Eglo Led Fornes riippuvalaisin saarekkeen päällä!

Saarekkeen päälle asennettavan valaisimen kanssa pähkääminen alkoi saamaan jo ikuisuusprojektin enteitä, mutta onnekseni apuun riensi Suomen suurimmasta valaisinvalikoimastaan tunnettu Laatuvalaisin. Jo pelkästään riippuvalaisin -kategoriasta löytyi yli 900 erilaista vaihtoehtoa, joista omaa silmääni miellytti parisenkymmentä valkoista valaisinta. Viikon päivät asian kanssa painittuani päädyin valitsemaan meille huomaamattomien vaijereiden varassa roikkuvan valkoisen Eglo Led Fornes -riippuvalaisimen, joka osoittautui nappivalinnaksi. 🙂

Omakotivalkoinen_4150990.jpg

Omakotivalkoinen_4158990.jpg

Omakotivalkoinen_EgloFornesWhite.jpg

Eglo -valaisinten valmistaja Eglo Leuchten on tirolilainen perheyritys, joka on kasvanut maailmanlaajuiseksi viime vuosien aikana. Yrityksen rikkautena toimii kansainvälisyys ja monikulttuurisuus, jonka ansiosta tuotevalikoima on luova sekä innovatiivinen. Eglo Fornes Led -riippuvalaisimen trendikäs muoto ohenee reunoille ja aukeaa keskellä. Valaisin on leveydeltään 97cm ja syvyydeltään 8,5cm, ja sen neljä kirkasta led-valonlähdettä varmistavat riittävän valotehon pitkillekin pöytäaloille. Fornes -mallin riippuvalaisinta on saatavana useassa eri värissä, joista mielenkiintoisimmat variaatiot ovat ehdottomasti maskuliininen harjattu teräs sekä rustiikkisen patinoitunut puu.

Omakotivalkoinen_4184990.jpg

Omakotivalkoinen_773627782.jpg

Omakotivalkoinen_4151990.jpg

Omakotivalkoinen_9927921.jpg

Valaisimen valonlähteiden värilämpötila on 3000K (Kelvin), joka vastaa noin 500W halogeenia. Valonsävy on hyvin neutraali ja sopii hienosti yhteen keittiön ja eteisen kattoon upotettujen led-spottien kanssa. Myös valoteho ansaitsee kehuja, lampunvalossa näkee lukea yöaikaan jopa olohuoneen perimmäisessäkin nurkassa. ♥

Omakotivalkoinen_4161990.jpg

Omakotivalkoinen_4166330.jpg

Omakotivalkoinen_9987826.jpg

Omakotivalkoinen_4155990.jpg

Alekoodilla EGLO201505 saat 20% alennuksen kaikista Laatuvalaisimen valikoimissa olevista Eglon valaisimista. Alennus on voimassa 31.5.2015 saakka. Monipuoliseen Eglo -valaisinvalikoimaan voit käydä tutustumassa Laatuvalaisimen verkkokaupassa!

Mitäs tykkäätte uudesta valaisimesta! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Laatuvalaisin.fi)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

17 kommenttia “Eglo Led Fornes riippuvalaisin saarekkeen päällä!

 1. Kaunis valaisin,mutta jotenkin pienen oloinen,näin kuvissa ainakin.Sopisi hienosti kaksi valaisinta tai isompi,näyttävämpi pyöreä.Minua häiritsee,kun katkaisee ikkunan:)Sopii minimalistiseen tyyliisi.Luonnossa varmaan näyttävämpi ja valaisee varmaan tason tehokkaasti.

  1. Nanna: Halusin valaisimen olevan mahdollisimman huomaamaton ja ns. hengettömän kevyt, jotta taustaseinä ja minimalistisen yläkaapittoman keittiön idea ei olohuoneesta katsottuna mene "tukkoon". Valaisin on vähäeleinen, mutta silti mielenkiintoisesti muotoiltu yksityiskohta, olen itse todella tyytyväinen valintaani. ♥

  2. Olen Nannan kanssa samaa mieltä, että mittasuhteiltaan väärän kokoinen valaisin. Varsinkin kun saareke on niin iso. Tila on muutenkin kokonaan avoin, niin nyt roikkuu katosta todella paljon ns. pieniä juttuja, 4 valaisinta ja keinu. Mielestäni olohuoneen valaisimetkin ovat liian pienet, samoin käsikranaatti isohkon pöydän päällä.

 2. Mielenkiintoinen, moderni ja vähäeleinen valaisin. Mittasuhteiltaan vaan ihan väärän kokoinen mun mielestä. Voisitko/ pystyisitkö kokeilemaan olohuoneen Artekeja saarekkeen ympärille ja Egloa vaikka ruokapöydän ylle? Ihan vain, että näkis, miltä se näyttää?

  1. Hanna: Valaisin oli hieman hankala saada kattoon elementtisauman vieressä kulkevat teräslevyn vuoksi, joten en lähde irroittelemaan sitä. 🙂 Itse tykkään Artekin valaisimista sekä olohuoneessa että ruokapöydän päällä, vaikka varmasti olisi täydellisempiäkin vaihtoehtoja olemassa. Haluan valaisinten olevan huomaamattomia ja plafondeja karttavana koen että riippuvalaisimeni ovat erittäin hyvä valinta omaan tarkoitukseeni. 🙂 Kiitos kuitenkin mielipiteesi ja ehdotuksesi jakamisesta, ihan hyvä on välillä tarkastella asioita ulkopuolisen näkökulmasta ja siinä te lukijat olette korvaamattoman arvokkaita. 🙂

 3. Hei Miia<br />
  Mielestäni valaisin on aivan ihana. Miten oletkin onnistunut löytämään tyyliisi noin hyvin sopivan. Olen myös pienten valaisimien ystävä ja ne suurethan ovat jo so last season.<br />
  T. Raili

  1. Raili: Ison saarekkeen (syvyys 88cm) päällä suuretkin valaisimet näyttävät pienehköiltä, joten halusin hypätä suoraan ns. &quot;hengettömien&quot; valaisinten maailmaan. 🙂 Melkein kaikki omat suosikkini löytyivät Eglon valikoimasta, heillä on paljon tämän Fornesin kaltaisia ilmassa leijuvan näköisiä pitkulaisia riippuvalaisimia. &hearts;

 4. Minusta tämä valaisin sopii kuin nenä päähän saarekkeen päälle. Samoin käsikranaattihan on livenä suhteellisen kookas joten varmasti sopii ruokapöydän päälle oikein hyvin.<br />
  <br />
  Ja edelleen pitää ihastella taustalla näkyvää Mademoisellea, meillekin tuli juuri sellainen kotiin mustana! &hearts;

  1. Johanna: Valaisin on minustakin juuri oikeanlainen. 🙂 Oih, mademoiselle on maailman kauneimpia tuoleja, mustana se on erityisen näyttävä! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Tagatha: Pahoittelut että vastaukseni on jäänyt uupumaan. &hearts; Kiitokset, olen samaa mieltä kanssasi valaisimen ilmavuudesta. 🙂

 5. Minusta saarekkeen valaisin on kyllä just nappivalinta. Ekasta kuvasta miun piti kyllä pidempään katsella, että missähän se valaisin on :D<br />
  Mutta erittäin hyvä, ellei täydellinen valinta 🙂

  1. Minsku: Pahoittelut että vastaukseni jäi puuttumaan. &hearts;<br />
   <br />
   Ihan totta, hetken aikaa saa tuijottaa ja etsiä lamppua kuvasta. 🙂 Olen ollut todella tyytyväinen tähän valintaan ja minustakin valaisin on nappivalinta. &hearts;

 6. Muuttopuuhien lomassa eksyin taas sinun blogiisi. 🙂 <br />
  Olisin kiinnostunut nuista saarekkeen tuoleista, mitäköhän merkkiä sattuvat olemaan? Ihanan ilmavan näköiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *