Memobottle – Tyylitietoisen vesipullo pieneen tai suureen janoon!

Miten vaikeaa on löytää kaunis ja käytännöllinen vesipullo, joka mahtuisi pieneen käsilaukkuun? Vastaus on ”erittäin vaikeaa”. 🙂 Olen pitänyt silmäni auki moisen arkitarvikkeen varalta jo iäsyyden ja tyytynyt juomaan matkaveteni markettien panttipulloista. Pyöreä puolenlitran pullo ei kuitenkaan mahdu laukkuuni, joten matkapullo kulkee mukana vain salimatkoilla selkärepussa – Käytännöllistä – ei, kaunista – ei, 100% vuotamatonta ja vesitiivistä – valitettavasti ei. Onni oli viimein myötämielinen ja toi eteeni täydellisen tuotteen – Memobottlen. ♥

Memobottle tyylitietoisen vesipullo
Memobottle tyylitietoisen vesipullo

Memobottle A5 ja A6 kokoiset vesipullot

Memobottlea on saatavana kahdessa koossa, A6 kokoiseen pulloon mahtuu 3,75dl ja A5 kokoiseen 7,5dl. Iso pullo sopii hyvin urheilukassiin tai pitkille matkoille, joissa vesipulloa ei pääse täyttämään niin usein. Parhaimmillaan se on kuitenkin litteänmallisessa läppärilaukussa tai -repussa, jossa perinteinen pyöreä pullo usein vie liikaa tilaa ja litistää takanaan olevat tavarat. Pieni litteä pullo mahtuu pienempäänkin käsilaukkuun ja kulkee mukana päivittäisessä menossa. Se on loistava apulainen erityisesti heille (ja minulle), joilla vedenjuonti helposti unohtuu ja päivän nestemäärä jää liian alhaiseksi. 🙂

Memobottle tyylitietoisen vesipullo
Memobottle tyylitietoisen vesipullo

Toimitus- ja tullimaksut

Australialainen Memobottle toimittaa tuotteitaan ympäri maailman, DHL:n express-kuljetuksella toimistuskulut Suomeen ovat noin 17€ ja pistinkin hetki sitten tuttaville kyselyä haluaisivatko he tulla mukaan kimppatilaukseen. 🙂 Australiasta tilatessa hintaa nostaa myös tullimaksut, joka pienen ja ison pullon kokonaishinnassa se tekee noin 15€:n lisälaskua. Kalliista hinnasta huolimatta minun on aivan pakko saada nämä pullot itselleni… maksoi mitä maksoi. 🙂

Memobottle tyylitietoisen vesipullo

Tyylitietoisen juomapullot

Tämmöiset lähtevätkin tilaukseen heti ensi viikolla, kunhan kimppatilaajien ostoslistat ovat taltioituna. 🙂 Jospa tulisi viimein juotua se suositeltava määrä vettäkin päivässä kun kantaa mukanaan tälläisiä kaunottaria, pieni pullo pikkulaukussa ja iso treeni-, läppäri- ja reissurepussa. 🙂

Se olisi taas perjantai sitten… viikko viuhahti sateisesta säästä huolimatta todella nopeasti. Viikonlopun ohjelmistossa on kotoilua, siivoilua ja videopostauksen tekemistä. Punaista lankaa en tulevalle videolleni vielä tiedä, mutta ehkä se selviää illan aikana… tai sitten pölisen teille vaan jotakin. 😀 Kiinnostaisiko teitä kuulla videon muodossa ajatuksiani minimalismista? Kenties vinkkejä siihen liittyen? Tai vaihtoehtoisesti voisin jutustella ja kertoilla teille olohuoneen muutoksista? Sana on vapaa ja ehdotuksia jutteluaiheista otetaan ilolla vastaan. 🙂

Ihanaa viikonloppua kaikille!

* * *

EDIT: Ihana ystäväiseni Jenna vinkkasi minulle että kyseisiä Memobottlen pulloja saa Mukaman verkkokaupasta ihan täältä Suomesta. Hinta on hieman korkeampi kuin Australiassa, mutta säästöä syntyy silti, koska tulleja ei tarvitse maksaa ja toimitusmaksu on huomattavasti pienempi. 🙂

Kuvat: Memobottle.com


Seuraa myös Instagramissa 

29 kommenttia “Memobottle – Tyylitietoisen vesipullo pieneen tai suureen janoon!

 1. Tämä oli niin taivaanlahja, ihanaa että nyt on pullo tilattu! ♥ Mä olen ettinyt tyylikästä ja pienempäänkin käsilaukkuun sopivaa vesipulloa. Kuten tiedät, sitä etsiskelin jopa sieltä New Yorkistakin. 😀 Kummasti ei vaan löytynyt ja sillä sitten tyydyinkin tuttuun ja turvalliseen Tuppwerwaren Ecopure2-pulloon.

  1. Irina: Tämä tuli kyllä kuin taivaanlahjana. 🙂 Ecopure2-pullokin on kiva, mutta litteä on parempi. 🙂 Ensi viikkoa ja paketin saapumista siis odotellessamme. 🙂

  1. Mirmeli: Minulle tulee enemmänkin mieleen pullon omistaja, joka on selvästikin rillipäinen tietokonenörtti, jolla takatukka, salkku ja raidallinen paita. 😀 😀 Taskumatti on aika karu tarvike, mutta puolustukseksi on sanottava että niitä on olemassa hyvänkin näköisiä. 🙂 Nuorempi kansa ei onneksi ehkä osaa yhdistää muotoa viinaksiin ja tuo Memobottle löytyykin googlen kuvahaun perustella monen alle 25 vuotiaan merkkilaukusta. 🙂

  2. Ehkä taskumatista saatu idea (kuva, jossa pikkupullo takataskussa on kyllä ihan taskumattikuva, ehkä povarissa olisi se kaikista perinteisin) ja keksitty myös tuo isompi vaihtoehto, joka sopii hyvin läppärilaukkuun. Mitäs pahaa siinä on, ideat usein jalostuu jostakin ja samalla pyöräkin keksitään monta kertaa uudestaan tai sitä vähän modernisoidaan.

  3. K-K: Niin lohdutonta kuin se onkin, uskon itse että tavarapuolella kaikki alkaa olla jo keksitty, osa useampaan kertaakin. 🙂

  1. Riikka: Minimalismi sai enemmän kannatusta, mutta lupaan tehdä olohuoneen muutoksesta videopostauksen kuun lopussa kun Bemzin päälliset saapuvat. 🙂

 2. Kätevän muotoiset pullot!<br />
  <br />
  Toivon videopostausta olkkarista. Minimalismikin kiinnostaa kyllä 🙂

  1. Eiköhän pian lanseerata erityinen designpulloharja lisävarusteineen sekä valikoima pesu- ja desinfiointiaineita kaikissa väreissä ja tuoksuin.

  2. Mä vaan: Pesuainetta vaan pari tippaa pulloon kuuman veden kanssa ja kunnon ravistelut, sillä puhdistuu. 🙂

  3. Pulu: Tuohan olisi kiva juttu monelle joilla vaikean muotoiset pullot. 🙂 Itse tyydyn pesemään pulloni ravistelutekniikalla jatkossakin vaikka tuollaisia vekottimia markkinoille tulisikin. 🙂

  1. Leylah: Myös Wish.comissa on vastaavia pulloja, niiden BPA-vapaudesta vaan ei ole tietoa joten itse en vakituiseen käyttöön uskaltaisi ostaa. Satunnaiseen janon sammutukseen varmasti ihan hyvä vaihtoehto silti.

  1. Leenu: Minimalistisen vaatepostauksen aion tehdä, parin viikon sisään varmasti saan sen julkaistua. 🙂

 3. Olohuoneen muutoksesta odottelen kovasti postausta! <br />
  Ja videot aina mukavia, joten tee vaikka molemmat 😀

  1. Iida: Olohuoneesta on tulossa tänään postaus, kuvallinen tavispostaus tosin vaan. 🙂 Videopostauksen teen kuun lopulla kun saa Bemzin päälliset ja kaikki muut pienemmät yksityiskohdat kuntoon. 🙂

 4. Kuulisin mielelläni ajatuksiasi minimalismista ja etenkin ajatuksia siitä, millaista ihmistä pidät minimalistina. Itse ajattelen, että minimalismi on kulutuskulttuurin vastainen elämäntapa. Uutta ostetaan harvoin ja tarkkaan harkitusti ja valitusti. En siis lue sinua minimalistien joukkoon. Minusta monet vanhat ihmiset ovat varsinaisia minimalisteja. Mitään turhaa ei osteta ja lähes kaikella on käyttöarvo. Mummoni ei ole ostanut mitään uutta varmaan lähemmäs 40 vuoteen. Varsinaista minimalismua!

  1. Jenni: Olen tutustunut minimalismiin ja sen eri muotoihin melko laajasti ja tullut siihen tulokseen että minimalismia voi toteuttaa useilla erilaisilla metodeilla. Minimalisminen sisustustyyli on yksi osa kokonaisuutta, mutta sieltä ns. häntäpäästä koska on puhtaasti esteettinen valinta eikä niinkään aate. :)<br />
   <br />
   Omassa elämässäni toteutan minimalistisuutta mm. ruokahävikin poistamisella, ruokalaskun pienentämisellä, sähkökulutuksen vähentämisellä, jätteiden järkevällä kierrätyksellä, tavaroiden ja tarvikkeiden monipuolisella tarpeisiin sopivalla käytöllä (mm. juustohöyläni toimii myös piirakkalapiona ja tarjoiluottimena). <br />
   <br />
   Moni vanhempi ihminen ei ehkä osta paljoa, mutta heillä on monesti nurkat aivan pullollaan säästettyjä tavaroita ja asioita joilla eivät tee mitään. Tuo on toki yksi tapa toteuttaa minimalismia, mutta minusta olisi henkilökohtaisesti tärkeää osata luopua turhasta tavarasta – se kun siirtyy suoraan sitten jälkipolvien raivattavaksi ja se on melko rankkaa. Itse yritän panostaa arkeen ja sen toimivuuteen ja samalla irroittautua tavaran tuomasta turvallisuuden tunteesta. Tavaraa tottakai tarvitaan hyvään elämään, mutta ylenpalttinen tavarapaljous ja omistamisen sekä huoltamisen aiheuttama vaiva on sellainen jonka olen tahtonut itseltäni karsia pois. 🙂

 5. Minua myös heti tuttipullorumban paristi läpikäyneenä tuli mieleen, että mitenkä tuo peseminen. Ja sitten minimalisti-sieluna ei houkuttaisi sekään, että pesua varten pitäisi hankkia erikseen erityinen pullon pesuharja, jolla noihin nurkkiin pääsisi jne.

  1. Tanja: Minä en ylimääräisiä pulloharjoja kotiini huoli ja puhdistus onnistuu astiapesuaineen ja veden sekoituksella mainiosti. 🙂 Pari tippaa pesuainetta pulloon, kuumaa vettä päälle ja kunnon ravistelu ja huuhtelu. Puhasta tulloo. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *