Tamminen ruokapöytä saapui! :)

Ruokapöytä saapui ja hui apua miten painava se onkaan. Hirveän ähellyksen ja bodaamisen jälkeen sain pöydän kasattua ja siirrettyä paikoilleen, mutta matto unohtui alta. Yritän jaksaa illalla jumpata vielä sen tuonne pöydän alle joten toivottua kotikuvamateriaalia on luvassa viimein huomenna. 🙂 Tähän väliin kuitenkin pieni ennakkomaistiainen pöydästä. 😀

IMG_3970.jpg

ruokap%C3%B6yt%C3%A4.jpg

IMG_3965.jpg

IMG_3992.jpg

IMG_3975.jpg

IMG_3991.jpg

Laitoin pöydälle minikattauksen demonstroimaan sitä miten nätiltä valkoiset astiat näyttävät tammipuisella pöydällä. Hayn Hee-tuolit ovat myös minusta täydellinen valinta ruokapöydän ympärille ja laitoinkin tilauksen kahdesta valkoisesta lisätuolista sisään. 🙂 Muutaman viikon odotusaika niiden toimituksessa on, mutta tulevan viikonlopun illallista varten hyödynnän eteisessä majailevaa Artekin ritiläpenkkiä, joka saa toimia kahden tuolin korvikkeena. 🙂

Illalla arvon Sinin tuotesetin voittajan, joten olkaahan kaikki osallistujat kuulolla klo 21.00 aikoihin. 🙂 

Mukavaa maanantaita kaikille! <3


50 kommenttia “Tamminen ruokapöytä saapui! :)

 1. Hyvältä näyttää! Sopii paljon paremmin kuin se valkoinen pieni pöytä. Tuo kodikkuutta ja lämpöä kotiisi tämä pöytä! 🙂

 2. Onpa jykevän näköinen pöytä. Aiotko pistää Hee-tuoleihin pehmusteita vai pärjätä ilman? Kiva nähdä pöytä myöhemmin vähän kauempaa kuvattuna, niin saa paremman kokonaiskuvan.

  1. Tuuli: Pöytä on tosi massiivinen ja jyhkeä, sopii minusta ihanasti valkoisiin rimpulatuoleihin. :)<br />
   <br />
   Meinaan käyttää tuoleja ilman pehmusteita, Luhdan solmu-pehmusteet meni pilalle (värjääntyi tomaattisoossista) enkä taida ostaa enää uusia pehmusteita. Minusta Hee-tuolit on ihan sopivan ja riittävän mukavia istuimia 🙂 Huomenna tulloo kunnon kuvapostausta koko olohuone-keittiö-eteinen akselilta. 🙂

  1. idae: Pöytä sopii minustakin tosi kauniisti paikoilleen ja tässä illan mittaan kun olen tuijotellut sitä, olen entistäkin varmempi siitä että ratkaisuni päätyä tammen sävyiseen pöytään oli oikea. 🙂

 3. Ihana pöytä. Täydellinen. Juuri sopivan lämmin ja skandi-henkinen. Saanko udella, mistä hankit sen?

  1. Eliisa: Pöytä on Hobbyhallista ja se on tämä tarjouspöytä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/huonekalut/ruokailuryhmat/gotha-ruokapoyta?&quot; target="_blank">https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/huonekalut/ruokailuryhmat/gotha-ruokapoyta?</a><br />
   <br />
   Tuosta alennushinnasta sai viikko takaperin Hobbalo-lisäalen -20% joten pöytä oli suorastaan pilkkahintaisen halpa. 🙂

 4. Tosi hyvän kokoinen pöytä ja kauniskin. Tuossa kyllä mahtuu ruokailemaan, tekemään töitä tai vaikka leipomaankin yhdessä tytön kanssa 🙂

  1. moonangel: Huomenna on ensimmäinen paperinlevityspäivä, kun teen työt tuossa uuden pöydän ääressä. 🙂 Hyvin mahtuu työskentelemään ja kahvitkin nauttimaan saman aikaisesti. 🙂

 5. Näyttää kyllä upealle. Todella raikas kokonaisuus Hee-tuolien kanssa! Onnistunut valinta siis :)<br />
  <br />
  Oikein kivaa ja aurinkoista viikkoa sinulle Miia!

  1. Jutta: Hee-tuolit ja tamminen pöytä on minustakin todella toimiva kombinaatio. 🙂 Ne tasapainottaa toisiaan kivasti pöydän ollessa massiivinen ja tuolien tuollaiset rimpulaisen kevyet. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista viikkoa sinulle Jutta! &hearts;

 6. Tosi kivalta näyttää, väri hyvä, sopii tuoleihin ja koko mielestäni paljon parempi kuin pikkupöydässä!

  1. Liina: Tammen ja valkoisen yhdistelmä on kaunista! &hearts; &hearts; Enpä olisi uskonut tätä päivää näkeväni kun minulla on tammipuinen ruokapöytä, mutta onneksi sitä aina tulee joskus itsensäkin yllätettyä positiivisesti. 😀

 7. Näyttää tosi kivalle, valkoinen ja puu toimivat hyvin yhdessä ja saavat aikaan raikkaan kokonaisuuden.

  1. Rouva Jii: Minustakin. 🙂 Huomenna kun vielä kipaisen hakemaan kimpun valkoisia tulppaaneja, saatan tirauttaa ilon itkut tyytyväisyydestä. 😀

 8. Oi, näyttää tosi hyvältä! Kylmä metalli ja lämmin puu, sekä sävyt valkoinen &amp; tammi sopivat tosi hyvin yhteen. Hyvä hankinta 🙂

 9. Vautsi, se on upea ja tuo ihanaa lämpöä kotiin! Tosi kaunis sävy. Tiedätkö, että sä olet saanut myös mut pikkuhiljaa vaihtamaan mielipidettäni siitä puu-kammostani?! Ihan noin pitkälle en vielä pysty menemään, ettäkö yhtään mööpeliä hankkisin, mutta voisin kuvitella, että ensi kesän rempan yhteydessä keittiön tasot vaihtuvat valkoisesta tammeen…! Hui!! 🙂 Mutta lattia, siitä en pääse yli enkä ympäri, valkoinen siitä tulee! Sä olet vissiin itse jo ihan tyytyväinen omaasi?

  1. Blondi: Tammitasoja olen itsekin miettinyt muutoin valkoiseen keittiöön, mutten ole ihan varma uskallanko ihan noin kiinteään ja pysyvään muotoon valita tammea. 😀 Tosin tuo parketti on tammea ja olen opetellut siitä tykkäämään, nyt olen ihan sinut sen kanssa ja valkoiset matot näyttävät tosi kauniilta puisella lattialla. 🙂 Tammen suhteen olen edelleen aika varovainen omassa kodissani, en olisi ehkä uskaltanut ostaa tammista ruokapöytää jos se olisi ollut kalliimpi, hihii. 😀

 10. Vaikka valkoisen ystävä olenkin niin tuo pöytä on kaunis! sopii teille kyllä kuin nenä päähän. Tosi upea &hearts;

  1. Jenna: Ruokapöytä tuo kivasti lämpöä ja kotoisuutta, tykkään tosi paljon tuosta ruokailutilan tunnelmasta. &hearts; &hearts; &hearts; Valkoinen on värinä silti aina ykkönen. 🙂

  1. Henna: Päivällä nappailen kuvia ja yritän tuossa neljän aikoihin saada postauksen pihalle. 😀

 11. Heh. Hyvin pitivät perustelut ja sepustuksesi siitä, että et tarvitse enempää tuoleja. Kohta varmaan ostat taas astioitakin lisää.

  1. Hehheh: Sarkasmia havaittavissa??? 😀 En olisi suurempaan pöytään siirtynyt ellei olisi ollut pakko. Tuoleja en tarvitsisi enempää, siinä olet oikeassa. Minusta on vaan aika kummallisen näköistä jos ison pöydän äärellä on vain kolme tuolia, joten täysin esteettisistä syistä päätin ostaa kaksi tuolia lisää jotta pöydän toisellakin puolella voi istua. 🙂

 12. Ihana, lämmin, kodikas ja tyylikäs. Paljon ryhdikkäämpi kuin edellinen pieni pöytä. Valkoiset astiat näyttää upeille tuota puuta vasten &hearts;

  1. Suvi: Valkoiset astiat näyttää tosi ihanalta puista pöytää vasten, paljon kauniimmalta kuin aiemmin valkoisella pöydälläni. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Valkoinen visio: Kiitokset. 🙂 &hearts; Matto on pöydän alla ja tuossa noin neljän aikaan yritän saada postauksen näpyteltyä. 🙂

 13. Meillä on samannäköinen pöytä ollut jo kymmenisen vuotta. Eikä ole kyllästytty!<br />
  <br />
  Teenmyös useampana päivänä viikossa etätöitä pöydän ääressa. Hyvin mahtuu, tuppaa vain jäämään koneet sun muut pöydän toiseen päähän, kun toiseen päähän mahtuu silti hyvin syömään ;)<br />
  <br />
  Yhden vinkin antaisin: Jos teet joka päivä istumatyötä kotona, kannattaisi hankkia yksi kunnollinen työtuolikin.

  1. Selina: Työjutut kyllä helposti jäävät pöydälle kun ne voi siirtää siististi pöydän toiseen päähän odottamaan seuraavaa päivää. 🙂 Itse yritän korjata työtarvikkeet &quot;työpäivän&quot; päätteeksi omalle paikalleen olohuoneen kaappiin oven taakse, jotta koti säilyisi kotimaisena eikä alkaisi muistuttaa toimistoa. 😀 Esteettisyyden nimissä myönnän että oikeaa työtuolia en tule hankkimaan, ne on niin rumia. 😀 Hayn AAC22-tuoli on minulla työtuolina ja se on todella mukava pitkiinkin istumasessioihin. Jos selkä tai muut paikt alkavat reagoimaan vääränlaiseen työergonomiaan niin katson tilanteen sitten siinä vaiheessa uusiksi. Toivottavasti moista päivää ei ole tulossa. 😀

  2. Pöytä näyttää kauniilta. Itse tykkään, että ruokapöytä on iso, vaikka olisi vain yksi ihminen sen ääressä syömässä 😉 Odotan lisäkuvia ja laajempia kuvakulmia uudesta tulokkaasta.<br />
   Vilkaiseppa esim. Eamesin työtuoleja. Muutat varmaan mielipiteen työtuolien rumuudesta 🙂

  3. R: Postaus tehty päivällä, joten piipahda kurkkaamassa miltä iso pöytä näyttää vanhan pikkupöydän tilalla. 🙂 Eamesin tuolit on kivoja kyllä, varsinkin työtuoleiksi. &hearts;

 14. Nyt tuli napakymppi!Pöytä ja Hee tuolit sopivat täydellisesti yhteen!Paljon kauniimpi kuin edellinen pieni valkoinen pöytä.Kauniit tuolit nousevat esiin,tammen väristä.Kunpa nyt pitäisit tämän yhtälön!

 15. Ihana pöytä!! Kuules Miia..noi Hay-tuolit…Passaako ne hyvin ruokapöydän tuoleiksi? Ettei oo semmoset nojatuolimaiset, joissa istuinosa kallistaa vähän taaksepäin? Me niin tarvittais keittiöön uudet tuolit ja jotenkin mä noita oon tsiigaillut jo pidemmän aikaa.

  1. Sannis: Hay Hee-tuolit on ymmärtääkseni ruokatuoleiksi kai tarkoitettukin, eli niissä on ihan normaali selkänoja (ei liian kallistuva tai nojatuolimainen). :)<br />
   <br />
   Tuolit on minusta ihan ok mukavat ruokailuun, peffa puutuu jos tunteja istuu yhtä soittoa laakereillaan mutta puutuu ne takapuolet kovalla puutuolillakin joten… 😀 Hyvät tuolit, kivan näköiset ja varmasti kestävät. Jos kyllästyy niin ne voi pistää vaikka pihalle terassituoleiksi. 😀 Suosittelen lämpimästi! &hearts;

 16. Hei! En nyt jaksa selailla kovin paljon taaksepäin, että seuraava kysymykseni menisi oikeaan postaukseen. Tämä liippaa tarpeeksi läheltä 😉 Ostit jossain vaiheessa Casa Stockmannin astioita, lautasia ainaskin. Mikä niiden kohtalo oli? Jäivätkö ne käyttöön, jos jäivät niin ovatko kestäneet kuinka kulutusta? Nimim. astiat vaihtoon täälläkin. Voit vastata joko tähän tai sitten sähköpostilla 🙂 ..kun ehdit 😉

  1. Mankka: Casa Stockmannin astioita harkitsin astiapostauksessani, mutta päädyin lopulta sekoittamaan useampaa eri astiastoa (Marimekko Oiva, Arabia Koko, Iittala Teema). Casa Stockmannin astiat on tosi nättejä ja edullisia, valkoisen sävy on täydellinen. Sain muutaman kommentin kyseisistä astioista ja ilmeisesti niillä on taipumusta lohjeta helposti kolahduksesta. Hintalaatu-suhteeltaan ne ovat kuitenkin tosi hyvät siitä huolimatta. 🙂

 17. Mihin hävisi lamppu ruokapöydän yltä? Tykkään seurata blogiasi ja olen itsekin nyt syttynyt ajatukselle; kaikki ylimääräinen pois huushollista 🙂 Iso urakka edessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *