Pesua & puunausta kylpyhuoneessa!

Olen koko aikuisikäni siivonnut kotiani Sinin siivoustuotteilla ja välinearsenaalia onkin kerääntynyt koko kodin puhtaanapitoon. Sinin Joulusiivouskampanjan merkeissä valitsemani tuotetäydennykset olivat tällä kertaa kylpyhuoneeseen ja pyykkihuoltoon painottuvia tarpeita – pesupusseja, silityslaudan päällinen sekä vanhaan jatkovarteeni sopiva pesuharja ja minimela-lattiakuivain. Uusien siivousvälineiden innostamana jynssäsin tänään koko kylpyhuoneen lattiasta kattoon. 🙂

Omakotivalkoinen_8217.jpg

Omakotivalkoinen_Sinituote_Siivous3.jpg

Sinin jynssäri on ollut kylpyhuoneeni luottotuote jo pitkään ja tämä Roosa Nauha -kampanjan väriteeman mukainen kauniin pinkki yksilö on palvellut minua jo yli vuoden päivät. Jämäkällä jynssärillä on maagisia kykyjä saada pahasti pinttyneetkin laattasaumat vitivalkoisiksi ja sen kaareva kärkimuotoilu helpottaa nurkkien ja hanan ympärysten puhdistamista. Melkoinen homma on käydä käsipelillä läpi kaikki kylpyhuoneen seinä- ja lattiasaumat, mutta on se kyllä kaiken hikoilun arvoista kun katselee puhtaita valkoisia laattasaumoja sen jälkeen. 🙂

Omakotivalkoinen_8215.jpg

Omakotivalkoinen_8197.jpg

Omakotivalkoinen_Sinituote_Siivous2.jpg

Saumojen jynssäämisen jälkeen tein seinille ja lattialle nopean peruspesun säädettävään jatkovarteen liitetyllä kotimaisella klassikkotuotteella eli pesuharjalla. Seinät vaikuttivat suhteellisen puhtailta ennen pesua, mutta seiniltä valuva likainen vesi paljasti että se olikin vain silmänlumetta. 🙂 Hyvästit pölylle ja pesuainepinttymille! 😀

Omakotivalkoinen_8232.jpg

Omakotivalkoinen_Sinituote_siivous1.jpg

Lopuksi pintojen kuivaus vanhaan varteen kiinnitetyllä uudella minimela-kuivaimella ja avot! Puhdasta tuli! 🙂

Omakotivalkoinen_8242.jpg

Omakotivalkoinen_8255.jpg

Sauna onkin sopivasti lämpenemässä ja jääkaapissa odottaa yksi huurteinen Pepsi-tölkki, rentouttava ilta alkakoon! 🙂

Letkeää lauantaita kaikille ja huomiseen! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Sinituote, osa tuotteista saatu yhteistyökampanjan kautta)

18 kommenttia “Pesua & puunausta kylpyhuoneessa!

  1. Sari: Saunominen siivousurakan päätteeksi on ihanaa! ♥ ♥ Aurinkoista sunnuntaita! ♥ ♥

  1. Emmi: Käytin koko kylpyhuoneeseen Rainbown sitruunantuoksuista yleispesuainetta laimennettuna, jynssärin kanssa miedommatkin tökötit riittävät. 🙂

  1. Yksi huippu…: saumaharja on myös loistava, mutta sillä ei pääse nurkkiin eikä hanan / putkien ympäristöä putsaamaan ihan niin kätevästi. 🙂

 1. Kohta 2 vuoteen en ole harjaa tai pesusientä käyttänyt kylpyhuoneessa. 2 suihkua, valkoiset isot laatat ja luonnonvalkoiset kiviraidat seinissä ja valkoinen lattia. Myös saumat kaikkialla valkoiset.<br />
  Suihkautan chilit bang suihketta seiniin, hanoihin ja lattialle -huuhtelu noin 1min päästä ja kaikli hohtaa. Saunan lasiovi puhistuu samalla tavalla 🙂

  1. Ninni: Vahvat puhdistusaineet käyvät minulla henkeen ja kalkkisaostumat eivät ole tuolla Chilit Bangilla lähteneet hanan ympäriltä. Saumoistakaan ei tullut sillä niin valkoisia ja puhtaita kuin jynssäämällä harjalla… Tämä on varmasti tapauskohtaista ja riippuu kylppäristä ja sen pinnoista. :)<br />
   <br />
   Käytän siivoamisessa mahdollisimman mietoja pesuaineita, yleensä pesen pinnat ihan tavallisella yleispesuaineella. 🙂

  1. Minna L: Jynssäri on pelastanut monta tilannetta, sillä olen saanut laattasaumasta pois jopa vanhan pinttyneen hiusväritahran jota ehdin pari vuotta katselemaan lattiasaumassa. 🙂 Suosittelen! &hearts;

  1. Karkku: Käytin ihan normaalia yleispesuainetta laimennettuna, Rainbown sitruunantuoksuinen edullinen pesuaine oli nyt käytössäni. Yleensä pesen Tolun koivuntuoksuisessa yleispesuaineella mutta se oli viimeksi kaupasta loppu niin ostin tuon rainbown kokeiluksi tilalle. 🙂

  1. Jonna: Universal Stone on edelleen aktiivisessa käytössä. 🙂 Keittiötä puhdistan sillä viikottain, nahkasohvaa muutaman kuukauden välein ja kylppäriä aina tarvittaessa. 🙂 Nyt minulla oli käytössäni sitruunantuoksuinen yleispesuaine, jolla puhdistin pinnat. Viime kerralla siivosin Universalilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *