Valkoiset orkideat ja lokakuun eka

Kolusin läpi kolme kukkakauppaa ja kaksi isoa tavarataloa löytääkseni valkoisia orkideoja ja viimeisestä matkanvarrella olleesta kukkakaupasta vasta löytyi. Toinen kukista jää tuohon olohuoneen tasolle ja toinen matkaa makuuhuoneeseen.

Valkoiset orkideat Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoiset orkideat Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoiset orkideat Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoiset orkideat Omakotivalkoinen sisustusblogi

Löysin myös kalloja (kukkia siis), joista ajattelin tehdä kauniin asetelman korkeaan ja isoon lasimaljakkooni. Kallat jäivät siis vielä kukkakauppaan, mutta huomenna palaan takaisin niitä hakemaan kun olen saanut ison maljakon pestyä koristekivipölystä. Valkoiset kukat ovat vaan niin kauniita! ❤︎

Ihanaa ja raikasta lokakuun ensimmäistä päivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

8 kommenttia “Valkoiset orkideat ja lokakuun eka

 1. Saako udella että mistä olet näin kauniit orkideat löytänyt, ja tuliko ruukut niissä mukana – vai mistäs tuollaisia löytäisi? Täydellistä, mutta niinhän teidän kotona aina on 🙂 ♥

  1. Monica: Orkideat on kukkakaupasta ja joku ihan perustavallinen phileapsis jotainjotain lajike. 😀 Pitäisi löytyä ainakin kukkakauppojen valikoimista, vaikka valkoista myydään hieman vähemmän syksyisin kuin kevät-kesä aikaan. :)<br />
   <br />
   Ruukut on ostettu erikseen jo keväällä, ne on Prisman perusvalikoimaa ja tälläkin hetkellä tätä ruukkua aluslautasineen on saatavana. Merkki on S-ketjun oma House:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=2e0lvv7iinay6fxg&kategoriaTunniste=Sisäruukut&path=KOTI/Kukkienhoito/Sisäruukut&myymala=Prisma&quot; target="_blank">http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=2e0lvv7iinay6fxg&kategoriaTunniste=Sisäruukut&path=KOTI/Kukkienhoito/Sisäruukut&myymala=Prisma</a&gt; Linnanmaa Oulu&amp;paikkakunta=Oulu&amp;osuuskauppa=ARINA&amp;pageName=Main<br />
   <br />
   ja Stockmannilta löytyy vastaava ruukku Casa Stockmann-merkkisenä samasa hintaluokassa. 🙂

 2. Oi vitsi! Noi orkideat on kyllä ihania ja sopii muuten tosi hyvin tohon muuhun sisustukseen!

  1. JereVii: orkideat on minun lemppareita! &hearts; &hearts; &hearts; Ne on aina kauniita ja minusta ne tekivät tuosta olkkarin tasosta heti kivemman. 🙂

  1. Katja: Ei ole yhtään lokakuinen fiilinki kun katsoo näitä rehottavia orkideoja. 🙂 Valkoinen kukka onneksi taipuu hyvin talvisempaankin sisustukseen. Saa nähdä onko kummastakaan orkideasta mitään jäljellä kun joulu kolkuttelee ovelle. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *