Koziol Bottichelli -muovivati & valkoiset muurikellot!

Siskontytön lakkiaisia ja viinipullojen jäähdytystä varten ostamani Koziolin L-kokoinen Bottichelli -muovivati pääsikin käyttöön jo nyt, vaikkakin hieman toisenlaiseen kuin alunperin olikaan tarkoitus. 🙂 Istutin siihen nimittäin 5kpl valkoisia muurikelloja ja herranpieksut miten täydellinen se on kukkaruukkuna. ♥ 

Omakotivalkoinen_43027787.jpg

Omakotivalkoinen_430888788.jpg

Omakotivalkoinen_43058778.jpg

Omakotivalkoinen_43108828.jpg

Omakotivalkoinen_43048789.jpg

Omakotivalkoinen_4307774884.jpg

Viinien jäähdytys hoituu lauantain juhlissa yhtä kokoa suuremmassa Bottichellissa (XL), jonka onneksi menin ostamaan samalla kertaa kuin tämän tiskivadiksi ristityn L-kokoisenkin. Sitä en kuitenkaan vielä tiedä millaiseen käyttöön XL-vati jää juhlien jälkeen, istutanko siihenkin kukkia vai otanko sen pyykkikoriksi kylpyhuoneeseen. Minusta tuli Bottichelli-fani kertalaakista, näitä edullisia, säänkestäviä ja monikäyttöisiä muovivateja / -koreja pitää ehdottomasti ostaa pari kipaletta pienemmässä S ja M koossakin. 🙂

Kukkivaista tiistaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

8 kommenttia “Koziol Bottichelli -muovivati & valkoiset muurikellot!

 1. Ihanat kyllä nuo valkoiset muurikellot. Sulla ei nyt vissiin olekkaan parvekkeella sitä valkoista nurmimattoa minkä ostit viime kesäksi.

  1. Hilima: Valkoinen iso nurmimatto koostui kolmesta pienemmästä 100x200cm kokoisesta matosta, joista yksi näpistettiin maton tamppaustelineeltä. 🙁 Uuden maton ostamisen sijaan ostin suoraan uudet lattiaritilät, sillä vanhoista tuli tikkuja ja olisivat muutenkin joutaneet vaihtoon. Ensi keväänä on ehkä uuden maton aika, nyt haluan nauttia sileästä lattiapinnasta josta ei tule tikkuja takapuoleen. 😀

 2. Kiitos ihana mahtavasta vinkistä! ♥ Ihan pokkana törkeästi kopioin ideasi ja laitoin juuri muutaman erikokoisen mustan vadin tilaukseen! 🙂 Olen etsinyt jotain erilaista istutusastiaa tulevaan ruukkupuutarhaani ja tässä se vastaus oli! Vadit tulevat olemaan täysin säiden armolla, nämähän ovat siihen kuin nenä päähän. Valkoisia kukkia minäkin olen laittamassa, vaikka pidän kyllä tosi paljon vaaleanpunaisista/pinkeistä/liloista kukista. Katsotaan mihin päädytään! Tuliko nuo muuten nopeasti? Netin mukaan toimitusaika 3-5 päivää, joten ensi viikkoon menee…?

  1. Heidi: Bottichellin vadit ovat ihan supereita, niitä voi talvella hyödyntää sisätiloissakin esim pyykki- tai lehtikoreina, toisin kuin perinteisiä isoja kukkaruukkuja. 🙂 Pinkit kukat mustassa vadissa kuullostaa aivan ihanalta. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Paketti tuli todella nopeasti, lähti matkaan tilauksen tekoa seuraavana päivänä ja saapui pari päivää myöhemmin. Jos hyvin käy, saat postin noutolapun jo huomenna, mutta varmaankin viimeistään maanantaina. 🙂

 3. Jollet porannut reikiä pohjaan, on vaarana että juuret mädäntyy liikaan veteen. Umpimuoviin ei siksi saisi ikinä istuttaa mitään.

  1. Anonyymi: En ole poraillut reikiä. Parvekkeella ei valuvan veden kanssa voi oikein lutrailla muutenkaan, joten kastelu hoituu samalla tavalla kuin sisäkukkasillakin, vettä sopivasti muttei liikaa. 🙂

 4. Nyt täytyy tuhannesti kiittää ihanasta tuotevinkkauksesta sekä olla törkeä sekä lähteä kopioimaan ideaa kesänjuhlia varten juomien jäähdyttäjään 😀 ja juhlien jälkeen uskon että tuolle löytyy muutakin käyttöä 🙂 lapsien lelut, lehdet jne jos vadin koko vain antaa periksi :)<br />
  Aivan upean näköinen tuo muovivati ♥

 5. Hei!<br />
  Onpa kivannäköinen istutus. Voisin itsekin apinoida, jos olisi vapaana sopiva paikka sille. Kantoaukoista olisi kyllä helppo siirrellä eikä muoviastia haittaa yhtään, kun pitää kastelun kohtuullisena. Kuka nyt haluaisi kasteluvesien likaavan ritilöitä tai kiveyksiä. <br />
  Onnistuneita juhlia teille…<br />
  t. raili

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *