Massiivitamminen ruokapöytä

Perjantain blogiarvoitus: Mitäs sanotte massiivitammisesta ruokapöydästä valkoisen ison maton päällä, valkoisten tuolien ja astioiden kanssa yhdistettynä? 😉

PicMonkey%20Collage.jpg.jpg

Onko raikkaan skandinaavista ja kotoisaa, vai tylsää ja tunkkaista? 🙂

54 kommenttia “Massiivitamminen ruokapöytä

  1. Katja: Näin ajattelen minäkin. 🙂 Omassa visiossani pöydällä on kattauksen lisäksi myös tulppaanimaljakko. ♥ ♥ ♥ Tuommoinen pöytä meille on tulossa ensiviikolla, turisen siitä lisää sitten kun se on paikoillaan. 😀

  1. Tuija: Näin toivon. 🙂 Ideasta en tosin kunniaa voi yksin ottaa, koska pöytä on kahden kompromissi. 🙂 ♥

 1. Raikas ja kotoisa on minun mielipiteeni. Kysyisin tuosta kompromissista, mikä tuossa on taustalla? Uusi mieskö? 😉

  1. Seija: No ei sentään. 🙂 Alan tekemään huhtikuun alusta pelkästään kotoa käsin etätyötä, joten minun pitää järjestää itselleni riittävä tila papareiden levitykseen ja muihin työtarvikkeisiin. Erillista kotitoimistoakin mietin, mutta en halua omaa työpistettä tuoda kotiin. Mielummin hankin suuremman ruokapöydän, jossa mahdun työskentelemään ja raivaan olohuoneen kaappeihin tilaa työvälineiden säilytystä varten. 🙂

 2. Olen kyllä itsekkin tykästynyt kovasti tammen kauniiseen väriin. Muutto ensi viikolla edessä ja aika varmasti joudumme ostamaan uuden ruokapöydän. Tässä olenkin miettinyt että ostanko valkoisen korkeakiiltoisen ruokapöydän vai tammisen! Kauniita ovat tammiset pöydät, mutta en tiedä miten itse sen kanssa tulisin toimeen, kyllästyisinkö jne. Nykyiset vasta ostetut ruokapöydän tuolitkaan ei niinkään sopisi tammisen pöydän kanssa. Mutta tammiset ruokapöydät ovat todella kauniita! Hay Hee tuolisi sopisi hyvin tammisen pöydän kanssa, ainakin minun mielestä! 🙂

  1. Satu Kuoksa: Tammen väriset ruokapöydät on kauniita olleet aina, varsinkin vaaleassa ympäristössä. 🙂 Itsekin mietin valkoisen ja tammisen väliltä, ja luulen että tamminen voisi olla meille aika ihana. Mattavalkoista pöytää en halua ja korkeakiiltoinen on alkanut ihan vähäsen tympimään. Plus että löysin kuvan tammipöydän todella hyvästä alennuksesta. 🙂

   1. Irina: Pöytä tulee ensi viikolla, joten päätös siitä on jo siis tehty. 🙂 Halusin vaan kuulla mielipiteitä jo ennakkoon, utelias kun olen. 😀 Puuähky on toki aina mahdollinen, mutta toivon että sitä ei tulisi. Ainakaan vielä ei ole reilussa vuodessa kadonnut mihinkään minun tykästymiseni tammeen ja muihin vaaleisiin puulajeihin. Ja pöytä on suorastaan pilkkahintainen joten uskalsin tehdä tämän päätöksen ja valita tammen valkoisen sijaan. Sisko jo ilmoitti että jos kyllästyn niin hän hakee minulta tammipöydän pois. 😀 Tulevaisuuden sijoituspaikkakin on siis valmiina jos sellaista tarvitsee. 🙂

 3. Meillä on massiivitamminen pöytä ehtinyt jo olla muutama vuosi ja en ole yhtään siihen kyllästynyt:) harmitta vain se, että sen yhteydessä ostin mustia, nahkaisia tuoleja jotka ovat myös aika massiivisia. Minun mielestä nuo tuolit mitä on sinun kuvassa, tekevät ruokailuryhmästä kevyemmän ja tasapainottavat itse kokonaisuuden.

  1. Nina: Saisiko niihin tuoleihin tehtyä vaihtopäälliset? Valkoisena ne raikastaisivat varmasti koko ruokailuryhmän ympäristöineen. 🙂

  2. Kiitos ideasta!:) se on todella hyvä vaihtoehto minulle. Itse asiassa haluaisin ostaa uudet tuolit, mutta tällä hetkellä ne eivät ole ostoslistan ykkös sijalla, koska on paljon muuta hankittavaa.

  3. Nina: Päällisillä saa ison muutoksen aikaan ja ties vaikka tykkäisit niistä niin paljon ettei uusia tuoleja tarvitsisi ostaa pitkiin aikoihin. 🙂

 4. Miksi ihmeessä sitten kysyt mielipidettä jos pöytä on jo tulossa? Kuten edellinen lukija sanoi tuollaiset valinnat ja hankinnat ovat sinun asiota, kun on kyse sinun kodista. Sinä tiedät ja tunnet parhaiten mikä sopii. Itse en omaan kotiin ottaisi muuta kuin valkoista pöytää ja etenkin kun oman kotini parkettikin on tamminen. Tsemppiä pöydän kanssa :). Toivottavasti osoittautuu paremmaksi löydöksi kuin divaani.

  1. Anna: kai sitä mielipiteitä saa silti kysyä vaikka olisinkin oman päätökseni jo tehnyt? 🙂 Ihan mielenkiinnosta halusin kuulla teidän ajatuksia tästä yhdistelmästä ja sama kai se on kysyykö sen nyt vai kahden viikon päästä. 🙂 Toivotaan näin. 🙂

 5. sä oot kyllä sekasin ku käkikello…..et osaa päättää mikä on hyvä ja mikä ei. vaihdat pöytää, sohvaa ym….niinkuin sukkia.mitähän kaikkea kivaa pysyvää olis noillakin rahoilla saanu…laittasit vaikka säästöön tyttöäsi varten…kokoajan sisustus muuttuu…päätät aina et tämä saa olla nyt koko loppu vuoden mutta max kahden viikon kuluttua oot taas ostamassa ja myymässä tavaroita…..en tajua

  1. pöö: Niimpä juu. 🙂 Tytöllä on säästössä ihan kiva pesämuna ja sinne laittelen joka kuukausi lisää. Tässä ei ole kyse siitä että joutuisin valitsemaan ruokapöydän ja jonkin tärkeän väliltä. Kyllä ne tärkeät jutut ostetaan ja maksellaan ensin ja niistä rahoista mitä jää yli menee osa säästöön ja osan käytän kaikkeen kivaan kuten vaikka tähän satasen ruokapöytään ja parin kympin poikabarbieen. 🙂

 6. Loistava ostos…. tuo juuri sitä lämpöa ja kodikkuutta, jota kotisi minun mielestäni kaipaa.<br />
  Valkoisilla astioilla saat, lämpimän väriselle pöydälle aikaan upeita kattauksia.<br />
  Pöydälle vielä valkoiseen maljaan iso kimppu tulppaaneja…..<br />
  No nämä ovat toki makuasioita ja tietysti itse päätät omista valinnoista, tämä oli vaan tälläistä maalailua….

  1. Tina: Valkoiset astiat näyttää takuulla tosi ihanalta pöydällä, samoin valkoiset kukat. &hearts; &hearts; &hearts; Sinun maalailu on ihan samassa linjassa omani kanssa, ja ensi viikolla ehkä jo pääsen postailemaankin kukka- ja kattausjuttuja. 🙂

  2. Jenska: Olen samaa mieltä siitä, että toisten rahankäytöstä kommentointi on turhaa. Jokainen ostelkoot mitä tarvitsee ja haluaa, minäkin. :)<br />
   <br />
   En jaksaisi tässä postauksessa perustella tätä pöytäasiaa, mutta kaipa se on pakko. Työpaikkani siirtyy kokonaan kotiin ja tarvitsen työn tekoon soveltuvan paikan kodin sisältä. vaihtoehtona oli erillinen työpöytä jonnekin kodin nurkkaan tai suurempi pöytä johon mahtuu levittämään papereita, tietokoneen ja muuta tarvittavaa. Myös satunnaiset palaverit pitää mahtua hoitamaan, silloin tilaa tarvitaan kahdelle (kahdet paperipinkat ja läppärit). Koska en ajatellut vaihtaa kolmiosta neliöön viikon varoajalla, oli pakko keksiä toimiva ratkaisu tähän muutokseen joka astuu voimaan 1.4. Asiasta kuulin maanantaina, joten pari päivää olen ehtinyt pureksimaan tätä muutosta. <br />
   <br />
   Vanha valkoinen pöytäni oli ensisijainen vaihtoehto, mutta se on ollut lainassa ja harmikseni siitä ei ole pidetty hyvää huolta ja se on mennyt todella kamalaan kuntoon. Hayn jalat ovat kunnossa onneksi, mutta vanha korkeakiiltoinen pöytälevy on naarmutettu ja jynssätty pilalle. :/ <br />
   <br />
   Sanotaan siis näin, että muutos ei ole minulle täysin mieluisa mutta valitettavan pakollinen ratkaisu ellen siirry tekemään 5-8 tunnin työpäiviäni lattialla istuen. 😀

  3. Lukija: Vastasin tuossa ylempänä aika kattavasti muutoksen taustalla olevista tekijöistä. Tämän postauksen yhteydessä minun ei ollut tarkoitus avata tätä taustatekijää ollenkaan, ainoastaan kysyä mielipiteitä tuosta pöydästä ja sen yhdistämisestä kuvien tuoleihin sekä valkoiseen isoon mattoon. Kopioin tähän Jenskalle kirjoittamani vastauksen:<br />
   <br />
   Työpaikkani siirtyy kokonaan kotiin ja tarvitsen työn tekoon soveltuvan paikan kodin sisältä. vaihtoehtona oli erillinen työpöytä jonnekin kodin nurkkaan tai suurempi pöytä johon mahtuu levittämään papereita, tietokoneen ja muuta tarvittavaa. Myös satunnaiset palaverit pitää mahtua hoitamaan, silloin tilaa tarvitaan kahdelle (kahdet paperipinkat ja läppärit). Koska en ajatellut vaihtaa kolmiosta neliöön viikon varoajalla, oli pakko keksiä toimiva ratkaisu tähän muutokseen joka astuu voimaan 1.4. Asiasta kuulin maanantaina, joten pari päivää olen ehtinyt pureksimaan tätä muutosta. <br />
   <br />
   Vanha valkoinen pöytäni oli ensisijainen vaihtoehto, mutta se on ollut lainassa ja harmikseni siitä ei ole pidetty hyvää huolta ja se on mennyt todella kamalaan kuntoon. Hayn jalat ovat kunnossa onneksi, mutta vanha korkeakiiltoinen pöytälevy on naarmutettu ja jynssätty pilalle. :/ <br />
   <br />
   Sanotaan siis näin, että muutos ei ole minulle täysin mieluisa mutta valitettavan pakollinen ratkaisu ellen siirry tekemään 5-8 tunnin työpäiviäni lattialla istuen. :D<br />
   <br />
   Aurinkoista viikonloppua sinulle myös! &hearts;

  4. tämä ei mitenkään liity sinun tähän blogiin mutta mitä teet työksesi?? kyseinen työ kuulostaa jotenkin kivalta kun kerran saat tehdä sitä kotoa. harvassa työpaikassa annetaan ihan tuollaista tilaisuutta jos niin voisi sanoa.

  5. utelias: Tylsää toimistohommaa teen. 🙂 Olen aina välillä pitänyt etäpäiviä, mutta nyt siirryn kokonaan kotihommiin. Etätyössä on omat hyvät puolensa, mutta myös miinuksia löytyy. Työkavereiden puute on yksin työskentelyn huonoista puolista, mutta toisaalta olen aikaansaavampi heti aamusta omassa rauhassani joten kokonaisuuteena tämä etätyömuoto on itselleni oikea ratkaisu. 🙂

 7. Pöytä sopii teille varmasti tosi ihanasti! Minusta tila on kaivannutkin isompaa pöytää ja tämä tamminen pöytä tuo varmasti kodikkuutta ja lämpöä teidän kotiin 🙂

  1. Hani P: Tällä viikolla pitäisi pöytä olla paikoillaan ja postaan teille heti paikalla. 🙂 Toivottavasti se on raikas tuulahdus luonnollisuutta, eikä tunkkaistava ja massiivinen eriparikaluste. 😀

 8. Kaunis pöytä, odotan innolla miltä näyttää omalla paikallaan kun saapuu! 🙂 <br />
  <br />
  Kiitos sinulle inspiroivasta, positiivisesta blogista jota jaksat päivittää ahkerasti. Olen suhteellisen uusi lukija ja saanut paljon ideoita ja piristystä täältä! En yhtään ymmärrä arvostelevaa kommentointia, omat rahat, oma koti, oma asia mitä niillä teet! Toisia blogeja taas arvostellaan siitä että &quot;taas sama vanha olohuone, keksi välillä jotain muuta&quot; …niin tai näin, aina väärinpäin? 😉 Itse olen vain kiitollinen että jaat omasta elämästäsi jotain niinkin henkilökohtaista kuin kodin meidän kaikkien kanssa, ja että keksit aina jotain uutta ja innostavaa! <br />
  <br />
  Hyvää viikonloppua 🙂

  1. Hanna: Tällä viikolla pitäisi olla pöytä paikoillaan ja postaan heti saman tien kun saan sen kasattua. :)<br />
   <br />
   Melkoisesti tulee kyllä riitasointuja jokaiseen postaukseen ja joskus pahoitan siitä mieleni. Yksittäiset mielipide-erot on minulle ok, mutta niinä päivinä kun kommenttiboksissa jo aamulla odottaa tusina pahantuulisesti kirjoitettua kritiikkiä toivoisin että en olisi lukenut niitä. 😀 Koti on minullekin pyhä paikka vaikkei sitä ehkä uskoisi blogini perusteella. 🙂 Materia on kuitenkin minulle toisarvoista enkä koe että jakaisin liian yksityisiä asioita kuvaamalla meidän nurkkia ja mööpeleitä teille lukijoille. Blogini kautta olen kehittynyt todella paljon, ihan ihmisenäkin. Olen oppinut suodattamaan palautteita, sietämään entistäkin enemmän ilkeää kirjoittelua ja kasvattanut itselleni itsetunnon sekä itsevarmuuden josta on varmasti hyötyä loppuelämäni ajan. Olen myös tutustunut moneen ihanaan ihmiseen, jotka olisivat ilman blogia jääneet elämästäni pois. Ja kaikista ihaninta on jakaa teille iloisia asioita ja saada kanssailoa teidän kommenteista. 🙂 Ilollakin on tapana tuplaantua oikeassa seurassa ja puolet teistä lukijoista on niitä oikeita minulle. 🙂 &hearts;

 9. Mä oon aina tuon puun, kuten massiivitammen, kannattaja 😀 Mut mieti nyt ihan omalta kohaltasi; tykkäätkö pidemmän päälle kummasta enemmän? Funtsi, että olet sinä, mutta vuoden päästä nyt. Kumpi on silloin/silti parempi?

  1. Dara: Valkoinen on aina ykkönen minulle. 🙂 Siitä ei ole epäilystäkään, mutta kaipaan jotakin tasapainoittavaa tekijää kaiken hypervalkoisen keskelle. Voi olla että teen taas elämäni munauksen, mutta toisaalta jos en kokeile niin en voi tietää. Uusi pöytälevy pitää vähintäänkin ostaa, joten päätin että hyödynnän alekamppiksen ja ostan tuon lähes 400 euron hintaisen pöydän 130 eurolla. 😀 Sisko sen sitten korjaa minulta pois, jos alkaa tympimään mitä en tietenkään toivo. 😀

 10. Jos kyllästyt tammeen, voit aina heittää hohtavan valkoisen liinan päälle 🙂 Itselläni on ollut tammipöytä kohta vissiin kymmenkunta vuotta, enkä vielä ole kyllästynyt. Välillä pöydällä on liina, välillä tabletit ja just nyt kaitaliina ja maljakossa valkoisia tulppaaneja. Ihan tyhjänä ja paljaana se ei meillä ole koskaan. Kunnon puupöytää voi onneksi huoltaa, itse olen muutamaan kertaan hionut ja öljynnyt pöytäni.

  1. Minna: Valkoiset tekstiilit näyttää tammipöydällä aina hyvältä. 🙂 Minun pöydän kansilevy onkin ilmeisesti vaneria, eikä massiivipuuta. Sitä voi hioa kyllä kevyesti ja huoltaakin sitä pitää säännöllisesti öljyten. Maalatakin sen voi jos oikein alkaa tökkimään tulevaisuudessa. 😀

 11. Kaunis, tammenvärinen ruokapöytä on öljykäsitelty kestäväksi. Kokopuiset jalat ovat tammea, muut osat ovat tammivaneria ja lastulevyä.<br />
  <br />
  Siis pöytälevy ei ole kuitenkaan aitoa puuta? Tosi kiva väri kyllä -taas muotia.

  1. Nannu: kansilevy on vaneria, olet oikeassa. 🙂 Luin hieman hutaisten tuon kuvauksen ja keskityin vain siihen öljyttyyn tammeen. 😀

  1. Niina: Lokki oli tosi iso ja se peitti liiaksi takana olevaa seinää. Ainakin nyt alkuun mennään tuolla minun nykyisellä valaisimella, ja jos myöhemmin kaipaan jotakin isompaa niin ajattelin laittaa niitä kaksi vierekkäin jakopistokkeella varustettuna. 😀

 12. Mulla oli tollanen samanlainen pöytä,mutta oli ostettu Jyskistä. Toivottavasti toi sun ei oo yhtä sekudapaskaa kun se mun 😀 Se imi kaiken värin mitä siihen kaatu, oli kyllä muuten kaunis ja sopi hyvin lattiaan mikä myös on tammen värinen 🙂

  1. Suvi: Toivottavasti ei ime itseensä kaikkea töhnää. Pöytä vaikuttaa melko jämäkältä, mutta vasta kotona käytössä sen sitten tietää millainen on todellinen laatu. 🙂

 13. Aito tammipöytä on ihana ja kestää eliniän, minulla on viimeiset 15 vuotta ollut tammipöytä. Mielestäni tammi isona pintana tarvitsee paljon tilaa ja meillä se on tarkoittanut noin puolentoista metrin tilaa joka suuntaan pöydän ympärillä. <br />
  <br />
  Teillä tuo tila on aika pieni, mielenkiintoista nähdä kuinka tammipöytä sopii siihen:)

  1. Sissi: Tammipöytä tarvitsee tilaa ympärilleen ja sen asian olenkin jo ehtinyt ratkaisemaan. 🙂 Ainoa pelkoni oikeastaan on että pöytä hallitsee kotia liian massiivisesti. Saa nähdä miten käy. 😀

 14. Meillä tuollainen samanlainen pöytä ollut nyt jo vuoden verran. Pöytään olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, ja hinta-laatusuhde aivan loistava, olisin voinut maksaa kyseisestä huonekalusta enemmänkin. Kun vielä käsitteli pöytäpinnan ennen käyttöönottoa pariin otteeseen, niin ei ole imenyt väriä pudonneista ruuista/juomista ym.

  1. Antsku: Kiva kuulla että olet ollut tyytyväinen pöytäänne. 🙂 Pöydän alkuperäinen hinta on melkein 400 euroa joka on aika karvas summa. Nyt se maksoi vain 130 euroa joten keskinkertaisenakin se on kyllä varmasti hintansa väärti, näin uskon. 🙂

 15. Hei!<br />
  <br />
  Tätä ei taida olla enää missään myynnissä. 🙁 Täydellisen sävyinen pöytä! Minkä pituinen pöytä on? Kiitos kivasta blogista! 🙂

 16. Hienon näköistä. Jos jotain kiinnostaa mulla on nyt tommoinen tammipöytä just myynnissä Tori.fi sivuilla ja halvalla. <br />
  Jos kiinnostaa niin hinta 270€ ja uutena yli tonnin. olkaa vaan rohkeasti meiliin yhteydessä

  1. Moikka Martti! Laittaisitko tähän jatkeeksi vielä uuden kommentin jossa linkki sinun tori.fi ilmoitukseesi, niin halukkaat löytävät tiensä ilmoituksesi luo! 🙂

 17. Hei,<br />
  Blogi on jo vanha, mutta minua kiinnostaa, että mistä hankit tuon tammisen ruokapöydän? Itselläni on juuri tuollainen hakusessa ja mietin, onko tämän tyylisiä jossakin vielä saatavana? Googlettamalla en suoraan löytänyt vastaavia.

  1. Kristiina: Kyseinen pöytä on HobbyHallista, mutta sitä ei ole aikoihin enää löytynyt heidän valikoimastaan. Vastaavanlaisia massiivitammisia pöytiä on lähes kaikissa huonekalukaupoissa, itse suosittelen kuitenkin tätä IKEAn Bjursta-pöytää jossa samanlainen viimeistely ja ihana klassinen muotokieli:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80116266/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80116266/</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *