Syysmalliston lanseeraustilaisuus by Ellos

Yhteistyössä: Ellos

Piipahdin Elloksen syysmalliston lanseeraustilaisuudessa kurkkaamassa minkälainen väripaletti muodin ja sisustuksen trendeissä tulevana talvikautena nähdään. Luvassa on paljon mustaa, jota maustetaan murretulla maastonvihreällä ja rusehtavan burgundisella punaisella. Myös tummanharmaa ja kamelinruskea ovat in…

Syysmalliston lanseeraustilaisuus by Ellos
Syysmalliston lanseeraustilaisuus by Ellos

Juhlakenkien osalta suippo kärki tekee comebackin ja kengät ovat aiempia vuosia koristeellisempia. Erilaiset keinoturkikset ja viitat olivat näyttävä osa Elloksen kattausta ja katu-uskottava pukeutuu kerroksellisesti juhlavia ja arkisia vaatekappaleita toisiinsa yhdistellen.

Syysmalliston lanseeraustilaisuus by Ellos
Syysmalliston lanseeraustilaisuus by Ellos

Sisustuspuoli oli lanseeraustilaisuudessa esillä tällä kertaa vain pienesti ja pääpaino oli pukeutumisessa. Sisustuksessa pehmeän rouhea bohomaisuus jatkaa levittäytymistään, ja kultaiset ja kupariset metallisävyt ovat selvästi syrjäyttäneet teräksen ja hopeiset vivahteet.

Vaaleanruskea ja beige nostaa päätään ja veikkaan, että pitkään pinnalla olleet harmaansävyt väistyvät hiljalleen antaen tilaa lämpimämmille luonnonsävyille.

Elloksen lanseeraustilaisuuden tarjoiluista vastasi ravintola Faro. Kiwiä, avokadoa, minttua ja jogurttia sisältävä smoothie vei kielen mennessään. Häpeän myöntää, mutta join näitä kolme ja haluan yrittää valmistaa tätä herkkua itse kotona. 😀

Nyt nautitaan kuitenkin kesäkaudesta ja helteestä, ja laitetaan syksyn ajattelu pauselle vielä toviksi…

Inspiroivaa kesäpäivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *