KIILTO AIRI – Testissä tuoksuton & turvallinen tuotesarja

Sain jokunen viikko sitten posteljoonilta yllätyspaketin, josta paljastui tuoksuttomia Kiilto Airi -siivoustuotteita. Olin juuri hetkeä aikaisemmin ehtinyt ostamaan hajusteettoman Airi -tiskiaineen sekä -lattianpesuaineen, joista teille kerroinkin siivousvälinepostauksessani elokuun puolivälissä, ja erittäin suurella ilolla vastaanotin testattavakseni sarjan muitakin tuotteita…

OMAKOTIVALKOINEN_13102016_8308_2.jpg

Kiilto Airin hajusteeton ja väriaineeton tuotesarja on kehitetty yhteistyössä Allergia -ja Astmaliiton kanssa. 100% nopeasti biohajoavien tuotteiden ainesosaluettelot ovat hyvin lyhyitä, eivätkä ne sisällä mitään ylimääräistä – ei hajusteita, ei väriaineita, eikä turhia tensiidejä. Hankasalmella valmistetut Airi -siivoustuotteet ovat Avainlipputunnuksensa ansainneet. Tuoksuttomissa siivoustuotteissa on monia hyötyjä, joista turvalliset ainesosat ja työllisyyden edistäminen ovat tietysti tärkeimpiä. Olen oppinut arvostamaan myös tuoksuttomuutta ja sitä ettei kotona leiju kymmentä eri hajustetta samanaikaisesti – ruoka, siivousaineet, shampoo, käsisaippua, hajuvesi, tuoksukynttilät, kukat, pyykit jne. Kodin tuoksuksi riittää tuoksukynttilät ja keittiö tuoksuu parhaimmalta kun pannussa porisee tuoreet kahvit tai uunissa hautuu päivän ruoka – siihen ei keinotekoisia hajusteita kaivata sotkemaan hajuaistia. 🙂

KIILTOAIRI_KOTIMAINEN_TURVALLINEN.jpg

Oma Airi-suosikkini on ehdottomasti hajusteeton tiskiainesuihke, jonka rasvanpoistoteho on lähes Fairyn tasolla. Suihke on aidosti hajusteeton, melkein väittäisin että jopa täysin hajuton, sillä pullosuustakaan nuuskittuna ei tuoksua juuri nenässä erota. Muutamaakin hajusteetonta tiskiainetta kokeilleena voin vilpittömin mielin suositella tätä aivan jokaiselle, joka on kyllästynyt astioihin jääviin (varsinkin muovisiin) hedelmäisiin tuoksahduksiin. Täyden kympin tuote!

Myös Airi -konetiskitabletit vakuuttivat minut. Erinomainen puhdistusteho, joka poistaa jopa kuivuneet puurot kulhojen reunoilta ja säihkyttää lasit ilman vesiviiruja tai pesuainerantuja. Kolmanneksi paras on ikkunasuihke, joka saa lasit ja peilit täysin puhtaiksi yhdellä pyyhkäisyllä. Airin ikkunasuihke päihittää aikaisemman lempparini sinisen Cifin 6-0, suihke tulee suuttimesta tasaisemmin, aine on riittoisampaa ja puhdistustulos parempi. Hammastahnaroiskeita ei tarvitse peilistä enää hangata vaan ne irtoavat siivousliinaan (tai talouspaperiin) yhdellä pyyhkäisyllä.

OMAKOTIVALKOINEN_13102016_8313.jpg

Huomasin että Kiilto Airi -sarjan siivoustuotteet löytyvät Stockmannin Hullujen Päivien valikoimasta varsin mukavaan hintaan, joten jos suuntaat verkkokauppaan tai myymälään hulluttelemaan, nappaa mukaasi Airia! Minulla meni aamun nettiostokset sivusuun, kun en päässyt heti seiskalta ostoksia tekemään. Jäi pannut ja kengät tällä kertaa saamatta, mutta shampoota ja santsisatsin Airia sentään onnistuin ostamaan. 🙂 

Kiilto Airi – Pieni hinta, suuri hyöty, turvallisesti ja tuoksuttomasti!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat Kiilto, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “KIILTO AIRI – Testissä tuoksuton & turvallinen tuotesarja

  1. Tämä sarja on itselle ihan outo.Voisin kokeilla!Olen ostanut nyt hajusteettomia ja ekologisia pesuaineita.Olen testannut,että jos makuuvaatteet pesee hajuttomilla,niin auttaako ihon oireisiin.

    1. Aikku: Kannattaa kokeilla ainakin tuo ikkunanpesuaine, astianpesuaine ja astianpesutabletit, ne ovat oikeasti aivan huikean hyvää tavaraa ja tiskiaine aidosti hajusteeton kaiken kukkuraksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *