on mittaamaton. Toisaalta voisi olla kepeää elää ilman maallista mammonaa tyhjin kaapein, mutta ehkä ei sentään… 🙂

    1. Paula: Älä suotta ole pahoillasi tästä. &hearts; Meillä muistot ovat pääasiassa päässä ja sydämessä, toki meiltä löytyy tärkeitä ja säästettäviä asioita ihan fyysisessäkin olomuodossa. Näitä ovat mm. neuvolakortti, synnytyssairaala rannekkeet, kaikki kortit mitä on tullut, banaanilaatikollinen vauvan vaatetta, vauvan kenkää, nallukkaa, valokuvia yms. :)<br />
      <br />
      Itse tykkään kovasti kauniista tavaroista, mutta niihin ei sisälly mitään suuria voimakkaita tunteita jonka vuoksi en voisi luopua jostakin. Jotkin tavarat ovat paljon tärkeämpiä kuin toiset, niihän se aina on.Näitä en luonnollisesti myy ellei ole pakko. Mutta pakon sanelemana olen ihan valmis myymään kaiken ilman suurta draamaa. :)<br />
      <br />
      En usko että omilleen pesästä lentävä tyttöni vuosikymmenien kuluttua haluaa opiskelija-asuntoonsa AVA-tekstiä tai kaikkea tavaraa jota on omistanut. Enkä halua kasvattaa tytöstä sellaista, jolle materiaali tuo turvaa. Turva täytyy löytää omasta itsestä ja läheisistä ihmisistä. Ja pitää pystyä olemaan onnellinen vaikka ei omistaisi mitään maallista mammonaa. &hearts; Jos hän haluaa mukaansa lapsuuden kodistaan jotakin, niin hän saa kaiken mitä tahtoo. 🙂 Osa niistä tavaroista on siinä vaiheessa saattanutkin kulkea matkassa jo kymmeniä vuosia. :)<br />
      <br />
      Jokainen määrittelee asiat ja tavarat omalla tavallaan, en myy mitään sellaista jolla on suuri merkitys kenellekkään meidän perheestä. Näitä asioita ei onneksi paljon ole, ja hyvä niin sillä emme miehen kanssa halua antaa tavaroille liian suurta henkistä valtaa. :)<br />
      <br />
      Jotkut ihmiset säästävät oman kouluaikansa koulukirjoja, kokeita yms. Itse en ole koskaan halunnut säästää omiani ja hyvät muistot kouluajoista on edelleen tallessa muistoissani. 🙂

  2. &quot;en halua antaa tavaroille liian suurta henkistä valtaa..&quot; <br />
    <br />
    Ihmettelen tätä lausetta. Vaikka kirjoitatkin, että tavarat eivät ole sinulle turvaa ja henkistä merkitystä tuovia, materiaalivirta kodissasi kuitenkin on hyvin hallitsevassa osassa. En nyt oikein ymmärrä miten nämä kaksi niin hirveän merkittävästi eroavat toisistaan. Mitä muuta jatkuva osteleminen ja tavaroiden kauppaaminen on kuin niille henkisen vallan antamista?

    1. z: Blogissa se vielä korostuu, koska kyseessä on pinnallinen sisustusblogini. 🙂 Henkisellä vallalla tarkoitan sitä, että itseisarvo perustuu materiaan ja näin ei meillä ole. Tottakai tykkään kauniista asioista ja tavaroista ja olen materialisti, mutta tavaran arvo ei ole kuitenkaan niin suuri ettenkö voisi muuttaa mieltäni tai välttyisin virheostoksilta. 🙂 Olen kokeilun haluinen ja olen aina ennen haaveillut kodista jossa kerrankin olisi loppuun asti mietitty sisustus varsinkin pienesineiden osalta, kokeilin sitä tyyliä mitä olen halunnut ja totesin että se ei ehkä kuitenkaan ole sitä mitä tulevaisuudelta haluan. 🙂 Voisin aivan hyvin lakata ostamasta kokonaan ja jättää kodin tähän kuntoon missä se nyt on. Ja silti olisin onnellinen, eli oman kodin sisustus ei suoraan vaikuta omaan olemiseeni ja onneeni. Sisustaminen on minun rakas harrastus ja siinä missä muut harrastavat käsitöitä ja kokeilevat satoja erilaisia tekeleitä, minä sisustan ja opin kantapään kautta itse juttujaoman kodin laittamisen kautta. Mikään myymistäni tavaroista ei ole sellainen josta minunon pakko päästä eroon, ne on myynnissä siksi että niille ei tulevaisuudessa ole sellaista paikkaa ja käyttötarkoitusta miksi ne haluaisin säilyttää. Mutta jos ei kauppa käy, niin tottahan toki ne täällä meillä säilyvät ja ovat edelleen osa sisustusta. 🙂

  3. Minä en taas puolestani ymmärrä Paulan ja Z:n kommentteja. Itse tulen kodista jossa tavaroille annettiin ihmellinen, niille kuulumaton arvo. Esimerkiksi lahjaksi saatuja kynttilöitä ei saanut polttaa, kaikki vuosien varrella kertyneet tai saadut lasiesineet säilöttiin lasivitriiniin, mitään leluja tai vauvanvaatteita ei saanut heittää pois ym. Olen nyt lähes neljäkymmentä vuotias ja edelleen äitini säästää näitä vanhoja lelujani ja kouluaikaisia kirjojani ja koetuloksia. Mielestäni tämä on jo hieman sairaalloista… Olen myös kokenut tämän to-del-la ahdistavana ja kun muutin 16-vuotiaana pois kotoa päätin, etten tule koskaan samanlaiseksi hamstraajaksi kuin äitini oli. Enkä luojan kiitos ole sellaiseksi tullut 🙂 Eli ymmärrän todella hyvin Miian ideaa kierrättää tavaroita. Typeräähän se olisi ostaa hienoja esineitä jotka sitten väenväkisin säilytetään jos sisustustyyli tai tarve näille esineille muuttuu. Itsekin myyn nämä ns. turhat tai aikansa eläneet esineet pois ja ostan sellaisia tilalle joista pidän ja jotka saavat minut hyvälle mielelle. <br />
    <br />
    Miia on mielestäni saanut aivan typerää ja kohtuutonta arvostelua blogin lukijoilta osakseen. Ymmärtäkää rakkaat ihmiset, ettemme ole kaikki samanlaisia. Jos joku teistä sisustaa kotinsa jollakin tyylillä tiettyyn asuun ja pystyy/haluaa elää niin seuraavat kymmenen vuotta, niin suotakoon se hänelle. Jos joku haluaa vaihtaa sisustustaan vaikka viikon välein niin suotakoon se myös. Omalta kohdaltani ei tulisi mieleenikään tulla arvostelemaan toisen blogiin tämän ratkaisuja. Jos jokin asia mietityttää, tai en hoksaa mitä kyseisellä asialla haetaan, niin ilman muuta kysyn miksi tämä ratkaisu tehtiin. En arvostele tai tuomitse, koska se ei ole minun, lukijan, tehtävä.<br />
    <br />
    Ja ne, jotka kirjoitukseni takia tunsivat piston sydämessään avaavat varmasti sanaisen arkkunsa ja hukuttavat tämän kirjoituksen puolusteluryöpyllä, niin arvatkaa mitä… sekin on sallittua heille 🙂 Ihanaa viikon alkua kaikille ja varsinkin sinulle Miia

    1. Merja: Tämän postauksen ja blogikirppiksen pidin neljä vuotta sitten, joten cooleria ei enää ole myytäväksi. 🙂 Riviera Maisonilta löytyy hyvin samanlainen cooler, jos asustat Helsingin seudulla niin käy virailulla citycenterin White on White -myymälässä, jota sitä löytyy. 🙂

    1. Nina: Ne on myyty jo vuosia sitten. 🙂 Stockalla on ainakin myymälöissä muutamia puukirjaimia edelleen valikoimassa, saattavat löytyä myös nettikaupankin puolelta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *