Kotipostaus – Keittiö ja kylpyhuone

Tässä nyt sitten tämä työmaa nimeltään keittiö. 😀 Nopealla vilkaisulla ei kuvien perusteella välttämättä huomaa mitään ihmeellistä. Ihan tavallinen 10-vuotta vanha elähtänyt keittiö, tai no ainakin osa siitä kun loput on purettu. 😀

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-13%20koht

IMG_8966.jpg

Tarkemmin kun tiirailee, huomaakin että keittiössä on pieniä puutteita ja kauneusvirheitä. 😀 Reikiä, aukkoja, revittyjä seiniä, putkia siellä täällä…

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-13%20koht

Tästä syystä en juuri koskaan kuvaile keittiötä ja pyrin aina rajaamaan sen pois kuvausalueelta. Se ei sovi sisustukseen, se ei ole edes kokonainen keittiö ja käyttökelpoisuuskin on vähän siinä ja siinä. 😀 Tämä on tälläinen raksaköökki. 🙂

Kylpyhuoneen valaistus on todella huono, enkä onnistunut saamaan edes Canonin EOS 700D lainakamerallani siitä kunnollisia kuvia. Halusin kuitenkin pitää teille tekemästäni lupauksestani kiinni, joten tässä mustavalkoiseksi muutetut kuvakollaasit kylpyhuoneesta (ja saunan ovesta :D). 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-13%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-13%20koht

Kylpyhuoneen koko on noin 10m2, eli ihan passelin kokoinen. Pienellä uudelleen järjestämisellä ja kalusteiden paikkoja vaihtamalla tilaan saisi mahtumaan myös poreammeen, josta olen aina haaveillut. Tästä on parin vuoden takainen remppasuunnitelmakin olemassa valmiina, mutta kustannussyistä tämä remontti ei ole ensimmäisten joukossa toteutumassa. 🙂 Kaapistot, altaan ja hanan haluan päivittää ensi vuonna. Laattojen suhteen olen ihan tyytyväinen, ne menee vielä tarvittaessa vuosiakin. Lattialaatta on harmaata ja hieman röpelöistä, seinälaatta valkoista ja normaalia isompaa. Boordiraidasta en tykkään, mutta sekin menettelee vielä. 😀

Nyt minä alan syömään hyvin myöhäistä iltapalaa ja vastailen samalla tulleisiin kommentteihinne. Toivottelen kaikille ihanaa illan jatkoa! Huomiseen! <3

12 kommenttia “Kotipostaus – Keittiö ja kylpyhuone

 1. Kun katsoo tuota kuvaa saunan ovesta, näyttää ihan siltä kuin saunassa olisi kaksi tyttöä vierekkäin mekot päällä. 😀

  1. Irina: Huijui, niinpäs näyttääkin. 😀 Tuli ihan spuuki olo tuosta kuvasta, pelottavaa. 😀 😀

  1. Jossu: Hihii, kyllä sinne yksi parisänky mahtuu. 😀 Isompaa kylppäriä en kaipaa, oikein hyvän kokoinen koppero tuo on ja pesutornikin mahtuu hyvin viemättä liikaa tilaa. 🙂

 2. Olkkari ja keittiö niin eriparia:) Muuten niin tyylikäs koti. Mitäs keittiöremppaan kuuluu?? MISSÄ jääkaappi on?<br />
  t. utelias

  1. nettariina: Keittiön puolisko ei ole vielä kunnossa, joten se on viimeistelemättömämpi. Köökin kun saa uusittua niin paneudun vasta sitten enempi tuohon sisustuspuoleen. 🙂

  1. Jasmin: Hihiii, onneksi ei ole huussi ihan pienimmästä päästä sentään. 🙂 Tilaa on oikein mukavasti kaikelle tarvittavalle, enkä koon puolesta toivoisi muutoksia pesuosastolle. Toinen suihku olisi kyllä luksusta. 🙂

  1. Päivi: se on tarkoitus. 🙂 valkoinen katto tekee ikkunattomasta kylppäristä heti paljon valoisamman. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *