Muodollisesti pätevä talouspaperiteline!

Aika Designilta tilaamani Veto-talouspaperiteline saapui perjantaina ja lupasin postailla siitä teille heti ensi tilassa. Tuote- ja muistikuvan perusteella minulle oli syntynyt mielikuva mattapintaisesta jauhemaalatusta teräksestä, kuten esimerkiksi By Lassen Kubus -sarjan karkeahkoa tai Hay Tray -pöytien sileää mattaista maalipintaa muituttava viimeistely, mutta yllärinä paketista paljastuikin kiiltäväpintainen Veto-teline. Ihanan näköinen tuo on kiiltävänäkin, mutta mattaisena olisin tykännyt siitä vielä enemmän. ♥

Aika Design talouspaperiteline valkoinen - tyylikäs valinta keittiöön
Aika Design talouspaperiteline valkoinen - tyylikäs valinta keittiöön
Aika Design talouspaperiteline valkoinen - tyylikäs valinta keittiöön

Veto-telineen valkoinen sävy ei ole tuotekuvastaan poiketen puhtaanvalkoinen, vaan enemmänkin Iittalan Teema-astiasarjaa vastaava aavistuksen lämpimään taittava. Sen pohjassa on pehmeä vaahtomuovimainen pehmuste, joka suojaa pyötätasoa naarmuuntumiselta sekä pitää telineen tiukasti paikoillaan. 

Aika Design talouspaperiteline valkoinen - tyylikäs valinta keittiöön
Aika Design talouspaperiteline valkoinen - tyylikäs valinta keittiöön

Talouspaperirulla asetetaan Veto-telineen sisään niin että rullan pyörimissuunta on vastapäivään. Paperin reuna syötetään ulos viistosti kulkevasta aukosta, josta on helppo napata arkkeja tarpeen mukaan vasemmalle suunnatulla repäisyliikkeellä, joka katkaisee paperin katkosaumastaan. 

Aika Design talouspaperiteline valkoinen - tyylikäs valinta keittiöön

Veto-teline löysi heti paikkansa keittiön tasolta ja helpottaa ruoanlaiton yhteydessä tapahtuvaa siivoilua, kun ei kostein sormin tarvitse enää availla siivouslaatikon ovea päästäkseen käsiksi siellä majailevaan talouspaperirullaan. 🙂

Aika Design talouspaperiteline valkoinen - tyylikäs valinta keittiöön
Aika Design talouspaperiteline valkoinen - tyylikäs valinta keittiöön

Yllätyksenä tulleesta Teema-astiastomaisesta lasitettua keramiikkaa muistuttavasta pinnastaan huolimatta Veto on talouspaperitelineiden aatelia! Tykkään!

Mukavaa ja leppoisaa sunnuntaita kaikille!


14 kommenttia “Muodollisesti pätevä talouspaperiteline!

 1. Toimiiko tuo oikeasti, että saat yhdellä kädellä paperin telineestä? <br />
  Oon tässä viime aikoina heitellyt ärräpäitä, kun olen yrittänyt tavallisesta telineestä yhdellä kädellä saada paperia. No eihän se onnistu millään.<br />
  Toki tuollakin on minulle liikaa hintaa, mutta jos jostain halvempi köytyis.<br />
  <br />
  Sitten tuli mieleen, että kun sulla kaikki on hintavaa. Niin ootko ikinä rikkonut mitään, mikä on ottanut enemmän kuin aivoon, ja painanut mieltä pidemmän aikaa?<br />
  <br />
  Mulle riitti kalliimpien astioiden hankkiminen, kun särin Iittalan sellaisen mukin, mitä ei enää saa. Ja mulla sarja niitä(siis tietty väri). Kyllä otti aivoon pidemmän aikaa, ja ottaa vieläkin. Joo, ja ihkauuden toisen merkin mukin, mitä en ollut aiemmin raaskinut ostaa. Juu, ei mitään särkyvää ja kallista tämän eukon kouriin.

  1. Minsku: Ainakin näin ensi alkuun on irronnut paperiarkki yhdellä repäisyllä, sellaisella nopealla liikkeellä vasemmalle. 🙂 En tiedä vielä miten rulla reagoi repäisyyn siinä vaiheessa kun se on lopuillaan ja kooltaan pienempi… jos vaan muistan niin tulen tähän jatkoksi kommentoimaan kun rulla on finito. :)<br />
   <br />
   Olen rikkonut joitakin tavaroita ja kyllähän se aina harmittaa. Design with Light-lyhdyn kolautin sitä putsatessani ja yläosasta lohkesi pala irti. 🙁 Kaksi Design Lettersin aakkosmukia olen myös rikkonut, ii meni ihan tuusannuusaksi ja B:ssä on lohkeama mutten ole raaskinut sitä heittää pois. Lisäksi olen onnistunut rikkomaan kaksi Teema-kulhoa, molemmat eri aikaan ja ne hajosivat kumpikin nätisti tasan kahtia kuin olisi samurailla huitastu. 😀 Jotain muutakin olen varmasti rikkonut, mutta se mitä ei enää muista ei haittaa. :D<br />
   <br />
   Harvinaisuuksien rikkominen on varmasti todella surullista, niitä kun ei rahalla saa korvattua, toiisn kuin Iittalan Teema-sarjan perusastiaston osat tai reilun kympin aakkomukin. 🙁 Meillä tavara on kuitenkin käyttöön hankittu joten en ota stressiä niiden hajoamisesta sen ihmeemmin. Onhan se kyllä aina tietysti kurjaa kun jokin menee rikki oman huolimattomuuden takia. 🙁

  1. on kätevää, kun säilyttää keittiöliinaa keittiökaapin (tai meilläkin laatikon) ulkopuolella ja voi siihen hiukan pahimpia kosteuksia pyyhkiä käsistä ennenkuin vaikka ottaa sitä talouspaperia tai availee keittiön laatikoita/kaappeja ja ottaa astioita tai ruokatarvikkeita esiin jne.

  2. keittiöpyyhe: Tuo on kyllä totta. 🙂 En halua laittaa seiniin koukkuja tai reikiä, joten en saa keittiöpyyhettä ripustettua mihinkään kätevästi. 🙂 Hyvin helposti se kyllä tuolta laatikostakin käteen on ottaa, ja ainka usein pyyhin talouspaperilla kädet, jonka jälkeen käytän saman paperin tason tai/ja altaankin pyyhkimiseen 🙂

 2. Mitäääääh kiiltävä?! O_O Oon myös ollut ihan siinä uskossa että Veto on juuri sellainen puhtaan valkoinen mattapintainen teline. Nyt kun noita tuotekuvia katsoo tarkemmin, niin taitaapa toi sielläkin näyttää kiiltävältä ja musta puolestaan sellaiselta &quot;glittermattaiselta&quot;, nimikin on metallic black… Taitaa jäädä ostamatta 🙁 Tai kai tollaisen voisi maalilla sutaista mattaiseksi ja oikean sävyiseksi…

  1. M: Minullakin oli vahva mielikuva mattaisemmasta telineestä, mutta eipä tuo kiiltopintainen ole yhtään hullumpi. 🙂 Se on oikeastaan aika nätti, sopii hyvin keittiöön. :)<br />
   <br />
   Musta näyttää tuotekuvassa helmiäispintaiselta mutta taitaa olla ihan mattainen se… en kyllä mene varmaksi vannomaan. 😀

 3. Kiitos tästä vinkistä! Täällä törmäsin tähän vetoon ja nyt se pönöttää keittiössä. Olen seurannut blogiasi jonkun aikaa, ja vaikka oma kotini näyttää kaikkea muuta kuin tuolta sinun kodiltasi, tätä on ollut hauska seurata. Yhteistä meillä on tuo veto ja puinen apina, mutta silti käyn aina silloin tällöin kurkkaamassa tänne. Itse sain vuokrakämpissä asuttuani kyllikseni valkoisista seinistä, joten tuo terranpunainen näyttää edelleen ihanalta 10 vuoden jälkeenkin! Ehkä se erilaisuus kiehtookin…

  1. Laura: minusta olisi joskus kiva kokeilla maalata seinä tai pari jollakin minun tyylistäni täysin poikkeavalla värillä, kuten murretulla punaisella. 🙂 tein taannoin postauksenkin jossa kokeilin Tikkurilan maalikonetta muuttaen olohuoneen seinän mm punaiseksi. 🙂 tälläisillä ideoilla on kiva leikitellä aina välillä, vaikka pysynkin valkoisessa lopulta. 🙂

 4. Hei! Kysyisin onko sinulla edelleen tämä Aika veto talouspaperiteline? Haluaisin tietää, onko kestänyt aikaa (kellastuuko) ja oletko tykännyt vai vaihtanut jo erilaiseen telineeseen?

  1. Anna: ei ole enää, luovuin kokonaan talouspaperitelineen käytöstä ja siirsin rullat keittiön pieneen vetolaatikkoon pois näkyviltä. 🙂 Tuo Veto on kyllä edelleen ihan ykkönen, paras kaikista joita olen koskaan nähnyt. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *