Vuosikatsaus 2015

Vuosi 2015 on ollut yksi elämäni mielenkiintoisimmista ja tapahtumarikkaimmista vuosista sekä hyvässä että pahassa – monia ihania asioita tapahtui, joista ammentaa iloa pitkälle ensi vuoteenkin… samalla olen iloinen siitä, että saan painaa ikävämmät jutut taka-alalle elämässäni ja aloittaa ikäänkuin puhtaalta pöydältä. ♥ Vuoden viimeisessä postauksessani kertaan lyhyesti kuluneen vuoden tapahtumat, pääpaino luonnollisesti on sisustuksessa, jossa ehti tapahtumaan yhtä jos toista… 🙂

Vuosikatsaus 2015 - Kollaasi Omakotivalkoinen

Tammikuu 2015

Keittiöremontin viimeinen vaihe valmistui tammikuun alussa välitilalasin asentamisen yhteydessä ja pääsimme nauttimaan uudesta upeasta keittiöstä täydellä teholla. 🙂 Innostuin hyvinvointi- ja terveysasioista, aloin panostamaan entistä enemmän ruokaan ja sen laatuun, kotikokkailusta tuli mukava harrastus. 

Vuosikatsaus 2015 - Kollaasi Omakotivalkoinen

Helmikuu 2015

Helmikuussa maalailin ikkunan karmeja, järjestelin keittiön kaappeja, raivasin ylimääräistä tavaraa, selkeytin sisustusta ja vietin synttäreitäni…

Vuosikatsaus 2015 - Kollaasi Omakotivalkoinen

Maaliskuu 2015

Maaliskuu oli sisustuksen saralla muutoksia täynnä – Olohuoneen Bestå-taso vaihtui Muuramen Mupiin, tytön jatkettava sänky Ava Roomin säilytyslaatikoilla varustettuun isojen lasten sänkyyn, ja eteinen sai uutta ilmettä Swedesen puunaulakolla. ♥

Vuosikatsaus 2015 - Kollaasi Omakotivalkoinen

Huhtikuu 2015

Huhtikuussa keittiöön tupsahti uusi ruokapöytä ja tuolit, ja makuuhuoneeseen pitkään haikailemani Fine Little Dayn kuusilakanat. Ystävilleni järjestin illanistujaiset kesäisellä teemalla…

Vuosikatsaus 2015 - Kollaasi Omakotivalkoinen

Toukokuu 2015

Toukokuu oli varsinainen kukka- ja juhlakuu – vietin äitienpäivää, kutsuin ystäviä kylään useamman kerran ja järjestin kummityttöni lakkiaiset yhdessä äitinsä ja mumminsa kanssa. Lisäksi parvekkeeni sai kesäisen ilmeen, kun asensin Ikean Runnen -ritilät ja ostin kottikärryllisen kukkia koristeeksi. 🙂

Vuosikatsaus 2015 - Kollaasi Omakotivalkoinen

Kesäkuu 2015

Kesäkuussa nautiskelimme ihanan aurinkoisista ilmoista ja ballerinoissa tallustamisesta. Vierailin Harri Koskisen työhuoneella, sisustin kotia kukkasin….  nautimme kesästä hempeissä tunnelmissa… ♥

Vuosikatsaus 2015 - Kollaasi Omakotivalkoinen

Heinäkuu 2015

Heinäkuussa sain viimein aikaiseksi sutia saunaan uuden helmiäishohtoisen Supi-saunavahan, lopputuloksesta tuli upea. Kävin inspiroitumassa Asuntomessuilla Vantaalla, olohuoneeseen muutti uusi lemmikkini BEdesignin Deer-seinähylly. 🙂

Vuosikatsaus 2015 - Kollaasi Omakotivalkoinen

Elokuu 2015

Elokuu toi tullessaan paljon ikimuistoisia asioita, joista Alvar Aallon kotitalossa ja arkkitehtitoimistossa vieraileminen olivat ykkösjuttuja. Sisustuspuolella suurin muutos oli olohuoneen pöydän uusiminen saksalaisen NORR11-merkin puiseen tarjotinpöytään. Väri lisääntyi keittiössä pienen puutarhan muodossa.

Vuosikatsaus 2015 - Kollaasi Omakotivalkoinen

Syyskuu 2015

Voihan syyskuu… 🙂 Mielenpainuvin juttu oli ehdottomasti New Yorkin matka ystäväni Irinan kanssa, muuta en oikeastaan edes muista koko syyskuusta, vaikka vierailin Habitare-messuillakin useampana päivänä… ja pistin sohvan kiertoon. 🙂 New York, New York… ♥

Vuosikatsaus 2015 - Kollaasi Omakotivalkoinen

Lokakuu 2015

Lokakuussa palailin pikkuhiljaa takaisin arkeen – nautin sohvattomasta olohuoneesta, palkitsin itseni Moccamasterin söpöllä Cup One -keittimellä, järkkäsin syksyiset ruokajuhlat, ja ompelin ystävälleni verhot. 🙂

Vuosikatsaus 2015 - Kollaasi Omakotivalkoinen

Marraskuu 2015

Marraskuussa mallailin Muuramen kaappikokonaisuutta keittiöön, makuuhuoneeseen ja tytön huoneeseen #mymuurame -kampanjan tiimoilta. Pääsin testaamaan uusia Annie Sloan -seinämaaleja, jonka ansiosta tytön huoneen värimaailma vaihtui mustavalkoiseen. Rakas karvakuononi Miffe sairastui akuuttiin märkäkohtuun ja joutui leikkaukseen. Kuun loppu oli yhtä surua ja murhetta täynnä, komplikaatioista selvittiin ja nyt kaikki on hyvin. ♥

Vuosikatsaus 2015 - Kollaasi Omakotivalkoinen

Joulukuu 2015

Joulukuu hujahti ohi vauhdilla ja joulumieli jäi hukkatielle. Koti ei saanut tänä vuonna jouluista asua ylleen, mikä ei haittaa sillä lensimme koko joulun kyläilemässä siellä ja täällä. Erikoinen vuosi huipentui erikoiseen joulunviettoon, ihana oli palata reissusta takaisin omaan valkoiseen kotiin! ♥ 

Vuoden vaihtumista vietämme herkkujen äärellä kotosalla, katselemme kauniita raketteja turvallisesti ikkunan takaa ja poltamme tytön kanssa hänen elämänsä ensimmäiset tähtisädetikut parvekkeella. Hyvästelen vuoden 2015 iloisella mielellä ja toivotan uuden vuoden 2016 lämpimästi tervetulleeksi!

Kaunis kiitos kaikille lukijoilleni ja yhteistyökumppaneilleni kuluneesta vuodesta! ♥ 

Iloista ja onnellista Uutta Vuotta 2016!14 kommenttia “Vuosikatsaus 2015

 1. Jestas sentään, tästä sen näkee, miten aika juoksee! Ihan järkytyin, kun luin, että keittiösi valmistui tammikuussa ja Muurame tuli olohuoneeseen maaliskuussa -ei voi olla, niistähän tuntuu kuluneen vasta ihan max pari kuukautta!! Ei varmaan koskaan ole vuosi mennyt sellaisella vauhdilla kuin tämä viimeistään vetelevä 2015! Huhhuh!<br />
  <br />
  Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi vuoteen 2016, tuokoon se onnea ja iloa roppakaupalla! Toivottavasti keksit myös edelleen jutun juurta myös blogiisi, se on ollut minulle sellainen pieni arjen pakopaikka kahvikupposen kera, kun lapsi nukkuu 🙂

  1. Teresa: sanos muuta! 🙂 Itsekin hämmästelin miten nopeasti vuosi on vierähtänyt ja miten moni asia tuntuu tapahtuneen vasta äskettäin, vaikka aikaa on kulunut jo kuukausia. 🙂 <br />
   <br />
   Toivotaan että tuleva vuosi on meille molemmille lempeä ja tuo tullessaan ihania asioita! &hearts; Kiitokset kauniista sanoistasi! &hearts; &hearts;

 2. Kylläpä on paljon ehtinyt vuoteen mahtua ja luonnollisesti paljon enemmänkin. Kaikki ei blogiin mahdu. Hyvää uutta vuotta Miia!

 3. Hei Miia!<br />
  Ajatella miten paljon asioita on mahtunut yhteen (blogi)vuoteen! Minäkin haluan kiittää ilahduttavasta ja inspiroivasta blogistasi.<br />
  Toivotan sinulle ja perheellesi antoisaa vuotta 2016.

 4. No jopa olet ehtinyt paljon viime vuoden aikana ?<br />
  <br />
  Toivon sinulle kaikin puolin mukavaa alkanutta vuotta! ?

  1. Hippu-76: Paljon oli asioita tapahtunut, osa jo ihan unohtuneitakin juttuja. :)<br />
   <br />
   Iloista alkanutta uutta vuotta sinulle myös! &hearts;

 5. Kiitokset ihanasta blogivuodesta, rakastan tätä blogia ja luen ihan jokaisen postauksesi 🙂 Itse sisustan vähän maalaisromanttiseen tyyliin mutta ei haittaa, koska pyrin minimalisoimaan nurkkiani niin saan mahtavia idoita sinulta! Jatka samaan malliin, oikein hyvää tätä vuotta sinulle 🙂

  1. Annemari: Kiitokset ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; Näin me erilaiset ihmiset täydennetään toisiamme, ideoiden kautta. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *