Granit – kaikkea kivaa kotiin!

Granitista on kohistu paljon blogeissa viime vuodesta asti ja olen aina suurella mielenkiinnolla tiiraillut postauksia läpi ja miettinyt, että tuonne Granittiin pitäisi kyllä joskus itsekin mennä käymään. Mielikuvani Granitista oli täysin väärä, sillä oletin sen olevan ruotsalaisten vastine Tiimarille ja näin ei tosiaankaan ollut. 🙂 Granitista löytyi nimittäin tuunaus- ja askartelutarvikkeiden lisäksi ihan mieletön valikoima kodin sisustusjuttuja ja pyörin myymälässä silmät ymmyrkäisinä ihastuksesta. 😀

granit1.jpg

granit2.jpg

Kylpyhuone-osaston tuotteet olivat minulle mieluisimpia ja niitä kuvasinkin innoissani yli 60 kuvan verran. Tuoksukynttilöitä oli jos jonkinlaisia, samoin kylpyhuoneen piensäilytys-juttuja, kuten purnukoita ja purkkeja. Pyyhkeet olivat ihanan pehmoisia ja hinnaltaan niin edullisia, että meinasin napata omaan kylppäriini kunnon Color Blockin (valkoinen, beige ja tummanharmaa) mukaani. 😀

granit4.jpg

Rakastuin myös näihin mustiin metalliarkkuihin, joita bloggaajaporukan kesken kehuttiin yhteen ääneen maasta taivaaseen. Jos olisi löytynyt valkoisia arkkuja, olisin kantanut vaikka väkisin yhden sellaisen mukanani kotiin. 🙂

granit3.jpg

Tuunaustarvikkeita sisustusintoisille löytyi paljon – liitutaulumaalia ja -tarra-arkkeja, leimasimia, muistitauluja, liitu- ja kalvotusseja… Paljon sellaisia juttuja, jotka ovat DIY-projekteissa nyt in. Itsekin hetken aikaa mietin että olisin ostanut liitutaulumaalia ja valkoisen liitu-tussin parvekkeen yrttipuutarhan tulevaan tuunaukseen, mutta lopulta poistuin tyhjin käsin kaupasta. Tänne palaan kuitenkin vielä uudestaan, sillä useampia DIY-ideoita jäi muhimaan minunkin mieleeni. 🙂

Granitin löydät osoitteesta Bulevardi 2-4, 00120 Helsinki sekä Kauppakeskus Forumin tiloista osoitteesta Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki.

Touhukasta tiistaista kaikille! <3

(Postaus tehty osana CASA ON THE ROAD-kiertuetta!)

12 kommenttia “Granit – kaikkea kivaa kotiin!

 1. nää mainokset on kyllä ihan hanurista :(<br />
  odottelen aina uutta postausta mutta nää on kyllä aina pettymys

  1. marke: Itse olen kanssasi eri mieltä ja tykkään lukea muiden blogeista vastaavanlaisia postauksia. Tiedän myös, että moni lukijani tykkää sisustuskauppojen esittelyistä myöskin. Kaikki sisältö ei voi aina mielyttää jokaista lukijaa, mutta koska otsikosta jo näkee sanan Granit, on helppo jättää lukematta postaus kun osaa arvata sen liittyvän sisustuskauppaan. Sisustusliikkeet ja tuotteet ovat erittäin suuri osa sisustusblogeja ja minusta on vähintäänkin luonnollista tehdä sisältöä myös omien nurkkien ulkopuolelta. 🙂

 2. Moikka Miia!<br />
  Ei liity aiheeseen mutta pakko kysyä mistä olet ostanut sen silence julisteen?<br />
  Mukavaa päivänjatkoa!

 3. Haluaisin todella kuumeiseti päästä shoppailemaan Granitiin, mutta pyh, kun asun Oulussa ja Granitin verkkokauppa on kökkö (ruotsinkielinen ja tuotteen aina vaan loppu :/ ), mutta jos joskus on menoja Helesinkiin päin nii pakko käydä! 🙂

  1. Satu: Granitin nettikauppa ei ole minustakaan kovin toimiva, siksi olinkin aikaisemmin tyytynyt vain tavaroiden kuolaamiseen. 😀 Jos ja kun tulet tänne päin, niin pistä Granit kalenteriin ylös ettei unohu. 🙂 Siellä todellakin kannattaa visiteerata. 🙂

  1. jenny: En muista hintaa enää tarkkaan, mutta pienin arkku oli muutamia kymppejä. Isoin oli yli satasen, ellen nyt täysin muita väärin ja puhu läpiä päähäni. 😀

  1. idae: Suosittelen piipahdusta. 🙂 Ja rautatieaseman kupeessa on molemmat myymälätkin, joten ei ole pitkä patikka päästä juna-asemalta ja Helsingin sydämestä Granitiin. 🙂

 4. Minä tykkään näistä Helsingin sisustusliikkeiden postauksista, joita Casablogeissa on ollut viime aikoina. Olen lukenut ne varmaan kaikki, mielenkiintoisia näkökulmia ja uusia tuotteita. Osa tuotteista löytyykin oman kaupungin liikkeistä ja Irinalle White &amp; Freshiin jossain kohtaa kommentoinkin, että tykkään lukea tuotteista, koska olen laiska uutuuksia etsimään, on ihan kiva, kun joku tekee sen puolestani. Osaa taas ei täältä löydy, kuten vaikka nyt Granitin tuotteita, joten on kiva tietää vähän tarkemmin – ja hieman eri näkökulmia, kun useampi bloggaaja, sitä arvostan – mitä minkälaista tarjontaa missäkin liikkeessä on, sitä silmällä pitäen, kun jossain vaiheessa tulee piipahdettua aina Helsingissä.<br />
  <br />
  Jotenkin kauhean kiva yhteishenki välittynyt näistä Casan viime aikaisista postauksista. 🙂

  1. turkulainen lukija: Kiitos kivasta palautteestasi. 🙂 Meillä casalaisilla oli ihana ja antoisa päivä, kerrankin oli sellainen sisustusfanien porukka kasassa että sisustuskierros oli nautinto. :)<br />
   <br />
   Meillä on kaikilla hieman erilaiset visiot ja sisustusmakukin vaihtelee, joten myymälöistä tulee poimittua erilaisia juttuja esille postauksiin. Itse koen tämän pelkästään etuna, sillä saimme kätevästi jaettua postauksia meille kaikille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *