Pukukoodina ”Be WOW”

Minut kutsuttiin elokuussa pidettäviin juhliin, joissa pukukoodina on hauskasti muotoiltu ”Be WOW”, eli vapaasti suomennettuna ”ole katseet kääntävän upea”. 🙂 Täsmennyksenä tähän ilmaisuun kuvataan pukeutumiskoodia Red Carpet -tyyliä mukailevaksi pukujuhlaksi, jossa ei kuitenkaan tarvitse orjallisesti noudattaa virallista iltapukusääntöä. Minun ihanan tavallisen mallinen pikkumustani ei tähän tarkoitukseen kuitenkaan taivu, vaikka kuinka venkslaisi asusteiden kanssa… 

Gaala outfit asukokonaisuus Omakotivalkoinen

Etsiskelin netistä mekkovaihtoehtoja, mutta suurin osa on joko liian nuorekkaita ns. bilemekkoja tai sitten täysin väärän mallisia omalle vartalolleni. Täyspitkät iltapuvut jätin kokonaan pois laskuista, sillä omasta mielestäni ne eivät minun lyhyehköön runkooni sovi ja rehellisyyden nimissä minulla ei ole mitään haluja maksaa pitkästä iltapuvusta useita satasia vain yhden tai muutaman käyttökerran vuoksi. 😀 Onneksi iltapukukelpoista wow-factoria voi luoda lyhyemmälläkin mekolla ja onnistuin löytämään itselleni aivan ihanan mustan Solace Londonin juhlamekon*. 

Gaala outfit asukokonaisuus Omakotivalkoinen

Mekossa on todella kaunis leikkaus ja sen paljastavuus on vielä hyvän maun rajoissa, johtuen polvipituisesta helmastaan. Pokkaa ja rohkeutta kyllä vaaditaan sen kantajalta, sillä nöyristelevä ja häpeilevä asenne ei voi tämän vaatteen kanssa olla. Onneksi on keksitty kaiken maailman vaateteippejä ja muita vippaskonsteja avonaisen decolteen hallintaan. 😀

Kyseinen Lopez Knee Length Dress* -nimeä kantava mekko on kelvannut valkoisena versiona mm. Jennifer Lopezin päälle ja hän näyttää todella upealta siinä. Minun päälläni musta mekko on varmaankin J.Lo:n ja alla olevan vaatemallin välimuoto – minulla on vähemmän ylävarustelua kuin Jenniferillä, mutta enemmän alaosastoa kuin mallilla. 😀

Solace London Lopez Dress Gaala outfit asukokonaisuus Omakotivalkoinen

Onneksi on vielä hyvin aikaa muuttaa mielensä jos käy niin, että Lopez Dress ei olekaan sopivan kokoinen tai tunnen oloni siinä epämukavaksi. Voin postailla teille kuvia mekosta kun se saapuu ja mikäli se on napakymppi, alkaa kultaisen rannekorun etsiminen… 🙂  

Mukavaa maanatai-iltaa kaikille!

Kuvat: Solace London, NBC, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Pukukoodina ”Be WOW”

 1. Moi!<br />
  Näytät varmasti tyrmäävän upealta tilaamassasi mekossa. Myös se pikkumustasi oli juuri hyvä, sillälailla piilotetusti sexy.<br />
  Minä en valitettavasti voi tuollaista mekkoa kantaa, koska rintavarustukseni tekisi siitä liian tyrkyn…<br />
  Odotan kovasti kuvia mekostasi ja muutenkin asukirjoituksia, tyylisi on ihana, vaikka omani onkin erilainen.<br />
  Hauskaa loppuviikkoa!

  1. Kirsi: Toivon ainakin että mekko on päälläni enemmän tyylikäs kuin tyylitön. 😀 Oma varustukseni on keskivertoa ja toivon että mekko istuu päälleni ilman tursuilua. :D<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle myös! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *