Betoninen kukkamaljakko

Tigerin tilpehöörimyymälästä tekee välillä ihan uskomattomia löytöjä, kuten tämän kevät-kesämallistoon kuuluvan uuden betonisen kukkamaljakon, jonka 7 euron hintaan nappasin mukaani tänä aamuna liikkeen ohi kulkiessani. 🙂

Omakotivalkoinen_23022017_1421.jpg

Omakotivalkoinen_23022017_1412.jpg

Omakotivalkoinen_23022017_1430.jpg

Omakotivalkoinen_23022017_726716.jpg

Betonia ei ole hyppystuntuman perusteella käsitelty mitenkään, joten se saattaa päästää vettä lävitseen. Laitoin varmuuden vuoksi maljakon sisään Tigerin oman muovipussin, jonka leikkasin korkeussuunnassa lyhyemmäksi. Muovipussi on materiaaliltaan paksua, napakkaa ja rapisevaa, joten erillistä nauhaa tai hiuspompulaa ei tällä kertaa tarvinnut laittaa pussin suuta kasassa pitämään. 🙂

Omakotivalkoinen_23022017_1420.jpg

Omakotivalkoinen_23022017_1426.jpg

Omakotivalkoinen_23022017_1423.jpg

Omakotivalkoinen_23022017_1418.jpg

Tälläisen maljakon saa aika helposti itsekin tehtyä betonista, jos omaa tuunaajan geenit tai on muulla tavalla käsistään näppärä ihminen. 🙂 Tigerissa oli tämän lisäksi myynnissä matalampi ruukkumaisempi malli, joka sopii erityisen hyvin ylöspäin kasvaville kasveille, kuten kaktuksille, mehikasveille sekä pääsiäisen rairuoholle… Eikös olekin valloittava ilmestys tämä betonimaljakko?!? ♥︎

Kivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

5 kommenttia “Betoninen kukkamaljakko

 1. sopiipa lilan väriset kukat hienosti tuohon ruukkuun. Tigeristä löytyy yllättävän paljon ihania käyttöesineitä. Itse löysin muutama viikko sitten meikeilleni kirkkaan muovisen telineen. se on todella huippu ja hintakin vain 5€. ☺️ Kauppakeskuksessa käydessäni, pistäydyn aina Tigerissä, jos aikaa vain on.

  1. pitju: Lila ja harmaa on kaunis väripari, valitsin tulppaanit ihan tuota maljakkoa silmällä pitäen. &hearts;<br />
   <br />
   Tiger on kyllä mahtava aarreaitta, onneksi ollaan saatu se Suomeen. 🙂

 2. Kyllä on, vallan hurmaava ilmestys &hearts; Tigerista kyllä tekee välillä tosi hyviä löytöjä :)<br />
  Ihana keväisiä päiviä sinulle Miia &hearts;

 3. Olipas upea ja edullinen löytö! Sopisi täydellisesti meidän keittiönpöydälle betonisten lamppujen kaveriksi 🙂

  1. Elina: Tuo maljakko on ihan nappi, varmasti sopisi lamppujen kaveriksi. 🙂 Kipin kapin Tigeriin katsomaan josko niitä löytyisi vielä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *