Mainoskuvaukset kotonamme ♥ Lillagunga

Viimeinkin saan kertoa teille mistä olikaan kyse viime perjantaisessa kuvaussessiossa. 🙂 Kuvauksen aiheena oli nimittäin Lillagungan keinut ja niiden promokuvat. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-18%20koht

Lillagungan Anton oli tykästynyt minun postaukseeni heidän keinustaan ja sai idean kuvata muutamia promokuvia uusista tuotteista täällä meidän matalassa majassamme. 🙂 Minulle tämä on ihan huippu hieno juttu ja en tosiaan kahta kertaa miettinyt vastaustani Antonin kysymykseen saako meille tulla kuvaamaan. 🙂 Näin ollen perjantain koittaessa meillä oli kuvauskalustoa ja erilaisia Lillagungan tuotteita pitkin poikin kotia ja oli aivan mieletöntä päästä seuraamaan valokuvaajan työskentelyä sekä Antonin ideoita. Päivä vaihtui illaksi ja tunnit hujahtivat aivan liian nopeaan, kuvasaldoa kertyi yhteensä tuhansia otoksia ja innolla odotan miltä kuvaajan tallentamat viralliset promokuvat tulevat näyttämään. <3

IMG_8726.jpg

Anton lyhensi paikan päällä keinun köysistä sopivan mittaiset meidän huonekorkeuteen ja näppärästi sai “suljettua” köyden päät polttamalla ne. Valkoisille köysillekin tehtiin samoin , eikä ne edes tummentuneet. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-18%20koht

Lähikuvia, fiiliskuvia, yksityiskohtakuvia, laajakuvia… Ammattilaiset vauhdissa. 🙂

IMG_8809.jpg

IMG_8801.jpg

Keksimme kokeilla tammen ja valkoisen yhdistelmää hieman erilaisella tavalla. Köyden kiinnikkeet vaihdoimme valkoisesta tammeen ja laitoimme tammensävyisen nahkapäällysteen valkoisen istuinosan päälle. Tämä aitoa laatunahkaa oleva istuinpäällinen on yksi tulevista uutuustuotteista ja Antonilla oli mukanaan näitä muutama kappale. Valkoinen nahkapäällinen sulatti sydämeni (ah, valkoinen nahka! <3) ja sain pitää itselläni yhden valkoisen päällisen. <3

IMG_8824.jpg

Anton lahjoitti minulle myös kuvissa näkyvät valkoiset köydet, koska rakastuin niihin niin suuresti tässä meidän valkoisessa ympäristössä. <3 Kiitos Anton sinulle jälleen kerran! Ja kiitos koko porukalle mahtavasta päivästä! 🙂

Alla olevat kuvat olen ottanut kuvauspäivän jälkeen päivänvalossa. Kokonaan valkoinen keinu on minusta erittäin kaunis. Ja se sopii hyvin minun suunnittelemaani “lumivalkoiseen joulusisustukseen”. 🙂

IMG_8935.jpg

Keinussa on jokainen yksityiskohta tarkoin harkittu ja sen pienimmätkin detaljit ovat tärkeitä. Katseenvangitsijana keinussa toimivat puiset kiinnitysosat, jotka asettuvat köydessä noin silmän korkeudelle. Myös istuinlauta on muodoltaan kaunis. <3 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-18%20koht

Meidän neiti on yhtä rakastunut keinumiseen, kuin mitä itsekin olin lapsuudessani (ja olen edelleen :D) Meillä on keinun saapumisesta asti keinuttu päivittäin ja se on meidän kodin sydän. <3 Keinu on ollut myös meillä kylässä käyvien mieleen, sillä keinuun on aina jonoa eikä sen tarvitse koskaan olla tyhjillään. 😀 Alla kuvia pikkuneidistä ja vauhdinhuumasta. <3 😀

IMG_9045.jpg

IMG_9069.jpg

IMG_9063.jpg

IMG_9034.jpg

IMG_9074.jpg

Tyttö on aivan kuin minä tuossa iässä, ilmeitä myöten. 😀 Minulla oli se kuuluisa vihreä muovikeinu omassa lapsuudessani ja laitan teille vielä jonain päivänä (kun saan skannerin toimimaan) kuvia villistä ja vauhdikkaasta pikku-Miiasta. 😀

Jos kiinnostuit erikseen ostettavista köysistä jo olemassa olevaan keinuusi, tai olet kiinnostunut nahkaisesta istuinpäällisestä, voi tiedustelut laittaa eteenpäin osoitteeseen info@lillagunga.com. 🙂 Kyseiset tuotteet eivät ole vielä irtomyynnissä jälleenmyyjillä, mutta Antonin kautta niitä voipi halukkaat kenties ostaa jo nyt. 🙂

Nyt viikon viimeinen rutistus ja sitten vaihdan vapaalle. 😀 Ihanaa perjantaita kaikille! <3

(Keinun valkoiset köydet ja nahkapäällinen saatu Lillagungalta)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

35 kommenttia “Mainoskuvaukset kotonamme ♥ Lillagunga

 1. Pitkästä aikaa kommentoin, kyllä minäkin täällä joka postauksen käyn lukemassa! :)<br />
  Tuo keinu on kyllä super-ihana ja voin kuvitella miten paljon iloa siitä on tytölle (ja sinulle). Mitenköhän meillä kävisi, kun noita tyttöjä on kaksi, varmaan tappelun puolelle menisi. Niitä pitäisi siis olla kaksi. :D<br />
  Hieno juttu, että teillä otettiin mainoskuvia! Niistä jää ihana muisto.

  1. Pia: Ihanaa että olet vielä vauhdissa mukana. 🙂 <br />
   <br />
   Keinu on ollut meille tosi mieluisa ja se on koko kodin piristys. Onneksi meillä on vain minä ja tyttönen, jotka välillä neuvottelemme keinumisvuoroista. 😀 Jos olisi toinen nappula vielä tuossa, niin en varmaankaan itse pääsisi koskaan keinumaan, hihii. 😀 <br />
   <br />
   Lillagungan kuvaukset oli aivan mieletön kokemus ja olin ihan häkeltynyt siitä, että just meille halusivat tulla kuvailemaan. Odotan innolla että pääsen katsomaan kuvaajan otoksia ja niitä lopullisia promokuvia. 🙂

 2. Ihanaa ihanaa ihanaa!! Nuo keinut on niin kivat, enkä ollenkaan ihmettele, miksi Erinkin niihin tykästyi &hearts; Itku tuli, kun piti antaa keinuvuoro messuilla jo muille 😉

  1. Suvi: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Teillä on olohuoneessa niin hyvin tilaa että keinu sopisi sinne kuin nenä päähän, ja kuten juteltiinkin….. 🙂

 3. Voi vitsit, varmasti kannustaa jatkamaan bloggaamista tuollaiset pyynnöt :). Varmasti tulee kivoja kuvia!

  1. Vilttitossu: Todellakin! 😀 Bloggaaminen on onneksi muutenkin minulle rakas ja tärkeä harrastus, mutta kyllä tuli ihan mieletön fiilis kun tälläiseen pääsee mukaan. Olen todella otettu Lillagungan Antonin pyynnöstä ja odotan innolla virallisten promokuvien näkemistä. 🙂

 4. Onnea! Varmasti oli ihana kuvaussessio! Kaunis pikkuneitinen siellä ja niiin onnellisen näköinen&hearts;<br />
  Keinu on valtavan ihana!

  1. Marika: Kiitoksia! &hearts; Neiti on kyllä edelleenkin yhtä innoissaan keinumisesta kuin silloin kun se meille tuli. Ja itsekin tykkään keinua, joten meille tuo keinu on ihan must! 🙂

 5. Varmasti ihan huippupäivä, kun saa seurata kuvauksia ja toki aivan ihanaa, että oma kotinen saa toimia kuvauspaikkana:)! Nuo keinut on kauniita ja sopii teille niin hyvin! Söpö pikkukeinujainen♥

  1. Viivi: Oli kyllä upea kokemus kaiken kaikkiaan ja kuvaajan työskentelyn seuraaminen opetti minullekin muutamia asioita valokuvaamisesta. Hän oli myös aivan ihana kun vastaili minun hassuihin kysymyksiin kuvaamista koskien. 😀 <br />
   <br />
   Keinu on minustakin tosi ihana ja sopii sisustukseen niin hyvin, että voisi kuvitella minun miettineen keinulle paikan jo aikaa sitten. 😀 Tuo tyhjä tila tuossa keittiön ja olohuoneen välissä on aina kaivannut jotain pientä täytettä, mutta siihen ei ole koskaan löytynyt mitään sopivaa. Keinu asettui heti taloksi ja tuo keinun paikka on täydellinen. Keinu tuo tyhjään &quot;aukkoon&quot; täytettä, mutta ei silti sulje sitä tai tee siitä ahdasta. &hearts; &hearts; &hearts; Perfecto! 🙂

 6. Hiiiiih..siis ihan 100 % osui oikeaan! Kerroin sinun kuvauspäivän jutun jälkeen työkamulle että tiedän siis ihan varmaan mitä yhdessä blogissa on kuvattu!! Ja oikeaan osui. Julkaisit nimittäin kuvan jossa oli kiikussa valkoiset narut. =) Mutta parasta tässä on lapsen ilo kiikkumisesta, ja se miten meille äideille tulee hyvä olo iloisesta lapsesta.

  1. Pirjo Kuopio: Hihiii, arvasit oikein. 🙂 Meillä keinu on ollut kovassa päivittäisessä käytössä ja siitä on tullut meidän koko kodin tärkein asia. Keinuminen on kivaa ja rentouttavaa ja olen huomannut että kun itse siinä monesti iltaisin istun mietiskelemässä elämääni, niin keinumisen liike rauhoittaa ja ajatukset kirkastuu hieman. En tiedä onko sillä mitään tieteellistä todistusarvoa olemassa, mutta itse uskon keinumisliikkeen rauhoittavaan voimaan. Olisiko kyse ehkä siitä, että me keinutaan jo kohdussa… :D<br />
   <br />
   Halauksia!&hearts;

  1. Jenni: Kiitos! &hearts; Ammattikuvaaja sai varmasti tosi upeita otoksia aikaan ja odotan jo innolla että pääsen katsomaan niitä. Hänellä on varmasti ollut ihan erilainen katsontakulma tähän meidän kotiin kuin minulla ja onkin tosi mielenkiintoista nähdä millaiset miljööt ja yksityiskohdat ovat päätyneet promokuviksi. 🙂

 7. Haa, tämä selittää sen, miten sulla yhdessä postauksessa oli sekä mustat että valkoiset köydet tuossa keinussa! ;D <br />
  Tosi upeaa että sait tällaisen tilaisuuden, ja paljon onnea ihanista uusista keinun &quot;varaosista&quot; 🙂 <br />
  <br />
  Kivaa viikonloppua &hearts;

  1. Dara: Hihii, jepsis. 😀 Tämä mahdollisuus oli kyllä huippu. Vähäsen jännitti etukäteen että vastaako koti livenä odotuksia mutta kuulemma vastasi ja porukka oli niin huippua että jännityskin katosi nopsaan. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua ja halaukset! &hearts; &hearts; &hearts; Marraskuussa ehkä nähdään… TOIVOTTAVASTI! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Toivottavasti tosiaan nähdään! Mä ainakin odotan jo marraskuuta ja illanviettoa ku hepo hellettä kesää 😀

 8. Ihanasti viimeistelee nahkapäällinen keinun!<br />
  <br />
  Meillä ei enää ole muutamaan vuoteen keinua sisällä. Huvilan terassilla sellainen on ja sen käytöstä tahtoo aina tulla riitaa eli vuoroja jaellaan ja munakelloa käytetään 🙂

  1. Vekarus: Nahkapäällinen on piste iin päälle. 🙂 Ja valkoisena se sopii täydellisesti meidän nahkasohvaan. :)<br />
   <br />
   Hihiii, pitäisiköhän minunkin ottaa käyttööni munakello, kun vuorotellaan tytön kanssa…. :D<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua! &hearts;

  1. JereVii: keinu on ihan mahtava keksintö. &hearts; Ja sopii muuten ihan aikuistenkin kotiin katseenvangitsijaksi. 🙂 MIkäs se kivempaa kuin keinua kaveriporukalla kilpaa kotibileissä. 😀 Minä olisin mieluusti halunnut omaan kotiini keinun jo nuorempana lapsettomana jos olisin tiennyt tälläisten keinujen olemassa olosta (ei kyllä silloin ollut näin hienoja keinuja markkinoilla). 🙂

 9. Onpa teillä ollut aivan mahtava juttu kotosalla! JES 🙂 Teidän koti on niin kaunis että kyllä tuolla mainoskuvia kelpaa ottaakin !<br />
  <br />
  Tuo keinu on edelleen ihan mahtava ja tuo A.n ilo ja riemu joka kuvissa välittyy on aivan jotakin kuvailematonta! &hearts; Ihana Neiti &hearts;

  1. Live&amp;Home: Ihana S! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Teilläkin on tilaa uudessa talossa niin reilusti, että saisitte hyvin keinun mahtumaan S:lle ja J:lle. 🙂 Ja usko pois, sie keinuisit siinä itsekin jokapäivä… HIhiiiii. 😀 Halauksia koko konkkaronkalle! &hearts; &hearts; &hearts;

 10. Ihania kuvia!!! Aivan huippu kuvat ihanasta tytöstä, kyllä näkee että keinu on enemmän kuin mieluinen!! 🙂 Tulee niin omat lapsuus muistot mieleen, niin kiva että nää keinut kotona tekee taas tuloaan, ne on parhautta!! 🙂

  1. Jenni: keinu on meillä tosi tärkeä. &hearts; &hearts; Oma lapsuus tulee minullekin mieleen ja minusta on ihanaa että voin tarjota tytölle samanlaisia kivoja muistoja kuin mitä omasta lapsuudestani jäi minulle. Olin muksuna aina keinumassa ja suurin osa lapsuuskuvistanikin on otettu niin että keinun suu auki ja kitarisat vilkkuu kun nauran niin paljon. Muutamassa kuvassa olen nauranut niin makeasti että oikein kyyneleet vuotaa silmäkulmista. 😀 😀 Voi niitä aikoja. 🙂

 11. Voi miten ihanan päivän olet saanut siellä viettää. Tuo keinu on kyllä aivan ihana! Tulis meillekin jos lapset ois vähän pienempiä. Niin kaunis toi keinu on. Mullakin oli lapsena se vihreä hirvitys 😀 <br />
  <br />
  Mutta keinua miljoonasti ihanampi on toi sun tyttö &hearts;

  1. Satu M: Se vihreä muovihirvitys taitaa olla legenda. 😀 Tämä Lillagungan keinu on tosi kaunis ja sisustuksenkin osalta tosi upea. Ja kestää varmasti lapsenlapsille asti, mikäli sellaisia minulle joskus tulee. :D<br />
   <br />
   Tyttö kiittää! &hearts; (keinuu parhaillaan ja laulaa piippolan vaaria :D).

 12. Voi vitsi Miia, mä oon niin iloinen sun puolesta! Ihan mahtavaan juttuun olet päässyt osalliseksi &hearts; Ja noi tytön ilmeet on aivan ihania, puhdasta lapsen onnea!

  1. Jossu: Ihana Jossu! &hearts; &hearts; &hearts; Kiitos. 🙂 Ja tyttö kiittää myös. 🙂 <br />
   <br />
   Halauksia! &hearts; Mukavaa lauantaipäivää! &hearts;

 13. Hienoa! Keinu sopiikin teidän kotiinne todella hyvin ja varsinkin kokovalkoisena. Voi kun mekin asuisimme joskus jossakin niin kauan että sisustusta voisi miettiä perusjuttuja pidemmälle, minulla oli itseasiassa kovat suunnitelmat tälle kodille jossa meidän piti miehen työsopimuksen mukaan asua ainakin kaksi vuotta, ehdimme asua tässä hieman yli kaksi viikkoa kun miehen työpaikasta ilmoitettiin että te muutatte nyt rapakon toiselle puolelle:D En siis tiedä vielä kuinka kauan asumme tässä, niin kauan että firma saa visajutut hoidettua mikä voi olla kaikkea kahden kuukauden ja ensikevään välillä. Mutta on ihanaa seurata kuinka sinä jalostat omaa kotiasi pidemmälle! Ja tuon keinun ostaisin heti tytöille jos olisi paikka mihin sen laittaa!

  1. Sissi: Hui, nopeeta toimintaa. 🙂 Mutta on varmasti jännää ja ihanaa nähdä vähän muailmaakin. Ja ehtiihän sitä sitten laittamaan kotia kun pääsee asettumaan aloilleen enempi. Halaukset! &hearts;

 14. Teillä on aivan ihana koti!! Ja nämä keinukuvat aiheuttivat juuri sen pakkosaada-efektit mitä Anton on varmasti arvannut saatavan 😀

  1. Hepsu: Kiitoksia! &hearts; &hearts; Toivottavasti ovat Lillagungalla tyytyväisiä kuvamateriaaliin. Minä ainakin malttamattomana jo odottelen millaisia kuvia he ovat ottaneet ja mitkä päätyvät mainoskäyttöön. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *