Tyttöjen leffailta ja lohdutuslahja :)

Kotihiiri täällä taas fiilistelee vapaaillasta leffan parissa. Tällä kertaa sain seuraakin ja leffaksi valitsimme yhden parhaista tyttöhömppäleffoista eli Paholainen Pukeutuu Pradaan. Anne Hathawayn näyttelemän Andrea Sacksin tyylimuutos on upea, itse rakastan hahmon otsatukkaa ja rokahtavan klassista tyylisekoitustaan. Meryl Streep on aina yhtä loistava, pahiksen roolissa varsinkin. 🙂

Tyttöjen leffailta Omakotivalkoinen

Tilkka viiniä rankan viikon jälkeen rentouttaa mukavasti ja olen lasilliseni ansainnut. Ystäväni vuorostaan löysi itselleen oman unelma-asuntonsa tällä viikolla, joten juhlistamme myös sitä samalla kertaa. Oma kotisohva, huippuleffa, viini ja ystävä. Naurua ja iloa, rentoutumista ja rötväilyä. Näistä asioista on hyvät illat tehty. ❤︎

Tyttöjen leffailta Omakotivalkoinen

Ystäväni toi minulle yllätyksen, lohdutuslahjan kuten hän asian ilmaisi. Hayn musta Lup-kynttilänjalka ja valkoinen kruunukynttilä oli pakattu kauniisti sellofaanikääreeseen ja paketin kyljessä oli kortti jossa ystäväni itse kirjoittama kaunis runo:

Niin päivät vierivät eteenpäin kuin kivi

taakka raskas jää taa.

On aika päästää irti, elää elämää nyt ja tässä 

olla rohkeampi kuin koskaan.

Olen aina tukenasi, tuli eteen mitä vain.

Sielu puhdas, sydän kultaa, olet ystäväni rakkain.

Tyttöjen leffailta Omakotivalkoinen

Näissä fiiliksissäni toivotan teille kaikille mukavaa lauantai-iltaa ja painan kaukosäätimestä play-nappulaa. 🙂

Huomiseen!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *