Kokemukseni kotisiivouksesta!

Nuorempana olen ollut hirmuinen sottapytty ja varsinkin vaatteeni olivat aina hujanhajan pitkin asuntoa. Aikuisiällä olen oppinut rakastamaan siistiä kotia sekä siivoamista, yhden kesän siivosin jopa työkseni. 🙂 Minulle tarjoutui Tasokodin kautta mahdollisuus päästä kokemaan kotisiivous toiseltakin puolen pelikorttia eli asiakkaan näkökulmasta, ja ilmoitinkin heti innoissani olevani mukana kampanjassa… 

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9836_

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9631.

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9608.

Kotisiivouksen toteuttaminen vaatii asiakkaan ja siivoojan saumatonta yhteistyötä ja keskinäistä hyvää ymmärrystä, jotta lopputulos on onnistunut. Jokainen koti on yksilöllinen ja edellyttää siivoojalta ymmärrystä asiakkaalle tärkeiden ja ensisijaisten tarpeiden täyttämisestä. Omaan kotiin ja sen puhtaanapitoon liittyy paljon tärkeitä arvoja sekä tunteita, sitä tulee kohdella hellästi, huolellisesti ja kunnioittavasti. Kun kotisiivous on hoidettu ammattilaisten toimesta laadukkaasti, on itsellä enemmän aikaa keskittyä muihin asioihin. Siistissä kodissa viihdytään, siisteydestä nautitaan ja arkikin rullaa rennommin eteenpäin ilman kasaantuvia kotiaskareita. 

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9600.

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9662.

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9691.

Ajatus Tasokodin siivoustiimin saapumisesta sai perhoset lentelemään mahanpohjassa ja mietin koko eilisen aamupäivän muistinkohan kuitenkaan sanoa ennakkoon kaikkea mitä olin ajatellut. 🙂 Huolehtiminen oli kuitenkin turhaa, sillä kaksikon saapuessa kävimme pikakertauksena läpi siivottavat alueet, pintamateriaalit, erityistoiveeni mm. kylpyhuoneen paneelikaton pyyhkimisestä, sekä siivouksessa käytettävistä siivousvälineistä ja -aineista. Palaverin jälkeen ihanat siivoojattaret pistivät tuulemaan sovitunlaisesti… ja putipuhdasta tuli! 🙂

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9738.

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9740.

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_11561

Pääpaino oli toiveeni mukaisesti kylpyhuoneen siivouksessa, sillä se kaipasi perusteellista puhdistusta. Kylppäri ja sauna ovat henkilökohtaisia siivousinhokkejani, enkä muista olenko koskaan näiden kymmenen asumisvuoden aikana edes pyyhkinyt paneelikatosta pölyjä. 🙂 Tehopuhdistuksen jälkeen kylpyhuone hohti puhtauttaan, yhtään ainutta irtohiusta tai pölyhaituvaa en löytänyt vaikka kuinka yritin niitä etsiskellä. 🙂 Tästä suorituksesta annan Tasokodin tehotiimille täyden kympin ja bonuspisteen vielä päälle! 

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9606.

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9654.

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9666.

Keittiössä pyyhittiin kaikki pinnat puhtaiksi tiskiallasta, välitilalasia, kaapin ovia ja peitelevyjä myöten. Myös keittiökalusteiden sokkelit pyyhittiin, niissä olikin koiran vuoksi yhtä sun toista roisketta, joita en ollut laiskuuttani jaksanut pyyhkäistä pois. 🙂 Uunin pesu olisi ollut mahdollista hoitaa myös, mutta uunissani olevan pyrolyysitoiminnon ansiosta sitä ei tarvitse koskaan manuaalisesti käsipelillä puhdistaa. 

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9764.

Omakotivalkoinen_Tasokoti_1212201_9778.j

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9721.

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9837.

Pölyt ja klähmäiset sormenjäljet pyyhittiin kaikilta tasopinnoilta huolellisesti ja tässä vaiheessa nenään tulvi aivan ihana puhtaan kodin tuoksu. ♥ Viimeisenä vaiheena mopattiin lattiat puhtaiksi ja voila, kodista tuli supersiisti, pölytön ja putipuhdas. 

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_65265

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9775.

Omakotivalkoinen_Tasokoti_12122015_9792.

Omakotivalkoinen_Tasokoti_121220155_9636

Siivoamiseen oli varattu aikaa 1,5 tuntia kahdelta siivoojalta ja sen puitteissa suursiivottiin makuuhuone, olohuone, keittiö, eteistila sekä kylpyhuone. Siivoustyön laatu oli erinomainen ja vaikka rakastan kotona hääräilyä ja siivoamista, pyysin tarjouksen kotisiivouspalvelusta. Meidän kodissa riittäisi tehopuhdistus kolmen-neljän viikon välein ja se säästäisi hermojani juuri niistä alueista joiden siivoaminen ei ole minulle mielekästä, eritoten kylpyhuoneesta ja saunasta. 

Vastuullisuus kaikessa tekemisessä on ehdoton edellytys, jotta kotisiivous onnistuu. Tasokodin kotisiivoustiimit ovat erittäin kokeneita kotien puhtauden ylläpitäjiä. He tuntevat kohteensa hyvin ja osaavat suunnitella ja tehdä työnsä yksilöllisesti asiakkaan tilanteen aina huomioiden. Itse olen erittäin vakuuttunut Tasokodin tarjoamasta siivoustyöstä ja sen laadusta, ja suosittelen lämpimästi oman kokemukseni kautta heidän palveluitaan. Jos asut PK-seudulla ja haluat helpotusta arkeesi kotisiivouspalvelun avulla, voit jättää Tasokodille yhteydenottopyynnon lomakkeen kautta TÄÄLTÄ.

Raikkaasta siivotusta kodista ehdinkin jo eilen teille postailemaan ja voitte käydä kurkkaamassa kotikuvat TÄÄLTÄ!

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Tasokodit.fi)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

12 kommenttia “Kokemukseni kotisiivouksesta!

 1. Miia Miia missä välissä ihanat nojatuolit ovat muuttaneet teille?:) ja oi ja voi. Kelpaisi meilläkin ottaa tollainen tehokaksikko visiitille ♥

  1. Pippuriina: Nojatuolit saapuivat viime viikon tiistaina. 🙂 Tehokaksikko teki loistavaa työtä, en muista koska lattiat olisivat viimeksi kiiltäneet näin paljon. 🙂

 2. Siivoojan käyttäminen olisi unelma! Mutta toistaiseksi varat eivät anna myöten, ehkä vielä joskus 🙂 Ja hei, milloin teille on tullut sohvat!? Olkkari on heti mukavamman näköinen!

  1. Oolalaa: Siivouspalvelun käyttäminen on todellista luksusta ja vaikka olen yhden kesän siivonnut lisätyönä muiden koteja, en arvannut että sillä on näin suuri merkitys ja helpotus. Nyt rittää pelkkä nopea imurointi ja jälkien siivous keittiössä ennen joulua, muuta ei tarvitse tehdä. 🙂

 3. Voi vitsit, sinun kotisi on kyllä kerrassaan vain niin tyylikäs. Tykkään uusista olkkarin tuoleista, on ihanan muhkean näköiset ja täten tuovat pehmeyttä tunnelmaan. Oli muuten jotenkin uusi kuvakulma kodistasi tuolta parvekkeen oven luota otetuissa kuvissa ( kuten postauksen eka kuva), tykkäsin kovasti!

  1. Nanna: Kaunis kiitos sinulle Nanna! ♥♥ Parvekkeen oven suunnasta keittiöön päin tulee aika harvoin kuvailtua, täytyy jatkossa napsia kuvia enemmänkin näin päin niin näkee vähän paremmin ehkä tuon koko tilankin. 🙂

 4. Siistijät olivat varmaan elämänsä helpoimmalla keikalla. Teillä näyttää ruudun takaa katsottuna varsin askeettiselta ja supersiistiltä, joten hommaa oli minimaalisesti ?

  1. Mags: Aikamoisella vauhdilla siivottiin ja kyllä sitä jynssättävää riitti vaikka tavaraa ei ole kovin paljoa olekaan. 😀 Pölyä oli jonkin verran ja lattiat olivat aika likaiset, olohuonetta lukuunottamatta jossa ehdin maanantaina moppaamaan ennen nojatuolien tuloa. 🙂

 5. Kieltämättä siivouspalvelu antaisi mukavasti lisäaikaa arkeen. On kuitenkin iso kynnys päästää ventovieras huusholliin. Tuo työtapojen läpikäynti on varmaan tärkeää, jotta voi hyvillä mielin jättää aarteensa toisten käsiin.<br />
  <br />
  p.s. Kivat nojatuolit 😉

  1. Hippu-76: Ihan samaa itsekin mietin ennen kuin siivoustiimi saapui. 🙂 Moni voi ajatella että koska bloggailen ja kuvaan omaa kotia nettiin harva se päivä, olisi koti jotenkin julkisempi paikka… mutta ei, on niin eri asia ottaa kuvat kuin päästää ihmisiä ovesta sisään fyysisesti. 🙂 Minua jännitti ihan kauheasti ja mietin mitä ammattisiivoojat tuumaavat mm. hyvin pienestä siivousvälinemäärästäni. Jännitys oli kuitenkin turhaa ja siivoojattaret todella ammattimaisia ja ihania ihmisiä. Heidät päästän mielelläni meille uudestaankin, luotto on 100%. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *