Kurssi kohti Kaapelin Kirppistä!

Vartin kuluttua otan kurssin kohti Kaapelitehdasta ja Kaapelin Kirppistä, missä myyntipöytä valmiina jo odotteleekin kirppistavaroitani. 🙂 Myyntiin on tulossa pääasiassa tytön pieneksi jääneitä vaatteita, muutamia sisustusjuttuja sekä  leffoja, joista olen tähän asti tunnesyihin vedoten pitänyt kynsin ja hampain kiinni. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-04-04%20koht

Tulkaahan siis kaikki kirppistelemään ja tekemään edullisia löytöjä toisen kerroksen parvella sijaitsevalle bloggaajakirppikselle! Mukana menossa ovat Moumou -blogin Iina, Searchin for lthe LBD:n Heidi, Sharon, Mungolifen Anna, sekä Stylistin Blogi! ♥

Kaapelin Kirppis

Merikaapelihalli, Kaapelitehdas.
Tallberginkatu 1, M2-ovi, 00180 Ruoholahti, Helsinki 

Avoinna klo 12-17

Noin 5 minuutin kävely Ruoholahden metroasemalta.
Katso tarkemmat tulo-ohjeet ja sisäänkäyntien sijainti: http://www.kaapelitehdas.fi/yhteystiedot#430-sijainti

Kirppispäivityksiä on tulossa pitkin päivää blogin Facebook-sivuille, mikäli vain suinkin ehdin haukkaamaan happea ja näpytellä puhelinta. Eilen oli ilmeisesti ollut hirmuinen sutina ja päivitysten perusteella bloggaajapuolen myyntipöydät olivat tyhjentyneet alle kahteen tuntiin, hurjaa menoa! 🙂 Saa nähdä millainen päivä on tänään luvassa, tulkaahan moikkaamaan! 🙂

Mukavaa päivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *