Ruokapöydän uudet jalat

Pari päivää sitten huomasin että yhteen ruokapöydän jalkaan on ilmestynyt halkeama. Halkeama kulkee pituussuunnassa ylhäältä alas asti ja jalka on sisältä ilmeisesti osittain ontto, koska pöydän kulmaan kun nojaa koko painolla niin jalka tuntuu joustavan alla. En ymmärrä miten tällainen on edes mahdollista. Saattaa tosin olla ihan omaa syytäni, jos olen kiristänyt jalan liian tiukasti kiinni tms. ja sen takia se on räsähtänyt rikki. Turvallisuussyistä tälle asialle oli keksittävä äkkiä jonkinlainen ratkaisu ja koska uutta ruokapöytää en ajatellut ostaa ainakaan ennen syksyä, päätin tehdä patenttiratkaisun ja nappasin tytön huoneesta Hayn Loop-pukkijalat ja laitoin ruokapöydän kansilevyn niiden päälle.

Hay Loop pukkijalat ruokapöydän tuunaus - Omakotivalkoinen

Ihan hauskasti sopii paksuhko korkeakiiltovalkoinen levy siroihin pukkijalkoihin ja erityisesti uuteen seinäkuviointiin. Seinässä on nimittäin saman tyylisiä raitoja kuin pukkijalkojen muoto.

Hay Loop pukkijalat ruokapöydän tuunaus - Omakotivalkoinen
Hay Loop pukkijalat ruokapöydän tuunaus - Omakotivalkoinen
Hay Loop pukkijalat ruokapöydän tuunaus - Omakotivalkoinen

Eilen yltyi selkäkipu niin kovaksi että oli pakko raahautua lääkärin vastaanotolle. Noidannuoli on edelleen epäilyksen alaisena ja sain kunnolliset kipulääkkeet selviytymiseen. Lääkkeet ei ole toistaiseksi ehkä auttaneet, mutta aamupäiväinen selkähieronta saattoi auttaa. Tunnin hieronta teki tosi kipeää, mutta pahimmat puukonisku-tuntemukset ovat olleet hieronnan jälkeen poissa.

Liikkuminen on edelleen hankalaa, mutta tämän kanssa voi jo selvitä joten kuten arkiaskareista. Pitää vaan muistaa liikkua hallitusti ja hitaasti eikä nostele mitään painavaa. Mitä tästä siis opimmekaan? Selän ja torson lihaksisto täytyy pitää hyvässä kunnossa jotta vältyn vastaavilta haavereilta jatkossa… Jälkiviisaus on aina ärsyttävin viisaus. 🙂

Ihanaa viikonloppua kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

18 kommenttia “Ruokapöydän uudet jalat

 1. Kiinnititkö jotenkin pöytälevyn ja jalat toisiinsa vai onko levy vain aseteltuna jalkojen päälle? Jos vain aseteltu, niin miten se pysyy paikoillaan jos esimerkiksi pöytään osuu vahingossa tms.? Ettei rysähdä levy alas. 😀

  1. Irina: Sisko autteli ja ruuvasi jalat kiinni pöytälevyyn. 🙂 Hyvin pysyy ja painaa niin paljon ettei kippaa kyllä nurin vaikka roikkuisi pöydän reunassa. 🙂

 2. Voi hitsit, vieläkö se selkä siellä vihoittelee :/ Toivottavasti alkais pian korjaantua, paranemista ♥

  1. LittleB: No vielä. :/ Ja nuolasin ennen kuin tipahti, sillä selkäsärky paheni ja puukoniskut palasivat. :/ Damn. :/

  2. Eiiiiikä! :/ Toivottavasti hieronta ei pidemmällä tähtäimellä pahentanut. Tai sitten vaatii useamman hieronnan. Kannattaa googlailla mitä noidannuolen hieromisesta sanotaan, ettei vahingossa tuu lisävahinkoa. Koitahan pärjätä… voisin mahdollisesti tilanteen salliessa tulla sua huomenna piristämään vähän. ♥

 3. Hei, mielestäni uudet jalat eivät sovi tuohon kokonaisuuteen ollenkaan. Ne ovat myös ruokailijoiden tiellä. Äkkiä pois siis, vaikka saat pisteet luovuudesta… 😉 Kannattaa reklamoida vanhoista jaloista ostopaikkaan, vaikka ne olet irroitellutkin hätäratkaisua varten. Kivaa viikonloppua!

  1. vierailija: En jaksa reklamointirumbaa enää, meidän pitäisi olla kokonaan ilman ruokapöytää viikkoja ja mahdollisesti vika on itseaiheuttamani, joten emme saisi ehjää tilalle. Lisäksi minun pitäisi hankkia pakkauspahvit jostakin omaan piikkiini, tulee liian kalliiksi jos reklamaatio ei menekään läpi. :/ Antaa olla siis ja uusi pöytä syksyllä tilalle, tämä on ihan kaatopaikka kamaa tämä vanha nimittäin. :/

 4. Noi jalat on kyllä niin kiva yksityiskohta tuon seinän kanssa! 🙂 Mulle sanottiin sillon noidannuolen kanssa ettei sais hierotuttaa ennenkuin tulehdus on saatu sieltä pois ja istumista piti myös välttää. Vihuliainen tuo on! Toivottavasti alkaa pian helpottamaan! 🙂 ♡

 5. Minäkin suosittelen tuota reklamaatiota, jos et sitä jo ole tehnyt 🙂 sen verran uusi pöytä kuitenkin! Toivottavasti selkäkipu helpottaa pian, se on ihan kamala vaiva kun vaikuttaa kaikkeen tekemiseen. Rentouttavaa viikonloppua! 🙂

  1. meri: En jaksa sitä reklamoinnin odottelua ja sitten pitäisi olla ilman ruokapöytää viikkoja. :/ Onneksi pöytä ei ollut kallis, se saa syksyllä lähteä kaatopaikalle nimittäin.

 6. Olen samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, et luovuudesta sulle 10 pist, mutta mielestäni lopputulos ei ole kaunis. :/ Osta jokin tammitaso tms. puutaso noille jaloille niin on paljon kauniimpi. Tietenkin saattaa tulla sellainen lumipallo efekti että sitten taas tuolit ei ole kivat pöydän kanssa. Mutta mielesstäni pöytä on liian pieni suhteessa tuolien määrään. Omaa esteettistä silmää häiritsee.. Mutta ehdottoman viihdyttävää luettavaa on tämä sinun blogi, kun täällä aina on jotain tekeillä eikä jämähdetä samaan totuttuun.. Itse etsin parhaan järjestyksen ja pidän sen.. Mikä on tylsää..

  1. Ansku: Kyseessä onkin väliaikainen ratkaisu ja oli kaunis tai ei niin tällä on pärjättävä syksyyn saakka. Ilman ruokapöytää on vielä kurjempi olla, joten tällä mennään. 🙂

 7. Vieläkö miehesi sisustaa? Hän muistaakseni sisustus jossain postauksessa? Olisi kiva taas nähdä hänen kädenjälkiä.

  1. Sini: MIes on kohtuullisen kiinnostunut sisustamisesta mutta ei pahemmin kai sisustele missään. 😀 Viime joulukuun sisustuspostaus hänen tekemänään oli once in a lifetime-tyyppinen juttu ja olen tosi iloinen että näin tehtiin. 😀 Miehellä on paljon loistavia ideoita ja sisustussilmääkin minusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *