Hobby Hall @ Habitare 2015!

Kaupallinen yhteistyö: Habitare 2015 / Suomen Messut

Hobby Hall oli näyttävästi esillä Habitare -messuilla ja tykästyin heidän uuteen tuotevalikoimaansa. Mallistossa on hentoisia viitteitä 60-70-luvun sisustustyyleihin sekä kuoseihin, jotka ovat tänä syksynä erityisen trendikkäitä. Kodikkuus, tummilla sävyillä luotu tunnelmallisuus ja pesämäisyys olivat Hobbarin messupisteen valtteja…

Habitare 2015 Hobby Hall - Sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Hobby Hall - Sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen

Ihastuin kovasti näihin ruukkuihin, joista oli tehty kaunis kolmitasoinen viherkasviasetelma. Korkein ruukuista taitaa olla jonkinlainen maljakko, ihana idea laittaa siihen tuollainen rönsyilevä viherkasvi. ♥

Habitare 2015 Hobby Hall - Sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Hobby Hall - Sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen

Makuuhuoneen värimaailma on ihanan pehmeä voimakkaasta petroolista huolimatta. Värisävyt eivät ole henkilökohtaisia suosikkejani, mutta kokonaisuutena makuuhuone on harmoninen ja kaunis. ♥ Varavuoteeksi muuntautuva nojatuoli on myös kiva, vaaleanharmaana tai valkoisena se sulattaisi sydämeni heti. 🙂

Habitare 2015 Hobby Hall - Sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Hobby Hall - Sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen

Tilassa on yhdistelty todella onnistuneesti erilaisia materiaaleja ja kuoseja, tuotevalikoima on selvästi parantunut ja vastaa paremmin meidän suomalaisten sisustustarpeita kuin aikaisemmin. Olin erittäin iloisesti yllättynyt Hobby Hallin myönteisestä kehityksestä ja toivon että sama linja jatkuu tulevaisuudessakin. 🙂

Illalla tulossa piensisustuspuolen postausta, jossa avaan hieman tulevia sisustusmuutoksia mm. olohuoneen osalta. Palaillaan siis asiaan iltakasin aikoihin!

Edit: Vauhdikas viikko vaati veronsa ja olen totaalisen väsähtänyt. 🙂 Teen illaksi lupaamani postauksen valmiiksi vasta aamulla, nyt on pakko suunnata kohti höyhensaaria… Ihanaa iltaa & hyvää yötä! 


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *