Iltapalailua…

Olin tekemässä postausta päivän ulkoilulenkistä ja lumisista maisemista, mutta hirveä nälkä iski kesken kaiken. 🙂 Pistin pöydän koreaksi ja kasasin herkkulautaselle leipien ja hedelmien lisäksi salaattia, kurkkua, kirsikkatomaattia sekä kinkkuleikettä. Näillä kun vetäisee himoähkyt niin uni tulee takuulla nopeasti. 🙂

Omakotivalkoinen_03012016_8126.jpg

Omakotivalkoinen_03012016_8130.jpg

Maisemointeihin palailen myöhemmin jos nälän karkoittama postauskipinä aiheeseen vielä syttyy uudestaan. 🙂 Nyt haukkaan palan leipää, hörppään kulauksen teetä ja pistän Netfliksistä scifijännäri Jupiter Ascendingin pyörimään, alla traileri mikäli scifitoiminta kiinnostaa… 🙂

Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Iltapalailua…

  1. Mielte: Yleensä käytän mutten aina. 🙂 Pöytä on helppo pyyhkiä murusista kun ei ole pöytäliinaa tai -tabletteja. 🙂

    1. Mä en kans kyllä ymmärrä miksi käyttää lautasta kotona kun syö leipää. Ihan turhaa tiskiä kun pöydän voi helposti vaan pyyhkäistä. Miehen mielestä aina pitäisi joku paperi tai lautanen olla. 😀

    2. Kake: Lautanen on kätevä silloin kun syö sellaista ruokaa josta helposti tipahtelee tahmaista täytettä alas. Leivän murut kun ovat kuivaa tavaraa, ei niistä jää pöydälle tahroja, helppo siis pyyhkäistä muruset pöydältä kämmennelle ja kantaa roskikseen. 🙂 Ei se lautasenkaan kanssa olisi vaikeampaa mutta aina en jaksa lautasta kaivaa kaapista. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *