Iittalan iik! – Ostoksia & erikoiserä Jars-lasipurkkeja!

Iittalan odotetut iik! Löytöjä! -alepäivät ovat täällä taas ja iloisena asiana mainittakoon, että myyntiin on ilmestynyt erikoiserä ilmatiiviitä Pentagon Designin suunnittelemia Iittala Jars -lasipurkkeja, joita moni on parin viime vuoden aikana kaipaillut. Aloitin kyseisten purkkien keräämisen, mutta kun tieto niiden valmistuksen lopettamisesta kantautui korviini, pistin ne kirpparille myyntiin. Nyt asia tietysti harmittaa, sillä vaihtaisin muoviset ruokapurkkini mieluusti näihin kirkkaisiin lasipurkkeihin…

Iittala_Iik_parhaattarpit_23032017_87812

Iittala_Iik_parhaattarpit_23032017_83783

Lasipurkkien lisäksi haikailen edelleen Artik-aterinsarjan perään, eikä tuo valkoinen Plektra-jakkarakaan olisi yhtään hullumpi ajatus kukkapöydän korvikkeeksi banaanipuun alle, joka sekin on ostoslistallani. Aterimet taidan jättää edelleen haavelistalleni, mutta pari lasipurkkia täytyy ostaa ja ehkä tuo Plektrakin… sitä mietin vielä hetken. 🙂

Iittala iik! -etuhinnat ovat voimassa 2.4.2017 asti, joiden lisäksi saa vielä 10% lisäalennuksen kaikista yli 100€ ostoista*, myös noista Jars-lasipurkeista! 🙂

www.store.iittala.fi/iik

Miia_signerina2015.jpg

* Iittalan 10% lisäalennus ei koske Suomi 100 -tuotteita, Vulpes tai Lollipop –taidelasiesineitä eikä myymälöiden valikoituja taidelasiesineitä. Sisältää kaupallisen linkin!

6 kommenttia “Iittalan iik! – Ostoksia & erikoiserä Jars-lasipurkkeja!

    1. susanna: Tyyriitähän nuo ovat, siksi itsekään en raaskinut kuin 6kpl ostaa ja henkeä salpasi laskun summa vaikka 10% tulikin alennusta. 🙂

  1. Mulle jäi nyt vähän epäselväksi, onko nämä lasipurkit erikoiserä vai tuliko pysyvästi taas tuotantoon? Ja jos viimeksi myit ne kirpparilla, kun valmistus lopetettiin, niin miksi nyt ostat niitä, jos valmistusta ei edelleenkään jatketa kuin tämän erikoiserän verran?

    1. Janna: Jarseja on myynnissä vain rajallinen erä, eli eivät ole jäämässä tuotantoon pidemmäksi aikaa ainakaan näillä näkymin. Tuohon aikaan minulla oli tarkoitus säilöä kaikki ruoka Jarseihin, joiden tarve olisi ollut noin 15 korkeaa purkkia. Kustannus olisi ollut aika hirmuinen (noin 750€), joten siinä vaiheessa kun niiden ostamiselle tuli todellinen kiire, päätin tyytyä johonkin hieman edullisempaan purkkimallistoon. 🙂 Nyt tilasin "vain" kuusi purkkia (2kpl matalia ja 4kpl korkeita) ja sen enempää en niitä tarvitse. Ruokavaliomme on muuttunut tuoretuotepainotteiseksi ja kuiva-aineksia ei ole tarpeenkaan säilytellä monen purkin muodossa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *