Timber Trivet – pannunalusta

Olen etsiskellyt keittiövälineitä ja löytänyt muutamia postauksen arvoisia nerokkaasti suunniteltuja ja tilaa säästäviä tuotteita. Normann Copenhagenin Timber Trivet eli suomalaisittain timpurin kolmijalka, on kolme puista puikkoa, jotka yhdessä muodostavat pannunalustana toimivan kolmion. 

normann_timber_trivet_xz1.jpg

normann%20copenhagen%20timber%20trivet.j

norm-timber-trivet-2.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-02-16%20koht

244600_Timber_trivet_Deatil_3.jpg

Australialaisen Adam Goodrumin Normann Copenhagenille suunnitteleman Timber Trivet -alusen materiaalina on käytetty tammea ja sen suunnittelun taustalla on idea tyylikkäästä tuotteesta, johon on saatu yhdistettyä sekä ajattomuutta että leikkisyyttä. Itselläni on kaksi Eva Solon silikonista valkoista pannunalustaa ja mieleni tekisi korvata toinen niistä tälläisellä timpurin kolmiolla. 🙂

Nyt kuitenkin keittiövälinehaaveilut sikseen ja pää tyynylle, että pääsen aamulla kellon soidessa ylös sängystä! 🙂

Huomiseen! <3

(Tuotekuvat: Normann Copenhagen)

2 kommenttia “Timber Trivet – pannunalusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *