Lempparilista 2013 ja kysymys-pyyntö

Olen saanut parin kuukauden aikana muutamia blogihaasteita, mutta valitettavasti minun aikaisempi lunttilappuni haasteiden antajista meni vanhan tietokoneen mukana bittiavaruuteen. Pyydän suuresti anteeksi teiltä kaikilta haasteiden ja tunnustuksien antajilta, koska en pysty teitä kiittämään henkilökohtaisesti linkittäen! ❤︎ Saamani blogihaasteet ovat liittyneet lempparimerkkeihin, suosikkituotteisiin ja muihin mieluisiin juttuihini, ja yhdistänkin tähän postaukseen nuo kaikki. Vuorossa siis: LEMPPARILISTA 2013

Lempijuttuja blogihaaste Omakotivalkoinen

VAATTEET JA JALKINEET

Kengät – Vuodenajasta riippuen joko Tory Burchin luottoballerinat tai Din Skon mustat nahkasaappaat, joita olen käyttänyt jo viisi vuotta. Äärimmäisissä spesiaali-tapauksissa punapohjaiset Louboutinit.

Tennarit – Ehdottomasti valkoiset nahkaiset Converset

Farkut – Zara Basic / Woman. Malli on minulle todella hyvä enkä omista enää muun merkkisiä farkkuja.

Takki – Haaveissani Burberryn beige polven alle ulottuva perustrenssi, mutta hieman samantyylinen Mangon trenssini ajaa onneksi asian. Talvitakeissa vaadin laatua ja viime vuonna ostamani Parajumpersin untuvatakki on edelleen uudenveroisessa kunnossa. Se ylettää polven alle ja on niin lämmin, ettei talvella tarvitse välttämättä takin alle kuin trikoopaidan. 🙂

Neuleet – Ei lempparimerkkejä. Kunhan on pehmoinen, ei kutittava ja kauniisti istuva niin kaikki kelpaa. 

T-paita – Seppälä, Zara

Alusvaatteet – Satsaan nykyisin hyvin istuviin ja kauniisiin alusvaatteisiin ja Chantelle sekä Simone Perele ovat lempparimerkkejäni.  

Lempijuttuja blogihaaste Omakotivalkoinen

ASUSTEET

Laukku – Merkistä riippumatta kaikki kelpaa, kunhan on aitoa nahkaa. Tällä hetkellä omistan kaksi Michael Korsia, mustan ja konjakinruskean. Laukuissa suosin crossover mallia, eli yliolan laukkuja.

Lompakko – Minulla on yli 10 vuotta vanha avaimille tarkoitettu Marc O´Polon musta pikkupussukka, jota en vaihda ennen kuin on aivan pakko. 😀

Aurinkolasit – Vanhat hajosivat vuosi sitten ja tällä hetkellä en omista ainoitakaan, mutta ensi keväänä on aikomus ostaa uudet. Teholliset varmaankin, koska minulla on huono näkö. 

Kello – Kultainen Michael Korsin oversized 

Korut – Käytän todella vähän koruja, joten suosikkeja ei ole muodostunut. Iso kultainen MK-kelloni toimii minulla rannekoruna ja se tulee varmasti olemaan minulla asusteena kymmeniä vuosia.

Lempijuttuja blogihaaste Omakotivalkoinen

TEKNIIKKA JA VIIHDE

TV – Laite vai ohjelmat? 🙂 Telkkarini on Samsungin valkoinen 40-tuumainen led-töllötin. Katson ehkä kaksi tuntia viikossa telkkariohjelmia enkä enää seuraa kovin aktiivisesti mitään tiettyä sarjaa. Musiikki- ja tanssiohjelmat ovat lemppareitani, samoin hyvät rikossarjat kuten CSI. Vanhoista sarjoista suosikkini on Twin Peaks.

Kännykkä – En piittaa puhelimen malleista tai tekniikoista tuon taivaallista. 😀 Kunhan sillä voi vastaanottaa ja soittaa puheluita, niin se riittää minulle. Tällä hetkellä minulla on ystävältä ostettu vanha iPhone 4S.

MP3 – Samainen iPhone 4S tarvittaessa. Hyvin harvoin kuuntelen musiikkia reissussa, enkä ole kertaakaan kuunnellut musiikkia tällä nykyisellä luurillani.

Tietokone – Apple MacBook Pro

Elokuva – Olen hömppäleffojen suurkuluttaja ja rakastan myös kaikkea yliluonnollista scifiä ja laatujännitystä. Dirty Dancing ja tanssileffat yleensäkin, Twilightit, Kuinka Hukata Kundi Kymmenessä Päivässä, Twister, Jurassic Parkit, Day After Tomorrow, Klik, Bodyguard, Ghost, In Time, Die Hardit ja Bondit… lempparilistaa voin jatkaa lähes loputtomiin. 🙂

Musiikkimaku – Tunnelmamusiikkina tykkään kuunnella jazzahtavaa musiikkia ja Frank Sinatran kaltaisia legendoja. Tanssimusiikkina menee kaikki listahitit vuosien varrelta, sekä erityisesti Michael Jackson ja Madonna ynnä muu kasari-ysärimusa. Olen kova kasarifani ja sen vuosikymmennen musiikki on minusta huippua. Balladipuolelta Celine Dion ja Whitney Houston on olleet lemppareita jo lapsuudesta asti. Uudemmista tähdistä tykkäilen mm. Adelesta sekä Christina Perrystä. Rokkikin maistuu, mutta pääasiassa kasarirokki kuten Bon Jovi ja Skid Row. Coldplay ja vastaavat kolahtavat myös. Olen siis aika monipuolinen musiikkimakuni suhteen. 🙂

Lempijuttuja blogihaaste Omakotivalkoinen

KAUNEUS

Meikit – Diorin meikkipohjat ja ripsivärit ovat osoittautuneet tosi laadukkaiksi. Luomiväreissä runsas pigmenttinen Make Up Store on suosikkini.

Meikkipussi – Tällä hetkellä en omista meikkipussia, koska en kuljeta juuri koskaan mukanani muuta kuin meikkipuuterirasian, joka kulkee laukun pikkutaskussa.

Puhdistusaineet – Estee Lauderin Splash Away-sarjan putsari ja kasvovesi. Chanelin Precision-sarjan kuorinta-aine.

Kasvovoide – Lancomé ja Dior

Deodorantti – Ehdottomasti Dove Invisible Dry stick, jota olen käyttänyt jo vuosia

Hammastahna – Yotuel

Shampoo/hoitoaine – Redkenin tuotteet on parhaita, enkä enää muuta käytäkään. Smooth down -sarjaa useimmiten ostan.

Kampaaja – Minä itse pääasiassa 😀 Leikkaan ja värjään siis itse oman tukkani.

Saippua – Kaikki kelpaa. Dove, Palmolive, Body Shop… vaihtelee fiiliksen mukaan. 🙂

Tuoksu – Chloén tuoksut on mieluisia, samoin Armanin Diamonds ja Issey Miyaken eau de Issey

Lempijuttuja blogihaaste Omakotivalkoinen

RUOKA JA JUOMA

Mineraalivesi – Juon mieluiten hanavettä, mutta erikoisvesistä mainittakoon Novellen Villi Vadelma.

Viini – Aina kuivaa ja aina valkkaria 🙂

Drinkki – Joku marjainen ja fressi alkoholiton kesädrinksu, en tykkää juoda kirkkaita joten drinkkini ovat aina alkoholittomia 😀

Leipä – Kuituinen ruisleipä, joko kaupan oman leipomon tumma sekaleipä tai perinteinen Oululaisen reikäleipä, jonka leikkaan pieniksi siivuiksi ja niitä kutsutaan meillä voikkoleiviksi. 🙂 Itse tehty sämpylä maistuu myös.

Ruoka – Salaatit ja juustot, ja kasvissosekeittokin… Makaroonilaatikko. Slurps. 🙂

Jäätelö – Magnum-puikot, varsinkin se strawberry joghurt, jota ei enää valmisteta. Myös Pirkka Amppari-mehujää on namia.

Karkit – Välttelen karamellejä ja olen niistä vierottautunutkin niin hyvin ettei niitä tule syötyä oikein koskaan. Ehkä jokin tummasuklaa tai After Eight on lemppari. Karkkien sijasta herkuttelen pähkinöillä, joista cashew on lempparini.

Lempijuttuja blogihaaste Omakotivalkoinen

KOTI JA SISUSTUS

Sänky – Kare Designin sängynrunko päätyineen on ihana. Patjoina omaan painoon ja nukkumistyyliin valikoitu Ikean Sultan-sarja on oikein hyvä. 

Sohva – Ikioma Bellus on lyömätön. Ja aina ehdottomasti valkoista nahkaa.

Matto – Tämä on helppo, PAPPELINA! Nukkamatoista Vallilan Operetti on niin lähellä täydellistä, etten usko parempaa ja muhkeampaa nukkamattoa koskaan löytyvän.

Lakanat – Pellavaa ja lempparimerkkini on Balmuir! Myös Villa Stockmannin lakanat ovat loistavia.

Valaisin – Haaveissani on Louis Poulsenin AJ-sarjan valaisin, jonka olen päättänyt ostaa itselleni joululahjaksi. Omistamistani valaisimista lemppareitani on Eero Aarnion Tupla Kupla sekä Clas Ohlsonin osista virittelemäni rouhea ritilävalaisin.

Design-tuote – Apua, minulla on hirmuinen määrä design-suosikkeja. Esim Louis Poulsenin AJ-valaisimet ja Artekin jakkarat ovat seuraavana omalla design-hankintalistallani. Kotona olevista design-tuotteista lempparini ovat Hayn Tray-pöydät ja Loop-naulakko, Muuton Dotsit, Artekin Kanto, String-hyllyt sekä Lillagungan keinu.

Lempijuttuja blogihaaste Omakotivalkoinen

MUITA LEMPPAREITA

Päivälehti – Netin kautta Iltalehti.

Lehti – En lue enää juurikaan paperilehtiä, joten vastaan tähänkin nettilehtenä Iltalehti ja hömppälehtenä Vogue.

Kirja – Olen vuosien jälkeen innostunut uudestaan lukemaan Agatha Christien jännitystä. Hercule Poirot ja Marple ovat hahmoina mielenkiintoisia ja Christien tapa muotoilla hämäävät juonenkäänteet on aivan omaa luokkaansa. Kirjaston antimia hyödynnän ja tällä hetkellä lainassa on Kuolema Niilillä sekä Esirippu.

Tälläisiä lempparimerkkejä ja tuotteita minulla, suurin osa näistä on varmasti ollut arvattavissakin. 🙂

* * *

Olen miettinyt parisen viikkoa videopostaukselle jutun juurta, mutta pää lyö ihan tyhjää enkä keksi teille mitään höpöteltävää. Videoita on kuitenkin toivottu minulta lisää, joten ajattelin pyytää teiltä apua ja ehdottaa että miten olisi kysymys-vastaus-aiheinen postaus?

Te voisitte laittaa minulle kysymyksiä tulemaan tähän postaukseen tai sähköpostitse osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi. Voisin videon muodossa vastailla teille viikon kuluttua. Kysyä saa siis ihan mitä vain mitä mieleen tulee (poikkeuksena liian henkilökohtaiset kysymykset). Aikaa kysymysten esittämiselle on ensi viikon perjantaihin saakka, jolloin alan sitten puuhastelemaan teille videota. Huijui. 🙂

Iloista perjantai-iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

26 kommenttia “Lempparilista 2013 ja kysymys-pyyntö

 1. Siis ei oo totta, että postattiin sama postaus 🙂 Tosin meillä on vissiin hieman eri versiot tästä haasteesta.

  1. Irina: Hihiii. 🙂 Minulla oli tälläinen useamman erilaisen haasteen koontipostaus, mutta ydinasia lienee molemmissa sama. 🙂

 2. Olipas mielenkiintoista luettavaa! Itsekin nappasin jostain tämän haasteen, tosin se oli hieman supistunut versio. Sitäpaitsi -taidat olla paljon merkkitietoisempi kuin meikäläinen, hihii!

  1. Matkatar: merkkien suhteen olen aika tiedostavainen, mutta oikeastaan sisustuksessa ja kosmetiikassa merkeillä on minulle merkitystä. 😀 Vaatteet ostan ilomielin Seppälän kaltaisista kaupoista ja kengät vähän mistä milloinkin. Laukkujenkaan osalta en ole kovin nuuka, merkeistä viis kunhan veska on aitoa nahkaa ja oikeanlainen. 🙂

 3. Agatha Christie ♥ Poirotit on ihan parhaita! Mulla olisi Agatha Christien elämänkertakin luettavana 🙂 Minäpäs kysyn sulta sellaisen kysymyksen, että mitkä oli sun lapsuuden suosikkiohjelmia telkkarissa?

  1. LittleB: Kiitos kysymyksestäsi. 🙂 Vastausta tulossa videona ensi pe tai la. 🙂 Rakastuin Agatha Christien kirjoihin ala-asteella kun meille tuli "pakkolukemiseksi" Kuolema Niilillä. Siitä se rakkaus sitten leimahti ja jossain vaiheessa minulla oli ikioma Christie-kirjasto kotona. ♥ ♥

 4. Minä kysyisin sinulta että millaista on ollut lapsuudessa viisilapsisessa perheessä? Itse olen ainut lapsi ja olen aina miettinyt mistä jäin lapsena paitsi kun ei ollut siskoa eikä veljiä. Jouduitko jakamaan paljon ja koetko jääneesi paitsi mistään. Olet Miia valloittava persoona ja blogiasi tulee luettua päivittäin. Kiitos ahkerasta bloggaamisesta. 🙂

 5. Mistä haaveilet? Onko sinulla tulevaisuuden unelmia ja jos on niin millaisia? Oletko toiveammatissasi nyt vai tavoitteletko jotakin suurempaa tai parempaa?

  1. Jenni: Kiitokset! ♥ Haaveita riittää ja niistä kerronkin sitten videon muodossa viikonloppuna. 🙂

 6. Kuinka paljon sinulla menee kuukaudessa sisustushankintoihin? Onko kuukausien välillä suuria heittoja vai käytätkö kaiken ylimääräisen rahan aina sisustusshoppailuun?

  1. AnuK: Joka kuukausi menee sisustus- ja kodinjuttuihin rahaa, vaihtelevasti eri kuukausina. Kertoilen asiasta lisää videolla. Kiitokset kysymyksestäsi! ♥

 7. Yritin kommentoida sinulle jo päivällä mutta kommentit eivät lähde eteenpäin. Saan virheilmoituksen kun painan alla olevaa nappia. Tuleeko tämäkään perille? Kysyisin sinulta että miten olet onnistunut säilyttämään positiivisuuden, vaikka sinulle on tapahtunut paljon pahoja asioita? Olen sitä monesti miettinyt nyt kun olen itse eron partaalla ja illat menevät itkiessä. Olisiko sinulla antaa minulle mitään ohjeita, miten pääsisin ylös täältä pohjalta? Kiitos Miia ihanasta blogistasi ja asenteestasi. Olen se Johanna joka tulin moikkaamaan sinua Habitaressa, vaalea ja ujo. En tiedä muistatko minua enää, mutta vaikutit erittäin lämpimältä ihmiseltä ja jos välimatka ei olisi niin pitkä, haluaisin sinunlaisen oikean ystävän.

  1. johanna: Voi höh, mikähän kumma ongelma ollut… Toivottavasti ei esiinny enää. :)<br />
   <br />
   Kiitos ihanasta kommentistasi ja paljon jaksamista halauksien kera! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Elämäntilanteena ero on aina rankka, toisinaan aivan karmean rankkakin. Mitään poppakonsteja särkyneen sydämen hoitoon minulla ei valitettavasti ole, sellaisia ohjeita ja neuvoja kaipaisin itsekin aina välillä. &hearts; &hearts; &hearts; Aika parantaa parhaiten, ja se että yrittää kanavoida kaiken energian ja tarmon johonkin mieluisaan tekemiseen joka veisi mahdollisimman paljon ajatuksia pois erosta ja ikävästä. Jollakin on toiminut liikunta, toisilla remontointi, ja kolmas uppoutuu töiden tekemiseen. Tähänkään en osaa sanoa mitään tiettyä ratkaisua. Onko sinulla jotakin mieluisaa harrastusta johon voisit uppoutua 110%? Oletko haaveillut jostakin asiasta pitkään mikä voisi olla mahdollista toteuttaa, esim lomamatka tai kaupunkiviikonloppu??? Lämmin halaus sinulle Johanna! &hearts; &hearts; &hearts; Olet ihana ihminen ja muistan sinut todellakin messuilta. &hearts; Kiitos että tulit moikkaamaan ja samalla lievensit omaakin jännitystäni. 🙂

 8. Ihana Miia! 🙂 Et ole muuttunut elokuvamieltymyksiltäsi lainkaan. Muistatko kun katseltiin Dirty Dancing ja aloimme riitelemään siitä, kumpi meistä saa Patricin? Haha. 🙂 Videotasi odotellessa! Minun kysymykseni sinulle on se, että miten koet bloggaamisen muuttaneen sinua? Oletko tullut tiedostavammaksi omasta elämästäsi ja oman elämäsi jakamisen vaikutuksista? Koetko bloggaamisen rajoittavan vai ajatteletko sen tuovan enemmän uusia mahdollisuuksia jos vertaisi elämään ilman blogin pitämistä? <br />
  <br />
  T: Henna

  1. Henna: Hihiiii, muistan. 🙂 Jep, Miia ja Miian leffamaku. 😀 😀 Vastailenkin esittämiisi kyssäreihin videon muodossa, vaikka tiiätkin jo vastaukset valmiiksi. :)<br />
   <br />
   Haleja! &hearts;

 9. Haluaisin kuulla perustelusi kalliiden kosmetiikkatuotteiden käytölle. Miksi juuri Lancome, Dior, Estee Lauder ja Chanel? Tuovatko ne sinulle olon paremmuudestasi ja miksi korostat että käytät vain kalliita merkkejä. Bloggaajien luksuksen tavoittelu kalliiden merkkituotteiden muodossa sotii ymmärrystäni vastaan ja toivon että osaat perustella vastauksesi järkevästi ja niin että minäkin ymmärrän tätä bloggaajien merkkikeskeistä ajatusmaailmaa.

  1. S: En koe korostavani sitä että käytän kalliita merkkejä. keskusteluaiheena tämä on todella mielenkiintoinen ja mielelläni otankin tämän esille videopostauksessani. 🙂 Katsotaan tuleeko minulta yhtään järkevästi muotoiltua vastausta, olen aika surkea kameran edessä nimittäin. 😀 Yritän kuitenkin parhaani. 🙂

 10. Moi. muotoilen aikaisemman kysymykseni siistimpään muotoon: Olen siis lukenut blogiasi keväästä saakka. Haluan kysyä sinulta miltä tuntuu olla 30-vuotias lapsellinen nainen etkä ole päässyt naimisiin? Ikätovereista ovat avioituneet jo vuosia sitten, mutta sinä et. Tuntuuko se pahalta ja oletko koskaan ollut katkera kun kuulet ystäviesi kihlautuneen? Oletko ajatellut tehdä lisää lapsia? Kiitos viihdykkeestä, jota blogisi tarjoaa. Olen aivan koukussa blogiisi ja päivittäin sitä luen. Toivottavasti et pahoita mieltäsi kysymyksistäni.

  1. Guese: Nyt kysymyksesi on oikein mallikkaasti muotoiltu. Kiitos korjauksestasi. :)<br />
   <br />
   Itse en koe naimisiin menoa &quot;pääsemisenä&quot;. Minusta avioliitto on kahden ihmisen yhteinen sopimus jakaa tulevaisuus kauankantoisesti yhdessä, enkä itse koe että naimisiin meno itsessään muuttaa parisuhdetta mihinkään. Monet eroavat avoliitosta, toiset avioliitosta. Jotkut pysyvät yhdessä vuosikymmenet ilman avioliittoa. Parisuhteen tila on se tärkein asia, ei titteli minkä alla elellään. :)<br />
   <br />
   En koe jääneeni mistään paitsi ja olen aina vilpittömän iloinen ja onnellinen kaikkien avioliiton satamaan suuntavien ja siellä olevien onnesta. Kertaakaan en ole kokenut suru tai varsinkaan katkeruutta toisten onnesta, koska minulle avioliitto ei ole kovinkaan tärkeää. 🙂 Hyvä parisuhde on arvokasta onnea ja sellaisen tietysti haluan itsellenikin, mutta avioliitto on toissijainen asia enkä edes tiedä haluanko naimisiin. Ainakaan isoja perinteisia hääjuhlia en halua järjestää, vaan mielummin sitten karkaan pienen perheeni kanssa lomamatkalle maistraatin kautta. 😀

 11. Oijoi Agatha Christiet ja Twin Peaks! All time favorites! &hearts; Ikinä en niistä pääse yli enkä ympäri :D<br />
  <br />
  Suosittelen kuuntelemaan Lana Del Reyn musiikkia, se on ihanan omalaatuista, vähän melankolista, mutta hänellä on upea ääni!<br />
  <br />
  Hyvää viikonloppua ja syksyä! &hearts;

  1. Liina: Niin ovat! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Lana Del Rayta olenkin kuunnellut youtubesta pariin otteeseen, loistavaa melodramaattista musaa. tykkään. 🙂 &hearts;

 12. Minulla on monta kysymystä:<br />
  <br />
  Mitä mieltä olit entisistä sisustuksistasi verrattuna nykyiseen?<br />
  <br />
  Millaisia blogeja luet? sanotko muutaman lempi blogisi?<br />
  <br />
  Oletko ystävystynyt bloggaajien kanssa? <br />
  <br />
  Mitkä ovat blogin pitämisen huonot puolet?<br />
  <br />
  Mottosi?

 13. Kiitos hyvästä ja mukavasta blogista!<br />
  Mukana olen lueskellut jo pidemmän aikaa päivittäin. :)<br />
  En tiiä onko liian henkkoht kysymys, mutta miuta askarrutti joskus sellainen, että oletko kotoisin sieltä etelästä vai jostain muualta? Välillä on vaan tekstissä vilahdellut mie. :)<br />
  Mie olen idästä, Joensuusta. Pirkanmaa vetänyt sittemmin eli reilut 10 vuotta sitten puoleensa.<br />
  <br />
  Aurinkoista syksyn jatkoa!

  1. Heli: Puhetyylini on sekoitus erilaisia murteita. 🙂 Vuonna 92 olen muuttanut helsinkiin mutta sitä ennen ehdin asua vaikka missä. Puheessani kuluu tampereen- ja kymenmurretta sekä joitain helsinkiläisiä sanontatapoja ja sitten ihan sekalaistakin tyyliä. Minulla on paljon tuttuja ja ystäviä eripuol suomee, joten olen tälläinen puhetyylien ja murteiden sulatusuuni itse. :)<br />
   <br />
   ihanaa syksyn aikaa! &hearts;

 14. Kiitos hyvästä, selkeästä ja erityisen kauniista blogista. Kiitos myös kun laitat ostopaikat mukaan.<br />
  Olen nyt heinäkuusta asti seurannut päivittäin ja tykkään kovasti. Olen innolla kolunnut koko blogin läpi kesäloman aikana ja paljon ihania vinkkejä saanut, heh ja jonkin verran rahaakin siksi mennyt. Nooh, rahaa tulee ja rahaa menee eli kiertoon vaan.<br />
  <br />
  Säilytysratkaisut ovat aina kivoja samoin liinavaatejutut. Tai siis ne ovat minun lempiaiheita sisustuksen ohella. Oleellista on se, mikä ei pakosti näy mutta kunnossa sen on oltava silti….Helpottaa kummasti arkea ja siisteyden ylläpitoa.<br />
  Koen olevani hyvin samanhenkinen shoppailun ja järjestelmällisyyden sekä siisteyden osalta nyt ainakin. Minulla on useampi koira, joten siisteyden kannalta aina innolla erilaisia eloa helpottavia vinkkejä luen ja näen. Oma vinkkini onkin vauvojen kertakäyttöiset kosteuspyyhkeet (tietysti hajuton versio) ja niillä putsaan laumani tassut ja tarvittaessa peput aina ulkoilun jäljiltä ja siten pysyy koti siistimpänä. Kurakelien aikaan tietysti aina tassu -ja massupesut.<br />
  <br />
  Minua hieman ihmetyttää palaute mitä ajoittain saat. Hienosti jaksat asiallisesti kommentoida ja siitä iso plussa. Kateutta kaiketi… vai mikä ihmisiä oikein vaivaa. Samoin ihmettelen sitä, kun miettivät sinun rahankulutusta. Mitä ihmettä se kelleen kuuluu miten ja mihin omat rahasi sijoitat. Tätä myös minun kohdallani joskus ihmetellään, miten on varaa ja kuin sä pystyt jne. Se on ihan miten ne rahat sijoittaa, eikö? Itse tykkään sijoittaa laatuun ja se sitten kesää pidempään ja useimmiten näyttääkin paremmalle. Jokainen tekee tavallaan ja suodaan se heille ja meille. <br />
  <br />
  Tsemppiä jatkoon ja innolla jo odotan uusia juttuja.<br />
  <br />
  -Merja-

  1. Merja: Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Ihana kuulla että siellä on enemmänkin samankaltaisia sisustustyyppejä kuin miekin. :)<br />
   <br />
   Järjestelmällisyys, säilytysratkaisu ja siivousjutuista voisin höpötellä vaikka kuinka monta tuntia teille. 😀 Teen jonkin lyhyen yhteenvedon vaikka videolle, mikäli onnistun rajaamaan aiheen lyhyehköksi. Olen aika paha jaarittelija nimittäin ja monesti kadotan jo asian ytimenkin kun intoudun pulisemaan jonnin joutavia. :D<br />
   <br />
   Tuo kertakäyttöliinavinkki likatassuille on aivan huikea. 🙂 Itsekin joskus vuosia sitten hyödynsin tytön peppupyyhkeet koiran tassuille, kun neidin iho ei kestänyt peppupyyhkeitä. Olin ihan unohtanut tuon kokonaan. Kiitos siis muistutuksestasi. &hearts; &hearts; Taidankin tehdä tästä ihan oman postauksen ja mainitsen sinutkin siinä ohessa. :)<br />
   <br />
   Eriäviä mielipiteitä saan nykyisin ihan päivittäin ja välillä palaute on aika rankkaa tekstiä. Olen hieman aikaisempaa enemmän rajannut julkaistujen kommenttien sisältöä, jotta blogini pysyy positiivisena paikkana myös lukijoille. Ei ole kiva että lukijanakaan törmää ilkeisiin kommentteihin, ne laskee nopsaan mielialaa yhdeltä jos toiseltakin. 🙂 Olen pähkäillyt saamani runsaan kritiikin määrää ja tullut siihen tulokseen, että olen helposti lähestyttävä blogipersoona jolle viitsii ja uskaltaakin ihan reippaasti sanoa vastaan. Se on minusta ihan hyvä juttu, koska se herättää keskustelua ja antaa välillä myös ajattelemisen aihetta minulle itselleni. Asiattomuudet on tietty ihan oma lukunsa, niiden tarkoitus on minulle mysteeri edelleen. :)<br />
   <br />
   Viikonlopun lepäämisen jäljiltä on taas patterit ladattuna ja kroppa sekä mieli täynnä uutta puhtia. 🙂 Tästä viikosta on tulossa varmaankin aika hyvä viikko. Ainakin postausaiheita putkahtelee mieleeni koko ajan. :)<br />
   <br />
   Ihanaa uutta alkanutta viikkoa! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *