Rum21 – ihanuuksia alekoodilla!

Kaupallinen yhteistyö: Rum21

Skandinaaviseen designiin ja sisustustuotteisiin keskittyvä verkkokauppa Rum21 on kuulunut vakkarikauppoihini jo vuosia, ja sieltä olen ostanut monia blogissakin nähtyjä tuotteita Gantin tähtitekstiileistä piensisustuksen aarteisiini. Ilahduin kovasti heidän valitessaan minut ja blogini yhteistyökumppanikseen, ja tämän tiimoilta luvassa onkin paljon kivoja juttuja. ♥ Ensimmäisenä esittelen teille kaksi upeaa skandinaavista tuotemerkkiä… ja omat suosikkini, hypätkäähän kyytiin! 🙂

Kähler Omaggio maljakko mustavalkoinen - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Kähler – Tanskalaista keramiikkaa jo vuodesta 1839

Maailmanlaajuisesti tunnettu tanskalainen keramiikkavalmistaja Kähler perustettiin vuonna 1839 Herman J.Kählerin toimesta. Hän koulutti keraamikoita käyttäen vanhoja traditioita ja tuli tunneksi erityisesti kamiinatuotannoistaan. Yritys nostaa esiin tanskalaisten parhaat perinteet nykypäivään modernisoituna – kaunis, raidallinen Omaggio -vaasi on yksi heidän taidonnäytteistään.

Kähler Omaggio maljakko mustavalkoinen - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Kähler Omaggio maljakko mustavalkoinen - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Raidallinen maljakko Kähler Omaggio

Kurvikkaasti muotoilu Stillebenin suunnittelema minimalistinen Omaggio tuo sisustukseen modernin ja graafisen ilmeen kauniilla käsinmaalatulla raidoituksellaan. Käsinvalmistetut vaasit ovat tekijänsä näköisiä, eläväisiä ja keskenään hieman erilaisia. Oman L-kokoisen Omaggion korkeus on 30cm ja sen halkaisija 19,5cm. Yksinkertaisen kauniiseen vaasiin sopii niin luonnosta poimitut kukat ja oksat, kuin ylväät kukkakimput ja pääsiäisen värikkäät vitsatkin.

Kähler Omaggio maljakko mustavalkoinen - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Kristina Stark design Botan maljakko mustavalkoinen - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Design Kristina Stark – Uuden ajan muotoilua

Uudempaa designia edustaa ruotsalaisen muotoilijan Kristina Starkin omaa nimeään kantava Design Kristina Stark -tuotemerkki. Kristina itse kertoo, että hänen intohimonaan on luoda arkipäivään sopivia tuotteita, joita ihmiset käyttävät usein ja mielellään. Hän etsii yksinkertaisuutta ja pyrkii tuotteidensa suunnittelussa mielenkiintoisella tavalla pelkistettyyn muotoiluun. Klassikoksikin nimetty Botan-maljakko on hänen parhaimpia töitään. 

Kristina Stark design Botan maljakko mustavalkoinen - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Upea suppilomainen Botan maljakko

Lasitetusta keramiikasta valmistetussa Botan-maljakossa kiteytyy oman sisustustyylini kaikki elementit – selkeys, tasapainoisuus, veikeys, ajattomuus ja minimalistisuus. Sen muotokieli on sopivassa suhteessa yksinkertainen ja erilaisen persoonallinen. Botan-maljakkoa on saatava kahta kokoa, joista molempia voi hyödyntää sekä maljakkona että kynttilänjalkana (testasin itse että kynttilä mahtuu suuaukoon). 

Alekoodi Rum21 Omakotivalkoinen sisustusblogi

Rum21 alennuskoodi lukijoilleni

Room21:sen yli 10 000 tuotteen laajasta valikoimasta löydät sisustuksen parhaimmiston – ajattomat klassikot sekä uuden muotokauden nousevat tähdet. Lukijani saavat 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista alekoodilla OMAKOTIVALKOINEN. Tutustu myös Room21 -kevätalen suureen designtarjontaan TÄÄLLÄ!

Aurinkoista helatorstaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

13 kommenttia “Rum21 – ihanuuksia alekoodilla!

  1. Mielestäni tuossa "alttarilla" on liikaa tavaraa. Näyttää vähän siltä, että olisi asuntoon muutto kesken ja tuohon on kasattu laatikoista purettua piensisustustavaraa odottamaan aduntoon sijoittelua. Ottaisin 2/3 pois.

    1. sisustusalttari: Pitkään mentiin vain muutamalla esineellä ja minusta on mukavaa kokeilla välillä hieman runsaampaa kokoonpanoa. 🙂

  2. Tuo Kählerin mustavalkoisen ruukun valkoinen taitaa olla hieman luonnonvalkoinen..? Nyt täytyy kyllä sanoa että tuo ruukku ei oikein mielestäni istu muuten kauniiseen kotiisi..toivottavasti ruukku on yhteistyökumppanisi valitsema eikä sinun.

    1. jiinni: Vaasin valkoinen on aika lailla identtinen Iittalan Teema-astiaston valkoisen sävyn kanssa, eli se ei ole ihan vitivalkoinen. Tason päällä oleva lasilevy saa Omaggion lämpimään taittavan sävyn korustumaan, mutta omasta mielestäni se ei näytä pahalta. Vastaavanlainen sävyero on nähtävillä myös ruokapöydän, ruokailutuolien ja astioiden välillä, astioiden ollessa samalla tavoin kermaisempia. Pienissä pinnoissa eroavaisuus ei haittaa itseäni. 🙂

  3. Oon pitkään ihmetellyt miten teilä on noin pieni televisio ja kauhean ylös sijoitettu. Tietenkään se ei ole mikään varsinainen sisustuselementti, mutta isompaa olisi varmaan helpompi katsoa niska suorassa ja se näyttäisi sopusuhtaisemmalta kun ympärille ei jäisi niin hirveästi tyhjää.

    1. Kellertäväinen: Meidän 40" televisio ei ole meidän mielestä pieni, se on istumaetäisyyteen juuri oikean kokoinen ja katsontakulmakin on suorassa, ei yläviistossa. 🙂 Television ympärillä on tyhjää tilaa ihan tarkoituksella, tv kun on oma elementtinsä. Omasta mielestäni olisi hassua jos television ympärillä olisi "roipetta", samaan tapaan jos taulun ympärystä olisi täytetty jollakin. Makuja on tietysti monia ja jokainen saa omassa kodissaan sisustustaa mielensä mukaan. Olisi kiva juttu jos sinulla olisi joskus jotakin hyvääkin sanottavaa, etkä aina tarttuisi epärelevantteihin asioihin.

  4. Ai ihanaa, nyt minäkin aion tilata yli vuoden haaveilun jälkeen oman omaggioni ja saan sen vieläpä halvemmalla kuin osasin toivoakaan ♥

  5. Muistan, että suhtauduit astiavalinnassasi yltiöpäisen tarkasti oikeaan valkoisen sävyyn. Monet astiat hylkäsit liian kermaisina. Nyt minun silmääni tuo maljakko näyttää todella kermaiselta, eikä istu valkoiseen kotiisi.

    1. Päivi: Pähkäilin silloin pitkään eri astiasarjojen kanssa ja vertailin sävyjä toisiinsa, Iittalan Teema, Arabian Koko sekä Marimekon astiat ovat kaikki kermaisempaa sävyä kuin esimerkiksi Villeroy & Bochin New Wave -sarja, jota minulla myös siihen aikaan oli. Ongelmana oli lähinnä erilaisten valkoisten astioiden yhdistäminen samaan ruokapöytään ja sen vuoksi myinkin New Wavet loputa pois. Omaggion kermaisuutta korostaa vieressä olevien taulukehysten hieman sinertävä lasi, mutta minua se ei häiritse, maljakko on todella upea. ♥

    1. Büchner: On ihan selvästi samaa muotoa molemmissa, Botan on ikäänkuin ylösalaisin oleva suppilo. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *