Uusi päiväpeitto & tyynyidea

Keväällä riisun kodin kaikesta turhasta ja kesäaika menee nauttiessa vähäeleisestä ja helppohoitoisesta sisustuksesta. Syksyä kohti mentäessä alkaa vuorostaan muhevoittaminen, joka omassa tapauksessani ei tarkoita suoraa tavaramäärän kasvua vaan enemmänkin tekstiilien kanssa säätämistä. Avasin tänään tuotevinkkipostauksessakin esiintyneen Luhdan Pilvi-päiväpeitteen paketistaan ja levitin sen sängylle haukkaamaan happea pakkauksessa olon jäljiltä. Taittoryppyjä on pinnassa vielä, mutta siltikin tämä on totaalisen ihana! 🙂

Tikattu Luhta Pilvi päiväpeitto - Makuuhuoneen sisustusvinkit Omakotivalkoinen
Tikattu Luhta Pilvi päiväpeitto - Makuuhuoneen sisustusvinkit Omakotivalkoinen
Tikattu Luhta Pilvi päiväpeitto - Makuuhuoneen sisustusvinkit Omakotivalkoinen
Tikattu Luhta Pilvi päiväpeitto - Makuuhuoneen sisustusvinkit Omakotivalkoinen
Tikattu Luhta Pilvi päiväpeitto - Makuuhuoneen sisustusvinkit Omakotivalkoinen
Tikattu päiväpeitto - Makuuhuoneen sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Kuva: mydecorative.com

Tässä vielä yksi aivan ihana inspiraatiokuva, jossa tavallista peittoa on hyödynnetty päiväpeitteenä. Tunnelma on kuin hotellissa, ilman mitään turhaa koristeellisuutta. Omassa syys- ja talvisisustuksessani tavoittelen tänä vuonna höyhensaarimaisen muhkeaa kokovalkoisuutta, eikä hittiväriksi noussutta harmaata tulla sittenkään näkemään petauksessani. 🙂

Pellavatyynyt - Makuuhuoneen sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Tyynypuoli on vielä kesän jäljiltä, mutta kipaisen viimeistään viikonlopun aikana hakemassa sisätyynyni varastosta. Tyynynpäällisten suhteen minulla on kaksi ideaa, joko laitan 3-4 tyynyä peräkkäin isoimmasta pienimpään tai sitten teen runsaan tyynypinon sängyn keskustaan useista pienemmistä tyynyistä… 

Sisustustyynyt - Makuuhuoneen sisustusvinkit Omakotivalkoinen
Pellavatyynyt - Makuuhuoneen sisustusvinkit Omakotivalkoinen
blog-image-pillows1.jpg

Kuva: mydecorative.com

Tämän ihanan inspiskuvan saattelemana toivotan kaikille kauniita unia, suunnaten rättiväsyneenä höyhensaarille! 🙂

Huomiseen!16 kommenttia “Uusi päiväpeitto & tyynyidea

  1. Casa23: ♥ ♥ ♥ Vielä kun saan tyynyjä lisättyjä niin siitä tulee kunnon pumpulipallo. 🙂

 1. Ihanan näköinen. <br />
  Minäkin mietin tuota, mutta päädyinkin Elloksen pellavapuuvilla kankaiseen, juuri tuon pinnan takia. Aikaisempi Luhdan polyesteri pintainen nyppyyntyi aika pian, kun siinä oleiltiin päivisin lastenlasten kanssa ja sairadtaessani siinä päivisin pyörin. Mutta kaunis on.

  1. Päivi: Tuo Pilven pinta vaikuttaa melko liukkaalta, vähän kuin mikrokuituiselta alustopilta tai vastaavalta. Toivottavasti se ei ala nukkaantumaan. Pellavapuuvilla on materiaalina aivan ihana, ei siis lainkaan huono valinta! &hearts;

 2. Tuo tunnelmakuvan peitto on super ihana. Mistäköhän löytäisi niin suuren, että se ylettyisi 160cm sängyn reunojen yli reilusti eikä heti ensi silmäyksellä näyttäisi unipeitolta. 220×200 koko on siihen liian pieni.

  1. Tiina: Jokin ulkomainen nettikauppa on varmasti ratkaisuna tähän, sillä esim briteissä queen on jo meidän mitoissa jättikokoinen. :)<br />
   <br />
   Tuolta löydät nimikelistan tuumamitoituksella:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.beddingstyle.com/content/bedding-size-chart.asp&quot; target="_blank">http://www.beddingstyle.com/content/bedding-size-chart.asp</a><br />
   <br />
   Muutat vaan tuumat senteiksi muuntimen kanssa niin saat tarkan tiedon peittojen mitoista. Pussilakana kannattaa myös ostaa peiton kanssa samasta paikasta, mikäli kaipaat pussilakanaa peiton ympärille. 🙂

  1. Jaana: Sinun postaus oli aivan ihana, tykkään todella paljon teidän makuuhuoneesta! &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Minulla ollut tuo päiväpeite nyt puolisen vuotta. Nyppyjä ei ole pintaan tullut, vaikka sen päällä makoillaankin mutta rypyt eivät tahdo silitä 🙂 Itse käytin sitten höyrytystä (kun silitys on kielletty) ja sain &quot;katseenkestävämmän&quot; pinnan peitolle. Mulla vain 120×200 sänky jolla korkeutta tosin 65cm vuodevaatteet päälle, eikä 240×240 kokoinen peite riitä siis hipomaan lattiaan asti, kuten sinulla tuossa kuvassa. Mutta hinta-laatu suhde on peitteessä mielestäni kohdillaan.

  1. Pitää tähän väliin kommentoida ja kysyä, että miten höyrytit? Höyrypesurilla? Tosiaan kun tuo silitys on kielletty niin minuakin kiinnostaa tämä tieto 🙂

  2. Tarja: Ompas se sitten ryppyyntyvää sortimenttia. 😀 Itse meinaan ottaa riskin ja varovasti kokoilla 1-tason silitystä yhteen kulmaan. Toivottavasti kangas ei pala kiinni rautaan. :D<br />
   <br />
   Hinta-laatusuhde on minustakin todella kohdillaan! &hearts;

  3. Jaana: Höyrypesurilla voi höyryttää verhojakin, joten päiväpeitollekin se varmaan sopii. Sellainen käteen sopiva minihöyrytin olisi varmasti hyvä tuohon hommaan, eikä höyrykään olisi liian kuumaa… Itse meinaan kokeilla silittämistä, jos tuo peitto ei enempää oikene. 🙂

 4. Minulla samainen päiväpeitto odottelee käyttöön pääsyä. Ajattelin yhdistää sen kanssa Luhdan siksak -tyynynpäälliset, ne ovat myöskin aivan upeat. Postaus niistä löytyy blogistani, jos haluat käydä kurkkaamassa. 🙂

  1. Marakatti: Siksak-päälliset on ihanat! &hearts; &hearts; kelpaisivat kyllä minullekin. &hearts;

  1. Mysterious M: Kokeile höyryttää höyrypesurilla, älä laita volyymiä ihan täysille ja jos sinulla on lämmönsäätö pesurissasi, niin laita se aluksi varmuuden vuoksi matalammalle lämmölle. Uskoisin että rajoitus silitysraudan käytölle on kuumuus, joka polttaa kankaan pinnan, siksi kannattaa myös höyryn kanssa olla varovainen aluksi ennen kuin tietää miten peitto reagoi kuumaan höyryyn. Olen varma että höyrytys silittää peiton luotisuoraksi ilman ongelmia. 🙂 Tulethan kertomaan millainen on loputulos, kun olet kokeillut! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *