DIY – Pupuja paperiserveteistä!

Minulta toivottiin ohjeita eilisessä pääsiäiskattauksessa esiintyneisiin paperiservetti-pupuihin, joten tässä tulloo. 🙂 Puput ovat yllättävän helppoja askarreltavia, muuta ei tarvita kuin servettejä. Paras paperiservetti on sellainen puolinapakka, ei liian kova muttei ihan ohut haperokaan. Marimekon, Dunin ja Finlaysonin servetit ovat loistavia, kun niistä poistaa ohuen sisäpaperin. Alla kuvalliset ohjeet sepostuksineni, toivottavasti saatte ohjeistani selvää…

DIY pupuservetit - Näin taittelet lautasliinat pupun muotoon - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
DIY pupuservetit - Näin taittelet lautasliinat pupun muotoon - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
DIY pupuservetit - Näin taittelet lautasliinat pupun muotoon - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
DIY pupuservetit - Näin taittelet lautasliinat pupun muotoon - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
DIY pupuservetit - Näin taittelet lautasliinat pupun muotoon - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
DIY pupuservetit - Näin taittelet lautasliinat pupun muotoon - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
DIY pupuservetit - Näin taittelet lautasliinat pupun muotoon - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Vaikein vaihe on tuo pupun takaosan yhdistäminen toisiinsa ja toisen takakulman sujauttaminen vastakappaleensa sisään. Ei ole haitaksi käyttää apunaan hammastikkua, jos tuntuu että sormin on liian vaikea näperrellä sen kanssa. 🙂 Alla vielä Youtubesta löytämäni video-ohje, joka kannattaa katsoa mikäli ohjeeni tuntuvat epäselviltä. 🙂

DIY pupuservetit - Näin taittelet lautasliinat pupun muotoon - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
DIY pupuservetit - Näin taittelet lautasliinat pupun muotoon - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Iloista pääsiäislauantaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

10 kommenttia “DIY – Pupuja paperiserveteistä!

 1. Kiitos ohjeesta! Selkeä ja helppo oli seurata. Piti heti kokeilla ja söpöjä pupuja tuli! ♥

  1. kaisa J: Ihana juttu. 🙂 Ovat yllättävän helpot tuunata, vaikka näyttävät päälle päin kovin vaikeilta. 🙂

 2. Hauskasia ovat! 🙂 Pienestä voi saada kauniit koristeet ja tosiaan, ihan turha hankkia kaappeihin ylimääräistä &quot;krääsää&quot;, jotka ovat esillä vain pari päivää vuodesta. Itsekin olen pyrkinyt hoitamaan joulun ja pääsiäisen koristelut mahdollisimman käytännöllisesti ja muutoinkin kodin omaa, normaalia värimaailmaa noudatellen. <br />
  <br />
  Olisin kysynyt rehellisiä käyttökokemuksia teidän keittiön tuoleista. Teillähän on valkoiset Muuton Visut, eikö? Mitä olette tykänneet? Ovatko käytännölliset ja helpot pitää puhtaana? Jääkö puunsyihin ruokatahroja helposti? Onko tytön helppo käyttää niitä? Miten olet kokenut jalat, ovatko sopivat vai vievätkö sinusta turhaa tilaa, kun ovat aika leveät? Onko tuolien kunto säilynyt hyvänä päivittäisessä käytössä? Olemme hankkimassa uusia keittiön tuoleja ja nämä valkoiset Visut ovat yksi potentiaalinen vaihtoehto, siksi kyselen. Olisin kiitollinen, jos jaksaisit jakaa käyttökokemuksia, niin hyvässä kuin huonossa! Kiitos! <br />
  <br />
  Ps. Tytön huoneesta olisi mukava nähdä kuvia eri kuvakulmista, vaikkei mitään suurempia muutoksia olisikaan tapahtunut! Myöskään leikkien esilläolo ei haittaa, sen takia ei kannata jättää kaunista huonetta kuvaamatta 🙂 Erityisesti olisin kiinnostunut tyttösi sängystä, meillä kun kohta hankinnassa omalle 3v. neidille &quot;isojen tyttöjen&quot; sänky. Oliko Avalla mikä sänky, oletteko olleet tyytyväisiä? Myös String-systeemi nykyisellään kiinnostaisi nähdä! <br />
  <br />
  Mukavia pääsiäisen jatkoja! 🙂

  1. Kovasti odotan vastausta tähän kommenttiini, lähinnä koskien tuoleja ja sänkyä, joihin kaipailen käyttökokemuksia -ovat ihan juuri nyt hankinnan alla. Tuntuu kurjalta, että taas kahteen uusimpaan postaukseen olet jo kommentteihin vastannut heti, mutta tämä postaus vaan odottaa…:( Olet aiemmin maininnut, että vanhempiin postauksiin on vaikeampi palata kommentoimaan (eikö portaali voisi jo tehdä uutta pohjaa, jolloin vastailu helpottuisi…?), mutta olet kuitenkin uusimman postauksen jälkeen ehtinyt palata sitä edeltävään vastaamaan kommentteihin. Olen muutaman kerran blogiisi kommentoinut ja joka kerta ollut sama juttu, vastausta on saanut odotella useita päiviä.

  2. Minttu: Juuri näin, pääsiäinen on meillä varsin pieni teemajuhla eikä olisi järkeä hankkia erillisiä koristeita parin päivän käyttöä varten. :)<br />
   <br />
   Keittiössä on valkoiset Visut ja olen erittäin tyytyväinen niihin. Tuolit eivät ole naarmuuntuneet eivätkä tahriintuneet, vaikka ne ovat välillä olleet tytön majaleikeissäkin mukana. Ovat uudenveroisessa kunnossa eikä minulla on mitään negatiivista sanottavaa niistä. 🙂 Tuolit ovat erittäin tukevat ja painoltaan keskivertotasoa, eivät keikahda helposti mutta ovat riittävän kevyet liikutella matonkin päällä. Tyttökin jaksaa yhdellä kädellä siirtää tuolin pöydän alta pois istuakseen sen päälle. Minusta tuoli on kooltaan oikein passeli, leveyskin on sopiva. Oman kokemukseni kautta annan niille 10/10 pistettä. :)<br />
   <br />
   Tytön huoneesta voisin kyllä postailla pitkästä aikaa. Hänellä on Ava Roomin sänky jossa alla neljä laatikkoa lelujen säilytystä varten. Huippusänky, jonka ilmaantumisen jälkeen on huonekin pysynyt siistimpänä (tyttö siivoaa nopeasti ja helposti lelunsa lattialta leikkien jälkeen laatikoihinsa). <br />
   <br />
   Aurinkoista viikkoa! &hearts;

  3. Minttu taas: Pahoittelut, ikävää että sinulle on käynyt näin jo toistamiseen. 🙁 Alla vastaukset kysymyksiisi, toivottavasti näistä on apua tuolien valinnan suhteen. 🙂

  4. Minttu: kannattaa käydä koeistumassa tuoleja jos läheltä löytyy liike joka niitä myy. 🙂 Ovat todella hyvän tuntuiset ja todella tukevat jopa näillä kapeilla teräsjaloilla. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *